Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja myślę, że pojawi się Kalisto i ewentualnie może Neville, w Zayna nie wierzę.

Po co niby według Was Lesnar miałby wbić do Royal Rumble Matchu, skoro w razie porażki ma zagwarantowany rewanż? To by był kompletny nonsens.

Sting też na pewno nie wystąpi w Battle Royal, moim zdaniem możliwe, że pojawi się, aby przeszkodzić Rollinsowi w zrealizowaniu walizki.

W sumie ma zagwarantowany rewanż może i ta teoria z Lesnar'em jest nosensem, ale na przykład teoria z Rollins'em nie jest aż tak nie realna. Jeżeli Rollins, by przejebał walizkę przez Sting'a i Lesnar miałby go z pinować, to tylko nic innego mu nie pozostaję jak wygranie RR Matchu. Po prostu nie wierze, żeby The Authority nie wepchnęło swojego nosa w RR Matchu nie wierzę.

A może i walka Rollins vs Ambrose vs Reigns jest realna, kto wie. Z chęcią bym taką zobaczył, ale i tak WWE pójdzie w inną stronę :)

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

A ja się zastanawiam kto wywali z ringu Daniela Bryana. To mógłby być ewentualny feud pod WM-kę. Danielson nie wyląduje w main evencie. Raczej będzie to jakiś środek karty. Krąży mi po głowie Kane. Sheamus byłby niezły, ale biorę za pewnik doniesienia, że jeszcze jest kontuzjowany.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Patrząc na to kogo mamy obecnie po dobrej a kogo po złej stronie

Sting, Undi, Romek, Dean, Ziggi, Ryback, Cena, Orotn vs Bray, Rusev, HHH, Rollins, Lesnar (Big Show, Barett na doczepkę), skreślając odpowiednio, wychodzi na to , że zabardzo planów dla Daniela nie ma. ,, Sprawnych heeli jest od groma'' więc myślę ,że można bybyło zrobić myk, któy już jakiś czas temu wwe planowało i w niedługim czasie rozpocząć feud Bryana z Ambrosem. Choć za cholerę nie wiem jak, po co i i przez co..

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

A ja się zastanawiam kto wywali z ringu Daniela Bryana. To mógłby być ewentualny feud pod WM-kę. Danielson nie wyląduje w main evencie. Raczej będzie to jakiś środek karty. Krąży mi po głowie Kane. Sheamus byłby niezły, ale biorę za pewnik doniesienia, że jeszcze jest kontuzjowany.

Ja w walce z Bryanem widziałbym Ruseva, albo Ambrose'a, który podobno ma przejść heel turn.

Zgadzam sie z powyzszymi opcjami.Jednak mysle ze kontuzja Rudego to ściema i wroci gdzies pod koniec Matchu i wywali Bryana.W koncu ich walka miala juz odbyc sie na WM'ce 30 ,ale wiadomo co stalo sie z Danielsonem.

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swoją drogą nie zdziwiłbym się jak po ostatnim Raw i zbliżającem się walce na RR, WWE postanowiło rozpoczać storyline z The Ascension niszczącym tag-teamowe legendy (tym bardziej, że do nich nawiązują w speechach). Zaczną od Outlawsów na PPV, później się zemszczą na APA na jakimś Raw/Fast Lane, a później dostanie powrót Dudleyów i walka na WM 31. No może po drodze jeszcze zgarną gdzieś pasy od Usosów.

Zgadzam sie z powyzszymi opcjami.Jednak mysle ze kontuzja Rudego to ściema i wroci gdzies pod koniec Matchu i wywali Bryana.W koncu ich walka miala juz odbyc sie na WM'ce 30 ,ale wiadomo co stalo sie z Danielsonem.

Jeżeli Rudy wróci, to WWE nieźle się spisało kamuflując to. Generalnie jestem zwolennikiem jak największej liczby zaskoczeń podczas RR matchu. Szkoda, że wcześniej odkryli karty z Bryanem.

• Reputacja:   654
  • Styl:  Ciemny

A ja się zastanawiam kto wywali z ringu Daniela Bryana.

W sumie ciekawa kwestia, bo na tę chwilę nie widzę jakiegoś heela z którym mógłby mieć jakiś ciekawy program... Na zwycięstwo w RR matchu bym nie liczył, bo to by była powtórka z WM30 i Bryan znowu o pas w roli underdoga?

w tej chwili z heelów mamy :

- Barrett - nie widzę jakoś żeby Smok zniżał się do poziomu IC...

- Big Show - raczej odpada, bo będzie przystankiem Romka w drodze do WMki. Choć w sumie ciekawe by było - masa kontra technika.

- Wyatt - był dokładnie rok temu.....dla niego też nie widzę jakoś oponentów.

- Lesnar - mało możliwe, powodu wymieniłem wcześniej.

- Cesaro - słaba pozycja, a szkoda.

- Jericho - nie jest heelem, ale po powrocie mógłby być (o ile wróci). Ciekawie by to się prezentowało.

- Harper - jakoś tego nie widzę, słaba pozycja Luke'a też mu nie pomogłaby.

- Mark Henry - kontuzja. Może by wrócił, sytuacja podobna do Showa.

- Miz - raczej dalej w tagach będzie się pałętał, a jak nie to feud z Sandowem (w co na razie wątpię).

- Rusev - raczej widzę dla niego innego przeciwnika, być może dalej Rybackiem będzie zajęty.

- Sheamus - przed kontuzją był facem, teraz może być inaczej, ale w ich feud wątpię, gdyż to było 2 czy tam 3 lata temu.

- Seth Rollins - raczej na pewno będzie feud z Ortonem.

- HHH - jedno słowo - Sting.

- Undertaker - raczej można pomarzyć. Z resztą nie widzę sensu.

Tutaj się kończy lista zawodników, którzy się "liczą". Więc o ile Y2J nie wróci i nie przykozaczy i będzie miał tyle czasu albo jeśli któryś z face'ów przejdzie turn (Ambrose/Ziggler) to nie widzę nic ciekawego dla Bryana. Szkoda by było chłopaka marnować na jakieś mixed tag team matche (pozdro Ziggi) albo multi-tag matche.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

CzaQ - podobno Rudego chcieli dać Bryanowi już rok temu, ale poszli po rozum do głowy i... rzucili Dragonowi na pożarcie czołowych heeli federacji. Sheamus wg mnie jest całkiem dobrą opcją. Już rok temu kibicowałem temu pomysłowi: zajebisty Bryan vs. wkurwiający Rudzielec i rewanż za ten upokarzający squash. Swoją drogą - to byłaby już trylogia, bo wcześniej Danielson z Sheamusem bili się na WM-ce, ale w matchu poprzedzającym telewizyjne show.

W ogóle nie wspomniałeś o Kanie. Bryan na tygodniówkach nawiązywał do Hell No, Kane jest człowiekiem Authority. Pasuje jak ulał. Myślałem jeszcze o Rollinsie. Ambrose (jako heel) też byłby niezły.

• Reputacja:   1

Ciekaw jestem, czy eliminacja Bryana będzie w ogóle prowadziła do jakiegoś dalszego story. Powinna, bo gość jest skazany na jakiś ważny match na WrestleManii. Przez ważny, mam na myśli mocno eksponowany, ale bez pasa w tle - jeśli to nie będzie WHC. Coś jak Cena vs Wyatt. Pytanie, czy WWE w ogole juz wie, z kim miałby się DB zmierzyć. Pytanie, czy sceptycyzm Vince'a do postaci Romana nie zmusi wszystkich do zmiany zwycięzcy. Wątpliwe, ale to i tak jedna z dwóch walk, które mogą się skończyć niespodziewanymi wynikami. Drugą jest walka o pasy Tag Team, gdzie porażka Usosów wchodzi w grę. Niby niedawno Mizdowy straciły, ale tak samo było z Harperem i Zigglerem nie tak dawno. Ascension miało być lepsze i miało walczyć o pasy. Teraz walczy o życie. Oczywiście nie życze im porażki z NAO, bo to głupota najczystszej postaci. Rozumiem, że projekt nie siadł - od pierwszego proma pisałem, że nie siądzie - ale juz jakoś ich wypromowaliśmy, więc podłóżmy ich komuś z aktywnego rosteru. Miejmy jakieś profity i nie zmarnujmy totalnie czasu wpompowanego w Konnora i Viktora. To taka sama głupota, jak w przypadku ewentualnej straty złota przez Lesnara. Nie po to budowaliśmy, żeby teraz nie zainkasować w Main Evencie WrestleManii.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ciekaw jestem, czy eliminacja Bryana będzie w ogóle prowadziła do jakiegoś dalszego story. Powinna, bo [...]

... bo ludziska się wkurwią do żywego na gościa, który wywali z ringu Bryana. Zwłaszcza jeżeli WWE dobrze to zabookuje. Danielson kozaczy na ringu, kilka razy wychodzi z opałów, a tu nagle jakiś kutas wpada i go eliminuje. Najlepiej w jakiś chamski sposób. Kreatywni powinni sypać pomysłami. Tutaj jest szansa na zajebisty push dla jakiegoś heela, ewentualnie automatyczny turn (np. lubiany przez publiczność Ambrose mógłby pomóc wyeliminować Bryana, żeby wkupić się w łaski Authority). Jeżeli eliminacja Bryana nie będzie prowadziła do story, to będzie to po prostu zmarnowany potencjał. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Za mało było w ostatnim czasie feudów, które rozgorzały wskutek Royal Rumble Matchu. A przecież to taka wspaniała okazja, żeby między wrestlerami doszło do zgrzytów.

Im bliżej RR, tym bardziej zmienia się moje myślenie i Roman z głównego faworyta spada jednego z faworytów. Oczywiście drugim jest Bryan i nie ukrywam, że duży wpływ na to ma wasza dyskusja o tym kto wyeliminuje Bryana i co dadzą mu dalej.

Niby i Bryan i Roman to face'owie, a jakoś Romkowi łatwiej ustawić fajny feud bez pasa w tle na którym się wypromuje. U Bryana jest to problem, bo facet stoi poziom wyżej niż Reigns. Miał już pasy, był mistrzem, reakcję ma niesamowitą i byle jaki feud będzie dla niego "za mały".

• Reputacja:   1

Zastanawiam się tylko, czy WWE pójdzie za historią gościa, który zrobił wszystko, żeby dostać się do pasa, potem za szybko go stracił, a teraz ponownie staje przed ogromną przeszkodą, jaką jest niszczyciel Lesnar. Dawid vs Goliat. Normalnie opowiadałbym się za taką opcją całym sercem, gdyby nie to, że Bryan miał już swój "WrestleMania Moment". Dostanie go drugi raz z rzędu? Twice in a Lifetime? :wink: Romanowi zaszkodziła ta kontuzja.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Im bliżej RR, tym bardziej zmienia się moje myślenie i Roman z głównego faworyta spada jednego z faworytów. Oczywiście drugim jest Bryan i nie ukrywam, że duży wpływ na to ma wasza dyskusja o tym kto wyeliminuje Bryana i co dadzą mu dalej.

Niby i Bryan i Roman to face'owie, a jakoś Romkowi łatwiej ustawić fajny feud bez pasa w tle na którym się wypromuje. U Bryana jest to problem, bo facet stoi poziom wyżej niż Reigns. Miał już pasy, był mistrzem, reakcję ma niesamowitą i byle jaki feud będzie dla niego "za mały".

No i na poprzedniej WrestleManii pokonał Triple H, Batistę i Ortona. Terminator. Wrzucanie mu teraz byle Wyatta, czy kogoś takiego w kontekście jego dokonań na poprzedniej WrestleManii rzeczywiście może stanowić problem. Biorąc pod uwagę zwycięstwo Romka (zakładam, że jednak WWE chce pushować dalej kuzyna The Rocka i szykuje go na Lesnara) trzeba jednak coś z tym fantem zrobić i na szybko przypushować jakiegoś heela. Gdybym ja bookował wybrałbym właśnie Sheamusa i jechałbym na otoczce terminatora jaką mu zafundowali wcześniej oraz na niesławnych 18 sekundach na WMXXVIII (na zasadzie, że Rudy to gość, który ma patent na Danielsona i jeszcze raz to udowodni). W końcu taki John Cena też walczył na ostatniej WM-ce z gościem, z którego czołowego heela zrobiono w niespełna rok. Czemu więc Bryan nie mógłby powalczyć gdzieś w środku karty, w feudzie bez złota w tle, ale w ramach standardowego "wyrównywania rachunków"?