Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Głosowanie na Diary Miesiąca! (Styczeń)

Które Diary ma wygrać?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które Diary ma wygrać?

• WWE by Gierobak
      9
    • WWE by xYoohas
      4
    • UWF by Yarexon
      0
    • PWE by Reso and Knicker
      0
    • Zawód: Wrestler by Red Arrow
      1
    • WSAW: World Super Action Wrestling by THEMIAOE
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak jak zapowiadałem tak się też dzieje ;) Konkurs na Diary Miesiąca powraca! Przez najbliższy tydzień wybieramy Diary Stycznia 2015. Długo zastanawiałem się, czy zrobić to na zasadzie punktacji i uzasadnień, czy lepiej na podstawie ankiety. Stwierdziłem ostatecznie, że ankieta będzie łatwiejsza, aczkolwiek możecie w komentarzach pisać na kogo zagłosowaliście i dlaczego. Głosować może każdy, nie tylko Ci, którzy aktualnie Tworzą jakieś diary. Zatem... głosujcie!
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• xYoohas

3

• Giero

2

• Knicker

2

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A gdzie AWF? :D W styczniu Booking Zone odżyło, i to głównie za przyczyną AWF. Ale jak nie ma tej federacji, to głos poszedł na jedyną słuszną opcję, czyli pana g, który jak ostatnio zauważyłem zamienił się w pana G :D Nie wiem czy muszę uzasadniać #BZA2014 :P

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Stwierdziłem, że AWF to inicjatywa dla wszystkich i nie musi lądować w tego typu konkursach ;)

Głos na WWE by Gierobak, najwyższy poziom tygodniówek, lepiej niż xYoohasa, a pozostałe fedki dopiero zaczynają.

jak dla mnie Gierobak>xYoohas>>>>>>>>>>>reszta świata, i nie tylko w tym miesiącu ale już od dawno. Brawa dla was panowie i oby tak dalej!

Krótko. Gierobak jest najlepszy - xYoohas jest gorszy, ale dosłownie odrobinę - gdyby gale xYoohasa były częściej bym się wahał.

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

Smutne jest jedynie to, jak niski jest teraz poziom Waszych gal w porównaniu do stanu sprzed hmm...roku, dwóch lat :( I nie piszę tego po to, żeby tutaj wam dowalić, poniżyć itd. Po prostu widzę, jak użytkownicy chwalą wasze prace (cieszę się z tego), ale w porównaniu do tego, co kiedyś tutaj czytałem (diary takich ludzi jak Pinio, Szpicy, Austin, Kelley i Lemmy - wg. mnie najlepsze diary na tym forum), to niestety wasze po prostu wypadają kiepsko. I nie chodzi tylko o ilość odcinków (Lemmy wydał ich stosunkowo niewiele, a całość wypadła mistrzowsko), a o ich poziom. Może brakuje tutaj oryginalności, może pomysłów, a może po prostu pewnych umiejętności.

Żeby nie wyszło, że piszę tutaj komentarz z dupy strzelony - oddaję głos na xYoohasa, żeby Gierobak nie pomyślał, że jak ma Adma, to od razu zwycięstwo przyjdzie mu łatwiej (i osobiście Yoohas wg. mnie pisze nieco ciekawiej) ;)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Jest dokładnie tak jak pisze jakub, tylko niestety tak to wygląda nie dlatego, że nagle zacząłem pisać złe gale, bo ich poziom nigdy nie był najwyższy. Pewne osoby odeszły i nagle z pozycji outsidera i średniaka zostałem pchnięty na prawie szczyt ;) Pinio próbował powracać, ale według mnie tylko po to, żeby wydać słynną "konferencję prasową" i wywyższać swoje poprzednie diary ponad szpica

No cóż po moim nie długim jeszcze pobycie na tym forum zdążyłem się już przyzwyczaić, że w booking zone czytane przez ludzi są tylko dwa diary. Nie poruszałbym tego tematu, jednak czytając niektóre z komentarzy stwierdziłem, że muszę wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat. Wszyscy wychwalają niesamowite dzieła gierobaka i yoohasa, zgadzam się są one dobre, jednak czy ktokolwiek z głosujących przeczytał gale pozostałych użytkowników umieszczonych w tej ankiecie? Otóż nie. Widze tu cztery bookingi, w tym mój prowadzony z kolegą, których nikt nie komentuje. Czytacie to co piszą najbardziej lubiani, a potem się dziwicie, że booking zone jest pusty. Jeszcze piszecie, że te diary są duże gorsze od gierobaka i yoohasa, no ok to wasze zdania, ale pozostaje pytanie po czym wnosicie? Nie widze, żeby którykolwiek z głosujących choć raz ocenił inne diary od tych prowadzących w głosowaniu.

Komentarze... Tak to już jest, że nikogo nie da się zmusić do komentowania diary, jednak nawet po twoim jak sam już zauważyłeś krótkim pobycie powinieneś zauważyć pewne prawidłowości i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Komentarze w dużej części, przynajmniej z tego co zaobserwowałem działają na zasadzie "Ty mi a ja tobie". W moim diary jest tak np. merfik albo shocker, którzy komentują mi prawie każdą galę, a wszystko dlatego (a przynajmniej tak mi się wydaje) że kiedyś ja dałem im jakąś poradę i nawiązał się między nami pewien kontakt i swego rodzaju odruch, który nakazuje odpłacić komentarzem za komentarz (Chociaż ja i tak za rzadko komentuję u merfika, ale ten kto mnie zna to wie, że ciężko mi się czasem zebrać do roboty)

Ale do brzegu, zmierzam do tego że ty z kolegą od początku jesteście jakby z boku. Jako nowi w dziale to wy powinniście wyciągnąć rękę na "przywitanie i odwiedzić co większe pamiętniki, skomentować, przywitać się, dać do zrozumienia że jesteście. Przed napisaniem posta sprawdziłem wasze posty, i to mnie utwierdziło w tym przekonaniu. O ile Reso dał na początku 2 komentarze u innego forumowicza, tak ciebie Knicker nie widziałem nigdzie ;)

Booking Zone to mała garstka ludzi, i żeby móc mówić o jakimkolwiek zainteresowaniu twoim diary, trzeba ocieplić relacje z resztą, a nie bez słowa wstawiać odcinek za odcinkiem i obrażać się na cały świat o brak komentarzy. Bierz się do roboty, a nie :D Np. taki ja, zdaje sobie sprawę z poziomu mojego diary, ale staram się jakoś wciągnąć czytelnika, czy to newsy, czy to odpowiedź na komentarz, samo wydanie odcinka to połowa sukcesu.

Jeszcze na koniec tematu komentarzy, sam czytam, a przynajmniej przeglądam wszystkie diary, ale jak nie mam ochoty pisać komentarza, to go nie piszę, i tyczy się to każdego, bez względu na ilość wyświetleń (pozdro duże G :D )

W większości tego co napisałeś muszę ci przyznać rację, jednak to zupełnie nie to o czym mówiłem. Wiem, że nic w tym kraju nie jest za darmo i powinienem być bardziej zaangażowany w życie tego działu co będę się starał w przyszłości zrobić z nadzieją, że nasz booking zyska troche na popularności. Moim głównym problemem jest jednak właśnie to co widzę w tym temacie, czyli po raz kolejny założenie z góry, że wszystkie inne diary oprócz twojego i gierobaka są gorsze mimo, że nikt do nich nie zagląda i tak naprawdę przeciętny oceniający nie ma pojęcia jak wyglądają tam gale. Do tego sporo komentujących nie ma swoich bookingow, a wam komentują, więc stwierdzam, że u takich ludzi ciężko nam będzie zyskać czytelników. Tak więc kończąc moją myśl, napiszę teraz to czego inni albo nie chcą przyznać, albo po prostu nie zdają sobie z tego sprawy. To głosowanie to czysty konkurs popularności co potwierdza również to co napisałeś ty yoohas.

Głoś leci na pana G. Ogólnie czytam każde diary jakie się tu pojawi i jedyne obecne zagrożenie dla Gierobaka to xYoohas, ale w tym miesiącu Gierobak dał lepsze show. Chociaż jakby było więcej odcinków u xYoohasa to wybór byłby trudniejszy.

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg