Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Szatnia chce zmian kreatywnych?, Brock Lesnar żegna się z WW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

MetsFan4Ever poinformował, że po TLC PPV doszło ponoć do spotkania zawodników WWE w szatni, któremu przewodniczył rzecz jasna John Cena. Chodziło o to jak PPV od głównego rosteru wypadają przy większych galach NXT, co zdaniem większość jest spowodowane przede wszystkim złym bookingiem w głównym rosterze. Cena miał stwi...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-szatnia-chce-zmian-kreatywnych-brock-lesnar.html
https://forum.wrestling.pl/topic/37685-szatnia-chce-zmian-kreatywnych-brock-lesnar-%C5%BCegna-si%C4%99-z-ww/

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

4

• Caribbean Cool

4

• K-PEL-K

2

• Michcio

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Windows

Może to złudne nadzieje, ale liczę na powodzenie tego protestu.

Jaja to będą jak NXT Special, ponoć zapowiadany na WrestleMania Weekend, przebije poziomem samą WrestleManię ;)

Jaja to będą jak NXT Special, ponoć zapowiadany na WrestleMania Weekend, przebije poziomem samą WrestleManię

Jeśli patrzeć tylko i wyłącznie na poziom ringowy to już teraz można obstawiać kasę, żę tak będzie. WMka nie ma być genialna ringowo. Ona ma przynosić emocje, ma być świętem fanów wrestlingu, ale i ma być najbardziej medialną rzeczą związaną z wrestlingiem, o której po prostu będą mówić.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Jeśli patrzeć tylko i wyłącznie na poziom ringowy to już teraz można obstawiać kasę, żę tak będzie. WMka nie ma być genialna ringowo. Ona ma przynosić emocje, ma być świętem fanów wrestlingu, ale i ma być najbardziej medialną rzeczą związaną z wrestlingiem, o której po prostu będą mówić.

Narazie nie zapowiada sie by miałbyć jakś iście epicki moment. Jeśli natomiast na nxt w okresie wm tak Owens znów zrobi pildrivera z Samim na drabince...to mogą zrobić im duża konkurencję a do tego czasu może jeszcze ściągną jakieś tuzy z indy. :P

Narazie nie zapowiada sie by miałbyć jakś iście epicki moment.

Roman Reigns spełni marzenie wszystkich i pokona wielkiego złego Lesnara. Możliwe że John Cena uratuję USA przed Rosją, bo przecież WWE myśli że jesteśmy idiotami i uwierzymy że Rusev jest realnym zagrożeniem dla USA i świata, ale to nie wszystko może WWE pozwoli nam zobaczyć pojedynek Stinga z HHH już nie mogę się doczekać tych prom " This is WWE..."

A jak ma się zapowiadać, skoro nie znamy niczego na temat WMki? Chyba trochę przesada, żeby tyle miechów przed galą już oceniać czy będzie ona dobra, czy nie?

Dopóki NXT nie przebije ratingami RAW, nie spodziewam się większych zmian w bookowaniu gal głównych tygodniówek i PPV main rosteru :)

Nie pozostaje mi nic innego, jak odesłać Cię do tegorocznych komentarzy płaczków, które brzmiały mniej więcej: "już luty, a my nie znamy żadnej walki na wm, to bedzie najwieksza kupa w historii, koncze z wwe". Zdaję sobie sprawę z tego, że nic dwa razy się nie zdarza, ale zawsze jest nadzieja, że Vince przyjmnie odpowiednią ilość tabletek i zgodzi się na kilka dobrych pomysłów ct.

Sting. Jeśli muszę mówić cokolwiek więcej to chyba nie ma o czym gadać. Jak Romka nie lubię tak ta walka też będzie epicka, bo za jakieś pięć lat będziemy patrzeć wstecz i myśleć "cholera, w sumie to na WMce31 zaczęła się era nowego terminatora" jeśli kreatywnym się nie odwidzi.

Jeśli myślicie, że to ,,spotkanie" w szatni coś da to możecie się sporo zawieść. Vince w podcastcie przyznał, że nie widzi problemy w pushowaniu main eventerów, oraz uważa, że Cesaro nie ma charyzmy, więc o czym my tu piszemy :)

Rany wszyscy się na jedno zdanie rzucili :P

2pac97shakur- no właśnie te momenty na pewno nie będą wielkimi. Co jak co ale Sting vs Triple H jakoś mnie nie grzeje, niby podstawa do feudu jest, ale ta dwójka pasuje do siebie idealnie...,,Też nie mogę sie tego doczekać''

A jak ma się zapowiadać, skoro nie znamy niczego na temat WMki? Chyba trochę przesada, żeby tyle miechów przed galą już oceniać czy będzie ona dobra, czy nie?

Wtym okrsie zawsze mam jakieś przecieki. A niby co miałoby się zdarzyć. Undi przegra- Sera przerwana...chwila. Chyba jedynym shockerem będzie to jeśli się w ogóle nie pojawi.

Sting. Jeśli muszę mówić cokolwiek więcej to chyba nie ma o czym gadać. Jak Romka nie lubię tak ta walka też będzie epicka, bo za jakieś pięć lat będziemy patrzeć wstecz i myśleć "cholera, w sumie to na WMce31 zaczęła się era nowego terminatora" jeśli kreatywnym się nie odwidzi.

Może to z racji, że Stinga znam tylko z tna i kompletnie mnie on nie jarał. Fajny debiut, ale kolejne pojawianie się będzie czymś na wzrór Hogana...Hoho :? Dla mnie to tak naprawdę dziadek, który będzie częścia wm 31 coś jak stare wygi z 25. Serio Roman na lata-belive that...Mało takich było.

Póki jest Cena to nikogo nowego nie będzie.

Nie pozostaje mi nic innego, jak odesłać Cię do tegorocznych komentarzy płaczków, które brzmiały mniej więcej: "już luty, a my nie znamy żadnej walki na wm, to bedzie najwieksza kupa w historii, koncze z wwe". Zdaję sobie sprawę z tego, że nic dwa razy się nie zdarza, ale zawsze jest nadzieja, że Vince przyjmnie odpowiednią ilość tabletek i zgodzi się na kilka dobrych pomysłów ct

To była wm 30! Tu musiało się coś wydarzyć, by Vince miał uciechę, że fani uważają ja za najlepszą/jedną z najlepszych. Tutaj jubileusz miał przejść do historii, takie były od początku tego założenia : Goldberg, Ultimate Warior, Stone Cold a teraz mówimy o Romanie z Brockiem -czy tylko ja tu widzę żenadę ?

Wtym okrsie zawsze mam jakieś przecieki

I przecieki są wiarygodnym źródłem informacji, który decyduje o tym jak odbierasz galę? Serio, gratulacje.

Tutaj jubileusz miał przejść do historii, takie były od początku tego założenia : Goldberg, Ultimate Warior, Stone Cold a teraz mówimy o Romanie z Brockiem -czy tylko ja tu widzę żenadę ?

Tak. Da się zrobić galę bez zbędnego porywania się na star power, szczególnie, że Goldberga na XXX nie było, jedyne co uświetnił swoją osobą to plotki przed galą. Odnoszę wrażenie, że jakby Ci zapowiedzieli, że na 31 z grobu powstaną Eddie z Benoitem na jedną walkę, to nawet jeśli prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest bliskie zeru, Ty byś jarał, że w kontekście gali się mówi o takim spektakularnym starciu.

Czy ktokolwiek wierzy w to, że cały roster pod wodzą Ceny ogłosi jawny strajk przeciwko bookingowi w głównym rosterze? Nie sądzę, żeby osoby o większej pozycji chciały aż tak ryzykować, chociaż typowi midcarderzy akurat mają o co walczyć i zarazem nie mają wiele do stracenia.

Nie ma opcji, żeby Lesnar pożegnał się z WWE od razu po utracie pasa. Brock jest za bardzo wypromowany, żeby opuścić federację od razu po runie, będąc pogromcą Takera i najmocniej bookowanym mistrzem od dawien dawna.

Nie powiem, miło było zobaczyć Jacobsa na RAW. Ciekawe tylko, co powiedzieli na to koledzy Jimmiego z The Decade :lol:

MdAngel napisał/a:

Tutaj jubileusz miał przejść do historii, takie były od początku tego założenia : Goldberg, Ultimate Warior, Stone Cold a teraz mówimy o Romanie z Brockiem -czy tylko ja tu widzę żenadę ?

Tak. Da się zrobić galę bez zbędnego porywania się na star power, szczególnie, że Goldberga na XXX nie było, jedyne co uświetnił swoją osobą to plotki przed galą. Odnoszę wrażenie, że jakby Ci zapowiedzieli, że na 31 z grobu powstaną Eddie z Benoitem na jedną walkę, to nawet jeśli prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest bliskie zeru, Ty byś jarał, że w kontekście gali się mówi o

takim spektakularnym starciu.

Z początkiem zgadzam się w tu procentach - lekkie zdziwko? Właśnie chodzi oto , że dzięki temu nastawiają człowieka(bądź tylko mnie) , że może się zdarzyć coś niespodziewanego tudzież

niezwykłego. Nigdzie nie napisałem , że Goldberg był a miał być . Poza tym chyba nawet przygotowywał się do powrotu(sytuacja z synem itp.) Więc mogło być w tym ziarnko prawdy. W końcu to nie wypaliło przez to w jakiej dupie był Ryback...

I owszem nie mówię, że nie można bez bardziej znanych gości zrobić dobrą galę. W większości przypadków nawet wychodzi ona lepiej. Ja nie mam na myśli poziomu gali a podkreślę jeszcze raz momenty, które zapadną mi w pamięć na długo. Na takie się nie zapowiada.

MdAngel napisał/a:

Wtym okrsie zawsze mam jakieś przecieki

I przecieki są wiarygodnym źródłem informacji, który decyduje o tym jak odbierasz galę? Serio, gratulacje.

Nie wiem czy wiesz, one często się sprawdzają. Właściwie wiekszość z nich się sprawdza. No chyba, że ,,przecieki'' to według ciebie informacje , które znikąd wysłał jakiś fan.

Przynajmniej na razie takie ploteczki dają mi jakąś opinie o tym czego mogę oczekiwać od tego ppv.

Nie wiem czy wiesz, one często się sprawdzają. Właściwie wiekszość z nich się sprawdza. No chyba, że ,,przecieki'' to według ciebie informacje , które znikąd wysłał jakiś fan.

Przynajmniej na razie takie ploteczki dają mi jakąś opinie o tym czego mogę oczekiwać od tego ppv.

I właśnie przez takie, a nie inne podejście (branie pod uwage przecieków) dochodzi do sytuacji w której ludzie zamiast oceniać co było na gali oceniają czego nie było ("Bo przecież pisali, że będzie Goldberg!!!!111oneone)

Ja wiem, że NIEKTÓRE przecieki się sprawdzają, ale ocenianie na ich podstawie tego jaka może być gala i to jeszcze tyle miesięcy przed jej odbyciem się to po prostu przesada.