Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

no to tak , trzy jeden , rass , jedziemy :

Kamera przenosi nas w jakąś iście zajebiście malowniczo pouożoną mieścine , dokuadniej w jej centrum : z blach różnych raczej mocno wypasionych mercedesów , audiolek i bmw można wyczytać , że ten ultra town umiejscowiony jest gdzieś w szwajcarsnich górach ( bo popatrz na pieprzony choryzont . 8) ) wszystko drewniane , jesteśmy na jakiejś cichej uliczce , furki poustawiane wzdłóż , mimo wczesnej godziny pootwierane plus niektórze pozamykane ( suki :twisted: ) jakieś bary z ciepuym browarem i kiebaską plus dobbbrą czeko w dużych kubkach .. 8) operator , powoli jadąc wzdłóż uiliczek pokazuje nam niektóre z wnętrz , pusto , gdzieniegdzie kilku amatorów harkorów rannych sączy browar , jakieś dzieci , ludzie z psami ale generalnie jest pusto , chuodny , alpejski i iście cudooownie nastukany ( jak dla niektórych :D ) ranek . kamerka tak jadąc beztrosko mija w pewnej chwili dobrze znaną wszystkim psycho fucken fanom z awfu , którzy niestety stracili chyba swojego uhh , damn it ultra , guru . :D ( pozdrowienia wee , szkoda , że nie możesz tego przeczytać . :twisted: ) anywayz : kamerka mija buyszczące od wschodzącego na niebieskie niebo suonka , nieskazitelnie biaue z mega zajebiście chromowanymi felami od bbs , z czarnymi obiciami w środku , wykonana na zlecenie tego najbardziej specjalnego vipa ze wszystkich specjalnych vipów ale o tym za chwilke . :) obok porsche 911 carrera , furki , o którą modli się każdy frajer przeżywający ciężką noc pod gouym niebem po kilkunastu butelkach procentowej glorii , przy chodniku stoi równie wypasiony , czarny jak noc polarna lincoln navigator , sean john edition . obok , na drewnianej ławce , przy drewnianym stole , pod wyjebanie zielonym parasolen heinekena widzimy postać w czarnej kurce siedzącej tyłem do kamery . nad dużym kapturem widać tylko kawałem ciemnej karnacji guowy . osoba co kilka chwil przechyla głowe do tyłu , można wnioskować , że coś pije . w pewnej chwili z otwarych drzwi knajpy wychodzi niekto inny jak nigdy nie skserowany , najbardziej elektryzująco zajebisty player wśród tych najlepszych .. ( .. pieprzyć pierwszą lige , to liga mistrzów !! ... 8) ) zataczając się dość mocno plus podpierając na lasce aka. czarnym kiju zakończonym dużą , metalową czaszką . psycho jk zwykle z jointem w ustach i butelką heinekena w ręku , w drugiej trzyma kubek czekolady , który stawia na stoje napzeciw typa , który siedzi tyłem do kamery . biauy na nogach ma biauo biaue adiki nike'a , wyżej jakieś luźne , śnieżnobiaue jeansy sj , rozpięta , puchowa biaua kurtka , pieprzonego biauego koloru , spod której wygląda biała bluza z kapturem , który psycho ma do pouowy zarzucony na głowę , na której oczywiście ma maskę , koloru tego , co zwykle , a jeśli zapytasz toś frajjooourrr . 8) oczywiście czarne rogi , białę okularki przeciwsłoneczne zasuaniające jak zwykle przekrwione oczka biauego , który lekko sie zataczając podchodzi do navigatora po czym szarpie za klamke ... furka jest zamknięta , psycho pociąga jointa , pstryka gwizdkiem w dal , popija piwo po czym uderza pięścią w szybe samochodu . gość siedzący tyłęm unosi ręke i klika przycisk , kierunkowskazy migają po czym biauy może otworzyć drzwi ... co niewątpliwie czyni , wyciąga z wnętrza navigatora torbe jointów , trzaska drzwiami i nadal chwiejąc sie niebezpiecznie podchodzi do stolika . kamera wjeżdża na chodznik i w chwile znajduje się obok stołu , przy którym siada włąśnie biauy . osobą drugą okazuje się być nie kto inny jak pieprzony wielki ciemnoskóry teerex , który jakgdyby od niechcenia wyciąga ręke w strone kamery po czym pięść przeksztauca w wyprostowany środkowy palec - w niektórych kręgach znany także jako zwyczajny fakor . :D

tee rex - pieprzone tee time . 8) ... < akcentując pytaniem > co , biauy ?

psycho ( odpala świeżego jointa ) - czuje sie jak w jakimś pieprzonym reality show , do tego ani spóźnia sie , kurwa , już jakąś ... ( spogląda na złotego rolexa ) pieprzoną dziewietnastą godzine . :D pijemy już od .. wczoraj , tee ?

tuan ( przechylając leniwie heinekena ) - true , true .. spóźnia sie , dziwki tak mają .

biauy - nie wiem , wszczepimy jej jakiś , kurwa , implant z hasuem , że czas to pieniądz ( zamyśla sie ) .... a nasz czas .. yhhh .. ( patrząc w dal , przypala splifa ) nie mogliśmy polecieć na jamaike ? zimno mi .

tee - nie przesadzaj , nie jest źle plus przecież dzwonili , że sie zgubili .. jakieś 4 godziny temu ? :D

psycho ( spoglądając zza okularów na tuana ) - że co , kurwa , zrobili ? ( zaczyna sie śmiać z tuanem )

tee rex ( przez śmiech ) - zapomniaem Ci powiedzieć ? :D

następnuje chwila śmiechu , po której tee tępo patrząc w witryne baru pociąga łyka piwa , a psycho pociąga bucha po czym jego głowa opada na stolik . tee leniwie wstaje i wyciąga spomiędzy palców biauego jointa i siada spowrotem . do stolika podbija kelnerka , gustownie góralsko ubrana , spogląda na tee rexa i patrząc suodko swoimi niebieskimi oczkami i dużymi foremnymi piersiami .. :) w tuana pyta ..

kelnerka - benötigen Sie mehr bier oder nahrung oder .. ( potrzbują panowie może jeszcze piwa albo jedzenia albo ... )

tee - ja , ja ... für diese laune die selben und für mich ... die sogar noch mehr selben .. 8) ( tak , tak .. dla tego pojebańca to samo , a dla mnie ... jeszcze mocniej to samo . 8) )

kelnerka odchodzi , psycho ciągle sie nie porusza , tuan dopala jointa , gasi go na stole , kelnerka przynosi 4 heinekeny i otwieracz . odchodzi , tee otwiera piwo po czym rzuca kapslem w guowe śpiącego psycho ..

tee - biauy , wake up , chyba dojechali .. pieprzone , spóźnione piękności .. czyżby ? 8)

psycho ciągle nieruchomo leży na stole , do którego podbiega zdyszana i widać , że też troszke zaspana ania , bierze guęboki wdech by zabrać sie za wyjaśnianie jednak tuan pokazuej , żeby nic nie mówiua po cyzm wskazuje palcem na śpiącego biauego smoka . ania kiwa potakująco głową po czym mówi szeptem do tuana ..

ania - słuchaj , mieliśmy straszne pzygody , zgubiliśmy sie z 10 razy i ..

psycho ( podnosząc głowe ze stołu , poprawia okulary ) - dobrze , że jesteś ... < znaczące westchnięcie > punktualna jak zzzawsze . :twisted: rozgość sie , miejsca jest dość , nie , tee ? :D ( spogląda na piwo na stole ) aaania , no wiiidzisz jak dobrze pomyślauaś . suszy mnie jak skurw*syn , kocham Cie .. ( po czym wysyua buziaka )

anna ( ledwo utrzymując równowane na ławce ) - yyh ... no tak .. chciałabym od razu zacząć i zabierzemy sie zaraz za Wami spowrotem , okej ? nie chce znowu sie zgubić .

biauy - ze mną nie zginiesz , kotku . bo jak nie trafimy do miasta to wujek psycho wykona kilka telefonów i choćbym miau komuś wyrwać serce albo je skitrać w ręce to miasto dojedzie do nas dziś czym prędzej , kumasz ? a Ty , jeśli jeszcze raz sie tak mocno spóźnisz możesz być kolejna na liście big , bold , bad pana tee rexa bo nasz czas to pieniądze , piwo , kana i sjesta . :) pozatym : nie wracamy dziś . :D jest tu jeszcze jeden deal i jak sie nie pospieszysz to może uda Ci sie spotkać kolejną , kurwa , gwiazde , która Ci sobą robi w mózgu ultra miazge . 8) zresztą jak każdy z górnej półki czyli z tej na 10 pieprzonymi piętrze tego wierzowca , mamy na dachu pieprzone , palące sie party ale wjazd mają tylko najlepsi gracze , a nie partacze , którzy powinni zmienić raczej pysk niż prace .. :) playerzy w stylu tego czegoś , obok czego siedzisz , biaue , kurewsko mocno efektowne , śmierdzące zielskiem i senne , senne . więc mnie poratuj jakimś skrętem , pędem .. :) a Ty , kotku , chcesz jakąś pepsi albo whisky ... to sobie skocz do baru . 8)

tee - haha , ania i zjedz coś , mają tu mega dobre bułki za 2 euro . :D

psycho - pozatym co to jest , urlop jakiś czy coś ? ja tu przyjechaem pracować , co za syf ! ( pociąga splifa , kłądzie guowe na stół )

tee rex - i nie przejmuj sie biauym , miau ciężką noc ...

biauy ( ciągle leżąc ) - ... bo te pieprzone wściekue psy miauy wielką moc . :)

ania ( lekko wychodząc z amoku na momencik . :D ) - okej , więc pozwólcie sie porwać na ten maleńki intervju , jakiś spacer ? :>

biauy ( nie podnosząc guowy ) - bujaj sie , maua .. ale beze mnie bo nogi za chwile rozpieprzą mi kręgosłup , a tego nie chcemy , bez ściemy więc to weź przemyśl . pozatym to nie jest wycieczka krajoznawcza , zaprosiem Cie tu na wczoraj na południe , mieliśmy zrobić luźne intervju i w Waszych osobach jechać do domu , a w naszych , bezpardonowo zajebiście nieskromnych , udać sie na jakieś skaczące biby , których w tym mieście jest co wieczór tysiąc ale nie .. musiauaś sie spóźnić i zepsuć efekt , jak Ty sie wogle starasz , ania ? ( spodziewając sie smutnej miny , którą ania notabene ma . :D ) no ale już , już , keep ya head up i zaczynajmy ten mrożący krew w żyuach inter-vju dopóki jest chill out , a to potrwa chwilke tu ... bo znowu musze wrcać myślami do tej wrednej , tłustej inkognito chociaż wcale tak nie jest ... mordy , na którą big'o rott zwyku wouać : mister tucznik ... :D która mimo swojej okrutności zostaua przez jakiegoś pieprzonego świra sklonowana jak jakaś pieprzona owca .. :lol: która mogua sie nadspodziewanie długo , biorąc pod uwage brak talentu , cieeeeszyć z posiadania tego pieprzonego prestiżu w ewf , je*any niepokonany ewf world champion , którego moge wciągnąć zaraz przez nos zwiniętą bańką więc posłuchaj mnie , grubszy , bo dobrze wieeem , że wiesz , że mówie o Tobie : widziaueś , co sie dziauo z Twoim sedecznym przyjacielem , weemanem ? mauo sie nie zlaem w gacie ze śmiechu oglądając ten big brother w telewizji i tak naprawde .. zawioduem sie na Tobie , b-luv . myślaem , że wspomożesz przyjaciela w ringu kiedy będe mu robić z mózgu whiskas , a z pyska miszmasz .. ale nie , wolaeś sie szwędać gdzieś po hali i chlać bro z jakimś pieprzonym frajerem z lasu : słuchaj , leśny skrzacie , nie wchodź w droge biauej lokomotywie bo może być niezaciekawie i mogą Cie wywieźć . a jak masz jakiś problem , to ku*wa , wyjdź , zesraj sie ze strachu , zgiń , zbierz cięgi albo spie*dol pędem bo choćbyś wpadu tu z panków rzędem , masz jak w banku rzeźnie . 8) ( tuan zaczyna sie donośnie śmiać .. ) stay cool , tee , dopiero sie rozkręcam .. :D

ania - okej , ja nie zamierzam kontrować ale myśle , że vaclav , do którego niewątpliwie byua tu aluzja może sie troszke zdenerwować .

great one - ( ziewając wjeżdża agresywnie , akcentuje .. :D ) it doessent matter .. czy denerwuje sie na mnie vaclav , bubba , stasiu od komentatorów , matka , królowa elżbieta czy inny chuj wie kto , może sie wku&wiać bo jak ja sie wku*wie to mu urwe nos . :D mogą mu nawet pękać pieprzone linki w guowie , jak dla mnie to może sie wkurwiać i generalnie robić , co chce , budować leśne domki , odcinać sie od świata i nawet wsadzać sobie znak stop z autografem bubby do dupy . i don care dopóki nie wejdzie mi pod nogi bo to będzie jednoznaczne z monster wpierdolem typu krwawa rzeźnia więc zaraz przestań bo puszcze pawia , a Ty , nara , zjeżdżaj , pozdrawiam . ( unosi środkowy palec do kamery .. )

tee rex - przygotuj sie na jebany nagłówek gazety : children of sensi ostrzegają .. ( śmiech ) i nie mów o dejavu , frajerze . :D w płuco , co biauy ?

obaj prawie jednocześnie podnoszą jointa , zippo pstryk z obu stron ... whhhhyyy .... uffff ... 8) ( skąd to znasz ? :> :D )

psycho - word , tee . a , byubym zapomniau : czy ostatnioo mówiuaś coś o jakiejś niespodziance , któą mógu sprawić abraham weenie , ania ? czy tylko mi sie zdaje ?

anna - wiesz , piuka jest okrągua , a bramki są dwie .. ( jeden pokój dla Kazimierza Górskiego , największy z orłów . ) moguo sie zdarzyć coś na wzór grecji w mistrzostwach europy , wbrew wszystkiemu i samemu sobie bo z tego co widziauam to on nawet nie chciau wygrać ... :D ale swoją drogą : nie masz czasem zniżek formy ?

biauy - kochanie , moja zniżka formy jest kiedy nie moge otworzyć oczu , żeby znaleźć zippo , ogarniasz ? w ringu nie ma czegoś takiego jak zniżka formy , hahah , naaawet na to nie licz panie fatty bwoi , b-loozer : wujek psycho jest jak alkaida i jak jest walka widać , że ma skila jak siuacz , a Ty jak marna zdzira . pozatym spójrzmy prawdzie w oczy : skończyueś sie dawno i to jest prawdą , że mordke masz nieładną i niezgrabną , a po walce będziesz niesprawną kupą śmierdzącą jak łajno , którym możnaby nakarmić stadion i do tego wchuj niefajną . ku*wa , do tego jeszcze masz wbudowany syndrom ' pomóż suabszemu i zafunduj mu darmowy wpierdol od psycho ' i , co gorsza , wuączyueś go i po pierwszym frajerze - twardzielu , Twoim kumplu , po którym zostauy tylko pie*dolone strzępy bo byu miękki jak velvet i spuściu powietrze jak wentyl ... kiedy powinieneś go wyuączyć okazauo sie , że chcąc nie chcąc wciągnoueś w tą zabójczą gre kolejnego frajera , wniosek jest jeden : przyciągasz frajernie , lameriade , ja na ten zamęt stawiam pawia z wczorajszym obiadem . a swoją drogą .. < ziewa > konkretnie : target jest tylko jeden i o żadnej zniżce formy nie może być mowy o czym zapewne dobrze wiesz i jeśli wogle chcesz wygrać to masz na sali konkret śmiech .

anna - gdyby to byu ktoś inny zapytauabym o pewność siebie , Ciebie jednak zapytam : co , jeśli bubba naprawde pokaże na co go stać ?

tee - na ... bułke za 2 pln ? :lol:

psycho ( przypala jointa , śmieje sie chwile .. ) - a jestem pewny siebie , a ten cauy śmieszny przejeb z Twojej strony jest wcale niepotrzebny przecież bo dobrze wiesz , że nie masz szans żadnych , jesteś niezgrabny , a wynik ? sam zgadnij . frajerze , możesz liczyć tylko na chwilke dominacji , whoa ale nie zapędzaj sie biauy : jakiej dominacji , ku*wa ? kiedy pójde spalić splifa i przestanie na Ciebie spadać grad uderzeń nie myśl , że to koniec : mam już , ku*wa , dosyć tego klauna biegającego po hali ze znakiem stopu i pokaże Ci , dlaczego nie warto wbiegać na droge biauego skur*ysyna , pokaże Ci dlaczego nie warto z nim zadzierać bop widze , że chyba nie przeczytaueś wstępu do tej księgi , co , tłuścioszku ? :D chciaueś zrobie zrobić wejście gwiazdy i chyba nie trafieś w dobrą walke albo ktoś pieprznou sie w skrypcie bo nie wierze , że jesteś taki głupi , b-luv . i w tej je*anej klatce , leżąc na macie jak pieprzone ścierwo , nie mogąc sie ruszać może uświadomisz to sobie , że to rczej nie byu plan mistrza , a Twoja najbliższa ksywka to pan pizda albo pan dziwka , a nie duży be , może wkurzysz sie ale ten Twój cynizm już lekko nuży mnie . ( ziewa )

ania - zapowiada sie niezwykle ciekawy pojedynek zważywszy , że bubba raczej nie stroni od mocnych wrażej i górnolotnych wyzwań ..

biauy - ( wchodząc w suowo ) .. ta .. i jest wchuj nużący i wchuj brudzący i może zabródzić mój styl , który jest wchuj buyszczący . :D ale nieważne , najpierw musze go zuapać , troche po nim poskakać i dopiero sie tym czerwonym gównem pochlapać .. bo wcześniej nie skończe i Ty też nie skończysz , po pierwszych 10 minutach tego morderczego pojedynku nie będziesz mieć siuy już stać na nogach , co dopiero wyjść z klatki , kiedy to psycho będzie ciągle świeży , rześki i gotowy do wy*ebania Ci z ogromną przyjemnością t2c : wiem , że nie możesz sie doczekać , grubszy , ale zapewniam Cie : doczekasz sie , kiedy będziesz już sapau i za mocno jebau potem to dostaniesz to , na co czekasz , elektryzująco efektywnie efektowne trip 2 canabvalley i pójdziesz spaciu plus nie to , że obudzisz sie po chwili , dwóch , trzech czy pięciu : najszybciej po pięciu dniach i przekonany , że dostaueś ten wpierdol w jakichś sześciu snach albo w przejściu .. i mam dla Ciebie mauy special news z okazji , że chciaueś mnie potraktować jak jakieś pieprzone krzesuo , żeby wspiąć sie w awf wyżej : ja Ciebie nie potraktuje jak pieprzonego krzesua , o nie , mój Ty grubszy bracie : nie dam Ci stać , leżeć ani uciekać , dzi*ko , kiedy będziesz przekonany , że rzeźnia dobiegua końca , leżąc na wpółprzytomny w kłuży krwi i modląc sie o ostatnie ' 10 ' sędziego wtedy dopadne Cie na tej pieprzonej macie i będe kopać tak długo , aż noga będzie wchodzić puynnie jak w masuo . kiedy będziesz myślau , że skończyuem to wróce jak freddy kruger , chcąc nie chcąc będziesz musiau sie podnieść , inaczej urwe Ci guowe , pajacu ... a kiedy już staniesz dotrze do Ciebie kolejna przykra wiadomość : zaproszenie do canabvalley o które sam sie prosisz , prosiueś sie zawsze i oto jestem : sam biauy smok zaakceptowau Twoją prośbe i jestem jak : mówisz i masz , grubasku . ale będziesz tego żauowau , po tej wlce uświadomisz sobie jak bardzo jesteś suaby , kiedy to nawet nie będąc dla mnie tuem , ku*wa , cuz yo' don' have what it takes 2 dance like me and blow the bluntz jus like me .. 8) bo oprócz palenia lolków z tuanem ciągle myśle , jak najbardziej i najmocniej wbić Ci to do guowy , pieprzony awauku mięsa wouowego , że sie skoończyyyueś , jakl każda wielka pseudo gwiazdka , która myśli , że ciągle buyszczy ale czeka ją zimny prysznic bo jestem szybki skurwiel , co pozabija te dziwki , w sumie .. i udowodnie Ci , że caue pojęcie , które masz jest jakieś 20 lat za weemanem , pieprzone umiejętności leżenia na ringu i buagania o koniec tej katorgi nazywasz kopaniem tyuków , grubszy ? spójrzmy prawdzie w oczy , w walce z maksymalnie zmotywowanym , pauającym żądzą zemsty i nielekko wkurwionym biauym eliminatorem nie masz najmniejszych szans , żeby pokazać cokolwiek więcej bo będziesz tylko mięsem , które psycho dorwie w swoje wredne ręce . :D bo kiedy biauy mówi , bubba zamyka pysk na kłódke i zamiast walczyć poszedubyś lepiej dziś na wódke .

tee - wuaśnie .... :twisted: kiedy powrót do baru , biauy ? :>

psycho - spokojnie , daj pannie ' gorące serce ' zadać jeszcze jedno , ostatnie pytanie i możemy sie zwijać , pozatym lord będzie tu lada chwila . ( dopala jointa ) ania , streszczaj sie .. bo czas ... ( dokańcza razem z anią ) .. to pieniądz .. :D

ania ( uśmiechnięta ) - rozumiem , że idziesz intensywnie trenować przed tym trudnym pojedynkiem , w któym tak na maginesie bronisz swojego european title ...

biauy ( akcentuje ) - PO pierwsze . nie musze trenować , mam tego skila w pieprzonej krwi , rozumiesz , maua ? w każdej chwili , w centrum melanżu czy na monster kacu , który jest sumą 10 największych Twoich , bubba , w każdym momencie dnia i nocy moge Ci udowodnić dlaczego z naszej dwójki to ja jestem jak barcelona , a Ty jak warta poznań i w tej walce skonasz . pewnie intryguje Cie i wkurwia fakt , że czekaueś , a biauy nie zaszczyciu Cie swoją obecnością na ringu , dlaczego ? otóż spiesze z wyjaśnieniem , wouowinko . to nie Ty tu ustalasz godzine , ani nikt inny . ja tu jestem mistrzem gry , w którą gramy i ja mam najwięcej mocy , żeby rozpieprzyć Wam guowy na posadzce , czy to jasne ? ja zadecyduje kiedy dostaniesz wpie*dol , ja zadecyduje ak długo będe Ci spuszczać manto i prać Twój mózg , ja zadecyduje za którym razem ochlapując sie Twoją krwią zniechęce ie chociaż troche , ja zaecyduje kiedy będziesz mógu odpoczącc , krzyknąć , odpocząć i prtzegrać , kumasz ? i nie spodziewaj sie cudu , nawet po wielu miesiącach przygotowań nie dojedziesz skilem nawet do moich butów , którymi wprost wdeptam Cie w mate . bo jestem pieprzonym biauym diabuem , nie boje sie ku*wy z rosji , grubej ku*wy z polski , jej zemsty , klona , pieprzonego czerwonego kapturka vaclava z lasu , abrahama , co móguby nagrać dramat , Twojego znaku stop i doświadczeń , zrobie to , co umiem robić najlepiej i przekonasz sie już niedługo dlaczego to wuaśnie na mnie mówią numer jeden .

w tej chwili przed knajpe podjeżdża cicho sunąć po oszronionym asfalcie biały mercedes slk , zatrzymuje się . drzwi z tyłu otwierają się , z furki wyłania się gracz , którego przedstawiać nie trzeba nikomu . białę mokasyny , biały garniak od armaniego , który lord de marco zgrabnie poprawia , czarne okularki na oczach i cygaro , które ciągle jeszcze mistrz awf odpala mimo dość sporego wiatru ..

ania - damn , there goes the interview . :/

tee - true , true . :D

psycho - one choice . :twisted:

lord ( dochodząc do nich ) - siemasz tee , siemasz biauy . 8) jestem troche wcześniej ale widze , że i tak Wam sie nudzi .. wchodzimy do środka ? troszke piździ . 8)

reszty sie domyśl , children of sensi razem z lordem demarco teleportują sie chwiejąc sie do wnętrza knajpy zostawiając anne i kamerzyste w letargu i amoku po tym jakże interesującym wystąpieniu . transmisja .. idzie sie kochać , jak to zgrabnie powtarza moja bandit queen . :)

nocne awf 2oo6 .

gwiazdy bywają kapryśne . zrozum spóźnienie . 8)

all weed fanz crew , miaem pozwolenie od tee i od lorda . piona , chuopaki . :D

rpoz urwany troche nagle ale w pewnej chwili obudziem sie na tej pieprzonej klawiaturze i stwierdziem , że lepiej kończyć . :D a chciaem zdążyć . :) ahh . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Big Bubbowski

4

• mu

3

• mnih

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zniżka formy? Jaaaaasne. Niezły dżołk. Niezły rp, jak zwykle, mó. czujesz jak rymujesz. :twisted:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

zniżka . :) żebyś wiedziau , jest wymuszone i napisane na siue od momentu pytania tuana , czy idziemy na wódke . budziem sie wtedy na biurku i stwierdziem , że , kurwa , nie ma sensu sie męczyć . ten finish totalnie chujowo zjebau reszte rpozki bo miauo sie skończyć zupeunie inaczej . :D na szczęście lord podnióśu poziom , w końcu world champion ciągle . :> :D co by nie mówić . :D

big upz , b-luv . tak wogle . ;)

Nie martw się, P1, mój rp powstaje, nie zawiodę Cię :)
HardCore I.C.O.N.

o którą modli się każdy frajer przeżywający ciężką noc pod gouym niebem po kilkunastu butelkach procentowej glorii

haha ;)

który jakgdyby od niechcenia wyciąga ręke w strone kamery po czym pięść przeksztauca w wyprostowany środkowy palec - w niektórych kręgach znany także jako zwyczajny fakor

wszystko co robi tee jest nadzwyczajne ;]

słuchaj , leśny skrzacie

:lol:

ania - okej , ja nie zamierzam kontrować ale myśle , że vaclav , do którego niewątpliwie byua tu aluzja może sie troszke zdenerwować

wszystkie fruźki tak sprawnie myślą 8)

obaj prawie jednocześnie podnoszą jointa , zippo pstryk z obu stron ... whhhhyyy .... uffff ... 8) ( skąd to znasz ? :> :D )

z każdego prawdziwego tripu ?? :P

warta poznań

hey, tam Żurawski się wychował... no i w autobusach mpk wiszą plakaty warty :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

z każdego prawdziwego tripu ?? :P

Ouuuuu jessss, jessss, jessss :twisted:

HardCore I.C.O.N.

bubbz , palisz z nami w szatni kiedyś ? :D tee na pewno sie nie obrzi , co brat ? :D

sie wie, marcin, sie wie =]

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

:twisted: ouuu jessss, panowie, ouuu jessss, zawsze :twisted:
HardCore I.C.O.N.