Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fast Lane 2015 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kejrol, totalnie się nie zgadzam. Bo niby co złego w feudzie face vs face? Tak jak napisał ktoś wyżej, po prostu by sprawdzić kto jest lepszy? Takie rzeczy rzadko zdarzają się w WWE i właśnie dlatego byłaby to wyjątkowa walka w 100%ach godna WMki. Nie wspominając już o tym, że byłby to pojedynek dwóch najbardziej over osób z całego rosteru. Publika byłaby zachwycona. Tutaj nie jest potrzebny żaden program.
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Mishka

6

• Ghostwriter

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

Generalnie nie widzę nic złego w odchodzeniu od sztampowego schematu pojedynków ten dobry vs. ten zły. Poza tym takie starcia miały już miejsce w przeszłości, nawet w main evencie WrestleManii (WM XII: Hitman vs. HBK lub nawet niedawno walki Ceny z The Rockiem). Dlaczego więc nie można byłoby zaryzykować takiego "odstępstwa" w środku karty? Mi też przyszło na myśl porównanie z RoH, ale nie dajmy się zwariować. McMahonowi to nie powinno wadzić. Poza tym - tak jak już wspomniałem - starcia face vs. face już się zdarzały na ppv WWF/WWE i nierzadko były to naprawdę piękne pojedynki. To nie jest wynalazek indys. Poza tym turnowanie kogoś z dwójki Ziggler - Bryan mija się z celem. Oni są zbyt over z publiką, żeby na siłę wymuszać heat wobec jednego z nich.

14453752125651e0a536c69.jpg

Oni są zbyt over z publiką, żeby na siłę wymuszać heat wobec jednego z nich.

Vince doesn't give a shit what the fans want! :D

Jestem za tym meczem bardzo, ponieważ walka byłaby pewnie z 4* zwłaszcza jak jeszcze face vs face bez idiotycznego bookingu polegającego na kontuzjowaniu czegoś u rywala :)

Mam nadzieję, że Roman Reigns zniszczy Brocka na WM 31 bardzo szybko :) Liczę na jakiś dłuższy squash, trzeba dać też Lesnarowi trochę nadziei.

Heyman miałby mieć pełną władzę nad ich feudem ? Trzymajcie mnie bo zaraz pęknę ze śmiechu :haha: Ten człowiek powinien iść już dawno na emeryturę. O tym, że feud będzie jednym z najlepszym w ostatnich latach postara się sam Roman, pociągnie Lesnara za rączke i zakryje jego braki ringowe i mikrofonowe i zobaczymy coś zaebistego !

Co do Fast Lane to zapowiada się na jedną z najlepszych Special Event w ostatnich latach. Cena vs. Rusev, to już można przypisać przed walką 5 gwiazdek. Ale mam nadzieję, że John sobie poradzi, bo ostatnio coś w słabej formie jest :/

"Jeśli wiesz, że jesteś wysoki i możesz wygrać nawet z Umarlakiem, to na pewno wygrasz"

~The Great "Gran" Khali

• Urządzenie:  Windows

Romek przykryje braki na majku Brocka swoimi.

Heyman musi ocalić ten feud jeśli chodzi o proma czy segmenty, bo jak wiadomo Authority nie wnika w ten konflikt (póki co) więc żadnych smaków nie dodadzą jedynie walizka Setha. Lesnar swoją postacią doda star-powera ale Reigns aż tak dużo nie ma do pochwalenia. Rekord eliminacji na RR to za mało, nawet theme song kojarzy się z Shield.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie to Authority już się wmieszało - pokazali się w czasie celebracji Romka na RR, w desperackiej próbie zapewnienia mu cheeru, na Smacku zapowiedzieli, że na RAW w związku z "kontrowersją na Royal Rumble" zostanie zapowiedziane coś co wstrząśnie fanami, także ich związek z tym feudem już jest jakiś.

Moim zdaniem bedą chcieli zrobić z Reignsa ofiarę. Coś jak Bryan po Summer Slam 2013, z tym że jego jako underdoga ciężko kupić gdyż samo WWE promowało go na kozaka (w Shield zgarniał piny, Survivor Series match, 12 eliminacji). Próba wbicia nam żebyśmy jakoś się z nim utożsamili.

Serio nie wyczułeś tam ironii? :twisted: Chyba nikt nie może być TAK głupi żeby na serio tak myśleć :D

Btw. zapraszam na PW delikwenta, z którym założyłem się o whiskey, że Lesnar na Fast Lane nie będzie bronił pasa, czekam na reakcję. W razie jej braku sam odkopię nick :D

A tego feudu nie uratuje nawet Heyman. Byle do Raw po WMce, a potem już sto razy lepszy feud, bo z Rollinsem.

Serio nie wyczułeś tam ironii? :twisted: Chyba nikt nie może być TAK głupi żeby na serio tak myśleć :D

Btw. zapraszam na PW delikwenta, z którym założyłem się o whiskey, że Lesnar na Fast Lane nie będzie bronił pasa, czekam na reakcję. W razie jej braku sam odkopię nick :D

A tego feudu nie uratuje nawet Heyman. Byle do Raw po WMce, a potem już sto razy lepszy feud, bo z Rollinsem.

Przecież wiem, nikt normalny nie walił by takiej głupoty. Ciekawi mnie czy na serio ktoś ma za dużo wolnego czasu by bawić się w takie coś.

Jaka ironia ludzie ? Heyman powinien już odejść z WWE. Romek sam poprowadzi feud z Lesnarem, ma na to idealne papiery. Żadna łysa pierdoła nie powinna się wciskać w coś co jest dobre i to niszczyć. Lesnar jest fatalny w ringu i na micu, ale dzięki Reignsowi feud, jak i ostateczna, squashowa walka będzie wyglądać świetnie.

"Jeśli wiesz, że jesteś wysoki i możesz wygrać nawet z Umarlakiem, to na pewno wygrasz"

~The Great "Gran" Khali

Tak się zastanawiam co nam zaserwuje WWE jeszcze w tej karcie. Bo na ten moment to co miałoby być main eventem? Poprzednie darmowe PPV dało debiut Stinga, może tym razem wróci Taker, żeby rozpocząć feud z Wyatt'em, byłoby miło.

W kick-offie niech rzucą braci Dust na Ascension, rozpad braciaków = ostatnia walka Dustina na WM, potem push na IC dla Cody'ego i tyle. Ascension niech wygra i może jakiś shocik na WM.

W międzyczasie zapowiedź starcia Sting vs Triple H na WM

Coś trzeba zrobić z pasem IC, bo za panowania BNB traci na wartości, dawno nie było Fatal-4-Way.

BNB© vs Ziggler vs Harper vs Ambrose

Eh, taki booking mi się wymarzył, ale taka walka powinna być wspaniała i dać zalążek kilku feudów.

Zdecydowanie taki pomysł na wykorzystanie Zigglera/Harpera mi bardziej pasuje niż walka jakiegoś 6 man TT z udziałem członków drużyn z SS.

Bryan vs Wyatt też solidny pomysł na walkę, przeszłość jest, pretekst jest, Bray wygrywa i segment z Takerem

Walka o pasy TT mnie mało interesuje, tylko pytanie czy Miz vs Mizdow to walka na WM czy rozwiążą ją już na Fast Lane. Aha no i MoWWEU (Kidd + Cesaro) może dostaną shota na FL, fajnie by było.

Rollins vs Reigns, może taka walka, jako ME,jakaś przeszłość z Shield jest, jakaś rywalizacja o to kto jest prawdziwym zwycięzcą po Royal Rumble, zwycięstwo Romka, może dać dobry pretekst dla cash-inu na WMce dla Setha i kontynuację feudu po WM, poza tym w końcu może Romek dostałby jakiś main event dużej gali, tak na przetarcie, żeby zobaczył jak to jest przed największą galą w roku ...

W dodatku mógłby tu wrócić Orton i jakoś przeszkodzić Sethowi i byłby już pretekst na ich walkę na WM i wyrównanie rachunków. Tylko, żeby Romek był wiarygodny musi wygrać czysto na FL z kim by nie walczył. :/

A Wy macie jakieś pomysły na kolejne walki? Potencjał na PPV jest szkoda, że WWE lubi go marnować.

• Urządzenie:  iPhone

Rollins vs Reigns, może taka walka, jako ME,jakaś przeszłość z Shield jest, jakaś rywalizacja o to kto jest prawdziwym zwycięzcą po Royal Rumble, zwycięstwo Romka, może dać dobry pretekst dla cash-inu na WMce dla Setha i kontynuację feudu po WM, poza tym w końcu może Romek dostałby jakiś main event dużej gali, tak na przetarcie, żeby zobaczył jak to jest przed największą galą w roku ...

W dodatku mógłby tu wrócić Orton i jakoś przeszkodzić Sethowi i byłby już pretekst na ich walkę na WM i wyrównanie rachunków. Tylko, żeby Romek był wiarygodny musi wygrać czysto na FL z kim by nie walczył. :/

Ta, tylko pewnie zamiast tej walki zobaczymy jakieś Big Show vs Reings. Co prawda, nikt tego oglądać nie chce, ale traktowałbym tę opcje raczej jako zło konieczne, bo nie chciałbym, aby Rollins walczył z Reingsem, bo Seth musiałby Romkowi czysto jobbnąć, a tego nie chcę i podejrzewam, że wiele fanów też by nie chciało.

Co do reszty karty, to najprawdopodobniej będzie Cesaro & Kidd vs Usos. Nie lubię, jak ktoś wywalcza sobie pretendenta do pasa, wygrywając z mistrzami, a później na PPV i tak im jobbną.

Ciekawe, co wykombinują dla Cena vs Rusev, bo WWE, chyba nie będzie chciało, żadnego z nich jobbnąć. Doblue DQ lub Count Out? A może, jak wcześniej niektórzy użytkownicy pisali, że do walki nie dojdzie. Wg mnie ta druga opcja jest dużo lepsza, niż pierwsza.

Ogółem to trzeba poczekać na tygodniówki, bo po jednym Smacku, to ciężko coś więcej napisać o gali.

Co prawda, nikt tego oglądać nie chce, ale traktowałbym tę opcje raczej jako zło konieczne, bo nie chciałbym, aby Rollins walczył z Reingsem, bo Seth musiałby Romkowi czysto jobbnąć, a tego nie chcę i podejrzewam, że wiele fanów też by nie chciało.

http://media.giphy.com/media/axFFHtEfGZF8k/giphy.gif

Chociaż i tak podejrzewam, że Roman czysto zesquashuje Big Showa w podziękowaniu za wszystkie upokorzenia przez ostatnie dwa miechy.

Tylko ja tak mam, że czekam na Rollins - Orton bardziej niż na każdą inną walkę na WMce? Może poza Stingiem.

A dlaczego mamy się jarać walką dwóch najgorszych wrestlerów w historii rozrywki sportowej ? Przecież to będzie tak słabe jak kawa bez mleka. Jeśli ona się odbędzie, to WWE strzeli sobie w stopę. Po takim "pojedynku" możecie się spodziewać masowych protestów na galach RAW, SD i PPV. To będzie najgorsze z możliwych rozwiązań, coś tak złego jak feud Bryan vs. Punk i ich pożal się Boże walki na PPV w 2012 r.

~The Great "Gran" Khali

• Reputacja:   1

Niepotrzebnie postawili na szali pas US w pojedynku Rusev-Cena... Ktoś widzi Jasia jako nowego US champa? No właśnie. Walka skończy się w 100pro na non cotenst i rew na WM. Gdyby była to walka wyłącznie Ameryka vs Rosja, to byłoby to znacznie ciekawsze.