Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fast Lane 2015 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sting prawie na pewno nie przegra walki na WM'ce. Wydaje mi się, że to właśnie dlatego WWE nie chce konfrontować go z Takerem - wszyscy chcieliby to zobaczyć, ale jedna z legend musiałaby przegrać. Taker przegrał rok temu, więc kończenie kariery z dwoma porażkami pod rząd byłoby po prostu niewłaściwe zważywszy na to, jaką legendą jest Calaway. Sting z kolei przegrać nie może, bo to jego one-shot w federacji, złamanie tego story, że nigdy nie walczył dla VKM.

Rusev vs. Cena? Mam nadzieję, że Rusev wyjdzie z całego tego story zwycięsko. I nie mówię tego przez jakąkolwiek antypatię do Johna - Bułgar po prostu sporo zyskał w moich oczach w ostatnim czasie.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Mishka

6

• Ghostwriter

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

Co do Ruseva to nie wiem, czy lepszym oponentem byłby Chris Jericho, ponieważ on lubi promować nowe gwiazdy. Choć może Jaś się podłoży...

Rusev vs. Cena? Mam nadzieję, że Rusev wyjdzie z całego tego story zwycięsko. I nie mówię tego przez jakąkolwiek antypatię do Johna - Bułgar po prostu sporo zyskał w moich oczach w ostatnim czasie.

Nie ma na to szansy. Rusev wygląda dobrze dopóki nie padnie. Jeśli spotkają się na WM to dobro musi wygrać nad złem. Dobry heroiczny John jako pierwszy pokona Ruseva. Szkoda mi go ,bo jakiś tam potencjał ma. Obawiam się ,że jeszcze na WM Rusev będzie zmuszony do odklepania co już całkiem go zabije i nie wiem czy po porażce z Johnem się jeszcze zdoła podnieść.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Nie ma na to szansy. Rusev wygląda dobrze dopóki nie padnie. Jeśli spotkają się na WM to dobro musi wygrać nad złem. Dobry heroiczny John jako pierwszy pokona Ruseva. Szkoda mi go ,bo jakiś tam potencjał ma. Obawiam się ,że jeszcze na WM Rusev będzie zmuszony do odklepania co już całkiem go zabije i nie wiem czy po porażce z Johnem się jeszcze zdoła podnieść.

Dokładnie. Z całym szacunkiem dla Ruseva, ale jego moc opiera się na dobrym bookingu. Pushują go na terminatora, podkładają pół midcardu i upper-midcardu, próbują wkurwić ludzi tą gadką o Rosji i Putinie aż do chwili, gdy jakiś amerykański hero nie utrze mu nosa. Janusz jest idealny. Później Rusev powędruje do midcardu, a później może nawet do czarnej dupy. Jak dla mnie może być. Przynajmniej trzymają Jaśka z dala od main eventu jak rok temu. Gorzej, że na razie jest kicha z tym main eventem, bo "następca Janusza" (czyli Roman) został zjechany przez publiczność jakby był najgorszym szmaciarzem i pewnie Kreatywni kminią jak tu przywrócić Tarczownikowi sympatię ludu, jak uniknąć na WM-ce sytuacji z Royal Rumble. Ciekawe, czy w tym momencie opcja z turnowaniem Lesnara nie staje się jeszcze bardziej realna.

14453752125651e0a536c69.jpg

Czy ja jestem jedyny w stwierdzeniu że Rusev nie przegra na Fast Lane? Jego porażka to okrojenie Wrestlemanii z jednego momentu bo właśnie w takiej kategorii to uwzględniam. Taka heroiczna historia wręcz jest konieczna do zakończenia na WM-ce. Najzabawniejsze jest to że, to nie Cena pokona Ruska po raz pierwszy - tylko Ryback IMO. Ich feud jest spokojnie prowadzony, nie mówiąc o tym że mają fajną chemię w ringu, poza tym ich drogi całkiem przyjemnie się krzyżowały.

Inną kwestią jest to co stanie się Rusevem po ew. porażce - tego nie wiem, ale myślę że jeśli ma spuścić z tonu to będzie się to powolny proces - zbyt dobrze jest prowadzony by spodziewać się drastycznych spadków w hierarchii.

Jack Doomsday, nie jesteś jedyny bo ja również w to wierzę. Rusev ewentualnie może zostać zdominowany przez Jasia podczas brawlu czy po jakimś no contest, ale finalnie nie zostanie ani przypięty ani poddany. Problem jednak jest w tym, że dziwnie te feudy układałyby się dla Bułgara. Najpierw wylatuje jako ostatni z RR Matchu (jakiś zaszczyt to jest), potem ma walkę na PPV z Johnem Ceną by finalnie zmierzyć się z Rybackiem na najważniejszej gali roku? Trochę tego nie kupuję bo to już tutaj przy rozpisce widać, że spada w hierarchii, a na WM'ce jest bardzo nisko. Ryback ostatnimi czasy fakt, poprawił się i kreatywni w niego wierzą więc wolałbym ewentualną zamianę miejsc - Rusev vs Ryback na Fast Lane (też bez konkretnego rozstrzygnięcia) natomiast Cenę zostawić mu na Wrestlemanię. Jego "streak" zostanie przerwany, ale wydaje mi się że nie powinien jakoś bardzo spaść w oczach kreatywnych. Kolejnego Main Eventera z niego nie będzie, ale to tak jak z większości natomiast w upper-midcarderze powinien się utrzymać i myślę, że brałby to w ciemno gdy debiutował na głównej scenie WWE.

P.S: Rok temu Cena wygrał z Wyattem, dwa lata temu z Rockiem. Jeżeli WWE ma poważne plany dla Ruseva to obstawiam, że John byłby w stanie się podłożyć na Wrestlemanii. Trzeba zobaczyć czy w ogóle ten feud pociągną do WM'ki. Bo według mnie Vince chcąc ratować produkt WWE po ostatniej fali krytyki za Royal Rumble jest w stanie jakoś przekonać Rocka na występ na WM 31 i wtedy to on mógłby być pogromcą Bułgara. Wiem, że to trochę fantasty booking i szanse na pojawienie się Rocka w roli czynnej są marne. Ale chętnie zobaczyłbym to chętniej nawet ze względu na możliwość wykazania się Rocka na mikrofonie.

W tym promo użyli ujęć z innych prom czy mi się coś przewidziało? Ale wydaje mi się ze sa to ująca z summerslam tylko z innym tłem. Jeśli się nie mylę to jest to porażka jakaś :/

159737492253a13927a7b43.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jack Doomsday, Jestem wstanie to kupić, jest jednak pewien problem, co z Johnem na Wrestlemani ? Rusev był idealnym kandydatem, duży gość którego można uwalić bez bólu. John raczej nie dostanie do walki nikogo z małą rangą. Rollins będzie zajęty Ortonem, Wyatt już był, jedną z możliwości jest heelowy Ambrose. Tylko że to by oznaczało że Dean znowu dostanie wpierdol.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Cena na WM-ce? Nie mam pojęcia. Ewentualnie można zrobić myk, że Rusev wygrywa dzięki Zigglerowi, który super kickiem uwala Jaśka - Cena nie jest pokonany czysto (ba, nie co się martwić że odklepie po Camel Clutch, który notabene jest jedynym finisherem Bułgara), a Rusev kontynuuje "streak". Dalej droga prosta, Cena ma swojego przeciwnika, i Rusev w końcu skrzyzuje się na poważnie z Rybackiem.

Ale czy to pewne, że Cena nie zawalczy już z Rusevem na WrestleManii? Czy story nie mogłoby się potoczyć tak, że Janusz zaliczy wpierdziel na Fast Lane, a później będzie rewanż na WM-ce? Osobiście uważam, że Ryback to słabe rozwiązanie.

14453752125651e0a536c69.jpg

Ghost, jasne, że można. Ja po prostu wolę Rybacka. Poza tym, można go ładnie podbudować podczas RtWM, żeby nie był słabym rozwiązaniem.

• Reputacja:   1

Ryback jest za mały żeby uwalić Ruseva który by pokonał Cene. Po tych eliminacjach Zigglera, Ambrose

a, Wyatta i Rybacka stracili oni mocno w moich oczach. Bardziej bym widział że ta walka na Fast Lane się nie odbędzie a pierwsza bedzie juz na WM

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

No ale czy chcemy po raz kolejny(po ss) robić z najważniejszej gali , coś w rodzaju tygodniówkowej gali powtórek? Czy to ma jakikolwiek sens? Czy wwe właściwie ma jakieś pomysły na to ppv? Poza me i Stingiem vs HHH, śmiem cpraz bardziej wątpić. Jeśli Undartake nie zawalczy , to dla Bray też pomysłu ni będzie. To zrobił nam się worek z conajmniej 6 personami, dla któych zbytnio planó nie ma. Będziemy je bezsensownie łaczyć w stylu-ten mnie zaatakował to ja go powalę na wm? Litości. Wwe tak skupiło się na Lesnarze , Authority , że teraz mamy niezły problem z sensownym bookowaniu wm.

Walnijmy wszystkich do jakiegoś mitb,(nie widzę logiki w tej gali od samego początku , teraz kiedy mamy jeden pas tym bardziej jest ona zbędna) będa emocje, będą solidne postacie, będzie coś godnego zapamiętania.

Jeszcze lepszym pomysłem jest wrzuczeniu ludzi typu Ambrose, Cena, Wyatt do walki o główne złoto i zrobienie jakiegoś 6 pack challange . :P Przynajmniej ludzie nie będą rzygali Romkiem. Lesnar zbeszta cały roster, Seth wykorzysta walizkę i jep - nikt nie powie o słabym me wm. :D

163870508457e2d890447a3.jpg

Ghost, jasne, że można. Ja po prostu wolę Rybacka. Poza tym, można go ładnie podbudować podczas RtWM, żeby nie był słabym rozwiązaniem.

Ale w takim wypadku co dla Ceny na WM? Zakładając, że dostalibyśmy:

Wyatt-Taker/Bryan

Rusev-Ryback

Reigns-Lesnar

Sting-HHH

Orton-Rollins

to ja nie widzę nic ciekawego dla Jasia.

Dla mnie pewna jest walka Cena vs Rusev na WM-ce.

• Reputacja:   6

Ale w takim wypadku co dla Ceny na WM? Zakładając, że dostalibyśmy:

Wyatt-Taker/Bryan

Rusev-Ryback

Reigns-Lesnar

Sting-HHH

Orton-Rollins

to ja nie widzę nic ciekawego dla Jasia.

Dla mnie pewna jest walka Cena vs Rusev na WM-ce.

Cena dostanie Hogana :twisted: