Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto list, jaki otrzymałem od Grima na maila. Rozumiem go, chociaż mógł dać znać troszkę wczesniej, że się nie wyrobi, ale trudno. Wy również spróbujcie go zrozumieć. E-fed to nie wszystko, co się w życiu liczy ;) Teraz panowie, licze na waszą całkowitą pomoc w dokończeniu tego PPV...(Grim chciał, żebym wkleił tu ten list, ja również chciałem, bo męczy mnie już tłumaczenie się za nas dwóch)

Czesc, Scy... Musze przeprosic Ciebie i wszystkich zawodnikow AWF. Bardzo chcialem, zeby ten e-fed przetrwal, gdyby nie to, to w zyciu bym go nie reaktywowal. Zajebiscie mi sie z Toba wspolpracowalo, zwlaszcza, ze pisales fajne segmenty... Z biegiem czasu okazalo sie, ze jednak sie przeliczylem... z wolnym czasem, z nowymi pomyslami, z ogolna koncepcja na e-fed... Zrozumialem, co musial czuc Rabol: "Kurwa, chocbym sie staral, to nie dam rady..." Zabraklo mi pomyslow... To, o czym w zeszlym tygodniu Ci pisalem, czyli zrobienie listy prostych ciosow (wg WWE No Mercy) to juz byla brzytwa, ktorej chwyta sie tonacy... Naprawde, probowalem cos z siebie wydusic, ale nawet w tych wolnych chwilach, ktorych mialem w chuj malo, nie potrafilem napisac nic ciekawego, nic, co by zaslugiwalo na bycie scenariuszem do jakiejkolwiek walki na PPV... A co do czasu... widzisz, jak zaczalem prowadzic AWF, to, nie przesadzajac, to byla chyba najwazniejsza sprawa, zaraz po moim zyciu osobistym... Czulem ta federacje, i ciagle bylo mnie stac na nowy pomysl, inna walke... Teraz od jakiegos czasu mam na glowie wyjazd do Anglii, zalatwianie w chuj wielu spraw, itd, itp... Nie usprawiedliwiam sie tym, po prostu dalem dupy, jak juz napisalem w temacie... Jeszcze raz sorki, bo wiem, ze Ty tez wlozyles w AWF cholernie duzo serca, a teraz ja to wszystko rozjebalem i zostawilem Cie bez wsparcia...

Na forum nie wchodze... Nie chce mi sie tlumaczyc kazdemu z osobna, dlaczego tak wyszlo - tu po raz kolejny rozumiem Rabola, ktory zniknal, jak tylko musial odpuscic e-fed. Powiedz wszystkim 'sorry' ode mnie, ale... no kurwa, przestalem sie przejmowac e-fedem, bo zajalem sie sprawami bardziej waznymi dla mnie... I tak oto sie to wszystko prezentuje... Z punktu widzenia e-fedu - dalem dupy...

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

5

• Wee Man

4

• SixKiller

3

• Przemk0

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

niech Grim wyluzuje i wchodzi na forum :-) ha ha.. bycie bookerem = ukrywanie się gdy nie ma gali :D.. każdy kto przez chwilę choć bawił się w prowadzenie fedu to zna.. Game to zna.. Ja to znam.. wy to poznaliście.. :) dlatego nie mogę niestety wam pomóc.. sam się ledwo z RPami wyrabiam :/ a nie chce się później ukrywać jak coś niewypali..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a nie chce się później ukrywać jak coś niewypali..

niezbyt pocieszające, ale przynajmniej szczere :). Co do pomocy, eM i Itchy już zadeklarowali swoją pomoc przy dokończeniu CR. Czekam na kolejne zgłoszenia :P

ps. mam nadzieję, ze znajdę kogoś na stałe do pomocy przy AWF i jest to sytuacja przejściowa, bo jak widzicie, od długiego czasu wujek Scythe robi wszystko, żeby AWF nie padło. Cóż, mamy kryzys :)

Do It Like A BOSS !

• Reputacja:   0

the name'z mó . :twisted:
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

W sumie sam bym zadeklarował swoją pomoc ale teraz zaraz bede miał sesje i na pewno nie znajde czasu na pomoc w AWF... po sesji pewnie odrazu wyjade. Nno nic zobaczymy jak to sie potoczy. Mam nadzieje ze AWF nie padnie :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Ta, najlepsze sa potem ewentualne doniesienia bookera: wybuchajacy monitor, format dysku itp. ;)

Mija cisnienie = trza zmiennika.

Za cholere tylko nie rozumiem, dlaczego Grim ma nie wlazic na forum... No bez jaj. Po cholere taka forma wlasnowolnej banicji?

P.S Tak jak ostatnio z powodzeniem moge przyjac jeden czy dwa low cardowe fighty... ;) Slijcie na PW jak cos zostanie niechciane przez reszte ;)

Grim wchodz na forum bo na AWF świat sie nie kończy!!

8363302634890420816486.jpg

Grim :piwo: :piwo: :piwo: :peace: :peace: :peace:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

Grim, spoko właź. Ja to rozumiem i dziękuje aa wlożony trud.
  • 2 tygodnie później...

Ech, Grim pokpił sprawę, no ale cóż, nic nie trwa wiecznie, a nie zrobił tego specjalnie...

Wybaczam :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

Mam Ci przypomnieć ile razy Ty pokpiłeś sprawę? Grim się przeliczył, ale praca bookera jest cięższa niż wszystko co do tej pory robiłeś. Więc nie wybaczaj, a podziękuj mu za to, że w ogóle coś zrobił.

Właśnie przeczytałem Twoj post w temacie "BOOKING W AWF". Możesz zapomnieć, że Scyther pozwoli Ci decydować (czy współdecydować) o tym kto ma wygrać ;). Zresztą jakoś trudno byłoby mi uwierzyć w to, że byłbyś obiektywny ;). Mniesza z tym, jeżeli chcesz pomóc to świetnie, ale bądź realistą, creative control (które chciałbyś mieć) nie dostaniesz ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mam Ci przypomnieć ile razy Ty pokpiłeś sprawę?

Zrób mi tę przyjemność.

Właśnie przeczytałem Twoj post w temacie "BOOKING W AWF". Możesz zapomnieć, że Scyther pozwoli Ci decydować (czy współdecydować) o tym kto ma wygrać . Zresztą jakoś trudno byłoby mi uwierzyć w to, że byłbyś obiektywny . Mniesza z tym, jeżeli chcesz pomóc to świetnie, ale bądź realistą, creative control (które chciałbyś mieć) nie dostaniesz .

Nie mam zamiaru ingerować w moje mecze, jedynie chcę pomóc na tyle na ile mogę... a co do bycia obiektywnym - nie byłbym sam, Scyther ma głos przeważający, i nie bój się, że chciałbym Cię na siłę jobbować Big Bad Bearowi tylko dlatego, że mieliśmy jakieś tam utarczki w przeszłości.

Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Urządzenie:  Android

Zrób mi tą przyjemność.

"tę przyjemność" Omnibusie ;). Wszystkiego nie wymienie, bo było tego tak dużo, że już nie pamiętam, ale przypomnę Ci Twoje strony, które robiłeś, Okiem Maniaka, diary, komiksy. Trochę tego było. Tylko zawsze sobie znajdziesz jakies usprawiedliwienie, diary nie ma, bo nie ma obrazków, strony nie ma, bo nie ma flashowego intra ;).

jedynie chcę pomóc na tyle na ile mogę

Scythe potrzebuje pomocy przy pisaniu walk. Wiem, bo rozmawiałem z nim o tym. Zresztą sam oferowałem mu pomoc w bookingu. Powiedzial mi to, co ja powiedziałem Tobie. Nie ma go od tygodnia, dlatego teraz pisze w jego imieniu.

nie bój się, że chciałbym Cię na siłę jobbować Big Bad Bearowi tylko dlatego, że mieliśmy jakieś tam utarczki w przeszłości.

O to sie nie boje. Myśle, że nawet chciałbyś żebym wygrał gdybym kupił coś od Ciebie :D. Żartuje. Z takimi rzeczami jak przyznawanie zwycięstw kazdy radzi sobie sam.

1005187806541accfacb3d6.jpg

"tę przyjemność" Omnibusie

Przepraszam, panie magistrze, inżynierze, przełożony królu.

Scythe potrzebuje pomocy przy pisaniu walk. Wiem, bo rozmawiałem z nim o tym. Zresztą sam oferowałem mu pomoc w bookingu. Powiedzial mi to, co ja powiedziałem Tobie. Nie ma go od tygodnia, dlatego teraz pisze w jego imieniu.

Trzeba tak było od razu, bo co innego, gdy to on tak mówi, a co innego, gdy Ty tak mówisz...

O to sie nie boje. Myśle, że nawet chciałbyś żebym wygrał gdybym kupił coś od Ciebie .

Pozostaje pytanie, czy ja bym Ci cokolwiek chciał sprzedać :lol:

Żartuje. Z takimi rzeczami jak przyznawanie zwycięstw kazdy radzi sobie sam.

OKej, jakby co mogę pomóc, w miarę możliwości... jeżelim niepotrzebny, to nadal będę tylko zawodnikiem, po prostu zależy mi, żeby coś ruszyło, i żeby AWF wciąż działało...

Żyję, wróciłem, mam się dobrze :) A tą informację wyżej potwierdzam. Tylko taka pomoc jest mi potrzebna.

Do It Like A BOSS !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...