Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2014 - Wyniki !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Użytkownik roku - K-pel, bo... Bo nie wiem co. Raz w życiu chciałem oddać głos "po znajomości".

2. Redaktor roku - bez dwóch zdań Sabinq. Mam nadzieję, że wróci jak najszybciej.

3. Moderator roku - brak głosu. Odkąd jestem częścią tego forum nie było tak słabo jak teraz.

4. Tekst roku - niech będzie, że Jak Zeb Colter budował TNA. Bo więcej się przy nim napracowałem.

5. Debiutant roku - jakoś nikt mi się nie rzucił w oczy.

6. Progres roku - jak wyżej.

7. Regres roku - całe Attitude. Potrzebny jest jakiś pomysł na ten portal i forum.

8. Inicjatywa roku - niezapłacenie za bilety Polish Gianta. Umierałem ze śmiechu, patrząc na tych wszystkich, którzy wykreowali PG na twarz nowego, lepszego DDW, a potem musieli przełknąć gorzką pigułę.

9. Recaper roku - nie wiem, czy Maxi to recaper. W każdym razie jeśli czytam jakieś wyniki, to te pisane przez niego w newsach.

10. "WTF?!" roku - wznowienie współpracy z DDW. Attitude straciło na tym i wizerunkowo, i kadrowo. Ale ja dwa razy wygrałem złotoustego, więc w sumie dzięki :)

11. Avatar roku - SailorJerry. Jest tak inny od wszystkich, że nie muszę nawet czytać nicka, by wiedzieć, kto napisał posta.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370684

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• SixKiller

5

• PH93

5

• Arkao

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - Edgar, pisze dużo i w różnych tematach. I z sensem. Ciężko mi tu kogoś nominować. Raven nadal ma świetne posty, ale nie ma ich zbyt wiele i bardziej by mi pasował na użytkownika, nie wiem, pięciolecia? ;)

2. Redaktor roku - Sabinq, jeśli któregoś kojarzę, to już jest coś. Wyróżnienie dla Michcia.

3. Moderator roku - wstrzymam się, tu naprawdę ciężko byłoby mi wybrać.

4. Tekst roku - Jak Zeb Colter budował TNA, dla mnie najciekawszy, bo omawiał rzeczy, które były w jakimś stopniu powiązane z tym, co już znałem. Ale cokolwiek by tu nie wygrało, będzie zasłużenie. Słabych tekstów nie pamiętam.

5. Debiutant roku - SailorJerry, bo z nowych do głowy mi przychodzi jeszcze tylko Deafnom, a nie mógłbym go z czystym sumieniem nominować :D

6. Progres roku - K-Pel, za mnóstwo cudownych ripost w komentarzach. I wszystkie w miarę powiązane z tematem! A wcześniej go ledwo kojarzyłem. Innych opcji nie widzę, nie wydaje mi się, żeby ktoś jakoś specjalnie wystrzelił w porównaniu do zeszłego roku.

7. Regres roku - E_9, Hammer też by pasował. Prawie nieobecni.

8. Inicjatywa roku - Polish Giant w AM. Nie patrzę na to przez pryzmat późniejszej szopki, która zasługuje na inną nagrodę. Ściągnięcie do podcastu potencjalnie przyszłej wielkiej gwiazdy(aż głupio się to teraz pisze, sensowne jest tylko słowo "wielkiej") zasługuje na pochwałę.

9. Recaper roku - KL, przez dłuuuugi czas siedzi i smaruje te teksty o ROH i wypada to docenić. Przykład do naśladowania dla nowych recaperów, może zasłużą w przyszłym roku.

10. "WTF?!" roku - Wznowienie współpracy z DDW, wejście po raz drugi do tego samego bagna, w dodatku nie dogadując się wcześniej z parowa ważniejszymi osobami z forum. Strzał w stopę z każdej strony.

11. Avatar roku - Jack Doomsday i rudy Taker.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370709

Nie mam w zwyczaju oceniać członków naszej małej, wrestlingowej rodzinki, w części kategorii oddam więc puste głosy. Zresztą nie czuję się kompetentny na tyle, by wyliczać kto zrobił w tym roku progres, a kto regres... może jestem Markiem :D

1. Użytkownik roku -

2. Redaktor roku - Długo wahałem się, czy nie wyróżnić Michcia (za systematyczność w prowadzeniu newsów, gdy nikt inny tego nie robił oraz... cóż, może na zachętę), ale ostatecznie głos na Sabinq. Nie da się ukryć, iż naczelny Paigeholik wykonał w 2014 roku gigantyczny kawał dobrej roboty. Wybaczę mu nawet ten szalik Barcelony na zdjęciu 8-)

3. Moderator roku - Tu słówko komentarza. Raz w tym roku zdarzyło się, że mój post został skasowany. Całkiem słusznie - offtop to był, nic nie wniósł do dyskusji, zdarza się najlepszym. Szczerze chciałem nagrodzić w tym miejscu tego moderatora, który mnie wtedy upomniał, ale... nie pamiętam, kto to zrobił :D Wybacz, anonimowy szeryfie...

4. Tekst roku - SixKiller praktycznie bezkonkurencyjny (choć polecam podsumowanie roku w NJPW autorstwa Edgara), głos na Po prostu Rude. Również ze względu na słabość do samego zawodnika...

5. Debiutant roku -

6. Progres roku -

7. Regres roku -

8. Inicjatywa roku -

9. Recaper roku -

10. "WTF?!" roku - Nie będę oryginalny, zgłoszę bowiem "wszystko związane z współpracą z DDW". Miliardowy w historii ludzkości przykład na to, iż dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Szczególnie śmierdzącej.

11. Avatar roku - Avatary ciężko spamiętać, wybór często ogranicza się więc do tych stosowanych aktualnie ;) Głos dostaje SailorJerry, jego obrazek zwraca przynajmniej uwagę.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370720

1. Użytkownik roku - Niech będzie Edgar. Taki klasyczny user, który skupia się na pisaniu o wrestlingu, a nie uporczywym lansie. Myślałem jeszcze nad PH93 (tradycyjnie - posty przyciągające uwagę) i Ravenem (aktywność mniejsza niż kiedyś, ale nadal robi najlepsze wpisy na forum). W żadnym razie nie może być to Kowal, który pisze dużo, ale bez sensu.

2. Redaktor roku - Michcio. Stara się chłopak. Ale jak wygra Sabinq też będzie ok.

3. Moderator roku - N!KO. Straszny lanser i egocentryk, ale przynajmniej nie pręży internetowych muskułów.

4. Tekst roku - A niech będzie „Po prostu Rude” SixKillera. Inne teksty też były dobre więc to taki głos za całokształt pracy Sixa.

5. Debiutant roku -

6. Progres roku - Maxi. Admin adminem, ale przede wszystkim zakasał rękawy jeżeli chodzi o newsy indys. Jedno ze światełek w tunelu dla Attitude.

7. Regres roku - FORUM ATTITUDE. Nie ukrywajmy tego panowie. Jest chujnia. Ale wierzę, że po gorszym okresie musi przyjść lepszy. Co do mojej skromnej osoby to też jest regres wywołany wieloma sprawami, o których nie chce mi się lub nie uważam za zasadne pisać (moje życie, moje sprawy). Może w przyszłym roku coś więcej podziałam na forum. A może nie… UWAGA: mój typ w żadnym razie nie jest sugerowany typem Sixa. Post ten napisałem sobie w wordzie wcześniej, ale biłem się z myślami, czy wrzucać na forum.

8. Inicjatywa roku - Normalnie napisałbym "wymiana admiralicji", ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem. Czas pokaże jak spiszą się nowi admini. Na razie mamy smutny krajobraz po bitwie.

9. Recaper roku - KL. Regularny i obcykany w temacie RoH.

10. "WTF?!" roku - Możecie to nazwać „Współpraca DDW i Atti vol. 3”, ale ja wolę pisać „Współpraca Elyty z DDW”. Bo większość forum nie miała z tą inicjatywą nic wspólnego i z tego co widzę, to była jej nawet przeciwna. Panowie z Elyty! Nie róbcie więcej takich numerów!

11. Avatar roku - z braku laku niech będzie czarny pas bjj Che O'Neill Ravena.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370774

1. Użytkownik roku: -Raven-...Może nie pisze wielu postów, jednak gdy już coś ,,wypluje", widać w tym zarówno mądrość jak i humor...

2. Redaktor roku: Sabinq za spamowanie newsami, co jest jednym z nielicznych pozytywnych przykładów spamowania...

3. Moderator roku: N!KO za rozsądne korzystanie ze swojej funkcji...

4. Tekst roku: ,,Jak Zeb Colter budował TNA" autorstwa SixKillera - sympatia do TNA w kierowała moimi wyborami tej kategorii...

5. Debiutant roku: SailorJerry...Szczerze pisząc, żaden inny debiutant nie rzucił mi się w oczy...

6. Progres roku: Kcramsib...Jego obecność na forum jest widoczna, a poza tym jest w jego coraz częściej pojawiających się postach trochę jakości...

7. Regres roku: Hammer...W postach dotyczących piłki nożnej w większości się z nim nie zgadzałem, jednak jego posty o wrestlingu bardzo mi się podobały. Ostatnio trochę ich brakuje...

8. Inicjatywa roku: Typer MŚ 2014...W tej kategorii postawię na odrobinę prywaty. Dobrze rozegrana zabawa, głównie przez zebrane doświadczenie przy okazji typerów Ligi Mistrzów i Ligi Europy. Do tego dużo osób było w nią zaangażowane. Postawiłbym na coś innego, ale tak efektownych inicjatyw jak np. zeszłoroczny wyjazd Attitude na Węgry nie było...

9. Recaper roku: KL...Uważam, że należy docenić jego zaangażowanie przy pisaniu raportów z Ring of Honor, bowiem robi to już od dłuższego czasu...

10. ,,WTF?!" roku: Odnowienie współpracy z DDW...Zrozumiałbym schowanie honoru do kieszeni przez zarządców Attitude, gdyby współpraca z DDW coś tej stronie dawała...

11. Avatar roku: aRo i jego ,,Trouble, Trouble, Trouble...". Biały napis, czarne tło...W prostocie tkwi siła...

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370839

• Reputacja:   1

1. Użytkownik roku: - Kowal – Pisze bardzo dużo i wszystko jest nawet z sensem, nawet nie chodzi o wrestling ale także o m.in. Filmy, MMA czy innego kategorie tego typu (do tego dodawanie wyników z WWE). Więc głos leci na niego mimo iż konkurencja była.

2. Redaktor roku: Sabinq  - Masa newsów które były nawet dodawane w nocy, spora część tego roku to właśnie newsy tego człowieka i dlatego głosuje na niego.

3. Moderator roku: N!KO  Z tego co widziałem to on chyba najwięcej działał wśród Modów.

4. Tekst roku:  Podsumowanie NJPW Edgara – Jest to chyba ostatnia praca przez co najlepiej ją pamiętam, fajnie się to czytało mimo iż kilka innych prac także było.

5. Debiutant roku: Doge – Pisze sporo i nawet z sensem, innym kandydatem jest pan od masoństwa

6. Progres roku: NalepRKO – Głównie udziela się w dziale z piłką nożną ale mimo to fajnie czyta się jego posty i widać pewien progres.

7. Regres roku: Hammer...Strasznie go brakuje, nie chodzi nawet o newsy, ale o cała jego aktywność która była bardzo fajna a teraz nie ma go wcale.

8. Inicjatywa roku:  Dodanie dwóch adminów – Widać że zarówno N!KO jak i Maxi dobrze sobie radzą, a do tego innych inicjatyw nie pamiętam.

9. Recaper roku: KL – Jako jedyny pisze cały rok a do tego są ro raporty a nie wyniki, więc według mnie głos należy się jemu.

10. ,,WTF?!" roku: Odnowienie współpracy z DDW. - Po co to komu ?

11. Avatar roku: Carrik – Nowy avatar ale...Sasha mmmmmmm ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-370869

1. -Raven- - Nie ma co komentować, Raven to Raven :D

2. Sabinq - Newsy wrzucał chyba najczęściej, więc głos na niego

3. arkao - za zbanowanie John Cena 2004 :D

4. Jak Zeb Colter budował TNA

5.

6.

7.

8.

9.

10. Odnowienie współpracy z DDW

11. -Raven- #BundyForLife

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371008

SixKiller, Ghostwriter, mimo że nie udzielam się już od jakiegoś czasu to w pełni się z Wami zgadzam. Kiedyś tematy o PPV'kach zajmowały po kilkanaście stron a teraz co odwiedzę forum i wejdę w temat, to są może 1-2 strony postów (taka lawina jak w temacie o SS zdarza się rzadko) . Wiem że jest w tym trochę mojej winy gdyż zawsze z Małym próbowaliśmy jakoś napędzać dyskusję, wymieniając się opiniami nawet przez parę stron. Nie chciałem o tym mówić głośno bo myślałem że tylko ja mam takie odczucia...

Mam nadzieję że w 2015 roku będzie lepiej...

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371104

1. Użytkownik roku - Jack Doomsday - nie pisze dużo, nie pisze regularnie ale gdy to robi widać w tym jasny przekaz i kreatywność..

2. Redaktor roku - Sabinq - z całym szacunkiem dla Michcia ale Sabinq wygląda na osobę, która śpi z włączonymi stronami zapewniającymi newsy. Czasami zdarzało się kilka paczek cdziennie a to robi wrażenie

3. Moderator roku - brak głosu.

4. Tekst roku - Po prostu Rude - lubię takie historyjki z przeszłości o zawodnikach o których wiem bardzo mało.

5. Debiutant roku - Najbardziej w oczy rzucił mi się Lacio więc na niego głos.

6. Progres roku - arkao

7. Regres roku -.

8. Inicjatywa roku -

9. Recaper roku - KL - robi to najlepiej i najdłużej a kążdy jego raport jest bardzo szczegółowy

10. "WTF?!" roku - wznowienie współpracy z DDW.

11. Avatar roku - Scythe bo Rampage zawsze na propsie.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371107

SixKiller, Ghostwriter, mimo że nie udzielam się już od jakiegoś czasu to w pełni się z Wami zgadzam. Kiedyś tematy o PPV'kach zajmowały po kilkanaście stron a teraz co odwiedzę forum i wejdę w temat, to są może 1-2 strony postów (taka lawina jak w temacie o SS zdarza się rzadko) . Wiem że jest w tym trochę mojej winy gdyż zawsze z Małym próbowaliśmy jakoś napędzać dyskusję, wymieniając się opiniami nawet przez parę stron. Nie chciałem o tym mówić głośno bo myślałem że tylko ja mam takie odczucia...

Mam nadzieję że w 2015 roku będzie lepiej...

Nie będzie lepiej jeżeli 3/4 forum będzie jechać na utartych sloganach i opiniach. Jak tak czytam niektóre dyskusje to mam wrażenie, że niektórzy boją się napisać coś odmiennego(nie wspominając o jakichś kontrowersjach) żeby nie narazić się komuś z dłuższym stażem. Panowie i panie - więcej luzu, więcej pisania prosto z serca, a powinno być lepiej, bo nie wierze, że większość jest takimi nudziarzami na jakich wychodzą.

W tej przyjemnej atmosferze, życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT. :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371109

Wiecie co, czasy idą do przodu i może po prostu forum w tradycyjnej formie nie zachęca już, by się na nim rejestrować i udzielać. Oczywiście łatwo powiedzieć, że co ja gadam, że liczy się tylko dyskusja itd. Spójrzmy jednak prawdzie w oczy: nikt z was nie nosi już w kieszeni czarno-białej cegłówki z antenką, tylko dotykowy ekran, wielopikselowy aparat, wifi, YouTuba, Facebooka, gigabajty muzyki i kto wie, co jeszcze. A przecież to telefon i powinno wam wystarczyć, że dzwoni.

Tak samo tutaj. Forum potrzebuje technologicznego kroku naprzód, by nie być skansenem przełomu lat 90. i 2000.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371115

Moim zdaniem tu nie rozchodzi się o forum ale o poziom wrestlingu jako taki. W ostatnim czasie (przynajmniej w WWE) brak jest jakiegoś mocarnego pieprznięcia w storylinach (np historia z opuszczeniem fedki przez CM Punka w 2011 roku czy debiut Nexus rok wcześniej). Nie oszukujmy się- poziom wrestlingu spada i już nie cieszy tak jak przedtem (przynajmniej jeśli chodzi o moją skromną osobę). Gdy się tu rejestrowałem to na SD rządził Edge, rozpoczynał się push Punka czy Rey feudował z Jericho. Wiem że może czepiam się na wyrost bo jest Ambrose czy Wyatt ale moim zdaniem oni nie generują takich emocji jak wyżej wymienieni panowie...
https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371157

• Reputacja:   228

1. Użytkownik roku – N!KO

Nikodem to prawdziwy człowiek-orkiestra. Pomimo, że nie przepada się bardziej treściwie rozpisywać, to obecny jest niemal w każdym istotnym (dla mnie) temacie na Forum. Czasem człowiek wręcz boi się otworzyć browar, w obawie że N!KO też tam może być :D Pisze dużo (postów), ale w przeciwieństwie do np. Kowala – są one merytoryczne i jeżeli ktoś wchodzi z nim w polemikę – potrafi bronić swojego zdania.

Szerokie zainteresowania (mainstream, Indys, MMA, filmy, siłownia itd.), oraz interesujące punkty widzenia (z którymi często się nie zgadzam – zwłaszcza pod kątem gustów filmowych – co jednak jest tu bez większego znaczenia), sprawiają, że w tej kategorii nie miałem żadnych wątpliwości.

2. Redaktor roku - Sabinq

Bardzo korciło mnie żeby dać tu wyróżnienie Maxi-emu, który robi kapitalną robotę, ogarniając newsy z Indys (a że nie mam czasu na bieżąco śledzić Indys – jest to dla mnie tym bardziej cenne), ale Sabinq – poprzez swoją regularność i ilość zamieszczanych newsów – squashuje tu konkurencję.

I śmieszyło mnie tylko czepianie się (i to przez „poważnych Userów”) chłopaka o jakieś gówna typu literówki, czy to, że zamieszcza niby zbędne informacje (np. o kursie akcji WWE). Ludzie, nie podcinajcie skrzydeł komuś, kto robi kapitalną robotę!

3. Moderator roku – N!KO

Niech mu będzie. Pewnie i tak dostanie w dupę z Edgarem, w kategorii Usera Roku, a więc żeby jego Ego przeżyło jakoś to upokorzenie (i nie doszło do publicznego harakiri naszego Nowego Admina), mała statuetka na osłodę :D A tak na serio – głosuję na Nikodema chociażby za to, że przekonał Sabinq żeby nie odchodził wcześniej, co ten miał w planach. Good job!

4. Tekst roku – Six i „Po Prostu Rude”

Za to, że dzięki temu tekstowi, zmieniło się moje nastawienie do Rick’a, którego – na podstawie innych informacji – miałem, w „realu”, za typowego dupka i barowego zadymiarza, a okazało się, że był to świetny, rodzinny człowiek, który potrafił murem stawać za osobami, które uważał za swoich przyjaciół.

5. Debiutant roku - Foley115

Po raz kolejny stawiam na jakość, a nie na ilość. Z reguły jak czytuję posty Userów, których nicki nic mi nie mówią, to ogólnie ich posty – o ile się czymś nie wyróżniają – z czasem zlewają mi się i nie pamiętam później kto i co pisał. Jeżeli jednak czytam takiego posta i podoba mi się tok myślenia piszącego, oraz wnioski jakie wyciąga – cofam się i zapamiętuję jego Nick, jako ewentualnego „prospekta”.

W tym roku najczęściej robiłem taką cofkę i zapamiętałem nick Foley’a115.

6. Progres roku – Edgar

Świetna robota, udzielanie się na wielu polach, rozsądne, przemyślane i obszerne posty, oraz regularność ich zamieszczania. Trudno w tej materii nie docenić Edgara. Widać, że chłopak cały czas robi coraz większy postęp i jeżeli będzie szedł dalej w tym kierunku – w następnym roku nie będę miał oporów, by to na niego zagłosować w kategorii „Usera Roku”.

7. Regres roku - TakerFanKrk

Oj, znalazło by się tutaj kilka typów:

- Schoop - bo poza włażeniem w dupę Admiralicji i kręceniem AM (co standardowo jest dla mnie tylko dzielnością poboczną jeżeli chodzi o Wrestlingowe Forum, gdzie powinno rządzić słowo pisane), nie widać go zupełnie w tematach stricte wrestlingowych, a jego posty na temat naszej rozrywki są tak rzadkie, jak częste są moje próby seksualizacji tego Forum i siania rozpasania oraz zgorszenia, pośród niewinnych duszyczek młodych Userów :twisted: )

- CzaQ (bo brakuje mi jego „opowieści z zielonego lasu” i humoru jaki wnosił do każdej dyskusji. Poza tym – siał zgorszenie nie gorzej niż ja, a więc to mój „kolega po fuck’u” :D )

- Vercyn (bo znikł zupełnie, a jeszcze robił koło pióra Sabinq, co wyglądało na zwykłe przejawy zazdrości, że ktoś potrafił w jego domenie robić równie zajebistą robotę)

- Bonkol (bo to już chyba forumowa emerytura i to drugi rok z rzędu)

- TakerFanKrk (zwycięzca w tym roku, bo rok wstecz był bardzo aktywnym użytkownikiem, dużo pisał i potrafił nieźle rozkręcać dyskusje, a obecnie – skrobnie coś od wielkiego dzwonu, z partyzanta i na dokładkę – zapowiedział odejście z Forum przez jakieś pierdoły).

8. Inicjatywa roku – Brak

W tym roku nie było wg mnie nic wartego większej uwagi.

9. Recaper roku – KL

Kolejna kandydatura, gdzie nie miałem żadnych wątpliwości. Jako, że czasu na Indys mam coraz mniej, świetne, treściwe raporty KL z RoH pozwalają mi ogarniać to co się dzieje w RoH, pomimo, że Fedkę mogę oglądać zaledwie z doskoku (nad czym strasznie boleję).

10. "WTF?!" roku – DDW Again

Ponowienie przez Admiralicję współpracy z DDW i Roidem, z partyzanta, za plecami zwykłych Userów, którzy jawnie uważali, że Attitude nie powinno ponownie sypiać z Roidem, po tym jak 2 razy nas wydymał.

Już w starożytnej Grecji, jeden z filozofów mawiał, że „głos ludu jest głosem Boga”. Niestety, nasza Kadra Rządząca nadal nie potrafi tego zrozumieć i stąd karny kutas ode mnie w tej kategorii.

11. Avatar roku – HudsonMaverick

Ciekawy, intrygujący, zwracający uwagę, zdecydowanie wyróżniający się na tle innych. Poza tym – jest w nim jakaś dawka szaleństwa :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371163

1. Użytkownik roku - K-Pel

6. Progres roku - K-Pel

8. Inicjatywa roku - Wznowienie współpracy z DDW

10. "WTF?!" roku - Wznowienie współpracy z DDW

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371276

Moim zdaniem tu nie rozchodzi się o forum ale o poziom wrestlingu jako taki.

Otóż to! Myślałem, że tylko mnie się znudziło oglądanie takiego wrestlingu, ale widać nie jestem odosobniony w tej opinii.

Jak to mówią-z gówna bicza nie ukręcisz. Nudny produkt nie zachęca do dyskutowania o nim i wpływa na poziom polemiki. Właściwie po WrestleManii jedynym ciekawym momentem był powrót Stinga :roll:

Problemem jest jeszcze występująca u niektórych użytkowników chęć nabijania licznika postów.

Może się mylę i tak naprawdę chodzi o dobrą wolę utrzymywania przy życiu jakiegoś wątku, ale na litość boską pisanie posta, w którym autor przewiduje push dla wrestlera, bo ten pojawił się na RAW w gaciach z nowym wzorem przynajmniej mnie nie zachęca do czytania kolejnych wpisów, a tym bardziej pisania w temacie.

https://forum.wrestling.pl/topic/37705-attitude-user-awards-2014-wyniki/page/2/#findComment-371280

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...