Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Testy dopingowe

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ciekawe jakie będzie Twoje idnywidualne podejście za 30 lat jako dziadka na emeryturze :D Ale to także moje indywidualne podejście jako "czystego zawodnika" :D

A gdzie ja napisalem ze biore ??? Polecam uwazniej czytac :P

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

19

• Ceglak

12

• rey023

7

• -Raven-

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

A gdzie ja napisalem ze biore ??? Polecam uwazniej czytac

po pierwsze, powtarzasz się :D Po drugie, nie musiałeś tego pisać. Widziałem Twoje foty. Widzę, że jesteś w moim wieku i tak jak napisałem wcześniej, nie uwierzę, że nie brałeś :] Zresztą, to już taki syndrom wszystkich, którzy biorą :D Wypierają się tego :D Ja też trenuję regularnie na odżywkach od ponad roku, nieregularnie od prawie 3 lat i mam w bicepsie koło 41, a Ty ile? 45? :D Kurwa, ludzie, bierzecie, wasza sprawa, ale po co się wypierać? :/

[ Dodano: 2006-06-03, 12:55 ]

i oczywiście, no offence w 100%, po prostu moje zdanie :).

Edytowane przez Scythe
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Sorka wkleilo sie 2 razy.

po pierwsze nie 45 tylko juz 47 :D hehe

a po drugie jakbym bral to bym sie tego nei wypieral bo nie ma sensu. Nie ukrywam ze przeciwnikiem nie jestem i ze kiedys napewno wezme :P Scytche nie znam Ciebie , nie wiem jak trenujesz , jak z dieta itd. Ja moge jedynie powiedziec co obserwuje u mlodych ludzi chodzacych na silownie , spoko troche dietke trzymaja , wode pija , kretke biora itd. Ale malo ,ktory rzeczywiscie daje z siebie z tyle ile trzeba, to nie jest sport ,konczacy sie po wyjsciu z sali treningowej , to zajecie 24 godzinne , sam trenujesz wiesz w mniejszym badz wiekszym stopniu o tym wiesz. Takie osoby maja rezultaty mogace zadowolic niektore osoby, natomiast jesli widza kogos wiekszego w ich wieku ,a widza tylko i wylacznie jego prace na silce to mysla sobie kurde ja treni\uje rownie ciezko a tak nie wygladam...Nie widzac pracy wykonywanej przez ta osobe poza silownia nie mozna oceniac tej osoby.

Tak dla przykladu wiekszosc "kulturystow" je kolo 3-4 tys kcal na dzien , kolo 200 g bialka i jakies 400-500 g carbo /dzien jedzac co 3-4 h jakies 4-6 razy na dzien i pije jakies 4 l wody, u mnie wyglada to tak kolo 5-6 tys kcal na dzien , 7-9 l wody na dzien , posilki co 2 h w sumie z 8 razy , kolo 350 g bialka i kolo 800 g carbo na dzien :) A to sie pochwalilem ile moge zjesc :P hehe

Tak ja to widze w skrocie.

p.s. ODobrze wiedzec ze ktos na forum tez trenuje :)

Fakt Rey. Nie jem aż tyle ile Ty, ale także staram się trzymać dobrą dietę :) Mniejsza z tym. A jeśli chodzi o efekty, to nigdy w życiu nie pomyślałbym, że to zalezy tylko od czasu spędzonego na siłce :D Tak jak pisałem w jakimś poście wyżej, mój ojciec prowadził siłownię przez 10 lat, więc troche się tego wszystkiego naoglądałem. pozdro.
Do It Like A BOSS !

Ale niektorzy ludzie tak mysla :P U mnie sa chlopaki w wieku 17 lat co sa na silce 4-5 razy na tydzien po 3-4 h :D hehe

sa na silce 4-5 razy na tydzien po 3-4 h

jak mięśnie przestaną reagować na trening i masa mięśniowa zacznie spadać, zamiast rosnąć, to chłopaki poznają na własnym ciele definicję słowa "przetrenowanie" :]

Do It Like A BOSS !

To akurat prawda, bez względu na odżywki. Część po skończeniu cyklu zawsze Ci spadnie, chociażby dla tego, że najpopularniejsze sterydy pompują Cię w dużej mierze wodą, której nie zatrzymasz później w organizmie samymi odżywkami.

to ze mozna utrzymac organizm na w nieznacznej mierze tracac na wygladzie(naprawde nieznacznie) wystarczy tylko kreatyna+hmb+glutarol - poza kokssem malo co utrzymuje wode tak jak ta mieszanka.

prywatny trener, odpowiednia dieta i sporo potu na siłce (co by to wszystko wyrzeźbić i zrzucić sporo masy) zrobiły swoje.

chyba nie wierzysz ze przy "karierze w hollywood" mial czas na "sporo potu na silce"....

Błagam Cegła, nie stawiaj jako przykładu tutaj Pudziana

oj o nim najszybciej pomyslalem - to standardowy przyklad:) flagowa postac polskiego przemyslu koksowniczego :)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   405
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

rey023 napisał/a:

Lol , ja napisalem ze jestem zawodnikiem , a nie ze biore. Polecam uwazniej czytac posty

Lol, widziałem Twoje zdjęcia i nawet, gdybyś się tutaj zarzekał, zaklinał i trzymał "3 palce na sercu" to i tak nie uwierze, że nie brałeś . Pozdro.

He, he - dokładnie Rey. Ja także widziałem Twoje fotki i zważywszy na Twój młody wiek (no chyba, że zacząłeś pakować już na początku podstawówki) oraz na Twoją masę i rzeźbę - nie sposób tutaj nie zgodzić się ze Scythe'em, że raczej na bananach tego nie nabudowałeś :D Ja ćwiczę prawie 10 lat, staram się trzymać dietę, brać suplementy itd i przez ten czas nauczyłem się jednego - nie przeskoczysz możliwości własnego organizmu bez koksu. W pewnym momencie dochodzisz do granicy poza którą zaczyna się stagnacja i aby pójść dalej - musisz coś przywalić. Mówisz, że masz 47 cm w łapie... Wg mnie jeżeli nie masz ok. 195 cm wzrostu, wręcz murzyńskiej genetyki, albo baaardzo grubych kości (co by dawało Ci chociaż cień szansy, by osiągnąć taki wynik w łapie bez koksu, bo byłby on w zasięgu twoich "fizycznych możliwości". Niektórzy nie ćwicząc mają np. 41 w łapie, bo mają gruby kościec - inni latami cisną, by osiągnąć taki wynik), to małe jest prawdopodobieństwo, że osiągnąłeś to na czysto.

[ Dodano: 2006-06-03, 19:37 ]

to ze mozna utrzymac organizm na w nieznacznej mierze tracac na wygladzie(naprawde nieznacznie) wystarczy tylko kreatyna+hmb+glutarol - poza kokssem malo co utrzymuje wode tak jak ta mieszanka.

Z tym, że na kreatynie nie możesz jechać non-stop, a samą glutaminą nie utrzymasz wody w organizmie. HMB nie ma w ogóle wpływu na pompowanie wodą, bo działa na zasadzie aminokwasów rozgałęzionych. Wg mnie - spadki po odstawieniu koksu są zawsze. Mniejsze lub większe, ale są :D

-Raven- napisał/a:

prywatny trener, odpowiednia dieta i sporo potu na siłce (co by to wszystko wyrzeźbić i zrzucić sporo masy) zrobiły swoje.

chyba nie wierzysz ze przy "karierze w hollywood" mial czas na "sporo potu na silce"....

Myślę, że po prostu musiał. Z resztą przy odpowiedniej diecie i sterydowych spalaczach - nie wymaga to aż tyle wysiłku co budowanie masy mięśniowej. Nie oszukujmy się - Rock to nie DeNiro i jego umiejętności aktorskie były wyjebane jak na WWE, ale w Hollywood zginąłby z nimi w tłumie. Oprócz "showmaństwa" - Rock MUSIAŁ też wyglądać. Po prostu MUSIAŁ, jeżeli chciał tam zaistnieć. Dla tego myślę, że znalazł jednak trochę czasu na siłkę :D .

[ Dodano: 2006-06-03, 23:12 ]

nic nie wiem o pakowaniu, ale wydaje mi sie ze majac odpowiednie pieniadze mozna zafundowac sobie naprawde niezla rzezbe i wydaje mi sie ze jest to mozliwe bez koksu.

przyklad: sprawdzcie jak wygladal christian bale w "mechaniku" a jak wygladal pare miesiecy pozniej w "batman begins"

Stary, bez jaj. Zobacz jak wyglądał Bale w Troi a jak później w Mechaniku, do którego zrzucił koło 30 kg!!! (lekarze zabronili mu więcej, bo wariat chciał się jeszcze bardziej odchudzić, by rola wypadła bardziej wiarygodnie). Nie dziw się więc, że w Batmanie wyglądał inaczej niż w Mechaniku, bo kolo wrócił po prostu do swojej naturalnej wagi, co następuje (przy sprzyjających warunkach) bardzo szybko (mój koleś, który zbijał wagę przed zawodami, po ważeniu - w tydzień "odrobił" 10 kg na wadze). Nie myślałeś chyba, że Bale standardowo (na codzień) wygląda tak jak w Mechaniku i pewnego dnia powiedział sobie: "co mi tam, przypakuję deko" i teraz prezentuje się tak jak w Batmanie, co? :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Myślę, że po prostu musiał. Z resztą przy odpowiedniej diecie i sterydowych spalaczach - nie wymaga to aż tyle wysiłku co budowanie masy mięśniowej. Nie oszukujmy się - Rock to nie DeNiro i jego umiejętności aktorskie były wyjebane jak na WWE, ale w Hollywood zginąłby z nimi w tłumie. Oprócz "showmaństwa" - Rock MUSIAŁ też wyglądać. Po prostu MUSIAŁ, jeżeli chciał tam zaistnieć. Dla tego myślę, że znalazł jednak trochę czasu na siłkę .

dobry argument, przekonales mnie (damn you :P )

Z tym, że na kreatynie nie możesz jechać non-stop

chodzilo o same przejscie z cyklu sterydowego na czysty, ale ok masz duzo racji w tym co piszesz dalej (ale co do hmb -> ono zwielokrotnia dzialanie kreatyny na swoj sposob wiec duzo ma wspolnego)

Mniejsze lub większe, ale są

zostane przy mniejsze, ale nie 20%(jak ktos przekonywal) :P

btw nie wiem czy mam dobra genetyke, ale dla mnie dojscie do 40 paru nie jest duzym problemem a jade na suchara... i gdyby nie sport ktory uprawiam byloby znacznie lepiej, bo po prostu spalam za duzo, wiec gotow jestem uznac Reya za czystego zawodnika 8-)

jak mięśnie przestaną reagować na trening i masa mięśniowa zacznie spadać, zamiast rosnąć, to chłopaki poznają na własnym ciele definicję słowa "przetrenowanie"

swiete slowa, budowanie ciala to nie sam trening, ale w przewazajacej mierze sztuka odpoczywania miesni po treningu, dalej sie zajedzie "umiejetnie" odpoczywajac niz spedzajac na silownie polowe zycia.

4-5 razy w tygodniu, jeszcze ok, ale 3-4h na trening.... bez komentarza, chyba ze seria co 10 minut

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

wiec gotow jestem uznac Reya za czystego zawodnika 8-)

Amen :)

4-5 razy w tygodniu, jeszcze ok, ale 3-4h na trening.... bez komentarza, chyba ze seria co 10 minut

Wiesz chlopaki maja swoja wizje , typu im wiecej tym lepiej :P heh

Nie dziw się więc, że w Batmanie wyglądał inaczej niż w Mechaniku, bo kolo wrócił po prostu do swojej naturalnej wagi, co następuje (przy sprzyjających warunkach) bardzo szybko

dokładnie. Powrót do naturalnej wagi, a budowanie dodatkowej masy mięsniowej to 2 zupełnie inne sprawy.

ale co do hmb -> ono zwielokrotnia dzialanie kreatyny na swoj sposob wiec duzo ma wspolnego)

tu też się zgodzę w pewnym sensie. HMB dodaje kopa kreatynie, ale po zejściu z koksu IMO to nie ma znaczenia. Sama kretyna, kreatyna + HMB, masa i tak spadnie i dalej będe się trzymał swojej wersji :D

Wiesz chlopaki maja swoja wizje , typu im wiecej tym lepiej heh

jak 99% amatorów chcących wyglądac jak Pudzianowski po roku treningu :D

Do It Like A BOSS !

jak 99% amatorów chcących wyglądac jak Pudzianowski po roku treningu

a nie jest to do zrobienia. Tak pytam z ciekawości. Kupuje apteke i jade.Może po roku miałbym efekty :twisted:

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

nie jest to do zrobienia. Tak pytam z ciekawości. Kupuje apteke i jade.Może po roku miałbym efekty

może i będziesz miał efekty ale w drewnianym pudełku pod ziemią :]

Do It Like A BOSS !