Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dokładnie tak! Rzucą Cene kilku perspektywistycznych heeli na pożarcie i postać jak i finisher zostaną szybko odbudowane. Pamiętamy za jakie mięcho armatnie robiło całe Wyatt Family po Summerslam.
  • Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

-Raven-, znakiem rozpoznawczym Authority jest handicap match. Heelowy HHH zorganizował już ze 100 takich walk, faworyzując w ten sposób twarz/przyszłość WWE (niepotrzebne skreślić). Twój pomysł z oskubaniem Lesnara z pasa przy zielonym stoliku, gdyby został wykorzystany, byłby powiewem świeżości ;)
Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Walka DB z DZ coraz bardziej wiarygodna. Nawet oficjalny fp Bryana, Ziggy'ego i WWE (!) piszą o wyzwaniu Dolpha. Trochę to komiczne, ze walka na WM rozpoczyna się przez... twittera..

71873036054fe0f048f170.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Ale serio mogliby pójść do rozum do głowy i zrobić pojedynek fejsów, z jakąś małą promocją, na zasadzie dwóch kumpli, którzy chcą się zmierzyć. Ja szczerze obejrzałbym coś takiego o wiele chętniej niż jakiś kolejny taki sam feud dobrego i złego

Też jestem ciekaw jak to się potoczy i po cichu liczę na walkę dwóch faceów na WM. Mam nadzieje że jakiś mały zalążek feudu zobaczymy już na dzisiejszym SD.

Ja to bym widziałem inaczej. Coś jak feud Flaira i HBKA przed WM25. Na początku się szanują, nawzajem pomagają. Rozpisali by potem, że Ziggler zazdrości czegoś Bryanowi. Na WM któryś wygrywa a po walce oddanie szacunku drugiemu. Może byłoby to za słodkie, ale jak może wyglądać feud dwóch fejsów? Co tydzień mieliby sobie oddawać cześć?

71873036054fe0f048f170.jpg

• Reputacja:   361
  • Styl:  Jasny

Ale serio mogliby pójść do rozum do głowy i zrobić pojedynek fejsów, z jakąś małą promocją, na zasadzie dwóch kumpli, którzy chcą się zmierzyć. Ja szczerze obejrzałbym coś takiego o wiele chętniej niż jakiś kolejny taki sam feud dobrego i złego

Mam mieszane odczucia w kwestii walki Daniela z Zygą. Z jednej strony zajebiście chciałbym walki face vs. face, o to kto jest większym ringowym magikiem, ale tutaj Ziggi nie maiłby szans, jako że Dragon to main eventer, a Dolph to midcarder i nie ma odpowiedniego wypromowania, by czysto pocisnąć Danielsona. Z drugiej strony, nie chciałbym turnu Zigglera (bo fajnie się sprawdza jako face i jest bardzo over z publiką), ale to chyba jedyna jego szansa by jakoś kantem skradł Bryanowi zwycięstwo.

W sumie Smokowi to zwycięstwo i tak nic nie daje, ale dla Zygi byłby to milowy krok na przód na promocyjnej drabinie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Jeśli ktoś z dwójki Ziggler-Bryan miałby przejść heel turn, to chciałbym, aby był to Daniel, którego w obecnym gimmicku w ogóle nie kupuję, przewijam jego proma i nawet nim rzygam (''Booo'' do końca walki RR jebiąc pozostałych zawodników, bo Bryan :? Do jego wyglądu brakuje mi tylko krzyża na plecach :? ). Mądrze zrobiony heel turn sprawiłby, że byłby to przeogromny shocker wśród fanów, postać Bryana stałaby się jakaś (chciałbym submission'owego zabijakę zobaczyć) i myślę, że byłby to dobry pomysł... Tym bardziej, że pałeczkę na czas turnu Bryana przejąłby właśnie Ziggler. Później Daniel powróciłby za jakiś czas jako face i wszystko powróciłoby do normy z tym, że mielibyśmy jeszcze jednego, świetnie wypromowanego zawodnika. Ba, gdy w MR zadebiutują perełki z NXT, to nie będę widział już drugiej takiej szansy na wypromowanie Zigga i jak mówię, Bryan później tak czy inaczej się odnajdzie.

• Reputacja:   361

Nie ma raczej na to szans. Dragon to obecnie taki "zmiennik" Ceny jeżeli chodzi o top baby face'a w WWE i nie sądzę żeby Vinnie go turnował, zwłaszcza teraz, kiedy ich nowy projekt - Romeo - łapie tak... "kontrowersyjne" :twisted: reakcje od fanów.

Vince musi mieć w zanadrzu jeszcze jednego, zajebiście mocnego face'a, gdyby Jachu np. złapał kontuzję, a Dragonowi prosty lud je obecnie z reki (a Ziggi nie jest jeszcze na tyle wypromowany żeby wskoczyć na jego miejsce).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja to bym widziałem inaczej. Coś jak feud Flaira i HBKA przed WM25. Na początku się szanują, nawzajem pomagają. Rozpisali by potem, że Ziggler zazdrości czegoś Bryanowi. Na WM któryś wygrywa a po walce oddanie szacunku drugiemu. Może byłoby to za słodkie, ale jak może wyglądać feud dwóch fejsów? Co tydzień mieliby sobie oddawać cześć?

Jeżeli Ziggler lub Bryan mają dostać walkę typu "wepchniemy tu ciebie z tym, bo tamten jest promowany, a na ciebie i tak nie ma pomysłu", to takie starcie jak najbardziej mi pasuje. Zawsze walki Zigglera z Bryanem zdobywały najwyższe noty na gali, więc dodając do tego "jakiś" storyline (nie wymagajmy od WWE cudów :twisted: ) + walkę tak na 4 gwiazdki minimum to można uznać to za najkorzystniejsze wyjście dla gali, ale czy dla WWE? Nie sądzę, oni bawią się w face vs face w ostateczności.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Albo właśie odwrotnie - turnują Bryana po to, by pozbawić Romka konkurencji do roli ulubieńca fanów... raz już przecież (rok temu) chcieli go przecież zmienić w tego "złego" licząc, że ludzie przestaną Yesować i będą mieli spokój przy promocji Batisty...

Jasne, byłby to czysty idiotyzm i strzał w obie stopy, kolano i prawe jądro, ale... to wwe, robili już głupsze rzeczy ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Dragonowi prosty lud je obecnie z reki (a Ziggi nie jest jeszcze na tyle wypromowany żeby wskoczyć na jego miejsce).

Jakiś promil, a może nawet procent, prostego ludu, w tym ja, utożsamia "yes! yes! yes!" z nową wersją "you can`t see me" i pragnie zobaczyć walkę, w której terminatorzenie Bryana zostaje ukrócone zig-zagiem w wykonaniu Dolpha :twisted: Walka tych panów, umieszczona w środku karty najbardziej mainstreamowego ppv, pokaże władzom WWE, kogo promować.

Jestem za powstrzymaniem się od turnowania któregokolwiek.

Tak w ogóle to u Vince`a taryfę ulgową w kwestii powrotu do main eventów po kontuzji ma tylko Cena. Reszta musi zapracować, aby wrócić na szczyt. Jakby na to nie patrzeć, WWE to pracodawca. W zwykłej robocie, jeśli jesteś na chorobowym, to po powrocie ze zwolnienia szef nie mówi "Witam mojego kochanego pracownika. Oto premia, stanowiąca wyraz wdzięczności, że chciało ci się przyjść i pracować po 6 miesiącach nieobecności." ;)

Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Wcale się nie zdziwię jeśli Vince właśnie zrobi turn Daniela ,żeby Romek mu wskoczył w jego miejsce. Wiadomo Ziggler jest tam gdzieś z tyłu ale jego turn byłby dla niego zabójczy. Jestem pewien ,że McMahon miał spory wkurw w zeszłym roku jak nikt nie chciał przyjąć mu starcia Orton vs Batista i może jakoś to przepchnął ,że Bryan wystąpi w ME WM XXX i zgarnie pasy. W tym roku czegoś takiego nie będzie i koniec. Starcie face kontra face to i tak jak dla Dolpha na największej gali w roku to by było wyróżnienie. Proste podłożyłby się i tyle na koniec podanie rączek. Nie wiem jakby to też ewentualnie ich razem sklecili ,bo tutaj podłoża nie ma. Starcie face vs face to też raczej będzie się opiewać na słodkim pierdzeniu jeden drugiemu i też nie wiem czy bym to chciał oglądać. Jestem na pewno ciekaw jak się to rozkręci ,bo powoli już coś się powinno dziać w tym kierunku. Co do Bryana w ME to powiem ,że jeśli będą mieć Romka i Setha plus tam Ceny i Ortony to Daniel może niedługo skończyć na zabicie czasu z tytułem Interkontynentalnym.
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Dopiero teraz miałem okazję nadrobić Royal Rumble PPV i muszę przyznać, że spodobała mi się walka o mistrzostwo WWE. Spory wpływ na to miał Seth Rollins, który dal sporo świeżości swoim występem i nie narzekałem na nudę.

Gorzej trochę oglądało się to główne danie, jakim był Royal Rumble Match. Wiadomo, fani nie lubią znać triumfatora kilka miesięcy przed galą, jak i oglądać końcówki walki, w której to wszystko prosto prowadzi do "szczęśliwego" zakończenia. Inną sprawą było to, iż w tym roku jakoś te topowe postacie były dość blade, w efekcie czego żaden potencjalny triumfator nie działał jakoś na moją wyobraźnię. Wielkim dla mnie zaskoczeniem było pojawienie się Bubby Raya i dało mi to banana na twarzy do samego końca gali. Nie jestem na bieżąco, nie znam żadnych szczegółów jego kontraktu z WWE, ale chciałoby się oglądać go częściej i mam nadzieję, że nie było to jednorazowe wystąpienie, tylko przy okazji Royal Rumble.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

To było pojedyncze wystąpienie :sad: Ray jest zapowiadany na WrestleCon podczas weekendu WM-ki.