Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Federation - Zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kolejna reaktywacja Attitude Wrestling Federation. Mam nadzieję, że tym razem zdecydowanie dłużej to potrwa. Zasady są właściwe takie jak zawsze. Zapisujemy się według wzoru, a później oczekujemy gali ;)

Wzór:

Ring Name:

Urodzony:

Pseudonimy:

Pochodzenie:

Wzrost:

Waga:

Wygląd:

Styl walki: Brawler/Submission

Postać (charakter):

Gimmick:

Catchphrase:

Finishery:

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem):

Charakterystyczne akcje:

Submissiony:

Theme song:

Mam do Was jeszcze pytanie :P Mało dzieje się w Booking Zone, więc czy zgadzacie się na to bym prowadził i to diary dla Was i moje WWE?

Roster:

Andrew Pavlinsky (Skrok00)

Conor Breitling (krk37)

Dell La Rosa (BigBangBigelow)

Dope (Joel)

El Chupac (ELChupacabra)

Ennio Morisone (Morison)

Ernest (Joel)

Floyd Tucker (Yarexon)

Grendus (grendus)

Idris Reso (Reso)

James Stewart (jakub97sc)

Jay Swann (Merfik16)

Jeff Marshall (HBK Fan)

Jerry Richards (SailorJerry)

Jonathan Axe (RXTPPL)

K-Pel

(L)ucas (Lukee)

Messiah (Chicago Made)

Michael Griffin (SideWays)

Nekrophage (_spazm)

PepsiBosman (Arkao)

Santiago Dominguez Espinoza (Kilgor)

Seba (Badu)

Swag Master (Knicker)

Tala Volkov (Jack Doomsday)

The Wildman (Michcio)

Thunder (Betrayal)

Tom Sheppard (Paul_Heyman)

Gale specjalne iPPV:

Judgment Day √

Armageddon √

SuperBrawl √ (SuperBrawl Match Match Main Eventem)

HardcoreMania √

Advanced Warfare (Elimination Chamber Match Main Eventem) √

Clash of The Titans√

Hell Cage (Wszystkie walki w klatce)

Holiday Massacre

Extreme Anarchy

Decalogue

Orgy of Pain

Final Rush

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jakub97sc

2

• Giero

2

• Joel

2

• Captain Jerry

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy naprawdę mam kopiować swoją postać po raz...czwarty? :P Na pierwszy rzut oka punkty są takie same, więc jeśli stare zapisy nie zostały wywalone na Śmietnik, to skopiuję post i tyle ;) Mam nadzieję, że ludzie zobaczą ten temat i coś się będzie działo. Ewentualnie po prostu użyj starych postaci i tyle ;)

PS. Jestem gotów nawet obdarzyć autora pomocą w pisaniu. Ogólnie to może nie mam super dużo wolnego czasu, ale jeśli to sprawi, że projekt utrzyma się dłużej, to no problemo ;)

czy zgadzacie się na to bym prowadził i to diary dla Was i moje WWE?

Cóż...mi to lotto, więc rób jak chcesz (tzn. jak ci admin powie) ;)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Urządzenie:  Windows

Więc znajdź swoją postać, skopiuj i wklej tu :D Chodzi mi po prostu, by coś się działo w tym dziale ;)

Ring Name: James Stewart

Urodzony: 22.02.1988r.

Pseudonimy: "Showtime"

Pochodzenie: Dallas, Texas

Wzrost: 194 cm

Waga: 105 kg

Wygląd: Włosy średniej długości, broda (nie tak długa jak u Bryana, coś jak James Hetfield lub Kirk Hammet), długie spodnie, mogą być jeansy, albo zwykłe czarne gacie z jakimś wzorkiem, ochraniacze na łokcie i kolana. Wjeżdżając na arenę ma na sobie rozpiętą kamizelkę. Wygłaszając promo ma z reguły jeansy i koszulkę jakiegoś zespołu. Kilka tatuaży m.in. płonąca talia kart na prawym ramieniu.

Styl walki: Zdecydowanie mieszany tzn. głównie chodzi o jak najbardziej efektowne akcje, ale lubi kończyć submissionem. Trochę brawlu także nie zaszkodzi, od czasu do czasu atak z narożnika (walka mniej więcej jak Shawn Michaels czy Dolph Ziggler)

Postać (charakter): tweener (może delikatnie podchodzić pod face'a, choć zrobienie walki TT z heelem w drużynie jak najbardziej dopuszczalne)

Gimmick: Połączenie Rocka i Takera z czasów American Bad Ass. Wjazd na arenę na motocyklu. Przy wjeździe fajerwerki w stylu Goldberga (tylko na rampie). Bardzo dobry showman (jak nickname wskazuje) Częste taunty (podniesienie ręki do góry a'la Rock, kucnięcie podczas walki mające na celu wyluzowanie, uspokojenie sytuacji, zastanowienie nad następnym ruchem lub zdenerwowanie przeciwnika/lekceważenie go). Poza tym jeśli chodzi o zachowanie za mikrofonem, to przy wyluzowaniu Showtime opiera się o liny, lub siada na drugiej linie. Takim charakterystyczym powiedzeniem będzie "Czas na SHOW". Lubi dbać o swój tyłek, ratuje kolegów, atakuje wrogów (wszystko przy olbrzymiej owacji fanów) Nie boi się przeciwników, za mikrofonem stara się zmiażdżyć rywala. Co innego w meczach typu Hardcore, gdzie pokazuje drugie oblicze. W każdym meczu stara się dać super widowisko. W walkach NO DQ nie boi się spotów wysokiego ryzyka.

Catchphrase: "It's time to SHOW!!!" (jeśli wolisz polskie tłumaczenie to jak najbardziej się zgadzam ;) ), "Po walce wyniosą Cię z tego budynku na 2 różne opcje: albo w karetce, albo w karawanie", "Już myślę o tym, czy zakończyć walkę z Tobą kopiąc Ci tyłek i pinując, czy stopniowo sprawiać Ci ból i Cię poddać"

Finishery:

*Backflip DDT (Asai DDT, chyba wiesdz jak wygląda , czasami może być zakończony w stylu Kendricka czy Spike'a Dudleya)

*Duality (Chwyt jak do suplexu, jednak w powietrzu akcja przeistacza się w stunner; i mam jeszcze prośbę: czasem kończy się stunnerem, a czasem niech to będzie zwykłe TKO, ale pod tą samą nazwą)

*Rock N Roll Bottom (zwykły Rock Bottom, ale nazwa swoja xD) - ta akcja była najbardziej wypromowana w poprzedniej federacji Szpica, także i tutaj może być zdecydowanie na pierwszym miejscu ;)

*Spear (w stylu Rhino lub Goldberga)

*Five O' Clock (Super Kick a'la Shawn Michaels)

*Dirty Work (Elbow Drop z narożnika)

Charakterystyczne akcje:

*Vertebreaker (obowiązkowo musi być!)

*NBK - Natural Born Killer (Cutter, wykonywany jako normalna akcja, lub jako kontra w stylu Ortona na Bournie)

*Flying Leg Drop

*Running Neckbreaker (można go znaleźć w SvR, wykonywany z rozbiegu od tyłu)

*Lou Thesz Press (chyba dobrze napisałem)

*Enzuiguri (na pewno źle napisałem, ale wiadomo o co chodzi, wykonywane tylko, gdy przeciwnik znajduje się na narożniku)

*Face Palm (teraz będzie ciężko, gdy przeciwnik znajduje się w narożniku postać bierze rozbieg, staje jedną nogą na klatce piersiowej przeciwnika, a drugą nogą kopie w podbródek, po wylądowaniu moze nastąpić od razu Crazy Kick)

*Victim (inaczej Jackhammer)

*Kick-Ass Bomb (Full Nelson Bomb, zależy mi na tym, żeby ten ruch mógł być wykorzystywany czasami jako kończący, bądź w meczach hardcore np. z narożnika na stół)

*Lariat

*Mic Check z Kendo Stickiem (jeśli będą jakieś mecze No DQ)

*Emerald Fusion

Reszta ruchów no to wiadomo jakieś suplexy, scoop slamy itd. Ale tego już nie będę przecież wymieniał.

Submissiony:

*Snuff (Crossface)

*Show Clutch (Sharpshooter)

Theme song:

http://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk

Metallica - For Whom The Bell Tools

Miałem zmieniać, ale pierwszy wybór (nie ważne jaki) zawsze najciężej zmienić :P

Dokonałem tylko drobnych zmian w moim starym zgłoszeniu. Nie było sensu pisać nowego, skoro w starym miałem już wszystko to, co chciałem teraz napisać.

Zapomniałem zadać ostateczne pytanie - czy w przypadku gdyby projekt udało się uruchomić, nasi zawodnicy startują od zera, czy uznajemy, że kiedyś już należeli do innej federacji? :D

//startujemy od zera ;) (gierobak)

Edytowane przez jakub97sc

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Ring Name: K-Pel

Urodzony: 23 grudnia 1994 roku w Siemiatyczach

Pseudonimy: Ultimate Śmieszko

Pochodzenie: Polska B

Wzrost: 178 cm

Waga: 76 kg

Wygląd: ładny, fryzura na Roberta Redforda

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Robert_Redford_Barefoot_in_the_park.jpg/220px-Robert_Redford_Barefoot_in_the_park.jpg

ale włosy ma brązowe, nie jest żadnym blondaskiem, co to to nie!

Styl walki: Brawler

Postać (charakter): Komik, sypie żartami i śmiesznymi tekstami często gęsto, czasem próbuje przekroczyć pewne granice, wtedy często ujawnia się "kozak w necie, pizda w świecie" mode

Gimmick: Usera forum Attitude

Catchphrase:

"Ale to Ty szanuj" - parodied from Vaclav

Finishery:

ShoutBoxer (Fisherman suplex lifted and dropped into a sitout spinebuster

Signature moves:

Potylica Driver (Roundhouse kick w potylicę)

Charakterystyczne akcje:

Reverse STO

German Suplex

Inverted samoan drop

Sliding clothesline

Stunner

Submissiony:

Fujiwara armbar

Cloverleaf

Theme song:

Świetny pomysł i jakby co mogę pomóc ;)

Ring Name: Jay Swann

Urodzony: 01.01.1988

Pseudonimy: "The Toughest Son of a Bitch in the AWF"

Pochodzenie: Chicago, IL

Wzrost: 1,88 m

Waga: 114 kg

Wygląd: podobny do Stone Colda na ring wchodzi w czarnej bandanie (jak Jay Briscoe) Podczas segmentu ma na sobie skórzana kurtkę, i czarną bandanę. Walczy w takim stroju jak Stone Cold tylko na czarmych gaciach z tyłu ma napisane "Swann" na biało.

Postać (charakter): Twenner

Gimmick: Walczy z władza jeśli taka się zdarzy, zazwyczaj wygrywa (ale nie zawsze :P ) Ma w nosie Face'ów i heelow i wygłasza promo że mówi wszystko z mostu i ma gdzieś konsekwencje a fani popierają go. Wejście na ring w stylu a.la Stone Cold przed wejściem do ringu staje na krawędzi ringu i w stronę publiczności podnosi ręce do góry (jeśli ma pas to podnosi pas) i wchodzi na ring.

Catchphrase: "WHAT?"

Finishery: Go To Sleep, Jay-Driller, Swann Generation (Stone Cold Stunner), Double-Arm DDT

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Flapjack na liny

Charakterystyczne akcje: High Kick, Flying Elbow, Lou thesz press, Piledriver, Pointed Elbow Drop, Turnbuckle Powerbomb,

Submissiony: Sharpshooter

Theme song:

Ps. Gierobak prowadź oby dwa. To może być niezłe a WWE by Gierobak musi być, bo zabije :twisted:

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Reputacja:   1

Ring Name: Sułtan Arkao Brutalny

Urodzony: 02.08.1996

Pseudonimy: Sultanym, Pan tego świata, Wielki Sułtan Imperium Osmańskiego.

Pochodzenie: Edirne, Turcja

Wzrost: 1.90

Waga: 92

Wygląd:

http://akphoto4.ask.fm/416/914/938/-309996976-1tfebfd-e8hh0caj7k7c6k0/original/tumblr_nu7fe5zQno1trd3zko5_250.png

Styl walki: Brawler/Submission

Postać (charakter): HEEL

Gimmick: Sułtan Imperium Osmańskiego. Został Sułtanem mając zaledwie 19 lat. Jest zarówno sprawiedliwy jak i potężny. Zabije swoje siostry, braci i poddanych, a teraz zawitał do AWF, które chce przyłączyć do Impercium Osmańskiego. Nie znosi porażek ponieważ jest najpoteżniejszym czlowiekiem na swiecie.

Catchphrase: Uszanuj mój miecz i mój sznur.

Finishery: Ścięcie zdrajcy (Leg Drop), Płynący Bosfor (Running Knee Strike)

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Poisoned Frankenstainer, Tornado DDT, German Suplex

Charakterystyczne akcje: Elbow Drop, Suplex, Chokeslam, Superman Punch, Body Slam, Tiger Suplex, X Suplex

Submissiony: Duszący sznur (Camel Clutch),

Theme song:

Edytowane przez Arkao

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Ring name Micheal Griffin

Urodzony 25.05.90

Pseudonimy Mad Man

Pochodzenie nieznane

Wzrost 1,92 m

Waga 120 kg

Wygląd Biało-niebieskie gatki. Troche tatuaży na ramionach. Lekki zarost na twarzy i krótkie włosy

Styl walki:Brawler który czasem sobie polata

Postać Face

Gimmick Koleś posiada bzika na punkcie swojego BMW M3(wygląda jak ta Bemka z NFS Most Wanted),więc jeśli ktoś choćby zarysuje mu auto to rzuci się na niego bez namysłu.Mimo tego jeśli ktoś będzie potrzebował to jej udzieli

Catchprase: narazie brak

Finishery (F5 połączone z Gts) Spear

Signature moves Lariat Shooting star press jako outside dive

Charakterystyczne akcje Upper Cut Power Bomb Powerslam Moonsault Side Backbreaker Piledriver German Suplex

Submission Figure Four i Surfboard

Theme song Rob Zombie Demon Speeding

Edytowane przez SideWays

Ring Name: Jonathan Axe

Urodzony: 5.01.1986

Pseudonimy: ,,Brute"

Pochodzenie: Detroit, MI

Wzrost: 180cm

Waga: 90kg

Wygląd: Nosi podkoszulek, jeansy oraz fighterskie rękawice (a'la Lesnar)

Styl walki: Brawler, ale z elementami submissionów.

Postać (charakter): Heel (Ale jakbyś miał za mało face'ów, to przeturnować mnie można.)

Gimmick: Szaleniec, wariat, brutal i tak dalej. Często po walce atakuje przeciwników przedmiotami albo wykonuje jakieś inne ostre akcje.

Catchphrase: Bang, bang, motherfucker!

Finishery: Psycho Piledriver (Canadian Destroyer)

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Roundhouse Kick, Pele Kick, Implant DDT

Charakterystyczne akcje: Lou Thesz Press, Flying Elbow, Moonsault, 450 Splash, Hurricanrana, Chicken Wing Facebuster i oczywiście wszystkie inne typowe, które wrestler powinien umieć wykonywać

Submissiony: Koji Klutch, Crossface

Theme song:

Edytowane przez RXTPPL

Ring Name: Conor Breitling

Urodzony: 30.04.1984

Pseudonimy: Flowrider, The Righteous

Pochodzenie: Los Angeles, California

Wzrost: 191cm

Waga: 103kg

Wygląd: Budowa ciała jak Cesaro, włosy krótkie ala Sami Zayn obecnie, czarne. Broda jak u Mizdowa też czarna. Spodnie jak u Rollinsa czarno-białe.

Postać (charakter): Face

Gimmick: Niczego się nie boi, idzie do przodu nawet gdy wie, że ma marne szansę na wygraną. Liczy się z publiką i dba o dobry kontakt z nimi. Jest raczej typem samotnika, aczkolwiek, gdy ktoś poprosi go o pomoc to z reguły nie odmawia.

Catchphrase: ponieważ... Jestem Flowrider i nie pozostawiam nic ślepemu losowi! (Można to na angielski przełożyć jakby co)

Finishery: Flashing Flow (Sister Abigail), Neutralizer

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Superman Punch, Giant Swing

Charakterystyczne akcje: Russian Legsweep, Sitout Gourdbuster, Dragon Leg Screw Whip, Belly to Back Suplex, Firemen's Carry Takeover, Reverse Elbow, Release Tiger Suplex, Swiss Uppercut, Alley Oop, Fallaway Slam, Gutwrench Suplex, High Kick.

Submissiony: Dungeon Lock

Theme song:

Edytowane przez krk37pl

Ring Name: Dell La Rosa

Urodzony: 19 Stycznia 1984

Pseudonimy: „The Masked Man”; „Rose of Kohala”

Pochodzenie: Kaalualu, Hawai’i, Hawaje

Wzrost: 1 Metr 83 Centymetrów

Waga: 102 Kilogramy

Wygląd: Człowiek o karnacji charakterystycznej dla jego rodzinnych regionów, jednakże, w porównaniu do innych wyspiarzy, jest on normalnie zbudowany z zarysami mięśni. Jego włosy natomiast są średniej długości i zawsze uwiązane w krótki kucyk uwiązany w okolicach tyłu głowy (ale nie na potylicy) oraz pozostawiona grzywka.

W ringu natomiast zazwyczaj walczy w czarnej masce, która jedynie odsłania jego niebieskie oczy, jak i włosy. Na masce natomiast jest naniesiony cały zielony symbol przypominający malunki Ultimata Warrior’a (z wyjątkiem braku jednego górnego kolca znajdującego się na środku). Warto dodać, że nigdy się z nią nie rozstaje, nawet na zapleczu. Także ma on na sobie niebieskie „spodenki” do połowy ud. Jako akcesoria należą na prawej ręce rękawiczka bez palców, a na lewym łokciu czerwony ochraniacz.

Podczas wejścia natomiast nosi niebieską „hawajską” koszule oraz krzyż.

Styl walki: Głównie preferuje on akcje techniczne, jednakże jego prawdziwą naturą jest styl Cruseweight, a dokładnie odmiana Daredevil.

Postać (charakter): Tweener

Gimmick: Mysterious Masked Man – Rosa jest człowiek, który nigdy nic nie mówi, nawet na zapleczu. Jedynie się komunikuje za pomocą różnych gestów (np. Kiwnięcia głowy, ruchy ręki). Także jest on typem samotnego wilka, który zrobi wszystko, i nie cofnie się przed niczym, nawet przed akcjami podwyższonego ryzyka lub użyciem broni, aby tego dokonać.

Catchphrase: „…”

Finishery:

-Cascade Bulldog (Cassandra Bulldog);

-Neck Cracker (Back-to-belly piledriver);

-Snap Half-Hatch Suplex; (Zaraz po nim powinien nastąpić Cascade Bulldog)

-Fisherman brainbuster; (Zaraz po nim powinien nastąpić Neck Craker)

-Spinning tilt-a-whirl headscissors takedown (Zaraz po nim powinien nastąpić Cascade Bulldog)

Charakterystyczne akcje:

-Somersault Plancha;

-Rolling Wheel Kick;

-Sitout side powerslam;

-Tilt-a-whirl backbreaker;

-Electric Chair Drop;

-Tilt-a-Whirl Gourdbuster;

-Outside Flying Chuck Kick

-Feint Plancha Dive

Submissiony:

-Arm-Trap Cross-Legged STF;

-Pentagram choke

Theme song:

(Chociaż jeśli coś lepszego pasującego do Gimmick'u, to się nie obrażę :wink: )

Ring Name: "Canadian Bad Ass" Tom Sheppard

Urodzony: 07.07.1993

Pseudonimy: "Canadian Bad Ass", "Canadian Warrior", "The Best in the Vancouver", "Amazing Wrestler"

Pochodzenie: Vancouver, Canada

Wzrost: 185 cm

Waga: 91 kg

Wygląd: Przeciętny facet ubrany buty nike, spodnie w barwach Kanady, krótkie i czarne włosy, niebieskie oczy, na plecach tatuaż [wąż + napis "Canadian Bad Ass"]

Styl walki: Submission

Postać (charakter): tweener/hell [według twojego uznania]

Gimmick: Kanadyjski Bad Ass. Patriota uważający, że jego kraj jest najlepszy, promujący wszystko co Kanadyjskie, a srający na wszystko co Amerykańskie (ewentualnie na wszystko inne też)

Catchphrase: "Welcome to Canadan/Hell", "I'm better than You"

Finishery: TSKO [Tom Sheppard KO] (akcja znana jako RKO)

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Killswitch

Signature: Twist of Fate, Shepparder (Codebreaker)

Akcje: High Kick, Diving Elbow Drop, Frog Splash, Clotesline, Big Boot, Irish Wip, Powerslam, Powerbomb, Suicide Dive

Submissiony: Canada Lock (Yes/No Lock)

Theme song:

Edytowane przez TheVillain

Ring Name: Jerry Richards

Urodzony: Idy marcowe 1989

Pseudonimy: Sailor Jerry, Sea Captain

Pochodzenie: Basseterre(Saint Kitts i Nevis)

Wzrost: 185

Waga: 103kg

Wygląd: Brodaty, ciało pokryte licznymi tatuażami rockabilly i bliznami nabytymi podczas walk w marynarskich pubach. Ubrany w koszulkę bez rękawów i dżinsy. Czasami nosi skórzaną kurtkę.

Postać (charakter): Twenner

Gimmick: Były marynarz, uzależniony od rumu, whiskey i narkotyków. Czasami nie jest w pełni świadomy tego co zrobił będąc pod wpływem. Nie obchodzi go nic poza tym żeby jego barek był pełen rumu. Zawsze nosi ze sobą jakiś alkohol który popija nawet w trakcie walk.

Catchphrase: „Ze mną się nie napijesz?” + w przypadku odmowy „Chyba nie jesteś małą dziewczynką?”

Finishery: Sailor Deathlock(wcześniej znany jako Scorpion Deathlock), Knee Trembler, Triangle Armbar

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Power knee from the clinch, Standing head Kick, Spinning wheel Kick

Charakterystyczne akcje:

SpringBoard Clothesline

Diving Punch

Big Boot

Double leg takedown

Turnbuckle powerbomb

Frog splash

Submissiony :

triangle choke

cross armbreaker

Heel Hook

Theme song:

http://www.youtube.com/watch?v=SoSQwV0orzU

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Ring Name: Swag Master

Urodzony: 22 Lipca 1990

Pseudonimy: "Pretty Boy", "Justin Bieber of professional wrestling"

Pochodzenie: New York

Wzrost: 1.83 m

Waga: 93 kg.

Wygląd: Do ringu wchodzi w czapce new era, zawsze z logiem innej drużyny, w zbyt dużej bluzie, lub koszulce na ramiączkach, zawsze pasujące do koloru czapki. Spodnie z niskim kroczem. Jeżeli chodzi o fryzure, boki i tył ma ogolone prawie na zero za to górę spiętą w kucyk.

Postać (charakter): Heel

Gimmick: Swag Master jest znienawidzony przez innych zawodników jak i fanów. Zachowuje się on zupełnie jak jego idol Justin Bieber. Twierdzi, że jest on jego przyjacielem i często chwali się imprezami z nim jak i z innymi celebrytami. Sam często mówi, że ma zamiar nagrać swoją płytę rnb, jednak cały czas znajduje nowe wymówki na jej brak, czasem tylko przedstawia próbki swoich utworów które mało komu się podobają. W kontakcie z przeciwnikami jest bardzo wygydany, jednak, gdy ma już dojść do walki ucieka. Często grozi rywalom, mówiąc o swoich "ludziach", których poznał imprezując z gwiazdami, jednak nikt ich nigdy nie widział.

Catchphrase: "Ty wiesz w ogóle co te jest SWAG?", "YOLO"

Finishery:

Sliced Bread #2

Signature moves :

Regal-plex

Lifted Reverse DDT

Charakterystyczne akcje:

Springboard Moonsault

Superkick,Rounhouse Kick

Monkey Flip

Diving Senton

Front Missile Dropkick

Triangle Dropkick

Snap DDT

Cravate Suplex

Suicide Dive

Backstabber

Alabama Slam

Corner Powebomb

Sitout Facebuster

LegDrop Bulldog

Submissiony:

Guilotine Choke

Ankle Lock

STF

Surfbouard

Fujiwara Armbar

Bridging Arm Triangle Choke

Theme song:

Edytowane przez Knicker

Pamiętam że w którymś diary ta postać wyglądała nieźle - liczę że booker będzie miał jakiś pomysł :P

Ring Name: Tala Volkov

Urodzony: 1994

Pseudonimy: "The Abnormal Avenger"

Pochodzenie: Subspace Highway

Wzrost: 187 cm

Waga: 99 i 3/4 kg

Wygląd: średniej długości włosy (takie po szyje) koloru niebieskiego,, klasyczny czarny ring gear, wychodzi z długowłosą peruką o różowym kolorze włosów w jednym ręku oraz grubą szubienicą w drugim ręku w ramach hołdu do swojej siostry; walczy z jej różową bandaną na głowie,

Styl walki: chaotyczny all-rounder (junior heavyweight),

Postać (charakter): heel/tweener

Gimmick: walczy w imię nieszczęśliwej miłości do swojej zmarłej siostry, która popełniła samóbójstwo po porzuceniu przez swojego chłopaka poprzez powieszenie; nigdy nie atakuje pierwszy, wierzy w to że jego przeciwnik odnajdzie w sobie wiarę w miłość, jednak zaatakowany nie waha się przed żadnym atakiem, co powoduje pojawienie się szalonego wyrazu twarzy, który wywołuje w nim opętanie, widzi w nim twarz byłego chłopaka swojej siostry. Jako opętany szaleniec, nie dba o to jak bardzo poobijany kończy przeciwnik. W przypadku zwycięstwa, wpycha przeciwnikowi do ust szubienicę/perukę (wedle uznania bookerów) i krzyczy "I Do It for You, My Twisted Sister!"

Catchphrase:

- Love Bites, Truth Hurts and You Fall ... for IT!

- I Do It for You, My Twisted Sister!

Finishery:

1."Beautiful Indiffernce" (Vertebreaker/Da Gringo Killa - http://www.youtube.com/wa...wlmJr-k8Y&hd=1)

2."Twisted Sister" (Rolling Cutter - http://www.youtube.com/watch?v=cmxhpUc9r2E )

- "Twist of Hate" (Spinning Backfist - Knockout 100% - )

- "Infinite Sadness" ("Reverse Neckbreaker - http://www.youtube.com/watch?v=siAGdcVmKN0 , info - z filmiku typu "top ten")

- "Straight to the Heart" (Frog Splash Elbow Drop - http://www.youtube.com/watch?v=2WOmf4ebHz4 )

Charakterystyczne akcje:

- "Truth Hurts" (Leaping Reverse STO -

)

- Swinging Vertical Suplex - http://www.youtube.com/watch?v=ERqpkTCUPb0

- Snap Inverted DDT

- Brainbuster

- Diving Neckbreaker - http://www.youtube.com/watch?v=01pk9SWy0eE

- Dropkick/Enzuigiri/Rolling Elbow

Submissiony:

1."Hangman" (Saka Otoshi/Sleeper Takedown - http://www.youtube.com/wa...1mpbxrLRIs&hd=1 )

2."Love Bites" (Headscissors Octopus Hold -

)

Theme Song:

Edytowane przez Jack Doomsday
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Zmieszany/a
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Ja tam do Samanthy i Alicii nic nie mam. To tak jak z manierą śpiewania np. Shakiry niektórych to wkurwia inni mają na to wywalone.
  • Dodaj nową pozycję...