Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fast Lane 2015 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo mnie ciekawi walka Miz vs. Sandow, uczeń przerósł mistrza, możnaby rzec. Również chciałbym, żeby Jasiek odbił pas Ruskovi, ale też, nie ma co psuć streaku chłopu, niech go nie wywalą do jobberki.

Spodziewałbym się jakiejś konfrontacji Axela z Rowanem, alee to pewnie tylko na tygodniówkach. Ascension po triumfie nad NAO, będą mieli push na TTC najpewniej. Choć Kidd i Cesaro też odrobinkę są pushowani.

BNB nie podoba mi się już jako champ, znacznie lepse były jego świetne proma, gdy nie walczył. Na FL niech ktoś mądry zabookuje mu walkę, żeby się podłożył. Na przykład Kingstonowi, który poczułby się fajniej od swoich czarnuszych zoimeczków i zaliczyłby heel turn. :twisted:

Ambrose po heel turnie moim zdaniem dostanie program z ziggim, zatriumfuje nad nim, po czym Ziggler spadnie do jobberki w późniejszym czasie.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Mishka

6

• Ghostwriter

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

Przede wszystkim Rusev powinien dostać jakiś normalny finisher, no bo kto uwierzy że Jasiek odklepie?

Niesamowicie spodobał mi się ten obrazek, także łapcie ;)

10422302_920398351327459_7507909268797218563_n.jpg?oh=8ea1b84300160c271dc10e40cf5b3d13&oe=5557BEC0&__gda__=1433338794_6344047e35e018686b4006ab4df5b0d0

PS: Tak będzie

Wiadomość od Romana z 24 stycznia dla tych którzy są smutni, że publika go zbuczała i chwalą go jaki to on nie jest skromny i dobry chłopak.

"Fans have to realize that as opinionated as they are and the way you want it, the company is the same way and they are gonna do what they wanna do...hopefully, at the end of the day, I'm the one getting rich."

Parafrazując twarz Lorea'la : Fani mogą się zesrać ze swoimi opiniami...a na koniec dnia i tak Vince zrobi co chce (czyli zrobi mnie bogaczem :twisted: )

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wiadomość od Romana z 24 stycznia dla tych którzy są smutni, że publika go zbuczała i chwalą go jaki to on nie jest skromny i dobry chłopak.

"Fans have to realize that as opinionated as they are and the way you want it, the company is the same way and they are gonna do what they wanna do...hopefully, at the end of the day, I'm the one getting rich."

Parafrazując twarz Lorea'la : Fani mogą się zesrać ze swoimi opiniami...a na koniec dnia i tak Vince zrobi co chce (czyli zrobi mnie bogaczem :twisted: )

A to aroganci z nich :-x

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Żeby się tylko Romeo nie zesrał, bo Vince nigdy nie był do końca do niego przekonany (Romek to projekt Huntera) i jeżeli przyjęcie jego wygranej RR przez fanów przeważy szalę wątpliwości Papy Vince'a, to McMahon może zakopać Romualda szybciej niż Reksio kość.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jezeli karta na WM ma wyglądać następujaco

Cena vs Rusev

HHH vs Sting

Lesnar vs Reigns

Orton vs Rollins

Bryan vs Sheamus

Wszystko byłoby ok ale nijak nie rozumiem sensu 2 ostatnich walk

-Orton powraca by dopaść Rollinsa,ok ale kto ma w tej walce kogo wypromować.

Orton wraca by odbudowac swoją pozycję w rosterze po ostatniej nieobecnosci.

Dzisiaj najbardziej Over są Bryan,Ziggler,Ambrose.

Można pomiędzy nich pchnąc jeszcze Ortona który dzięki częstym heel turn'om

jest znacznie świeższy niż Cena.

W takiej sytuacji jak dla mnie powinien dostać kogoś na rozpęd i dopiero zatrzymać się na Rollinsie, a tak dla ROllinsa to narazie żadna promocja skoro było o krok od

pasa, wykonywał finishera na Cenie i Lesnarze i co teraz cofa się po Ortona.

Ani jednemu, ani drugiemu taka walka moim zdaniem nie potrzebna.

Co do Bryana to co ten Sheamus ma mu dać czy odwrotnie,

Bryanowi porażka nie zaszkodzi ale dlaczego to Sheamus ma być promowany na Danielu skoro rywalizowali tyle razy,gośc który znudził się ludziom tyle razy miałby wrócić z nowym gimmickiem i pójsc po główny pas federacji, gdyż jak dla mnie po pokonaniu Bryana to kolejne wyzwanie to już tylko pas a ponieważ jest jeden a chętnych jest póki co trzech(Cena,Rollins,Reigns) to raczej zły pomysł na zapychanie kart Sheamusem.

Pomysł walki Jaśka z Rusevem jest dla mnie również nie do konca rozsądny, gdyż

publika sra już Ceną i znów usłyszymy We want Rusev bo jak mamy promować monster heela to na ulubieńcu publiki, było RR można było pójsc w strone eliminacji

Kogoś z trójki Bryan,Ziggler czy Ambrose a tak nie wypromowali ani Ruseva, ani tym bardziej SHowa czy Kane'a.

Wszystko byłoby ok ale nijak nie rozumiem sensu 2 ostatnich walk

-Orton powraca by dopaść Rollinsa,ok ale kto ma w tej walce kogo wypromować.

Orton wraca by odbudowac swoją pozycję w rosterze po ostatniej nieobecnosci.

Dlatego sytuacja z wygraną Ortona a potem cash in'em Rollinsa to sytuacja win win dla obu zawodników.

Co do Bryana to co ten Sheamus ma mu dać czy odwrotnie,

Bryanowi porażka nie zaszkodzi ale dlaczego to Sheamus ma być promowany na Danielu skoro rywalizowali tyle razy,gośc który znudził się ludziom tyle razy miałby wrócić z nowym gimmickiem i pójsc po główny pas federacji, gdyż jak dla mnie po pokonaniu Bryana to kolejne wyzwanie to już tylko pas a ponieważ jest jeden a chętnych jest póki co trzech(Cena,Rollins,Reigns) to raczej zły pomysł na zapychanie kart Sheamusem.

Nikt nie mówi, że feud Sheamusa i Bryana ma się skończyć na WMce. Spokojnie mogą to przeciągnąć trochę dłużej.

[ Dodano: 2015-01-29, 10:09 ]

Pomysł walki Jaśka z Rusevem jest dla mnie również nie do konca rozsądny, gdyż

publika sra już Ceną i znów usłyszymy We want Rusev bo jak mamy promować monster heela to na ulubieńcu publiki, było RR można było pójsc w strone eliminacji

Kogoś z trójki Bryan,Ziggler czy Ambrose a tak nie wypromowali ani Ruseva, ani tym bardziej SHowa czy Kane'a.

Tutaj sprawa jest prosta. WWE od dawna nie przejmuje się reakcją na Cenę. Nie przesadzałbym też, że nagle cała publika będzie chciała wygranej Ruseva. Rusev jest niepokonany, ma gimmick antyamerykański więc musi przeciwko niemu stanąć jakiś heros. W oczach WWE taką osobą jest Cena.

The recent Twitter interactions between Daniel Bryan and Dolph Ziggler are not just social media chatter as WWE is currently going with Bryan vs. Ziggler for WrestleMania.

Plany się podobno zmieniają, co myślicie o takim meczu? Jeżeli miałoby do tego dojść to kto musiałby zostać heelem- kto? Odpowiedz jest prosta Zigg, czy to jet Best 4 Business ? Nie sądzę. :cry:

The recent Twitter interactions between Daniel Bryan and Dolph Ziggler are not just social media chatter as WWE is currently going with Bryan vs. Ziggler for WrestleMania.

Plany się podobno zmieniają, co myślicie o takim meczu? Jeżeli miałoby do tego dojść to kto musiałby zostać heelem- kto? Odpowiedz jest prosta Zigg, czy to jet Best 4 Business ? Nie sądzę. :cry:

Samo starcie zapowiada się super i w sumie jest mi wszystko jedno czy ktoś i kto byłby heelem. Oczywiście, wolałbym tutaj zobaczyć starcie face vs face, ale mała szansa, że WWE na to pójdzie.

• Reputacja:   1

Raczej pas mistrzowski nie będzie na szali, aczkolwiek to, że Jasiek walczyłby na PPV z U.S. Championem to rzeczywiście byłoby coś..
Jednak będzie to walka o pas US. Na stronce WWE w zakładce "matches" jest potwierdzenie z adnotacją "United States Title Match"

Starcie Bryan vs Ziggler pasuje idealnie gimmickowo (pomijam już fakt, że ringowo będzie świetnie) - obaj przedstawiani są jako "underdogi" którzy dostaje po łbie od "authority"... dlatego też heel turn jednego z nich raczej jest nieunikniony tj. dołączenie do Authority :roll:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

A nie mogą po prostu mieć feudu o to kto jest lepszy i kto potrafi wykręcić lepszą walkę? Bez napadania na siebie w kiblach, bez pojazdów, bez dołączania do Authority?

Mogą ... W PWG ewentualnie w ROH.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Litości, to jest Wrestlemania i jeśli mamy dostać walkę tej klasy zawodników, to musi to być poprzedzone konkretnym programem i heel turnem jednego z nich. I koniecznie musi być to Ziggler. Niby dołączenie do Authority byłoby dość sztampowe, ale mi by tutaj Dolph pasował. Szczególnie po tym jak Hunter robił mu pranie mózgu w przeszłości. Niby na przeszkodzie stoi to, że Ziggi jest zbyt over i fani po prostu chcą go dopingować niezależnie od jego statusu. Z drugiej strony przejdzie turn na samym Danielu, na którym z każdego da się zrobić heela. Tak czy inaczej, nie chciałbym dżentelmeńskiego pojedynku dwóch fejsów. Nie na WM.