Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2014 - Wyniki !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - Trudny wybór, kiedy nie wypada głosować na siebie :wink: A tak całkiem poważnie, to zastanawiałem się nad Ravenem i SixKillerem, bo to ich posty przyciągają jak magnez. Żeby nie wiem w jak bezwartościowym temacie się znalazły, warto je przeczytać. Koniec końców idę za tym, który napisał ich zwyczajnie więcej - Raven

2. Redaktor roku - Bezkonkurencyjny Sabinq. Gość z którym bardzo łatwo było mi się dogadać w jakiejkolwiek kwestii. Rozpisał plan działania dla newsmanów, i sam spamował - w pozytywnym znaczeniu - paczki jedną za drugą.

3. Moderator roku - SixKiller, bo choć ostrzeżeń nie sypie, tematów nie usuwa, postów innym nie edytuje, to wiem, co się dzieje w ukrytym dziale dla redakcji. Z nim jest mi się najłatwiej dogadać - Public Relations? - i aż szkoda - choć to rozumiem - że z roku na rok traci motywacje coraz bardziej.

4. Tekst roku - What I'd like to have right now is for all you fat, out of shape, Attitude Universe sweathogs to keep the noise down while I take my robe off and show all the ladies what a real man is supposed to look like - Six i jego Rick :wink:

5. Debiutant roku - SailorJerry rzucil się w oczy.

6. Progres roku - arkao był bardzo blisko triumfu, ale stawiam na ... Michcia. Kiedy był potrzebny, a ten progres był od niego wręcz wymagany, to podjął wyzwanie bez zawahania. Takie coś musi się podobać. Teraz to na jego barkach leżą newsy, i na razie jestem o nie spokojny.

7. Regres roku - Raven, bo mimo regresu, wciąż jest dla mnie użytkownikiem roku. Nie wiem, czy się z tego śmiać, czy pogrążać w smutku, że forum już nie jest takie jak powinno. Ja wiem, że on mniej piszę. On wie, że on mniej piszę. Wszyscy wiedzą, że mniej piszę. Jak piszę, to dobrze piszę, ale nie zmienia faktu, że mniej pisze :wink:

8. Inicjatywa roku - Attitude Mówi najwyraźniej musi przekazać pałęczkę innej inicjatywie. Jakiej? Nie mam pojęcia, takiej w tym roku nie było.

9. Recaper roku - KL - sumienna praca i niesamowita wiara w "swój" produkt. Lubię takie osoby jak on, które są zakochane w danej fedce i są w stanie mnie zaskoczyć nowinkami. Z takich osób powinien się składać portal - niestety, namawiałem go już setki razy, to jego miłośc do RoH, jest adekwatna do miłości do WF :wink:

10. "WTF?!" roku - What the fuck! - Odejścia czołowych userów z Attitude. Schoop gdzieś zwiał, Vercyn gdzieś zwiał, xero mniej piszę. Wszyscy ładnie się wstrzelili w moment, kiedy dostałem admina. To co? Powtarzamy motyw z Ultimate Wrestling? N!KO Adminem -> Portal zamknięty :twisted:

11. Avatar roku -

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371400

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• SixKiller

5

• PH93

5

• Arkao

4

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik Roku - Kowal

2. Redaktor Roku - Sabinq

3. Moderator Roku - Arkao

4. Tekst roku - "Jak Zeb Colter budował TNA" SixKillera

5. Debiutant roku - brak

6. Progres Roku - Arkao

7. Regres roku -

8. Typer roku - Schoop i transmisja live DDW

9. Recaper roku - KL

10. WTF Roku - Ponowna współpraca z DDW

11. Awatar roku - Carrik

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371432

1. Użytkownik roku - Edgar

2. Redaktor roku - Sabinq

3. Moderator roku - brak

4. Tekst roku - Jak Zeb Colter budował TNA

5. Debiutant roku - brak

6. Progres roku - Arkao

7. Regres roku - Hammer

8. Inicjatywa roku - nowi admini

9. Recaper roku - KL

10. "WTF?!" roku - kolejne wznowienie współpracy z DDW, która podzieliła Attitude i jakby nie patrzeć tej współpracy nadal nie widać.

11. Avatar roku - brak

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371433

1. Użytkownik Roku - Edgar

3. Moderator Roku - Arkao

4. Tekst roku - "Jak Zeb Colter budował TNA" SixKillera

5. Debiutant roku - brak

6. Progres Roku - Arkao

7. Regres roku -

8. Typer roku - Schoop i transmisja live DDW

9. Recaper roku - KL

10. WTF Roku - Ponowna współpraca z DDW

11. Awatar roku - Tupak

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371434

1. Użytkownik Roku - Maxi

3. Moderator Roku - Street

4. Tekst roku - O najlepszym wrestlerze w historii wrestlingu Ricku Rudzie autorstwa Sixkillera

5. Debiutant roku - nie wiem

6. Progres Roku - Arkao

7. Regres roku -

8. Inicjatywa roku - nowe adminy (bo to moja inicjatywa :P )

9. Recaper roku - nie wiem

10. WTF Roku - wznowienie współpracy z Hemoroidem

11. Avatar roku - Euz

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371435

• Reputacja:   254

1. Użytkownik roku: N!KO - mimo, że zrezygnował z AM to postów nadal pisze dużo, został adminem. Oby w 2015 wprowadził jakieś pozytywne zmiany na forum.

2. Redaktor roku: Sabinq - Najbardziej regularny, zasłużył na zwycięstwo.

3. Moderator roku: -

4. Tekst roku: Czy zbliża się upadek TNA?( Jeffrey Nero) - a co tam jedyny tekst, który w tym roku napisałem może w 2015 będę miał więcej czasu.

5. Debiutant roku: -

6. Progres roku: Edgar - jego posty są przemyślane i w różnych działach.

7. Regres roku: - FORUM ATTITUDE- nie był to najlepszy rok dla forum.

8. Inicjatywa roku: - Schoop i transmisja live DDW - bardzo dobry pomysł.

9. Recaper roku: KL - równa praca przez cały rok.

10. "WTF?!" roku: Ponowna współpraca z DDW - oby takich błędów w przyszłości było mniej chyba, że N!KO dostanie pas wtedy taka współpraca da jakieś korzyści.

11. Avatar roku: -

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371461

• Reputacja:   1

1. Użytkownik roku - N!ko

2. Redaktor roku - Sabinq

3. Moderator roku - Six Killer

4. Tekst roku - Jak Zeb Colter budował TNA

5. Debiutant roku - brak

6. Progres roku - K-Pel, bo z SB zrobił miejsce, do którego warto zaglądać. Chociaż smuci fakt, że nie stosuje się do mej sygnatury.

7. Regres roku - Attitude jako całość (wliczam w to #wcwfan i e-fedy).

8. Inicjatywa roku - Stream z DDW pierwsza taka rzecz w historii portalu. I jedyny plus całej tej współpracy.

9. Recaper roku - KL

10. "WTF?!" roku - Współpraca z DDW, która wyrządziła niepowetowane straty i podzieliła portal. Użytkownik użytkownikowi wilkiem.

11. Avatar roku - arkao za kapsel od Bosmana.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371474

Wyniki AUA 2014

User Roku

Winner: Edgar – 28.1%

Runner-up: N!KO – 18.7%

Redaktor Roku

Winner: Sabinq – 84.4%

Runner-up: Michcio – 15.6%

Moderator Roku

Winner: N!KO – 29.4%

Runner-up: Streetovs – 23.5%

Tekst Roku

Winner: Po prostu Rude – SixKiller – 46.9%

Runner-up: Jak Zeb Colter budował TNA – SixKiller – 37.5%

Debiutant Roku

Winner: SailorJerry (12 głosów) – 66.6%

Runner-ups: Doge i Deafnom – po 11.1%

Progres Roku

Winner: Arkao – 29.6%

Runner-up: K-pel – 22.2%

Regres Roku

Winners: Hammer, E_9 i Forum Attitude – po 20%

Inicjatywa Roku

Winner: Transmisja live z gali DDW – 30.4 %

Runner-up: Nowi Administratorzy – 21.7%

Recaper Roku

Winner: KL – 80%

Runner-up: Arkao – 6.7%

WTF Roku

Winner: Współpraca z DDW – 81.9%

Winner: Morison – 19.2 %

Runner-ups: Jack Doomsday i -Raven- – po 15.4%

Za podliczenie głosów odpowiada arkao.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371484

Fuck yeah, nasz człowiek wygrał :D Jestem ogromnie zadowolony ze zwycięstwa Edgara - najlepsze w tym wszystkim jest to że rok "ubiegał się" o debiutanta roku :twisted: . Szkoda, jednak żę Maxiemu (do jednego worka można wrzucić też inicjatywę o wyborze nowych administratorów) nie udało się niczego zgarnąć, wszak jest on filarem i podporą sceny niezależnej, natomiast myślę że i bez tego facet może uznać rok za bardzo udany.

Najbardziej boli że całemu forum oberwało się w kategorii regresu - sam miałem postanowienie żeby dobić do 1000 postów (spełniło się w połowie). Jako forum wypadałoby coś z tym zrobić, w końcu nie chcemy skończyć jak pewien tajemniczy, nieznany dla wszystkich portal - "Ultimate Wrestling" :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371490

Postanowiłem podzielić swój post na 3 części(z których dwie będą oficjalne, zupełnie na poważnie, a jedna trochę mniej), więc zanim przeczytacie całość zapoznajcie się z poniższą agendą.

AGENDA

1.Część oficjalna odnosząca się do wyników

2.Kilka słów skierowanych tylko do fanów illuminati, nie będzie śmieszne więc jeśli nie jesteście w naszym kręgu to nie czytajcie.

3.Ocena działalności strony i forum

ad 1. Chciałbym podziękować temu tuzinowi użytkowników, którzy oddali na mnie głos. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego, biorąc pod uwagę posty jakie wrzucałem w tym roku. Dodam jeszcze, że mój cel na następny rok to zero głupkowatych postów, więc postaram się od stycznia wypowiadać tylko merytorycznie.

ad 2. Tak, wiem co napisałem w poprzednim poście, ale odnosi się to do 2015 roku, więc postaram się dać wam ostatni prezent na zakończenie 2014. Tak, wiem że i tak każdy to przeczyta dla beki, której pewnie tutaj nie znajdzie. Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio na forum. Wszyscy którzy nie wierzyli w illuminati niech spojrzą na procentowy udział głosów obok mojego nicku.

http://www.troll.me/images2/antonio-macierewicz/przypadek-nie-sdz.jpg

Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

ad 3. Dobrze napisał wcześniej SixKiller że forum potrzebuje technologicznej zmiany, ale to nie powinno się ograniczać tylko do wyglądu strony(która co by tu nie mówić wygląda trochę przedpotopowo, nie urażając twórców) i dodaniu kilku „bajerów”. Dla mnie główną przyczyną przez którą coraz mniej osób przychodzi jest to że tutaj nie ma za bardzo w co klikać. 3 newsy na dzień to bardzo mało, żeby kogoś nowego zachęcić do ciągłego przeglądania strony. Powinno się coś dziać na głównej stronie, a nie tylko na samym forum. Częściej wrzucajcie ankiety, a jak nie macie pomysłu na temat to wykorzystajcie WWE TOP 10, czy jakieś inne rankingi z ich strony. Warto byłoby reaktywować dział z wywiadami, pojawiają się dość często, a na pewno są tutaj osoby które dobrze znają angielski. Poza tym jeśli chodzi o samo forum to ja się nie dziwie że ludzie odchodzą bo zobaczcie na to ile nowych tematów, które by się utrzymały powstało w dziale ogólnym – niewiele. Ja po roku już się nudzę i rzadko przyglądam się jakimś konwersacją, a co dopiero jak ktoś jest tutaj 5 lat. Jeśli chodzi o zdobycie świeżej krwi to chyba nie ma lepszego wyjścia niż stworzenie aplikacji. To są takie moje wywody na ten temat, czy głupie czy nie to zostawiam już Wam do oceny.

Na koniec życzę wszystkim użytkownikom udanej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń w Nowym Roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371502

Fajne wyniki, jest trochę świeżych nicków na liście. Więc chyba nie jest tak źle. Nie powiedziałbym, że to z userami jest problem. Może raczej: nie ma o czym pisać ;)

W porównaniu z poprzednik rokiem: sorry, że nie dałem powodów, by oddawać głosy na mnie :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371508

Zacznijmy od tego, że jestem zaskoczony lub też inaczej - wręcz zszokowany tym jak potoczyło sie głosowanie. W najśmielszych snach nie przypuszczałem, że ktokolwiek odda na mnie głos (kandydatów było kilku) a co dopiero mówić o wygraniu plebiscytu. Dlaczego? Głównie z 3 powodów:

1. Wchodzę na forum a jeżeli już to robię to nie zaglądam na chat czy też IRC. Jedyną moją aktywnością jest pisanie postów więc zdaje sobie sprawę, że nie jestem/nie byłem znanym użytkownikiem.

2. Pisanie postów swoją drogą a wdawanie się w dyskusję swoją. Jeżeli chodzi o ten drugi aspekt to tutaj także można mieć małe zastrzeżenia w stosunku do mojej osoby.

3. Trzeci i najważniejszy punkt - konkurencja z takimi tuzami jak N!KO, Raven czy SixKiller. Panowie przegrali chociaż gdyby wygrali, nikt nie miałby żadnych pretensji. Oni po prostu są, robią swoje a inni to doceniają. Cieszy, że odnalazłem się w takim gronie.

Podsumowując, moja wygrana jest zaskoczeniem ale takim jak najbardziej pozytywnym. Taki wynik powinien dać kopa i jeszcze większego udzielania się, i wyjścia szerzej poza I/P/L.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371513

W porównaniu z poprzednik rokiem: sorry, że nie dałem powodów, by oddawać głosy na mnie

A tam nie dałeś, ja na Ciebie zagłosowałem :twisted:

Nie powiedziałbym, że to z userami jest problem. Może raczej: nie ma o czym pisać

Każdy tą kwestię rozumie po swojemu. Według mnie trochę osób odeszło lub ograniczyło swoją aktywność, pojawia się mniej wypowiedzi w tematach o tygodniówkach, gale też nie dają powodów żeby o nich walić jakieś super długi posty- jednak jak się człowiek przyzwyczai to podczas każdej gali skrobnie o niej kilka zdań.

Podany został bodajże przez TakerFana argument, że kiedyś dyskusje o PPV były o wiele dłuższe. Chciałoby się o każdej gali podyskutować, ale ja np. wolę się ograniczyć do jednego posta przed galą. Powód- wiadomo jak Vince lubi fanów i potem ma miejsce takie coś jak w temacie o ubiegłorocznym RR. Dziesiątki teorii, po kilku stronach pewnie zaczynały się powtarzać bo trudno było to ogarnąć a jak się skończyło- wszyscy wiemy. Dlatego ludziom odechciewa się dyskutować, bo teraz najczęściej coś idzie albo w jedną, albo w drugą stronę, a pomiędzy tym stoją idiotyzmy typu wybuchający telewizor. Skoro wielu ludziom szkoda czasu na oglądanie całego PPV i emocjonowanie się nim, to co tu dopiero mówić o dyskusji. Oczywiście zdarzają się gale, które zapowiadają się ciekawie, ale jest ich obecnie zbyt mało.

Co do wyników to gratulacje dla Edgara. Mało jego postów czytam, bo się japońskim wrestlingiem nie interesuję, ale trzeba mu przyznać że jest obecnie jedną z niewielu osób, której chce się pisać dłuższe posty nawet o mało ciekawych tygodniówkach. Zobaczymy ile jeszcze tak wytrzyma :D Kurcze, jakbym nie zagłosował na N!KO to bym miał z nim chyba wspólne drugie miejsce. Co za niefart :evil: Ale i tak dzięki tym, którzy na mnie głosowali w poszczególnych kategoriach. Co do krytyków- wiem że wirtuozem klawiatury nie jestem, o niektórych galach ciężko się obszernie wypowiedzieć, a ja sam chciałbym się wypowiedzieć w zbyt wielu tematach i może to nie wychodzić do końca tak jak powinno. Postaram się trochę poprawić w przyszłym roku, choć wiadomo że niektórzy tego nie zauważą. Bo jak ktoś mi wytyka że piszę bez sensu to nie mogę takiej osoby brać na poważnie, bo zarzucić że może nie piszę przemyślanych postów- ok, nie zgodziłbym się z tym, ale jakoś bym to przyjął do wiadomości. A jak ktoś pisze bez sensu to według mnie nie dobiera nawet poprawnie słów i zdania do siebie nie pasują, albo ta osoba pisze nie na temat. Śmiem twierdzić że jednak wypowiadam się z sensem, choć nie każdemu mój styl wypowiedzi musi pasować. Wiem ze lepiej jest pisać bardzo mało i krytykować innych zamiast samemu podkręcać dyskusję. Jestem natomiast zaskoczony że nikt nie podniósł tematu postów w dziale Celebrites, gdzie aktywność była wyjątkowo duża. Pewnie dlatego że oprócz mnie musiałoby się oberwać też kilku innym- choć bodajże w regulaminie jest zaznaczone że mile widziane są komentarze :D Wszystkim się nie dogodzi, ale starałem się też prowadzić np. ten temat z linkami do PPV. Teraz nie wymaga on już zbyt wiele pracy, ale na początku sprawdzałem podczas PPV wszystkie linki, także zadanie było czasochłonne :grin: Ale sporo osób skorzystało i to mnie cieszy. Do tego typer czy dodawanie wyników- czasochłonne zajęcia i skoro ludzie z tego korzystają to jednak nie takie bezsensowne :grin: Dzięki AUA można się trochę dowiedzieć co ludzie o Tobie myślą, mam nadzieję że za rok głosów będzie więcej a zarzutów mniej :grin:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371514

Jestem natomiast zaskoczony że nikt nie podniósł tematu postów w dziale Celebrites, gdzie aktywność była wyjątkowo duża.

To dział, głównie aktywności naszego forumowego "oceniacza urody kobiet", zaznaczyć trzeba że ostrego ( ta za małe piersi, za tamtą bym się nie obejrzał) -filomatrixa, podczas świąt był nie aktywny bo odbierał paczki z caritasu, ale naszczęście wrócił, pozdro i czekamy na kolejne oceny filo.

Co do wyników, to fajnie ze nowe nicki się pokazały.

Przegrałem z Niko, ale z nim przegrać to jak wygrać :wink:

Czy tak forum spadło z poziomem? Myśle że tak, ale też wrestling tak już nie jara jak kiedyś to prawda. Nadzieja w nowych userach, podnieście poziom.

Że tyle osób odchodzi? To nie nowość, ludzie nie wybywają nagle, bo jest jakaś kłótnia ale z powodu wyczerpania materiału, innych zainteresowań itp; Co rok ktoś ubywa i to normalne.

Czy user userowi wilkiem? Na każdym forum, ktoś się kłóci, są jakieś sympatie czy antypatie, pamiętać należy że nawet jak po kimś się jedzie to nie oznacza od razu że tej osoby się nie lubi, chyba że pojazd jest ostry.

Edytowane przez Streetovs
https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371520

Kurcze, jakbym nie zagłosował na N!KO to bym miał z nim chyba wspólne drugie miejsce. Co za niefart

Nie, bo wtedy ja zagłosowałbym na siebie :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/4/#findComment-371521

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...