Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TXH dla Y2J'a & opinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wprawdzie nie śledziłem wpisów na temat walk (bo większość z nich widziałem na żywo), i nie wiem czy już była o tym mowa, ale sądzę, że należą się słowa uznania dla człowieka który to wszystko wymyślił, poukładał etc. czyli Y2J'a.

Gościu wymyślił ponad 120 (jak nie więcej) pytań, poświęcił na to bardzo dużo czasu i do tego bardzo dobrze prowadził samą "galę". Nic tylko czekać na następny show, ale nie chodzi już nawet o same pojedynki, ale o fakt, że na #wcwfans panował tłok jakiego dawno nie było, i sama gala była okazją do wielu spotkań itp.

Tak więc jeszcze raz dzięki Y2J (to nie jest lukrowanie, a nawet jak ktoś tak to odbiera to sram na to:P).

Podziękowania także dla całej reszty która wymyślała pytania i prowadziła walki (DDP, FH, RazorR, sorx jak o kimś zapomniałem).

A sama gala była bardzo dobra, wiadomo, że to dopiero początki i były pewne problemy, ale kiedy zaczynały się walki to zapominało się o wszelkich mankamentach.

Jeżeli chodzi o najlepsze walki, to z tych które widziałem zdecydowanie najbardziej podobały mi się pojedynki Rabol vs Tony Rock - hehe za otoczkę i dobry poziom, oraz Y2J vs DDP bo walka także bardzo wyrównana, i mogła się podobać. Inne walki wiele im nie ustępowały, a main event SPoP vs J-Ro vs Bullz był godny walki wieczoru :)

Handicap match wygrał team RazorR & Koper, ale gdyby był to zwykły three way to Rabol by wygrał dość pewnie.. Hehe pewnie będziemy mieli na następnej gali kontynuacje tego feudu:P

O swojej walce się nie wypowiadam, powiem tylko tyle, że FH to kawał twardego SOB :)

Danx.

46204812740b7d45acaa48.gif

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marcin

4

• navroth

3

• mnih

3

• DDP

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Tak, tak... Zdecydowanie trzeba podziękować Stephlover'owi za tak dobry pomysł i wszystkim uczestnikom za to, że mieli wystarczająco jaj, żeby się zgłosić - bo co innego zwykły quiz, a co innego walki 1 on 1...

Co prawda, większość wczorajszych pojedynków nadgoniłem czytając logi, ale dzisiejsze popołudnie i wieczór przesiedziałem już na kanale i stwierdzam, że dało się odczuć powiew starych klimatów - to było to...

2097541974d29f370d001a.jpg

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

Ja też gratuluję Y2J'owi organizacji świetnej gali z masą bardzo dobrych walk i ogólnie fajnym klimatem przypominajacym to co bywało kilka lat temu na ircu.

Deliquentowi dziękuję za bardzo ciekawy pojedynek, ale z pewnych względów nie pozostaje mi nic innego jak zapodanie tekstu: I WANT A GOD DAMN REMATCH!!! :)

Dolaczam sie do podziekowan ekipy Wrs24h...Y2J odwaliles kawal dobrej roboty i gala byla udana..Najwazniejszy jednak byl pomysl ktory byl trafieniem w 10 (Razor powinien cie nosic na rekach za ozywienie wcwfans na te 2 dni:)...Jako perfekcjonista musze sie jednak do czegos przyczepic - 2 walki sie nie odbyly nie z winy Y2J tylko z winy zawodnikow ktorzy sie nie pojawili...Proponuje by wprowadzic jakies ultimatum...Za dwie dezercje zakaz walki na dwie gale i juz:) Co do samych walk to bede nieskromny mowiac ze walka DDP vs Y2J rzadzila :D co do innych powiem ze byly lepsze i gorsze ale ogolnie bylo spox...Proponuje wprowadzic tag matche,3 on 3 oraz 2 of 3 falls (3 osobne serie po 10 pytan, kto zdobywa 6 pnk ma 1 fall i pozniej 2 fall od 0 zaczyna sie, kto zdobedzie 2 falle wygrywa) dla urozmaicenia...Pozdro dla wszystkich uczestnikow...Btw FH i Y2J dzieki za uznanie mojego odwolania..mam nadzieje ze nie wyszedlem na jakiegos sake co sie czepia :P
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Jako perfekcjonista musze sie jednak do czegos przyczepic - 2 walki sie nie odbyly nie z winy Y2J tylko z winy zawodnikow ktorzy sie nie pojawili...Proponuje by wprowadzic jakies ultimatum...Za dwie dezercje zakaz walki na dwie gale i juz:)

Wszystko ok, DDP, ale nie możesz czepiać się jedynie zawodników. Np ja: ok, nie pojawiłem się w sobotę, ale powiadomiłem o tym Y2J dwa razy - na GG i w prywatnej wiadomości na forum. Ok może nie tłumaczy to mojej nieobecności, bo mogłem powiadomić kilka dni wcześniej, a nie kilkanaście godzin przed meczem, ale przynajmniej zachowałem się fair wobec wszystkich. W niedzielę rano piszesz do mnie i mówisz, że masz dla mnie match. Jako że Hartfan nie może się pojawić, mam przejąć jego miejsce. Ucieszylem sie, ze moge nadrobic wczorajsza nieobecnosc i pokazać się z dobrej strony. Wpadam na IRCa o umówionej godzinie przekonany, ze moj mecz jest oficjalnie zabookowany i odbedzie sie. Po godzinie czekania opuszczam IRCa.

DDP, odkąd Cię znam, to naprawdę się nie mogę do niczego przyczepić, bo jesteś ok, fajnie się z Tobą gada i dobrze robi interesy, ale na przyszłość - jak nie masz na coś wpływu, to nie obiecuj nic.

Pozdro

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Dzieki panowie. Ciesze sie, ze wam sie podobalo. Mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy wystapili beda chetni wziac udzial w nastepnym takim projekcie.

Zwiechu: Cos ponad 170 tych pytan sie uzbieralo:)

Co do najlepszych walk to mi najbardziej podobal sie match Rabol vs. Tony Rock, jednak dobry byl ten pomysl z Mystery Opponentem i walka jak najbardziej wypalila. Oprocz tego dwa main eventy byly naprawde bardzo dobre. O swojej walce sie nie wypowiadam:) Co do rematchu FH vs. Zwiechu to troszke z tym poczekamy raczej:)

Marcin: to nie nasza wina, ze BadGuy nie wszedl juz potem na irca. Poza tym mogles powiadomic troche wczesniej, ale nie czepiam sie. Moze nastepnym razem.

Dziekowa jeszcze raz wszystkim za zajebiste PPV!

Btw, moj setny post:) Gdzie te czasy gdy na starym rm mialem cos kolo 400:)

70480578844af90bfa37be.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

a ja nie mialem walki, bo rvd sie nie wstawil i wogole jedna gale mam stracona...great...

A tak to wielkie gratulacje dla Y2J za pomysl z Quiz PPV.

Ale pomysl wypalil bo bylo to cos nowego i wlasnie o to chodzi by wymyslac nowe rzeczy na necie zwiane z WRS, wtedy bedzie o wiele ciekawej

Zaraz zaczne czytac logi 3 ostatnich walk

Ja juz gratulowałem Y2J wczoraj na ICQ i mówiłem ale powtórzę to jeszcze raz. Y2J dzięki za fajnązabawę i naprawdę podziwiam że cały weekend spędziłeś na #wcwfans przy kompie mi by się za cholerę tyle siedzieć nie chciało thx.

A c odo walk będę skromny i powiem że DX Vs Spons była naj lepsza :mrgreen: (dzięki Deliquent za pytania i DDP za prowadzenie :wink: ).

Peace! all

1872433537428f0b46b98ce.gif

Marcin: ja ci powiedzialem ze masz walke za Harta z Badguyem, powiadomilem o tym Y2J i sie zgodzil wiec match was on ale rywal twoj sie nie pojawil a z pustego nawet salomon nie naleje wiec nie dalo sie juz nic zrobic...Przykro mi sorry ze tak wyszlo...A co do mojego statusu to faktycznie ja tu tylko sprzatam wiec nie powinienem obiecywac nic przy czym moja obietnica miala pokrycie a ze z nie mojej winy nie mogla byc dotrzymana to trudno...Peace and feel the BANG! Self High Five
Dallas Horsemen <> ////

Why Two WOOOOOOOOOOO Jay ! Musze przyznac, zajebiscie to wyszlo. Pomysl byl swietny, wykonanie jeszcze lepsze, a atmosfera byla zajebista. Walki byly niezle... oczywiscie moje byly najlepsze :P a oprocz nich New Blood Battle Royal bo sie mozna bylo posmiac ;P DDP vs Y2J (kontrowersyjny match.. ahh ta polityka zakulisowa), i... i wszystkie byly fajne, jedynie main event byl przereklamowany :P j/k .

Tak jak mowilem ci na IRCu, na nastepne PPV chetnie pomoge (oprocz tego ze zaszczyce Cie moim pojawieniem sie i znow ubarwie show :P) i przygotuje 'kilka' pytan i posedziuje pare walk. Dzieki ! Do nastepneg razu :P

PS. Odpusc se didi, tag matche to moj pomysl :P Za to 2 out of 3 falls .. mmm brzmi niezle ;)

4302049614329261d90190.jpg

DDP, spoko - jest git :) Thx za próbę wkręcenia mnie. Liczą się chęci. Pozdrawiam Whooooo

No a co do PPV, to jak czytam z logów, było ciekawie. Pomysł bardzo fajny. Dzięki temu po raz pierwszy na kanał wszedłem. Brawo dla Y2J i dla wszystkich wymyślających pytania i sędziujących. Jakby się dało robić PPV częściej (np co 2 miechy) to już w ogóle byłoby super. Mogę pomóc - np wymyślać pytania do topiców z WCW :)

A propos właśnie oglądam Superbrawl VI z fińskim komentarzem :D Polecam wszystkim, którzy narzekali na DSF - gwarantuję, że zatęsknią za niemieckim komentarzem!! :mrgreen:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

:P a oprocz nich New Blood Battle Royal bo sie mozna bylo posmiac ;P
sory rabol ale mozesz mi powiedziec co takiego smiesznego bylo w tym meczu? co że ktos sie zlitowal nad nami i zorganizowal mecz dla marginesu wrestlingowego?ze nasza wiedza nie jest taka jak np. twoja , bo ty siedzisz we wrestlingu od paru lat ? widze ze za grosz szacunku nie masz dla innych osób , ja zglosilem sie tu dla zabawy sprawdzic moją wiedze na temat wrestlingu a spotykam sie tu tylko z szyderstwami i wysmiewaniem , nawet nie chce mi sie wspominac co robil pewien koles podczas pojedynku battle royal , (shape czy jak mu tam ) dlatego tez uwazam ze nalezy sie choc odrobina szacunku nam, mlodym ludziom ktorzy we wrestlingu siedza od niedawna , bo jesli nie scena wrestlingowa w polsce morze sie skurczyc , a wydawalo mi sie przynajmniej kiedys ze zalezy wam aby jak nawiecej ludzi w Polsce zainteresowac wrestlingiem .

Peace , love and extazy :)

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Witajcie,a więc małe sprostowanie :

słuchajcie przepraszam że się nie pojawiłem,ale dostałem wiadomość od HartFana na GG,że niestety on nie da rady,bo ma mnóstwo roboty :( (miał o tym powiadomić Y2J,poza tym Harty napisał że ja wygrałem Walkowerem,a ja sie na to nie zgodziłem,bo nie ma czegoś takiego jak WALKOWER,po prostu THIS match is DRAW...

i stwierdziłem że nie ma sensu,szczególnie w walce bez rozstrzygnięcia abym pojawiał sie i walczył dalej,z Wami :(

aha,no i nie dostałem od nikogo INFO,że mam walczyć z Marcinem :(

trudno,niech stracę,wpiszcie że z nim przegrałem...

Jeszcze Raz Wszystkich przepraszam...

Pozdrawiam

.:: THE BEST THERE IS,THE BEST THERE WAS AND THE BEST THERE EVER WILL BE ::.

Bad nie przegrales bo nie wiedziales. To bylo zatsepstwo wymyslone przeze mnie dla ciebie za Harta,nie bylo cie looz walka Hart vs Bad no contest i tyle...To tylko alternatywa byla taka ze Marcin za Harta bo myslalem ze sie pojawisz...

novrath: Shape=Rabol jezeli nie wiesz :P

Edytowane przez DDP
Dallas Horsemen <> ////

navroth brawo - popieram twoje zdanie

pozdrawiam - a Rabol jestes wstretny tak sie wysmiewac z mlodszych kolegow - nie wspomne o koledze shape - czysty skandal ;-) :twisted:

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...