Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fast Lane 2015 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niepotrzebnie postawili na szali pas US w pojedynku Rusev-Cena... Ktoś widzi Jasia jako nowego US champa? No właśnie. Walka skończy się w 100pro na non cotenst i rew na WM.

Ciekawi mnie jedno. Bo skoro na WM rewanż, to logika wskazywałaby, że też musiałby on być o pas US. Czyli co? Cena z pasem US?

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Mishka

6

• Ghostwriter

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Ciekawi mnie jedno. Bo skoro na WM rewanż, to logika wskazywałaby, że też musiałby on być o pas US. Czyli co? Cena z pasem US?

No właśnie logika nakazywałaby, ale to jest WWE. i tu ona nie istnieje.. Może jeszcze przed samym meczem zrezygnują z pasa US na szali tak jak ostatnio z Kick Off RR zrobili zwykły TT mecz zamiast tego planowanego Elimination 3vs3...

@SambaYattabare

Dobra, ale weź już stąd W

@Diezel

Pas US już na prawdę mocny (walki o niego przegrywali tacy goście jak Henry, Big Show, czy Sheamus) i Cena mógłby go sobie ponosić, tym bardziej, że koło pasa WWE szybko się nie zakręci. Oczywiście jeśli ma go zdobyć, to tylko na WM-ce.

W takich sytuacjach to często lubiono zrzucać tytuł na rzecz trzeciego wrestlera, w walce przegranej przez mistrza po interwencji rywala. Cena nie musiałby nawet wchodzić w jakieś nieczyste zagrywki, cheap shoty, mógłby nawet wyjść pod apron i popatrzeć z uśmiechem na Ruseva, w trakcie, gdy jego przeciwnik (ktokolwiek by to był) szykowałby się do roll-upu czy swojego finishera.

Ciężko jednak spodziewać się tutaj takiego rozwiązania, raz, bo wartością Ruseva jest jego nieprzerwany streak, dwa, że pas US przecież symbolicznie pasuje do konfliktu Ameryka vs Rosja. W końcu co to za sukces, gdy znienawidzony rywal wciąż nosi Twoje narodowe barwy na brzuchu. Nie wykluczałbym tego, że Cena zdobędzie ten pas US (choćby na Wrestlemanii). Kto w 2010 zakładał, że Bret Hart podda Miza?

Cenie ten tytuł nie zniweczy kilkunastu lat promowania. Ba, mógłby posłużyć do podniesienie pozycji innego wrestlera, chociażby przez motyw wymieniony przeze mnie na początku posta (tylko zamieniając rolę Ceny i Ruseva).

Diezel, tak... to już wogóle lepiej by było ten pas wycofać... jakby nie patrzeć, to też jest jakieś trofeum, więc non-title na PPV to pokazanie, że pas znaczy jeszcze mnie niż myslimy...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Może jeszcze przed samym meczem zrezygnują z pasa US na szali tak jak ostatnio z Kick Off RR zrobili zwykły TT mecz zamiast tego planowanego Elimination 3vs3...

Tu akurat jest wina tego, że Woods ponoć złapał kontuzję.

A niech dają ten tytuł na szali. Rusev przegra przez DQ, a na WMce Cenaminator może przejąć tytuł. On z pasem US, Reigns z WHC - taka zmiana pokoleń. Nie żeby mi to pasowało, ale nie wygląda źle.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja nie rozumiem, czemu niektórzy przedstawiają przejęcie pasa US przez Jasia jako coś złego. Tyle było zawsze narzekania, że pasy US nic nie znaczy, że nikt go nie promuje i nikt o niego nie dba (nawet, gdy nosili go ważni goście, jak Ambrose czy Sheamus), a teraz, gdy feud o pas US ma być jednym z highlightów RtWM, widzę marudzenie, że ta błyskotka to za mała stawka... zdecydujcie się ;)

Jaś bijący się o pas US z miejsca wywinduje prestiż tego trofeum. A jeśli jeszcze wygra go na WM-ce... kiedy ostatnio pas US miał swój prawdziwy Wrestlemania Moment? W 2004?

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

Ja nie rozumiem, czemu niektórzy przedstawiają przejęcie pasa US przez Jasia jako coś złego. Tyle było zawsze narzekania, że pasy US nic nie znaczy, że nikt go nie promuje i nikt o niego nie dba (nawet, gdy nosili go ważni goście, jak Ambrose czy Sheamus), a teraz, gdy feud o pas US ma być jednym z highlightów RtWM, widzę marudzenie, że ta błyskotka to za mała stawka... zdecydujcie się ;)

Jaś bijący się o pas US z miejsca wywinduje prestiż tego trofeum. A jeśli jeszcze wygra go na WM-ce... kiedy ostatnio pas US miał swój prawdziwy Wrestlemania Moment? W 2004?

Mi chodziło tylko oto, że z początku nie wyobrażałem sobie Ceny z pasem US, ale po odpowiedziach na mój post już widzę, że jednak jest to możliwe i mnie to cieszy.

Cena z pasem US to byłaby zdecydowanie dobra sprawa, szkoda tylko, że uwali na tym Ruseva, któremu nawet nogi Lany nie pomogą utrzymać się choćby w midcardzie.

Śmieszy mnie natomiast pomysł WWE na walkę Bryana z Reingsem. Nie wiem, czy zdają sobie sprawę, że znowu rozbudzają nadzieje smartów na Dragona w ME WMki i gdy Roman go pokona, to zostanie wybuczany jeszcze bardziej, niż po Royal Rumble. I nawet interwencja Zigglera (której nie chce, bo chciałbym go jako face'a) tego nie zmieni. Zresztą - gość, który ma pojechać Lesnara (najpewniej bez żadnych kantów), będzie potrzebował pomocy osoby trzeciej, by pokonać byle Koziołka?

Nie widzę Romeo stojącego, jak równy z równym, z Brockiem na Największej ze Scen. Po walce o pas na RR i zabookowaniu takiego potwora, nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek mógł go pokonać.

Gdyby po poprzedniej WMce face turn przeszedł Cesaro i pushowaliby go dalej tak, jak to miało miejsce na Andre The Giant Memorial Battle Royal, to takiego pretendenta bym kupił. W końcu Castagnoliego bookowali od samego początku na człowieka o nadludzkiej (szczególnie jak na jego gabaryty) sile i dopełniałby się on z nadczłowiekiem w postaci Lesnara. No i ten Heyman w tle... Wiem, rozmarzyłem się. Mogło być tak pięknie. Ale wiadomo, że teraz Cesaro znaczy tyle samo, co jego Tag Team partner Tyson Kidd, czyli niewiele.

Ach... Gdyby King of Swing miał choćby połowę charyzmy Jaśka. Mielibyśmy Main Eventera na kolejnych dziesięć lat. :cry:

"Come Royal Rumble, understand, when you step in the ring... your arms are just too short to box with God."

Masz Twittera? Chcesz pogadać o wrestlingu? Kliknij!

Nie widzę Romeo stojącego, jak równy z równym, z Brockiem na Największej ze Scen. Po walce o pas na RR i zabookowaniu takiego potwora, nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek mógł go pokonać.

i tu racja. nie ma znaczenia czy komuś się podoba romek czy nie. on po prostu nie ma odpowiedniej promocji..to całe męczenie się z big showem..on powinien w handicapie showa i kane rozjechać jak lesnar cene przy zdobyciu pasa....taki bryan byl zdecydowanie lepiej promowany..a tu, chyba on tego lesnara uśpi i zawiesi na jakimś sznurku i będzie przez cały czas walił mu te swoje speary.

i tu racja. nie ma znaczenia czy komuś się podoba romek czy nie. on po prostu nie ma odpowiedniej promocji..to całe męczenie się z big showem..on powinien w handicapie showa i kane rozjechać jak lesnar cene przy zdobyciu pasa....taki bryan byl zdecydowanie lepiej promowany..a tu, chyba on tego lesnara uśpi i zawiesi na jakimś sznurku i będzie przez cały czas walił mu te swoje speary.

Z tymże - ja obecnie takiego terminatorzenia nie kupię u nikogo innego jak u Brocka. No kurde, WWE sprawiło, że komuś markuję. Szkoda tylko, że w ich mniemaniu nie temu co trzeba.

"Come Royal Rumble, understand, when you step in the ring... your arms are just too short to box with God."

Masz Twittera? Chcesz pogadać o wrestlingu? Kliknij!

Roman musi zrobić jakieś łał rzeczy. Nawet nie chodzi o terminatorzenie, ale jakiś ciekawy bonus w movesecie, jakieś salto fiknąć na stół. Coś takiego. Może kozacka walka z Bryanem (nie wiem czy to możliwe), da mu trochę spotlighta. Ludzie muszą krzyknąć this is awsome, tak się ratowała zawsze postać Ceny.

Śmieszy mnie natomiast pomysł WWE na walkę Bryana z Reingsem. Nie wiem, czy zdają sobie sprawę, że znowu rozbudzają nadzieje smartów na Dragona w ME WMki i gdy Roman go pokona, to zostanie wybuczany jeszcze bardziej, niż po Royal Rumble. I nawet interwencja Zigglera (której nie chce, bo chciałbym go jako face'a) tego nie zmieni. Zresztą - gość, który ma pojechać Lesnara (najpewniej bez żadnych kantów), będzie potrzebował pomocy osoby trzeciej, by pokonać byle Koziołka?

Dokładnie, nikt z full-time wrestlerów nie ma szans go pokonać. Jedynym wiarygodnym byłby Undertaker (no może Rock/SCSA), ale to jest kompletna fantazja.

Też uważam, że walka Reingsa z Bryanem to będzie kompletny niewypał. Reings uzyska większy heat, niż Batista równy rok temu na Elimination Chamber podczas walki z Alberto. WWE strzeliło sobie w stopę, no chyba, że dadzą wygrać Bryanowi, ale wtedy to już chyba kompletnie przestanę oglądać ten produkt.
It's coming...

Też uważam, że walka Reingsa z Bryanem to będzie kompletny niewypał. Reings uzyska większy heat, niż Batista równy rok temu na Elimination Chamber podczas walki z Alberto. WWE strzeliło sobie w stopę, no chyba, że dadzą wygrać Bryanowi, ale wtedy to już chyba kompletnie przestanę oglądać ten produkt.

Nic dodać nic ująć , całkowicie się zgadzam w szczególności z ostatnim zdaniem.

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg