Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fast Lane 2015 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ghost, jasne, że można. Ja po prostu wolę Rybacka. Poza tym, można go ładnie podbudować podczas RtWM, żeby nie był słabym rozwiązaniem.

Ale w takim wypadku co dla Ceny na WM? Zakładając, że dostalibyśmy:

Wyatt-Taker/Bryan

Rusev-Ryback

Reigns-Lesnar

Sting-HHH

Orton-Rollins

to ja nie widzę nic ciekawego dla Jasia.

Dla mnie pewna jest walka Cena vs Rusev na WM-ce.

Cena dostanie Hogana :twisted:

Szlag jak mogłem o tym zapomnieć. Five Star murowany! :|

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Mishka

6

• Ghostwriter

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

Również być może upchają zawodników na których nie mają planów do jakiegoś kolejnego Battle Royala.
...

16454446905728fca76830a.jpg

Myślę, że Cena może się podłożyć na WM-ce, ale na pewno nie Bługarowi. Dlaczego? Bo gdyby ten pokonał Jasia, to zabrakłoby dla niego godnego rywala i musiałby lecieć po pas, a tego jakoś nie widzę. Walka na Fast Lane, oczywiście skończy się czyjąś interwencją, tak że zapewni nam ona 2 pojedynki na Wrestlemanii: Cena vs Ambrose/Ziggler i Rusev vs Ryback, moim zdaniem.

Ja jednak wolałem, gdy walka o MiTB odbywała się na Wrestlemanii. Jest sporo zawodników, którzy zasługują na występ na WM-ce, a nie ma za bardzo miejsca dla nich. Z drugiej strony gale MiTB, można by zastąpić jakąś galą w której ME byłby jakiś 6-man Ladder Match o pas, albo chociażby Elimination Chamber Match, ale akurat w tej kwestii nie zanosi się na żadne zmiany.

Ciekawe co WWE zrobi w kwestii ME Wrestlemanii, bo głupio by było drugi raz z rzędu wykorzystywać ten sam manewr, z heelturnem zwycięzcy RR Matchu i dodaniem do walki jakiegoś face'a, az drugiej strony nie wyobrażam sobie ME WM-ki, tak jak wygląda on w tej chwili.

Dali Bryanowi taki mega push, rok temu, po to, żeby teraz nagle bez przyczyny ciągnąć go spowrotem do midcardu? Damn.

10432986_391390421030773_5104725429288057273_n.jpg?oh=36e0c9e6e8b57d90bc9eeeab7153e558&oe=55543124

Czyżby mielibyśmy znów ujreć .... w ringu WM? Mam nadzieję, w końcu to ..... :D Może to słaby spoiler i mało wiarygodny, ale przypomnijmy, że ma jeszcze jedną walkę w kontrakcie. Ale pytanie: z kim?

71873036054fe0f048f170.jpg

Mi tam do głowy przychodzi również Submission match Bryan vs Rusev na WMce.

Kto by nie wygrał , od razu wywindowałoby go to na sam szczyt.

Bryan mógłby przełamać Ruska, natimiast Rusek wygrywając mógłby konkurować o miano topowego heela federacji.

Wyobrazam sobie taką sytuacje Vince wychodzi na środek i mówi

-To ja rozpisałem scenariusz RR matchu i tak wczesne wyeliminowanie Bryana.

Z miejsca zostałby zlinczowany przez fanów i tak jak w 2010 roku można było promować Barretta na Cenie tak dzisiaj można promować topowych heelów na Bryanie.

Marzy mi się kilka pojedynków na WMce jak HarpervsAMbrose i Wyatt vs Orton.

powiedzmy że na FL Rollins walczy z Ortonem , Ortona atakuje Wyatt i mamy walke na WMce pomiędzy dwoma ludzmi którzy potrafią pojawić się znikąd i sprzedać swój finisher.

Z chęcią zobaczyłbym Rko dla Wyatta , a już feud pomiędzy 2 wariatami Ambrose vs Harper mógłby być podobny do serii walk Ambrose vs Wyatt.

Dac im jakiś Street FIght a na WM rewanż Extreme Rules match i wówczas byłbym

przeszczęsliwy.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ghost, jasne, że można. Ja po prostu wolę Rybacka. Poza tym, można go ładnie podbudować podczas RtWM, żeby nie był słabym rozwiązaniem.

Ale w takim wypadku co dla Ceny na WM? Zakładając, że dostalibyśmy:

Wyatt-Taker/Bryan

Rusev-Ryback

Reigns-Lesnar

Sting-HHH

Orton-Rollins

to ja nie widzę nic ciekawego dla Jasia.

Dla mnie pewna jest walka Cena vs Rusev na WM-ce.

Cena dostanie Hogana :twisted:

Szlag jak mogłem o tym zapomnieć. Five Star murowany! :|

Po za tym przy heel turnie Ambrose'a ten może iść na Jaśka na WMce. Wtedy karta gotowa:

Wyatt-Taker/Bryan

Rusev-Ryback

Reigns-Lesnar

Sting-HHH

Orton-Rollins

Ambrose-Cena

Powrót Takera jest wątpliwy, ale jak tak to zawsze mogą Bryana na Big Showa albo Kane'a rzucić.

Jakbym miał coś bookować dla Ruseva na Wrestlemanię, to bez mrugnięcia okiem dałbym my wygraną z Januszem (może być kantem, liczy się wynik). Bułgar zbiera od pewnego czasu autentyczny heel-heat, więc byłoby mi szkoda kończyć jego promocję w ten sam sposób, co w przypadku całej masy poprzedników. Przy dobrych wiatrach mogłby nawet wygrać przyszłoroczny RR match (ostatnio czarny charakter triumfowal w 2011, co ktoś już wcześniej zauważył) albo nawet jeszcze wcześniej wrzucić mu na barki pas mistrzowski, by ktoś na Wrestlemanii mu go odebrał tworząc z tego klasyczny epicki moment.

Niektórzy narzekają, że duet rusev & Lana już powoli zaczyna być nużący, ale jestem przekonany, że z tak charakterystycznego gimmicku można wyciągnąć bardzo dużo, np. zamienić Lanę na Nikolaia Volkoffa albo nawet na Heymana (od jakiegoś czasu każdy heel z potencjałem pasuje mi do Paula :D), który przeszedłby na radziecką stronę niczym Gerard Depardieu i poprowadził kolejnego czlowieka do main eventowania WMki (pomysły stworzone w 5 sekund, liczę, że bookerzy, którzy mieliby na to długie miesiące, wymyślą coś lepsz...ta, jasne.) . Kolejny raz będę przeciwnikiem najprostszych schematów i przyjmę każdy inny scenariusz, niż szybki oklep przez Jaśka na WM, byłbym bardzo zawiedziony, gdyby długie miesiące promowania Aleksandra "przeszły na konto" Ceny.

I tak samo jak w przypadku Lesnara, ktory pokonał Johna a jednak jest osoba, która ma realne szanse ubić mistrza, na Ruseva też znajdzie się ktoś, kto poprzez uratowanie swojego kraju wypromowałby się do main eventowych poziomów.

Z innych opcji - Bryan też nie jest zły, zapewne dostalibyśmy ciekawy pojedynek, a Ryback...innego scenariusza, niż kolejne szybkie zwycięstwo Ruseva nie widzę, nie chcę dawać Wędkarzowi kolejnej szansy, bo wątpię, że za -ntym razem ją wykorzysta.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Skoro WWE postanowiło zestawić ze sobą Ruseva i Cenę już teraz to wychodzi na to, że program zostanie przedłużony, a finał zobaczymy na Wrestlemanii. Na Fast Lane po prostu nie dojdzie do rozstrzygnięcie walki i pewnie skończy się na brawlu, który będzie miał tylko podgrzać atmosferę do WM.

Moje aktualne zestawienie walk na Wrestlemanii:

Wyatt vs Taker

Bryan vs Sheamus

Lesnar vs Reigns

Cena vs Rusev

Rollins vs Orton

Problem zaczyna się jeśli chodzi głównie o Ambrose'a. Ja chętnie zobaczyłbym go nawet heelowego w walce z Jericho - dobrze wiemy, że Chris nie będzie miał nic przeciwko aby się podłożyć.

Dodatkowo nie wiadomo co zrobić z Zigglerem, Rybackiem, Kanem oraz Big Showem. Ale możliwe, że to jakoś powiążą i dostaniemy Tag Team Match...

Rozumiem, że Andre Memorial Battle Royal się nie odbędzie? (jeśli tak to nie czytajcie) Bo tak wynika z opinii userów Atti' którzy każdego ME chcą upchać w jakiejś walce, panowie a dlaczego taki Cena czy Bryan nie moga wystąpić w Battle Royal (rok temu było by to mało prawdopodbne bo to było pierwsze rozdanie i WWE sprawdzało jak fani zareagują na tą walke - wyszło bardzo dobrze), przeciez można by z tego zrobić takie "przeproszenie" za RR z wygrywającym dragonem który w ringu został by sam na sam z Ceną. Ja sobie mogę jakoś w RTWM wyobrazić Cene latającego z promami "Osiagnołem wszystko, pora na Battle Royal Andre The Giant" itd.

Lesnar vs Reigns

Wyatt vs Taker

HHH vs Sting

Orton vs Rollins

Rusev vs Ryback

i "przepakowany" ATGMBT - Ambrose, Cena, Bryan, Ziggler itd.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   3

Teraz tylko wychodzi na jaw, że przydałby się ponownie MITB na WM. Innym problemem tegorocznej Wrestlemanii jest stosunkowo dużo zagęszczenie part-timerów: Lesnar, HHH, Sting czy Undertaker.

• Reputacja:   361

Czy story nie mogłoby się potoczyć tak, że Janusz zaliczy wpierdziel na Fast Lane, a później będzie rewanż na WM-ce? Osobiście uważam, że Ryback to słabe rozwiązanie.

Teoretycznie - mogłoby i to by było całkiem niezłe (Jasiek musi zabiegać o walkę na WM-ce żeby się zrewanżować Bułgarowi), ale z drugiej strony Cena ostatnio zbyt dużo moczy, żeby na Fast Lane podłożyli go ponownie. Myślę, że będzie albo jakieś DQ/No contest, albo Jaśko rozjedzie Ruseva i rozdziewiczy jego streak.

Rusev vs. Głodomór na WM-ce? To by było bardzo słabe. Chyba że Lana Fucker dostałby w dupsko od Ceny na Fast Lane i chcieliby go odbudować na WrestleManii, podkładając mu Wędkarza.

Ogólnie - bez sensu to zestawienie na Fast Lane. Cena vs. Ruse(v)k, to świetny materiał na WrestleManię i nie powinni oni walczyć wcześniej ze sobą.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Teoretycznie - mogłoby i to by było całkiem niezłe (Jasiek musi zabiegać o walkę na WM-ce żeby się zrewanżować Bułgarowi), ale z drugiej strony Cena ostatnio zbyt dużo moczy, żeby na Fast Lane podłożyli go ponownie. Myślę, że będzie albo jakieś DQ/No contest, albo Jaśko rozjedzie Ruseva i rozdziewiczy jego streak.

Rusev vs. Głodomór na WM-ce? To by było bardzo słabe. Chyba że Lana Fucker dostałby w dupsko od Ceny na Fast Lane i chcieliby go odbudować na WrestleManii, podkładając mu Wędkarza.

Ogólnie - bez sensu to zestawienie na Fast Lane. Cena vs. Ruse(v)k, to świetny materiał na WrestleManię i nie powinni oni walczyć wcześniej ze sobą.

Jasne, że dziewicze starcie na WM-ce między Januszem, a Rusevem byłoby lepsze i też się zdziwiłem, że zapowiedziano ich pojedynek na Fast Lane. Zresztą na WM-kach zazwyczaj są chyba takie premierowe starcia, a nie środek trylogii. Tak czy siak wolałbym już Janusza "mszczącego" się za swoją porażkę na FL (wg mnie nic mu się nie stanie jak umoczy po raz kolejny) w stylu trzeciej części Rocky'ego. Standardowe story o hero: mistrz dostał wpierdol, mistrz liże rany i biega po schodach, mistrz wraca, żeby pokazać kto tu rządzi. Ja to będę miał w dupie, ludziska w koszulkach "You can't she me" będą się jarać, wszyscy będą zadowoleni. No chyba, że chcą Januszowi złagodzić wygraną z Rusevem na FL nadchodzącą porażkę na WM-ce z jakimś dobrym zawodnikiem, np. Ambrose'm. Wtedy walić feud Janusza z bułgarskim Ruskiem. Niech promują młodych i zdolnych! ;) W takie rzeczy jednak nie wierzę. Obstawiam raczej opcję wilk syty i owca cała. Zatem Janusza w walce o złoto nie ma, ale na WM-ce - ku uciesze swoich fanów - składa jakiegoś tam mocno wypromowanego heela.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   3

Nikt nie zauważył, że największym wygranym będzie tutaj pas US Title. Już sam fakt, że walczą o niego tak wypromowane nazwiska ja Cena i Rusev. Gdyby jeszcze Jasiek miał zdobyć "srebro" to już w ogóle kosmos. Chyba, że wcześniej Bułgar porzuci tytuł np. dla Rybacka.

• Reputacja:   6

Nikt nie zauważył, że największym wygranym będzie tutaj pas US Title. Już sam fakt, że walczą o niego tak wypromowane nazwiska ja Cena i Rusev. Gdyby jeszcze Jasiek miał zdobyć "srebro" to już w ogóle kosmos. Chyba, że wcześniej Bułgar porzuci tytuł np. dla Rybacka.

Raczej pas mistrzowski nie będzie na szali, aczkolwiek to, że Jasiek walczyłby na PPV z U.S. Championem to rzeczywiście byłoby coś... nie pamiętam kiedy ostatni raz to się zdarzyło, ale raczej na początku jego kariery jak sam był mistrzem ;)

Faktycznie fajnie by było jakby postawili na szali US Title podczas walki na Wrestlemanii. Łatwo bylo by to uzasadnić, że Cena jako najwspanialszy przykład amerykańskiego patrioty chcę za wszelką cenę odbić tytuł Stanów Zjednoczonych z rąk znienawidzonego Rosjanina. Kupiłbym to. Z drugiej strony nie chcę aby Rusev podkładał się Johnowi. Tak czy inaczej miło było by zobaczyć Jasia z pasem niższej rangi bo tak jak wcześniej zostało wspomniane, byłoby to jakieś nawiązanie do jego początków. Ponad to wizualnie pas US pasuje do Johna i jego gimmicku