Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najlepsze będzie to jak obecność Rocka będzie polegała na tym iż po RR' matchu wyjdzie i złoży gratulacje Romanowi (najpewniejsza opcja )

Bjere, pod warunkiem, że potem Dwayne zrobi z nim to samo, co Owens z triumfującym Samim 10 sekund przed zejściem z anteny (i tak jak w tamtym przypadku ktoś przedwcześnie wyłączy video a o zaistniałej sytuacji dowie się z postów na atti - chciałbym zobaczyć minę takiego nieszczęśnika :D)

Najgorsze to będzie wyłapać jutro spoilera... bezwarunkowo jutro bez tableta, bez FB, wyłączyć neta w telefonie i tak do samej gali.

A skończy się na tym, że np. Maciej Iwański zacznie komentarz jutrzejszego meczu szczypiornistów od stwierdzenia "zróbcie to samo co wczoraj roman reigns - on wyeliminował 29 rywali, wy wyeliminujcie Szwecję) :D Ze spoilerami jest ten problem, że nie znasz dnia, ani godziny, a jedyna ucieczka przed nimi, to oglądanie gali live.

EDIT:

Teraz czytam, że według MetsFan4Ever WWE rozważało kandydatury Bray'a Wyatta i The Rocka jako zwycięzcy RR matchu - dla ciekawostki dodam, że rano kurs u bukmacherów na tego drugiego wynosił @80.00 (czyli tyle samo, co na Michaelsa, DDP, Slatera czy Torito) a obecnie już tylko @4.00 :D

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

Bjere, pod warunkiem, że potem Dwayne zrobi z nim to samo, co Owens z triumfującym Samim 10 sekund przed zejściem z anteny (i tak jak w tamtym przypadku ktoś przedwcześnie wyłączy video a o zaistniałej sytuacji dowie się z postów na atti - chciałbym zobaczyć minę takiego nieszczęśnika :D )

Drugi raz już tego nie zrobie :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows

A skończy się na tym, że np. Maciej Iwański zacznie komentarz jutrzejszego meczu szczypiornistów od stwierdzenia "zróbcie to samo co wczoraj roman reigns - on wyeliminował 29 rywali, wy wyeliminujcie Szwecję) :D Ze spoilerami jest ten problem, że nie znasz dnia, ani godziny, a jedyna ucieczka przed nimi, to oglądanie gali live.

Dlatego się ciesze, że wrestling nie jest w Polsce tak popularny :D

Przecież heel turn Deana wcale nie oznaczałby zgody z Authority :lol:

Jeśli chodzi o powroty, to dla mnie najlepszy był ten Edge'a :D

Kto wywali Dragona o rany kto jak kiedy który i w ogóle tak dalej Dragon a kiedy Bryan wyleci a może wygra a może nie a main event to nie blablabla

Serio nikt poza mną nie ma przeczucia, że Daniel po prostu przejdzie heelturn? Tak, trzeźwy jestem, to by miało sens. Rumble w Filadelfii = mega heat za wyrzucenie Daniela lub Ziggiego, dla mnie ewidentnie jeden z nich dziś turnuje i mamy walkę na WMkę, gdzie Daniel grzecznie jobbnie. Tak, też bym chciał jego wygranej w całym Rumble a potem skrojenia Lesnara z pasa na WMce, ale niestety w to wątpię.

Rock w Filadelfii? Fajno.

Ale przypomniało mi się coś - dablju podobno chce wyprzedać WM32 ogłaszając main event już w tym roku. Wszyscy wiedzą kto ma być jego czołową postacią.

Tak. I wszyscy wiemy jaki main event by tą galę wyprzedał.

I żadnych pasów w tle by nie musiało być.

SCSA prawie na pewno na Rumble się nie pojawi, ale dla mnie obecność Rocka oznacza jakiś początek programu. Ewentualnie walkę na WMce z Romanem, gdyby ten nie wygrał.

Generalnie wątpię w wygraną Romka. Za dużo scenariuszy już napisano, jak ktoś wspomniał, żeby Reigns ot tak wszedł do ringu i wymiótł liny z kurzu. Nie postawiłbym też ani grosza na żaden scenariusz main eventu.

Jaram się tym Rumble, co dablju nie zrobi będzie ciekawie i nie będzie bullshitu. Czekam jak głupi. Rok temu wszyscy wiedzieliśmy co się wydarzy, w tym roku jest mnóstwo znaków zapytania. Gratuluję kreatywnym, zostały dwie godziny, a ja już markuję.

Jeśli nie wygra Roman, to moim zdaniem liczy się tylko Rock i mamy wtedy wymarzony feud Vince'a - Brock vs The Rock.

Jako, że nie oglądam gali live to facebook i forum niedługo idą w odstawkę :-)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

The Rock wchodzący do Royal Rumble Matchu i wygrywający go, by zawalczyć z Lesnarem na WMce... o kuźwa, to byłby już nie byłby fantasy booking... Vince przerósłby samego siebie, ale w to wątpię :D

Ja też. Dla mnie wciąż jedynym poważnym faworytem jest Roman. Ale oczywiście jakaś sensowna niespodzianka mile widziana :-)

@Lacio

Heel turn Daniela, to ostatnia rzecz jaka może się wydarzyć w WWE. Bardziej prawdopodobne jest to, że z numerem 30 wejdzie Pan Pawłowski i wygra RR Match :lol:

A tak nawiasem pisząc. Czy tylko mnie śmieszy to, że wuwue spoileruje nam możliwe największą niespodziankę na RR? Chodzi tu o The Rocka. Na wwe.com jest artykuł o tym, że się pojawi, a na fp WWE na facebooku dodali zdjęcie z zapytaniem czy Rock zmierza na RR? Nawet jak się nie pojawi to jest to wielki bullshit. Jak się nie pojawi trudno, jak tak to nie będzie tego ,,czegoś" #Logikawwe

WWE potwierdza występ BO Dallasa w RR Matchu. NIE BĘDZIE NIESPODZIANKI!!! Szkoda, przepraszam, że Wam spoileruje i nie wyskoczycie z krzesła widząc na titantronie BOLieve (czy coś takiego) ;)

71873036054fe0f048f170.jpg

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Oby to jakaś pomyłka, na wiki lekko uaktualniono skład...

Serio wierzysz w wiki? :D tak samo wiarygodne źródło jak Sasha Grey mówiąca, że jest dziewicą :lol:

Co do gali :

0. New Day powinno pyknąć Czarka i spółke. Za świeża marka żeby ich udupiać z niesfornym Adasiem.

1. Kratosy pykną dziadków w miare szybkim maczu. Walka będzie ssała, nie przekonują mnie ci goście. Na paski jeszcze za mało, ale w tym roku się jeszcze upomną.

2. Blada & Natalka vs Bliźniaczki Olsen - szczerze może pójść w dwie strony. Zależy czy oprą się na Total divas i dwie psiapsióły (Team1) przegrają przez nieporozumienie i zaczną fełd albo bellaski uwalą i się będą kłócić. W sumie nie o pas dziw jest ta walka więc Nikki może jobbnąć. Postawiłem na face'ówy.

3. Most boring tag team champions vs mizdowy - tutaj polecę kontrowersją - nie po to robili całe te schadzki z Naomi żeby to nagle przerwać. Czarna wbije się i pomoże Mizowi w podzięce za role tym samym uwalając męża. Nie wiem czy DQ czy normalnie, ale wygrają "gwiazdy". Doprowadzi to to multi tag matchu na WMce.

4. Bestia vs Syf vs Jasionator - po ostatnich wyczynach Rollinsa jest on mocnym kandydatem. Jasiowi raczej szans nie daję i jestem pewny, że któryś z pozostałej dwójki opuści gale z pasem. Choć prawdopodobne, że Orton wróci i skopie Sethowi dupe utrudniając mu zdobycie pasa. Na WM Seth vs Randall. Bestia powinna wygrać i na nią postawiłem. A to łączy się ze scenariuszem Main Eventu, czyli

5. RR match - im bardziej myślę nad tym, tym coraz większe ogarniają mnie wątpliwości co do Romualda. Jednak nie raz kreatywni dawali dupy z oczywistymi rozwiązaniami. I o ile tu ktoś nie powróci mocarny (Rock, Orton) lub nie dadzą ponownie szansy koziołkowi to Regns zmierzy się z bestią na największej ze scen. Po drodze rozjeżdżając największego jobbera na świecie - Big Showa na Fast Lane (Brock to silna bestia, więc pokonam giganta).

W sumie i tak gala zapowiada się ciekawie. Nie ukrywam, że RR to moje ulubione PPV. Oby nie dali ciała.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

No niby nie wierzę.

Czaq-co powiesz ciekawego na temat możliwej wygrany Wyatta? :P

Mogę powiedzieć, że jestem tuż za tobą na szczycie hejtu dla Chińczyka z mokradeł.

163870508457e2d890447a3.jpg

Ej, poczekajcie. 11 lat temu nijaki wee man pisał, że na WMXXX dojdzie do jego walki z The Rockiem w ME. Może Rock powraca aby z nim zawalczyć? Ale yłby shocker jakby z nr. 30 wszedł WEE MAN. PS: Mam nadzieję, że wiecie kto to jest naprawdę :)

71873036054fe0f048f170.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Tweety podsunęły mi kolejną opcję na WMkę: Rusev vs The Rock...

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

No niby nie wierzę.

Czaq-co powiesz ciekawego na temat możliwej wygrany Wyatta?

Mogę powiedzieć, że jestem tuż za tobą na szczycie hejtu dla Chińczyka z mokradeł.

Możliwość zawsze jest - w końcu był mocno promowany ostatnimi czasy, a jakoś nie widzę na niego zbytnio pomysłu jak na razie z kim miałby feudować. Ale nie widzę go w starciu z Lesnarem. Dają mu jakiegoś mocnego face'a z którym jeszcze się nie miał okazji mierzyć.

Co do hejtu - hejterzy łączmy się! ;-) Zdejmijmy ludziom klapki z oczów. Grubas umie tylko walczyć w gimmick matchach, gdzie prócz siermiężnego brawlu i zrobienia mostka nie pokazuje nic.

Na micu jest świetny, ale w kółko gada to samo... też nie jestem tutaj obiektywny, ale ludzie go chwalą z sympatii, a tak naprawdę zbyt wielu rzeczy nie zrobił.

Tak to wszystko widzę.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png