Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BOOKING ZONE AWARDS 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

I stało się to na co wszyscy czekali! Oficjalnie rozpoczynamy głosowanie w Booking Zone Awards 2014!

A oto nominacje:

1. Najlepsza federacja 2014 roku:

- WWE by Gierobak

- WWE by xYoohas

- Diary of the wrestler (badu)

- WWE by Shocker - Drugie podejście.

- New Era Wrestling by Yarexon

- WWE by Shocker - Drugie podejście.

- TNA Impact Wrestling! (gierobak)

W pozostałych kategoriach macie wolną rękę.

2. Storyline roku 2014 roku

3. Walka roku 2014 roku

4. Segment roku 2014 roku

5. Najlepsza oprawa graficzna w 2014 roku

6. Postęp roku 2014 roku

7. Ulubiony komentator diary - doceńmy tych, którzy również komentują

8. WTF - najśmieszniejszy moment (proszę o podanie samego momentu [zdania, kilku zdań] ale również w jakim segmencie/walce pojawił się ten moment)

*Pochyłym pismem oznaczono nowe kategorie

W pierwszej kategorii podajemy po 3 typy (1. głos = 5 pkt., 2. głos = 2 pkt., 3. głos = 1 pkt.

Głosować może każdy, nie tylko bookerzy. Głosy oddajemy na tutaj, pod moim postem do 1 stycznia, godz. 9:00

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• Giero

2

• merfik16

2

• xYoohas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepsza federacja 2014 roku:

1 WWE by xYoohas

2 WWE by Gierobak

3 WWE by Shocker - Drugie podejście.

2. Storyline roku 2014 roku - feud o władzę Team Mcmahon vs Team Triple H (WWE by Gierobak) może były lepsze, ale ja ten najlepiej pamiętam i uwazam że był dobry

3. Walka roku 2014 roku - Trudno tu wybrać bo sporo było tych matchy, ale postawie na CM Punk vs Randy Orton (Extreme Rules 2014) (WWE By Gierobak)

4. Segment roku 2014 roku - O Jezu tutaj to już wogóle nie wiem. Postawie na odcinek RAW #14 (WWE by xYoohas) segment Rocka o make a wish.

5. Najlepsza oprawa graficzna w 2014 roku - Bez zmian WWE by xYoohas

6. Postęp roku 2014 roku - shocker98 uważam że zrobił on postęp co do zeszłego roku. Gierobak i xYoohasa nie mogłem tu wpisać bo oni tak dobrze jak teraz pisali już wcześniej.

7. Ulubiony komentator diary - Gierobak komentował u każdego i wszystko wyglądało bardzo fajnie i mijo iż komentarze xYoohasa, shocker98 i Yarexona także były spoko to jednak w tej kategorii wygrywa gierobak ;-)

8. WTF - najśmieszniejszy moment - nie wiem, troche ich było. Postawie na segment Daniela Bryana i Cesaro (WWE by xYoohas) (RAW #17) (przed walką z Tonks Of Funk)

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

A więc zaczynając od początku:

1. Mój głos na federację roku nie może być inny. WWE by gierobak. Fajnie, że mam okazję z nim rywalizować, poziom jego odcinków motywuje mnie do bycia coraz lepszym, mam nadzieję że moje diary działa na niego tak samo ;) Doskonałe walki + dobre storyline'y to przepis na dobre diary, WWE by gierobak ma to wszystko. I mimo tego że kategoria nazywa się "Federacja roku", to zwycięzca może nazywać siebie Bookerem roku. Niech wygra lepszy :) 2 miejsce dla shockera, a 3 dla Badu.

2. Przyznam się, że nie zapadł mi w pamięć żaden storyline, nie chcę wrzucać na siłę każdego użytkownika, więc ponownie wybiorę gierobaka, a będzie to storyline który dopiero się rozpoczyna. Chodzi mianowicie o porwanie Undertakera przez druidów. Trwa on dopiero kilka odcinków, jednak bardzo mnie zaciekawił i jest jedną z rzeczy na które czekam najbardziej w jego odcinkach.

3. Walka roku. Ponownie, nie mam pojęcia kogo wybrać, jeszcze za czasów szpica/bacayrdowani wiadomo by było gdzie szukać, a teraz? Mamy gierobaka, no więc tam się udałem w poszukiwaniu walki roku, a że lubię Ladder Matche, to głos idzie na walkę o czerwoną walizkę z Money in the Bank - WWE by gierobak.

4. Nie chcę szukać daleko, więc nominuję topienie Shane'a McMahon w toalecie przez CM Punka - a jakże - WWE by gierobak :D

5. Wybrałbym ponownie gierobaka, ale biorę pod uwagę, że logo jest mojego autorstwa (musiałem to powiedzieć, wyszło mi zajebiście :D ) no i ostatnio powrócił do obrazków z PSDreams. Na jego szczęście nie znalazłem nic lepszego (Oprócz mojego diary :P :P ) Więc głos ponownie na gierobaka :D Damn...

6. Postęp roku, niech będzie merfik, nie mam uzasadnienia, ot tak, niech ma :D

7. Komentator roku. Od razu kiedy zauważyłem tą kategorię wiedziałem kto dostanie mój głos. shocker98 skomentował chyba każdy mój odcinek, za co mu dziękuję, głos na niego.

8. WTF roku. wg mnie nie było takiego momentu, a przynajmniej ja sobie nie przypominam, więc zostawiam pusty :)

- WWE by xYoohas

- WWE by Gierobak

- New Era Wrestling by Yarexon

2. Storyline roku 2014 roku- Stone Cold vs. John Cena (WWE by Gierobak)

3. Walka roku 2014 roku Triple H vs. The Rock (WWE by xYoohas, Money in the Bank)

4. Segment roku 2014 roku (segment z udziałem Austina, Lesnara, Heymana z Raw 21.07.2014r. w WWE by Gierobak)

5. Najlepsza oprawa graficzna w 2014 roku- WWE by xYoohas

6. Postęp roku 2014 roku- New Era Wrestling by Yarexon

7. Ulubiony komentator diary - doceńmy tych, którzy również komentują- merfik

8. WTF - najśmieszniejszy moment (proszę o podanie samego momentu [zdania, kilku zdań] ale również w jakim segmencie/walce pojawił się ten moment)- Edge powraca do czynnej akcji w WWE by Gierobak. Bez obrazy, ale było wyraźnie w WWE powiedziane, że odchodzi z powodu kontuzji, a u ciebie wrócił z dupy bez żadnego wytłumaczenia

• Urządzenie:  Windows

1. WWE by xYoohas

2. Kelley i zamaskowani

3. Pusty głos

4. Masked Mans rozwalają ring (Kelley Wrestling Federation)

5. WWE by xYoohas

6. schocker98

7. Pusty głos

8. Segment na jednym z RAW, gdy Paul Heyman i Big E rozmawiali z Dolphem Zigglerem przez laptopa. (WWE by xYoohas)

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Najlepsza federacja - WWE by Gierobak

Oprawa graficzna - xYoohas

Postep roku - Gierobak

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

- WWE by Gierobak - Jak dla mnie u jego największego rywala (Yoohasa) brakuje tego czegoś co sprawia, że czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Gierobak - masz mój głos

- WWE by xYoohas

- Diary of the wrestler - za to, że jest inne

2. Storyline roku 2014 roku

- Porwanie Takera i Druidzi (WWE by Gieborak)... nie... lepsze było Maskedmans u kelley'a

3. Walka roku 2014 roku

- było ich dużo ale.. Maskedmans vs. Shield & Taker - Kelley

4. Segment roku 2014 roku

- hmm... Maskedmans i rozwalenie ringu u kelley'a

5. Najlepsza oprawa graficzna w 2014 roku

- XYoohas

6. Postęp roku 2014 roku

- oczywiście Gierobak, z nikogo stal się zajebistym bookerem

7. Ulubiony komentator diary - doceńmy tych, którzy również komentują

- chyba Gieborak dużo komentował...

8. WTF - najśmieszniejszy moment (proszę o podanie samego momentu [zdania, kilku zdań] ale również w jakim segmencie/walce pojawił się ten moment)

- XYoohas i Cesaro z Bryanem[/b[ przez których spadłem z krzesła prawie :)

I. WWE by Gierobak - 14 pkt

II. WWE by xYoohas - 12 pkt

III. WWE by Shocker - Drugie podejście - 3 pkt

IV. Diary of the wrestler (badu) - 2 pkt

V. New Era Wrestling by Yarexon - 1 pkt

2. Storyline roku 2014 roku:

I. - Team Mcmahon vs Team Triple H (WWE by Gierobak) 1 pkt ,

- porwanie Undertakera przez druidów (Gierobak) 1 pkt and

- Stone Cold vs. John Cena (WWE by Gierobak) 1 pkt

II. Kelley i zamaskowani 2 pkt

3. Walka roku 2014 roku:

I. -CM Punk vs Randy Orton (Extreme Rules 2014) (WWE By Gierobak) 1 pkt and

Money in the Bank - WWE by gierobak 1 pkt

II. - Maskedmans vs. Shield&Undertaker - Kelley

- Triple H vs. The Rock (WWE by xYoohas, Money in the Bank) 1 pkt

4. Segment roku 2014 roku:

I. - topienie Shane'a McMahon w toalecie przez CM Punka - WWE by gierobak and

segment z udziałem Austina, Lesnara, Heymana z Raw 21.07.2014r. w WWE by Gierobak

- Masked Mans rozwalają ring (Kelley Wrestling Federation) 2 pkt

III.RAW #14 (WWE by xYoohas) segment Rocka o make a wish 1 pkt

5. Najlepsza oprawa graficzna w 2014 roku:

I. WWE by xYoohas 5 pkt

II. WWE by Gierobak 1 pkt

6. Postęp roku 2014 roku:

I. - Gierobak 2 pkt

- shocker98 2 pkt

II. - merfik 1 pkt

- Yarexon 1 pkt

7. Ulubiony komentator diary - doceńmy tych, którzy również komentują:

I. Gierobak 2 pkt

II. - shocker98 1 pkt

- merfik 1 pkt

8. WTF - najśmieszniejszy moment (proszę o podanie samego momentu [zdania, kilku zdań] ale również w jakim segmencie/walce pojawił się ten moment):

I. -Daniela Bryana i Cesaro (WWE by xYoohas) (RAW #17) (przed walką z Tonks Of Funk) 2 pkt and

RAW, gdzie Paul Heyman i Big E rozmawiali z Dolphem Zigglerem przez laptopa (WWE by xYoohas)

II.Edge powraca do czynnej akcji w WWE by Gierobak 1 pkt

Tak więc kategorie nr 2,3,4,8 wygrywają:

2. Storyline roku 2014 roku:

I. Gierobak 3 pkt

II. Kelley 2 pkt

3. Walka roku 2014 roku:

I.Gierobak 2 pkt

II. - Kelley 1 pkt

- xYoohas 1 pkt

4. Segment roku 2014 roku:

I. - Gierobak 2 pkt

- Kelley 2 pkt

III. xYoohas 1 pkt

8. WTF - najśmieszniejszy moment (proszę o podanie samego momentu [zdania, kilku zdań] ale również w jakim segmencie/walce pojawił się ten moment):

I. xYoohas 2 pkt

II.Gierobak 1 pkt

Gratulacje dla zwycięzców, szkoda, że frekwencja tak niska... Widzimy... być może za rok... to już niezależy odemnie

Edytowane przez TheVillain

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Gierobak jednak o 2pkt wyprzedził xYoohasa, gratulacje obaj zasłużyli na to by wygrać i gierobak w pełni zasłużył na wygranie, chociaz jakby wygrał xYoohas to tez było by fajnie. Otrzymałem jeden głos na komentatora i postęp i dzięki za nie ;) W przyszłym roku bardziej się postaram, ale wcześniej wspomnianą dwójkę bedzie trudno wyprzedzić o ile jest to możliwe :twisted:

Ps xYoohas przeciez masz zwyciestwo w WTF, bo Paul poprawił ;)

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Gratuluję zwycięzcom, szczególnie gierobakowi, który wygrał prawie wszystko, jedynie oprawa graficzna zostaje tam, gdzie jej miejsce :D Gdyby arkao podał swojego kandydata na drugie miejsce, to pewnie byłby remis, ale co tam...

Ale jeszcze słowo o wynikach, w jaki sposób liczyłeś głosy? Bo ta "tabela" jest dla mnie trochę nieczytelna. Nie to żebym coś kwestionował, ale pewne kwestie są dla mnie dziwne, np. O co chodzi z tymi punktami przy tym fragmencie?

I. -Daniela Bryana i Cesaro (WWE by xYoohas) (RAW #17) (przed walką z Tonks Of Funk) 2 pkt and

Edge powraca do czynnej akcji w WWE by Gierobak 1 pkt

II.RAW, gdzie Paul Heyman i Big E rozmawiali z Dolphem Zigglerem przez laptopa (WWE by xYoohas)

Niby mam jakieś 2 punkty, ale całą kategorię wygrywa gierobak :D Jak czegoś nie rozumiem to sorry za zamieszanie, ale po prostu jestem ciekawy :D

Edytowane przez xYoohas

Niby mam jakieś 2 punkty, ale całą kategorię wygrywa gierobak :D Jak czegoś nie rozumiem to sorry za zamieszanie, ale po prostu jestem ciekawy :D

Zwykły, ludzki błąd. A punkty za segmenty policzyłem na konto osoby, czyli niżej masz wyniki gdzie Ty masz punkty 2+1=3, a Gierobak ma 1.

Mam nadzieje, że wytłumaczyłem dobrze.

• Urządzenie:  Windows

Wow! Spodziewałem się wygranej co najwyżej w Federacji Roku, a tu niemal wszystkie kategorie zgarnięte ;) Co prawda nie było zbyt dużej frekwencji, ale jednak... mam nadzieję, że rok 2015 będzie lepszy dla Booking Zone i będzie przede wszystkim więcej rywali, bo do konkurencja napędza mnie do wydawania jak najlepszych gal ;) Gratulację dla pozostałych, którzy starali się w 2014 roku, a przede wszystkim dla xYoohasa, który mimo wszystko jest moim największym przeciwnikiem! :)