Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   61
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Chwila, chwila Rock w Filadelfi? Jest tego jedno wyjście

three time in a lifetime(nie wiem nawet jak to zapisać ;P)

Gasną światła, Undi sprawia , że Brock traci pas, Cena wygrywa , Rocki też i mamy kolejny epicki pojedynek

Z serii co ja robię o tej porze prze kompem :P

Podobno wystąpić mają też Boggy i X pack, ale w takie niespodzianki to wątpię...

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Na wszystko trzeba być przygotowanym. Bo uważam, że jeszcze rozpiska gali nie została do końca zamknięta i z pewnością są jeszcze nie domówienia. Cała rozpiska za pewnie będzie zamknięta w trakcie gali. Uważam, że nie zrobią tego samego co rok temu nie popełnią tego samego błędu co z Batistą. A zwycięzca Royal Rumble Matchu będzie wyłoniony podczas gali. W obecnym momencie media pierdoliły, że to będzie Reigns. A okaże się, że na samej gali to Bryan lub Ambrose, Ziggler, czy ktoś inny wygra RR Match. Nie jestem do końca pewny, ale obstawiam Bryana jako zwycięzce lub Rollins jak Authority sie wpierdoli.

Co do Rudego i Bryan w sumie taką walkę zchęcia bym widział taki rematch z ostatnią WrestleManie. Wiadome, by było to, że to Bryan wyjdzie zwycięsko z tego programu :)

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Najlepsze będzie to jak obecność Rocka będzie polegała na tym iż po RR' matchu wyjdzie i złoży gratulacje Romanowi (najpewniejsza opcja :) )

PS: Nie nastawiajmy się pesymistycznie co do tego RR bo nawet jak wygra Romek to będzie śmiesznie (zjedzie go publika ostro i całe WWE) a jak nie wygra to tym bardziej będzie ciekawie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jeśli chodzi o NXT. Kalisto wejdzie w RR. Czemu? nie mają luchadora, a w NXT już długo mistrzem nie będzie. Drugimbędzie Neville, który pas przegrał i zszedłby na drugi plan. Poza tym mówiono o jego debiucie. Zayn jak się pojawi to tylko jednorazowo, w końcu jego feud ze Steenem ma trwać ok.roku

71873036054fe0f048f170.jpg

Nie pomyślałem o tym, że dla Bryana to byłby drugi ME WMki z rzędu. Rzeczywiście, to sporo zmienia.

Podobają mi się pomysły z The Rockiem. Nawet WWE otwarcie mówi, że jest on w mieście, bo wrzucili to na swoje facebooka. Czyżby coś się szykowało? Oby ;)

Uwielbiam ostatnie godziny przed Royal Rumble, jak co roku wszystko zmienia się niczym w boliwijskiej telenoweli

dokładnie :D

Co chwilę wpadają nowe newsy. To The Rock w mieście, to Y2j, to Sting, tam jeszcze ktoś (teraz przeczytałem o CM Punku :D). I nawet jeśli część to fake'i, nawet jeśli nie spełnią się, to strasznie mieszają w głowie i człowiek co chwilę wpada na różne scenariusze.

Najgorsze to będzie wyłapać jutro spoilera... bezwarunkowo jutro bez tableta, bez FB, wyłączyć neta w telefonie i tak do samej gali.

Najlepsze będzie to jak obecność Rocka będzie polegała na tym iż po RR' matchu wyjdzie i złoży gratulacje Romanowi (najpewniejsza opcja :) )

PS: Nie nastawiajmy się pesymistycznie co do tego RR bo nawet jak wygra Romek to będzie śmiesznie (zjedzie go publika ostro i całe WWE) a jak nie wygra to tym bardziej będzie ciekawie.

Wyobrażasz to sobie? The Rock wchodzi i gratuluje Romkowi. Przecież, by to wywołało, by taki heat, że całe WWE, by się osrało bo od razu, by wiedzieli, że to ukartowane. Romka gorzej, by wybuczeli niż Batiste rok temu. RR odbywa się w mieście, gdzie większość fanów, to starsza publika . A WWE takie głupie aż nie jest, żeby to nie wiedzieć :)

tam jeszcze ktoś (teraz przeczytałem o CM Punku :D )

O CM Punku? o tym CM Punk? Który nie tak dawno odszedł srając na całą fedkę :) jego powrót nie nastąpi nigdy moim zdaniem :)

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Uwielbiam ostatnie godziny przed Royal Rumble, jak co roku wszystko zmienia się niczym w boliwijskiej telenoweli, ale opcja Rock vs Reigns to jest coś co kupuje w ciemno.

Hehe. Dokładnie. Ja idę w kimę, bo jutro praca i nie chce mi się tym razem zarywać nocki na Royal Rumble. Niestety, poprzednie lata skutecznie zniechęciły mnie do mojego ulubionego ppv. Ostatnie RR, które mi się podobało to te z 2011 roku, gdy wygrał Albert Del Rio (markowałem mu wtedy), Punk z Nexusami mieli swój moment, Diesiel i Booker T zaliczyli kozackie powroty, a John Morrison odpierdolił Spidermana. W kolejnych latach nie było nawet w połowie tak dobrego RR matchu. Jedyne czego żałuję to forumowego fantasy bookingu, który - mam nadzieje - będzie kreślony do chwili RR matchu. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Wystarczy, że Reigns wyrzuci tego, który wyeliminuje wcześniej DB i pop będzie miał zapewniony :)

Jeśli chodzi o NXT. Kalisto wejdzie w RR. Czemu? nie mają luchadora, a w NXT już długo mistrzem nie będzie. Drugimbędzie Neville, który pas przegrał i zszedłby na drugi plan. Poza tym mówiono o jego debiucie. Zayn jak się pojawi to tylko jednorazowo, w końcu jego feud ze Steenem ma trwać ok.roku

IMO Kalisto i Neville to najlepsze opcje na debiut w RR. Tak jak napisałem, Zayn ma jeszcze niedokończone sprawy w NXT. To po co mu ten debiut. No chyba, że dajemy od razu tam Owensa i przenosimy feud z NXT do RR :D Ale to byłoby już za grubo :D

Kalisto nie jest już potrzebny w NXT. Spokojnie może wbijać do głównego rosteru i zachwycać tym czym kiedyś Rey. Ostatnio do TV wrócił też Sin Cara. Myślicie, że to przypadek? Bo moim zdaniem przypomnieli o nim właśnie po to, żeby zaraz wrzucić mu partnera w postaci Kalisto.

A Neville? On tak naprawdę nie ma już czego szukać w NXT. Czas na kolejne wyzwania i debiut w głównym rosterze.

To ja jestem ciekaw co przed i w trakcie WM się będzie działo 0_0

71873036054fe0f048f170.jpg

Wystarczy, że Reigns wyrzuci tego, który wyeliminuje wcześniej DB i pop będzie miał zapewniony :)

No tak, ale nie wyobrażam sobie żeby ostatnia dwójka to nie był Daniel i Romek więc..

Pisałem już wcześniej o moich 3 opcjach na dzisiaj. Obecnie najbardziej skłaniam się do wersji nr 3

3.Lesnar wygrywa, ale Rollins skutecznie wykorzystuje walizkę i na WM mamy pojedynek byłych członków Shield.

ale poszerzyłbym ją o to, że wparuje The Rock który zrobi Lesnarowi Rock Bottom i mamy to co było kiedyś w newsach czyli walka Rock vs Lesnar na WM.

Jedyną niepewnością pozostaje dla mnie tylko to że Lesnar musiałby mieć rewanż na Fast Lane, a wiadomo, że ma ograniczoną liczbę występów. Jeśli Vince nie posypie pieniążków to stawiam na pierwszą opcję czyli

1. Lesnar wygrywa, wypromowali go na jeszcze większego destroyera i na WM zmierzy się z Romanem.

Co do Royal Rumble Matchu to przy jednym pasie nie będę doszukiwał się innej opcji niż Roman. Zbyt wiele razy zawiodłem się, mając inne od newsów oczekiwania.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Najlepsze będzie to jak obecność Rocka będzie polegała na tym iż po RR' matchu wyjdzie i złoży gratulacje Romanowi (najpewniejsza opcja :)

Też o tym pomyślałem. :P

Mimo dużej ilości scenariuszy jakie prezentują się na forum wcale się nie zdziwię jak dostaniemy ten najbardziej przewidywalny. Walka Daniela na WM to jest w chwili obecnej problem jeśli uwzględnimy ,że Royal Rumble wygra Reigns. Niby wmieszany jest w story z dyrekcją ale koniec końców na najważniejszej gali nie ma dla niego przeciwnika. Opcja z Rollinsem to raczej niemożliwa opcja zważywszy ,że powraca Orton jako face i tutaj mają podłoże na solidną walkę na WM. Sheamus raczej też odpada ,bo nie wiem czy WWE chciałoby od razu go podkładać jeśli wróci jako heel. Jericho jest tutaj opcją. Problem w tym ,że byłoby to zrobione mocno na siłę i na szybko. Idąc po najprostszej linii oporu to w obwodzie jest Dean. Jemu turn na rękę by nie był i taki tu mamy problem.

Edytowane przez Aquino
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

O CM Punku? o tym CM Punk? Który nie tak dawno odszedł srając na całą fedkę :) jego powrót nie nastąpi nigdy moim zdaniem :)

No raczej że nie, bo to fake :D Podaję to tylko jak przykład. Ludzie nakręcają się strasznie na RR i wiele osób wykorzystuje to wrzucając fakowe newsy. Ba, pewnie samo WWE to robi. Wiele osób pisało tu, że kontuzja Sheamusa to fake. Ja w to wierzę i nie zdziwię się jak Rudy pojawi się na tej gali.

A Battle Royal na WMce to już skreślony pomysł czy ktoś znów wygra i zacznie jobberke? Może tam upchną Bryana :D

237201117526ed047bec4c.png