Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2015 - dyskusja, zapowiedź, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jest też Ambrose ale ja większość ludzi twierdzi że jego postawa ciała nie pozwala na nic więcej? Austin, Punk unieśli, to on nie uniesie?

Ja uważam, że Ambrose swoimi umiejętnościami ringowymi, jak i charyzmą spokojnie się obroni i to on w najbliższych latach będzie przynosił najwięcej emocji, a możliwe, że za jakiś czas dadzą mu też potrzymać błyskotkę. Jednak moje myślenie nie zmienia tego, że według WWE supergwiazda=superrozmiar. Z tego co pamiętam, Punk też zdobył swoją popularność podczas feudu z Ceną w 2011, a do tamtej pory był upper-midcarderem, którego można było wrzucić np. do walki o WH Championship (nie mylić z WWE WH championship). Na Deana także z pewnością przyjdzie czas, z resztą obecnie - mimo porażek - nie ma tak słabej pozycji.

A za 7 miesięcy będzie problem, bo Romek się znudzi fanom.
Świetny czas na wybicie się Ambrose'a.

PeDoWu, Feud Rollinsa z Ambrosem już niby się zakończył, ale w ostatnim meczu interweniował Bray, więc pociągnięcie konfliktu byłych członków Shield nie jest wykluczone.

Wstrzymanie powrotu Bryana do RR, nawet jeśli jest już zdrowy, to dobra decyzja, gdyż w ostatnim czasie dostaliśmy już powrót innego baby-face'a - Reignsa. Z pozostałych powrotów na RR, chętnie zobaczyłbym BNB i może Younga. Swoją drogą, ciekawe czy Miz i Mizdow wejdą do RR matchu - jeśli tak to chciałbym zobaczyć jak stuntman eliminuje gwiazdę.

14258523465499f40071f7b.jpg

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• STO

29

• Młody Zgred

28

• PeDoWu

27

• Rebellion

24

Top użytkownicy w tym temacie

A ja liczę na to, że Miz pogoni wreszcie tego bezbeka Mizdowa (lubiłem go bardzo jako Sandowa) i w solowej karierze dostanie trochę pushu. Uwielbiam Miza jako heela. Swoją drogą, to dywizja Tag Team sięga dna i debiut The Ascension nie wystarczy, żeby to uratować.

Ja z kolei liczę, że to Sandow/Mizdow wreszcie dostanie coś więcej (oczywiście nie mam na myśli by stawiać go wyżej od Miza). Gość ma sporo charyzmy, umiejętności ringowe chyba nie najgorsze, chociaż nie pamiętam już kiedy ostatnio walczył solowo, a właściwie...kiedy w ogóle ostatnio walczył i dodatkowo ludzie kupują go jako face'a (przynajmniej na razie).

Jakiś rok temu bardzo go lubiłem. W ringu niezły, gadka dobra i świetny gimmick mądrali, ale wszystko zepsuli, szkoda :(

Cóż, moim zdaniem obecnie przeżywa "drugą młodość". Najgorszy dla niego był czas, kiedy nie wiedzieli co z nim zrobić i przebierali go co tydzień tworząc nieśmieszne, nic niewnoszące segmenty. Teraz stanowi przyjemny element gimmicku Miza, a nawet czasem ratuje jego walki przed tym, abym je przewinął. :twisted:

Z drugiej strony dołączenie go do Miza może świadczyć, że wciąż nie wiedzą w jakiej roli go zostawić, a szkoda im się go pozbyć. Mam nadzieję, że po feudzie z Mizem, do którego musi kiedyś dojść, znajdą mu jakąś ciekawą solową rolę.

Kurde nie wiem czy jest to w jakis sposób wiarygodne ,ale pojawil sie naprawde poważny news z backstagu ,mowiacy ze Rollins może zgarnać pas na Rumble po tym jak Lider Cenacji zgarnie pas od Brocka ,a Seth wykorzysta walizke na Cenie.

Inne jakże ciekawe info to ,że zarząd ma bardzo duże wątpliwości co do wygranej Romka w Royal Rumble Matchu,bo ponoc są niezadowoleni z tego co robi w feudzie z Big Showem.Co ciekawe w ten sposób faworytami do wygrania Matchu jest niejaki Nick Nemeth i Dean Ambrose,który jest naprawde bardzo brany pod uwagę jako zwycięzca jak i ten pierwszy z wymienionych.

News od Dave'a Meltzera ,no cóz wiadomo należy brać do tego dystans ,ale w każdej plotce jest ziarnko prawdy,a widząc co dzieje się w Dablju,czyli:

-Brock już chyba coraz bardziej chce wrócić do MMA i może lepiej nie ciągnąc tej szopki aż do WMki.

-Z kolei widzimy Romana od powrotu i naprawde nie wygląda to kolorowo,co by nie mówić,dodatkowo ponoc wybił zęba Showowi od Punchu Supermena i nastąpiła w ringu między nimi kłotnia....

Jedyne co można zrobić to czekać cierpliwie i zobaczy się :grin:

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Cóż, moim zdaniem obecnie przeżywa "drugą młodość". Najgorszy dla niego był czas, kiedy nie wiedzieli co z nim zrobić i przebierali go co tydzień tworząc nieśmieszne, nic niewnoszące segmenty. Teraz stanowi przyjemny element gimmicku Miza, a nawet czasem ratuje jego walki przed tym, abym je przewinął. :twisted:

Z drugiej strony dołączenie go do Miza może świadczyć, że wciąż nie wiedzą w jakiej roli go zostawić, a szkoda im się go pozbyć. Mam nadzieję, że po feudzie z Mizem, do którego musi kiedyś dojść, znajdą mu jakąś ciekawą solową rolę.

Come on, serio dopatrujecie się "nie wiemy co z nim zrobić" w zawodniku, którego kreatywni specjalnie udupili?…

A ja liczę na to, że Miz pogoni wreszcie tego bezbeka Mizdowa (lubiłem go bardzo jako Sandowa) i w solowej karierze dostanie trochę pushu. Uwielbiam Miza jako heela. Swoją drogą, to dywizja Tag Team sięga dna i debiut The Ascension nie wystarczy, żeby to uratować.

Serio? Mizy dołują dywizję tagów? Mamy pierwszych klimatycznych mistrzów od tak dawna że aż nie pamiętam, a ktoś mówi, że dywizja sięga dna? Serio wolelibyście trzysetny dzień runu Usosów którzy nie zrobią nic poza zagwarantowaniem dobrej walki? Ja już wolę Mizy przy których może nie będzie 5-stara, ale entertainment level jest taki, że przy każdej karcie PPV szukam wzrokiem walki o pasy tag teamów.

Kurde nie wiem czy jest to w jakis sposób wiarygodne ,ale pojawil sie naprawde poważny news z backstagu ,mowiacy ze Rollins może zgarnać pas na Rumble po tym jak Lider Cenacji zgarnie pas od Brocka ,a Seth wykorzysta walizke na Cenie.

Inne jakże ciekawe info to ,że zarząd ma bardzo duże wątpliwości co do wygranej Romka w Royal Rumble Matchu,bo ponoc są niezadowoleni z tego co robi w feudzie z Big Showem.Co ciekawe w ten sposób faworytami do wygrania Matchu jest niejaki Nick Nemeth i Dean Ambrose,który jest naprawde bardzo brany pod uwagę jako zwycięzca jak i ten pierwszy z wymienionych.

Ambrose vs Rollins w main evencie WMki o pas?

http://genophoria.files.wordpress.com/2012/11/shut-up-and-take-my-money.jpg

Come on, serio dopatrujecie się "nie wiemy co z nim zrobić" w zawodniku, którego kreatywni specjalnie udupili?…

Jeśli go udupili to ok. Jednak nie wiem za co, bo nie było żadnych newsów o jego gadatliwości lub niebezpiecznym sposobie walki. Osobiście mam nadzieję, że po rozpadzie teamu dostanie jakąś rolę jako zastępca Santino - Tak, wiem, że źle to brzmi, ale chodzi mi o to, że jego zadaniem będzie rozwijanie tego "E" w WWE.

zlatanlesnar, wszystkie pojawiające się obecnie newsy o wątpliwościach co do zwycięzcy RR i czasu wykorzystania walizki mogą być tylko zasłoną dymną, która ma sprawić, że zaczniemy się zastanawiać, czy na pewno to Romek wygra. Oczywiście może tam być ziarnko prawdy, ale może to też być celowo rozpropagowana informacja od federacji. Według mnie zwycięzca RR jest już znany i jest nim RR - Roman Reigns (nawet nazwisko mu pasuje do gali :D ). Walizka pewnie będzie wykorzystana w okolicach Wrestlemanii.

Co do dywizji tagów - jak wspomniał Lacio, Miz & Mizdow to naprawdę nieźli mistrzowie i ja bym ich nie zmieniał przez najbliższy okres. Co do poziomu samej dywizji... Powiem tak: patrząc na to, co było dziesięć lat temu i na to, co mamy teraz, to jest to niebo i ziemia. W obecnym rosterze tak z pamięci mogę wymienić tagi Miz & Mizdow, Usos, Gold & Stardust, Matadores i Slater Gator. Więcej nie pamiętam. To chyba dowodzi, że tagi w WWE nie są jakimkolwiek priorytetem, ot trzymamy pas, bo jest od zawsze w rosterze ;) Ostatnim okresem tagów, który zapadł mi w pamięć to chyba okolice WrestleManii 25, gdzie jeszcze kulali się Carlito i Primo, Miz & Morrison, Hart Dynasty chyba też już było. Teraz w NXT jest parę dobrych ekip, m.in. Vaudevillans czy Balor & Itami. Generalnie nadzieja jest i wydaje mi się, że rok 2015 przyniesie sporo nowości.

Co do dywizji tagów - jak wspomniał Lacio, Miz & Mizdow to naprawdę nieźli mistrzowie

Z tym całkowicie się zgadzam. Wolę ich od Dustów, bo zapewniają więcej humoru. Może nie są tak dobrzy ringowo jak Usosi, ale rozrywka, którą serwują rekompensuje pewne braki w walce. O Slater Gator chyba nie trzeba wspominać, bo o pasach mogą co najwyżej pomarzyć, albo kupić sobie repliki - takie jak ma Mizdow. :D

W roku 2015 na pewno pojawią się jakieś nowe ekipy, mam tylko nadzieję, że nie wrzucą wszystkich tagów z NXT do głównego rosteru za szybko - lepiej zrobić to ewolucyjnie niż rewolucyjnie. Na przyszłym Raw pojawi się Ascension, więc warto dać im kilka miesięcy na dominację zanim awansuje nowy tag. Poza tym w NXT też ktoś musi trzymać pasy TT, a ja wolałbym, żeby nie byli to mini Lucha Dragons. :twisted:

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Sytuacja w wwe z tagami jest po prostu straszna. Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę to , że Miz w końcu odejdzie od Damiena a Goldust też nie długo sobie pójdzie papaśku to zostaną może 3 tagi. Więc radziłbym ne skreślać Slater Gator! :twisted:

W tamtym roku dywizja wydawała się wzmacniać, powracać do okresu , gdzie warto było rzucić okiem na sytuację w tej dywizji, gdzie odbywał się prawdziwe feudy - o coś, nie tylko o bezwartosciowe pasy. Obecnie wygrasz walkę o pretendenta i tak naprawdę to wystarcza by być mistrzami. Nawet słowa nie trzeba wypowiedzieć.... :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

Ostatnim okresem tagów, który zapadł mi w pamięć to chyba okolice WrestleManii 25, gdzie jeszcze kulali się Carlito i Primo, Miz & Morrison, Hart Dynasty chyba też już było.

Ostatnim okresem, kiedy pasy ekipowe znaczyły naprawdę DUŻO były okolice WMkiX7, a to TLC chyba absolutnym peekiem tej dywizji.

Teraz w NXT jest parę dobrych ekip, m.in. Vaudevillans czy Balor & Itami. Generalnie nadzieja jest i wydaje mi się, że rok 2015 przyniesie sporo nowości.

Tak, bo akurat Devitt i Kenta zostaną do rosteru wprowadzeni jako tag team, na pewno. Oboje dostaną z miejsca bardzo solidny push i to raczej ciekawszy niż Ruseva, ale o tagu nie ma mowy. Ascension zgarną paski najpóźniej na WMce, i fajnie by było jakby to się odbyło właśnie wtedy. Mizownia to $$$, więc wuj Vince powinien siedzieć cicho i wyforsować, żeby mieli te pasy jeszcze przez chwilę, a potem solidny run dla Ascension.

Jeśli go udupili to ok. Jednak nie wiem za co, bo nie było żadnych newsów o jego gadatliwości lub niebezpiecznym sposobie walki.

No faktycznie, bo trudno się domyśleć, że koleś który jobbnął kilka razy z rzędu Dallasowi w jego job streaku został udupiony :roll: I przy okazji to ten sam koleś który mógłby spokojnie zainkasować w którymś momencie WHC, ale przetrzymali go aż Jasiek nie wygra tytułu, żeby Cenie jobbnął.

Sytuacja w wwe z tagami jest po prostu straszna. Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę to , że Miz w końcu odejdzie od Damiena a Goldust też nie długo sobie pójdzie papaśku to zostaną może 3 tagi. Więc radziłbym ne skreślać Slater Gator!

W takim wypadku wolałbym chyba, żeby Los Matadores, albo The New Day zdobyli pasy. :D

O sile dywizji Tag Team, świadczy to, że mistrzowie mają problem z czystym pokonaniem Los Matadores.

Mizdały są "jacyś", a to już jest sporo w tej dywizji WWE.

Co do rozważań na temat wiarygodnego przeciwnika dla Lesnara, to... Alistair Overeem :twisted:

Bo w WWE nie ma drugiej bestii, dużego skurczybyka, który potrafi odgryzać głowy. Romek? Za śliski. Cena? Poobijany. Orton? Nijaki. Ambroży, Seth, Adolf (macie poczucie humoru) - dajcie spokój, nadają się do tego, jak Umarlak do robienia Corkscrew Shooting Star Press. Na logikę? Brock zje WWE. Na logikę WWE? Będziemy jeszcze długo słuchać "tyn tyryn tyn" (?) Jasia, a w tle będzie prześwitywać Boski Romek, który - po powrocie - jest bardziej drewniany niż był.

RR wygra Romek, bo trzeba ludziom wciskać Romka na siłę.