Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TXH dla Y2J'a & opinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BadGuy - tak jak powiedział DDP. Było No Contest i tyle.

Pozdrawiam

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marcin

4

• navroth

3

• mnih

3

• DDP

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wielki szacunek dla Y2J'a że potrafił na te dwa dni zjednoczyć fanów. :-). PPV było świetne.

Zgadzam się z navrothem...Peace dla Ciebie, bo wygrałeś NEW Blood Battle Royal. The Shape (or sth like that) przeginał i to na maxa...Rabol...założe się, że któryś z uczestników naszego meczu mogłoby Ci zaimponować wiedzą na jakiś temat...Can You Dig IT...?

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

navroth brawo - popieram twoje zdanie

pozdrawiam - a Rabol jestes wstretny tak sie wysmiewac z mlodszych kolegow - nie wspomne o koledze shape - czysty skandal ;-) :twisted:

kamala wyczuwam tu ironię, ale jesli tak chcecie traktowac tych co chca poszeryć grono zainteresowanych wrestlingiem w Polsce wasza sprawa ,
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Navroth - Rabol i Shape to jedna osoba, a Fr3d i Ty nie możecie zrozumieć. Myślę, że stąd ironia Kamali :P :D
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

ale to nie zmienia faktu w jaki sposób są traktowani ci "młodsi" czyli np ja :|
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Tak mi tesh sie nie podoba jak nas traktujecie... stare grzyby :(

btw Y2J jak jush wczesniej pisałem PPV to zajebisty pomysł i widać jego same zalety.

nie wiem tylko kto wygrał pojedynek Y2J vs. DDP...

tak czy owak, DDP chcesz miec mnie za swojego promotora?? :P Bedziesz ostoją mojej grupy Don-aIeM-King-Sqad :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Didi wygral:P W dogrywce.

70480578844af90bfa37be.jpg

Witajcie,a więc małe sprostowanie :

słuchajcie przepraszam że się nie pojawiłem,ale dostałem wiadomość od HartFana na GG,że niestety on nie da rady,bo ma mnóstwo roboty :( (miał o tym powiadomić Y2J,poza tym Harty napisał że ja wygrałem Walkowerem,a ja sie na to nie zgodziłem,bo nie ma czegoś takiego jak WALKOWER,po prostu THIS match is DRAW...

i stwierdziłem że nie ma sensu,szczególnie w walce bez rozstrzygnięcia abym pojawiał sie i walczył dalej,z Wami :(

aha,no i nie dostałem od nikogo INFO,że mam walczyć z Marcinem :(

trudno,niech stracę,wpiszcie że z nim przegrałem...

Jeszcze Raz Wszystkich przepraszam...

Pozdrawiam

BadGuy: nie masz za co przepraszac. Ja sie nie stawilem (praca) i ja walke powinienem przegrac.

Nie miejcie pretensji do BadGuya bo jedyna osoba ktora mozna o cos tu obwiniac to ja. Niestety praca nie wybiera... Mam nadzieje, ze ani BadGuy ani Marcin nie sa zli.

Pozdrawiam cala ekipe.

Y2J: U R THE MAN. Thanks

I jeszcze jedno: BadGuy zachowal sie bardzo fair-play. Zaoferowal remis. To bardzo szlachetne i godne uwagi. Nalezy brac przyklad z takich zachowan.

Badguy: dzieki wielki przyjacielu.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Harty : słuchaj nic sie nie stało i naprawde nie mam do Ciebie JAKICHKOLWIEK pretensji,myśle że reszta też nie ;) praca nie wybiera (sam wiem jak to jest :) )

więc naprawde nic sie nie stało przyjacielu :mrgreen:

A z tą szlachetnością,to nie przesadzajmy,chyba każdy na moim miejscu,zrobił by to samo ;)

Ale dziękuje Ci za dobre słowa,3maj sie i niczym sie nie przejmuj :)

Pozdro !

.:: THE BEST THERE IS,THE BEST THERE WAS AND THE BEST THERE EVER WILL BE ::.

Ej ja bym nie chciał nikogo ani urazic ani nic takiego, ale...

... czy Wy czasem troche nie przesadzacie?? Gadacie tak jakby jeden z Was nawalił podczas jakiejś wojskowej misji (w Iraq dla przykładu :)) poczym spierdolił zostawiając resztę na pastwę losu... a tu przecież chodzi o to, że ktoś się nie mógł stawić na zabawie, co nie przyczyniło się do uśmiercenia kogokolwiek :P

Co do wyniku walki, chyba nikt trzeźwo myślący nie spodziewał się walkovera?? Jeden z Was się nie mógł stawić i tyle. Przecież ta walka może się odbyć na kolejnym PPV :)

Więc przestańcie się przepraszać w kółko i nabijać posty, bez obrazy, tylko szykujcie się do następnego PPV :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

Kamala napisał:

navroth brawo - popieram twoje zdanie

pozdrawiam - a Rabol jestes wstretny tak sie wysmiewac z mlodszych kolegow - nie wspomne o koledze shape - czysty skandal

kamala wyczuwam tu ironię, ale jesli tak chcecie traktowac tych co chca poszeryć grono zainteresowanych wrestlingiem w Polsce wasza sprawa ,

przeczytaj jeszcze raz i zrozumiesz

w pierszej linijce napisalem jakie jest moje zdanie na temat traktowania mlodszych nowszych i tak dalej - ale tu chyba chodzi o taki "chrzest" niz totalne nabijanie sie itd.

druga linijka dotyczyla zachowania sie naszego kolegi - wstretnego i skandalicznego ;-) :twisted:

pozdrawiam serdecznie wszystkich

78269406145f2cb280ea01.jpg

No i ja sie podpisuje pod tym ,ze Y2J odwaił kawał dobrej roboty,swietny pomysl ,czekamy na nastepne PPV pozdro

576009130413fce83f1b12.jpg

dobra zamiast dziękować słowami zamieszcze małą fotke dla Jeya (którą i tak pewnie widział :P):

http://www.iownjoo.com/freeimghost/Rav3n/nips3.jpg

[you] zostań bohaterem,

Ja nie mogłem pojawić się na mojej walce, gdyż mi modem z kablówki wywaliło a kafejka o dziwo była w niedzielę zamknięta. :x
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...