Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Relacja z USA w 3ch częściach.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Logo - Outbreak

http://photography.christopherleary.com/chicago/SearsTower.jpg

Chicago - Sears Tower

Logo - Cage Revolution

Hala Ludowa

[ Wydarzenia po Outbreak #10 - Relacja z wyjazdu do USA ]

Lektor : Witamy na kanale AWF 24/7, oto wstrząsające wydarzenia z ostatniego miesiąca dotyczące jednych z najwartościowszych zawodników w AWF.

Zaczyna się film. Taśma którą oglądamy charakteryzuje się szarym obrazem na którym tylko co pewien czas pojawiają się czerwone elementy, takie jak : tło loga "Outbreak" albo czerwony znak "+" na karetce która wiozła Jupitera do szpitala. Podkładem muzycznym zaś jest bicie serca (bodajże Jupitera). Film pokazuje wydarzenia z Outbreak #9 gdzie kontuzjowany został poważnie partner Attitude (serce Jupitera przyspiesza)... widzimy dokładnie na zwolnionym tempie jak uderza o barierki.. po chwili zaś widzimy go w karetce.. z zapłakaną Anną. (Serce Jupitera zwalnia) Następnie widzimy naszego bohatera w szpitalu gdzie dowiaduje się, że jedyną szansą jest operacja w Stanach zjednoczonych. (Serce ustaje).

Chris Mora Attitude : Zdobędę te pieniądze, bracie!! Polecisz do Chicago, polecisz!!

Serce Jupitera przyspiesza i filmik idzie dalej, na którym widzimy pijanego Scythera litującego się nad losem kontuzjowanego wrestlera. Widzimy grupkę fanów na lotnisku w Warszawie którzy żegnają (work) Chrisa i Jupka przed wylotem. Wreszcie w finałowej scenie tego przejmującego, swego rodzaju, reportażu widzimy odlatujący samolot.

Taśma zmienia swój charakter, widzimy już wszystko na kolorowo. Przed nami stoi Chris "More" Attitude ubrany czarne spodnie typu wojskowego i żółtą koszulkę typu surfingowego (dziwne połączenie ale jakoś do siebie nawet pasuje). Kamera filmuje wrestlera "od dołu" tak że widać też w tym ujęciu największy budynek w Chicago czyli "Sears Tower". Chris zaczyna spokojny i wyważony speech.

Chris "More" Attitude : Witam, państwa! Specjalnie dla kanału AWF 24/7 chciałbym przedstawić państwu specjalny raport dotyczący stanu zdrowia jednego z najbardziej wartościowych zawodników w rosterze AWF. Jupiter jest teraz po stałą opieką lekarzy i ze względu na jego stan zdrowia nie możemy odwiedzić go z kamerą, jednak czuje się wyraźnie lepiej i pozdrawia tych który trwają przy nim oraz są za nim. Przed naszym zawodnikiem kosztowna operacja w klinice tutaj w Chicago i wszyscy mamy nadzieje że zakończy się ona sukcesem. Z dziennikarskiego obowiązku muszę jednak państwa powiadomić że istnieje ryzyko określane na poziomie 2-5%, że zabieg nie powiedzie się. Nie będę państwa wprowadzał w arkany medyczne tej sprawy ale proszę mi wierzyć ciało Jupitera jest wysportowane a jego serce silne i sądzę że w jego przypadku te ryzyko jest jeszcze mniejsze aby nie powiedzieć że minimalne. Ja i Ania jesteśmy tutaj z Jupiterem i pomagamy mu jak tylko możemy to ciężka dla nas chwila, wiem także że wielu fanów w Polsce przeżywa mocno tą sytuację. Dostałem informację że AWF jest zalewane pytaniami o zdrowie Jupitera i o jego przyszłość, dlatego też ta relacja dla państwa. Na koniec mogę państwu jeszcze tylko obiecać, że osoby odpowiedzialne za to co dzieje się teraz z popularnym Jupkiem... zostaną (troszkę głośniej, mimo że ton całej wypowiedzi był bardzo spokojny) UKARANE.

Obraz zciemnia się, a filmik tradycyjnie jak w takich momentach kończy się logiem "AWF 24/7 - Wrestling na okrągło"

[ Między Outbreak #10, a AWF Cage Revolution - Relacja z wyjazdu do USA cz. 2 - Polonia ]

Znajdujemy się w jednej z kawiarni należących do polonii w Chicago, gdzie zorganizowano spotkanie z Chrisem "More" Attitude. Spotkanie było wcześniej reklamowanie w kilku polskich rozgłośniach, więc troszkę osób zjawiło się na Jackowie. Mimo tzw. Polska Wioska w Chicago już coraz mniej jest zasiedlona przez Polaków to akurat w tym miejscu spotkało się ich sporo (jak na średniej wielkości kawiarnię oczywiście), widać sporo polskich flag i czuć kameralną polonijną atmosferę. W centralnej części lokalu siedzi Chis Attitude z mikrofonem a obok niego kilka osób które będą zadawać pytania (organizatorzy).

Organizator (z polsko-amerykańskim akcentem) : Witamy z Chicago! (w tle brawa).

Chris "More" Attitude (z polsko-polskim akcentem) : Witam i bardzo dziękuje za zaproszenie! (w tle większe brawa).

Organizator : Twoja wycieczka do Chicago, jeśli w ogóle można to tak nazwać, nie ma charakteru wrestlingowego, co cię sprowadza do nas?

Chris "More" Attitude : Jak zapewne wszyscy się orientują jestem tutaj aby pomóc mojemu partnerowi Jupiterowi, pewne osoby w AWF chciały nas zniszczyć teraz płacimy dużą cenę za opór jaki im stawialiśmy.

Organizator : Ale walka jeszcze trwa?

Chris "More" Attitude : Tak! Przyznam się, że zgodziłem się na ten wywiad i przyprowadziłem tutaj kamery AWF, żeby przekazać coś do Polski, przekaz od Chrisa More Attitude.O moim partnerze mówiłem już ostatnio dużo, dużo myslałem o nim i o Annie która wiele razy obwiniała nas za to co się stało. Ale czy to my jesteśmy winni ? Winni że broniliśmy honoru polskiego wrestlingu? Tak podkreślam to Honoru, bo to będzie słowo klucz w najbliższych moich zdaniach. (Chris wstaje z wygodnego fotela i zaczyna dalej mówić przechadzając się po całej kawiarni, co wykorzystują fani poklepując go i cheerując od czasu do czasu) Zawsze wydawało mi się że osoby pochodzące z rejonów kraju kwitnącej wiśni, bądź też wychowane tam, cechują się wysoką znajomością tego zagadnienia, że Honor jest dla nich czymś jak chleb (hmm a raczej ryż) i powietrze! I jak jest z tym? Mamy w AWF aż dwóch przedstawicieli rodu "skośnookich" i jak jest z tym? Czy to są honorowi ludzie ? (publika buczy.. że "nie", a Attitude łapie polską flagę trzymaną przez jednego z fanów) Czy też polski surfer z zachodniopomorskiego pokazuje więcej honorowego zachowania na jednej gali niż oni przez cały pobyt a AWF !!??!! Tak mówię tutaj o Backstaberze i o Yamato Konoe. Panowie ja nie boje się, że oboje maczaliście ponoć swoje brudne rączki w organizacji takiej jak Yakuza.. bo honoru was tam na pewno nie nauczyli. Nie martwcie się jednak tak lekcja nadchodzi, zbliża się do was szybkimi krokami. (Chris oddaje flagę fanom) I wyeliminowanie Jupitera to nie był koniec, to był POCZĄTEK ! Wy nie macie honoru, nie macie ludzkich emocji.. emocji które potrafią człowieka wznieść na wyżyny. Nie trenowałem przez ten tydzień, byłem przy Jupiterze, ale uwierzcie mi.. to był najlepszy trening jaki mogłem mieć. Po względem technicznym jesteśmy na tym samym poziomie, a nawet odstajecie ode mnie, tak mówię tutaj do ciebie Yamoto - no mistrzem wrestlingu to Ty nie jesteś, ale tutaj na AWF Cage Revolution będzie się liczyło coś jeszcze ! Siła woli i siła przetrwania.. SIŁA ZEMSTY!

Fan z publiczności : A co z dwumetrowym Hunterem?

Chris "More" Attitude : Czekaj, mówię teraz o honorze akurat o Kravenie to od początku wiedziałem że go nie ma. Choć faktycznie jest to ciekawe zagadnienie, ponad dwumetrowy gigant.. pewnie zastanawiacie się jak go pokonać? Ale tutaj nie chodzi oto żeby stanąć przed nim i zastanawiać się "Co zrobić? Jaki on wielki!", bo wtedy przegrana jest murowana. Kraven nie jest niepokonany w swojej karierze wiele razy słyszał słowa 1.. 2.. 3.. i to leżąc na łopatkach gdy wyliczenia sędziego docierały do niego z opóźnieniem jakby z oddali z długiego tunelu. I tak będzie też na Cage Revolution.. a WAVE OUT będzie przepustką do tego tunelu. Kolejna zjawa pochodząca z pewnej ponoć ekstremalnej federacji pójdzie na łopatki, niech w niedzielę wygra ktoś kto jest AWF Made.. kto reprezentuje tą federację od początku! (Publika : AWF, AWF, AWF!)

Fan z publiczności : Ale przecież to będzie 2 na 1 i to jeszcze w potrójnej klatce!

Chris "More" Attitude : I co z tej matematyki wynika? Nic! Wszystko może się zdarzyć w AWF. A potrójna klatka to tylko szansa dla mnie, jest szansa aby odseparować moich przeciwników od siebie. Więcej już nie powiem, ale pamiętajcie Chris to kompletny i myślący wrestler i nie dam się tak łatwo złamać. Choć próbuje się mnie złamać od początków AWF, zabiera mi się wszystko co dla mnie ważne.. :

• Przyjaciela, partnera Jupitera!!
  • Tytuł mistrza wagi ciężkiej, byłem tak gotowy na Lorda DeMarco jak nigdy wcześniej
  • Nadzieję na dobry wrestling w Polsce i odbiera mi ją co galę bo ona co galę wraca!

a wyliczać tak mogę bez końca i to jest najsmutniejsze w AWF.. Czy jednak w Niedzielę karta się odwróci, czy znów sam przeciwko wszystkim dam radę? Nie wiem, ale wiem jedno dam z siebie wszystko !! Walczę w pojedynku który nie ma nic wspólnego z moją wizją wrestlingu i to daje mi motywacje aby wreszcie wygrać.. i doprowadzić AWF do dobrej kondycji. Mam motywację, mam siłę.. i brakuje mi już tylko jednego : wrócić do Polski i zafundować WAVE OUT tym którzy na to zasługują!!

Chris siada na swoim miejscu i po tym emocjonującym speechu, uśmiecha się do wszystkich zgromadzonych.

Chris "More" Attitude : No to co.. a może teraz wreszcie napijemy się kawy?.. J

Transmisja zaś z kawiarni na Jackowie kończy się tradycynym ściemnieniem…

[ Przed AWF Cage Revolution - Relacja z wyjazdu do USA cz. 3 - Lotnisko ]

I znów kanał AWF 24/7 tym razem widzimy wideo pod tytułem "Chris wraca na Cage Revolution", w tle gra jakaś metalcore'owa muzyka i widzimy w przyspieszonym tempie wszystko to co robił Chris w USA. Wizyty w szpitalu u Jupitera (samego Jupitera nie widzimy tylko Chrisa który wchodzi do budynku w którym leczony jest wrestler AWF), relacje dla AWF 24/7 oraz rozliczne spotkania z Polonią w Chicago (w tym sławne już spotkanie w kawiarni na Jackowie). Co ciekawe widać także kilka spotkań z wrestlerami z Stanów Zjednoczonych (raczej z sceny Indy) gdzie widać żywe dyskusje (ciężko powiedzieć o czym rozmawiał Chris). Następnie widzimy szybki odlot samolotu z lotniska w Chicago i już po chwili znajdujemy się na lotnisku w Warszawie. Film zwalnia nieco do prawie normalnej szybkości i widzimy jak Chris witany jest przez grupkę fanów.. pewnie pytają się co z Jupiterem. Chris stara się odpowiedzieć szybko na kilka pytań i podpisać kilka autografów. Następnie Chris idzie w stronę kamery przez które obserwujemy całą sytuację (muzyka ścisza się)

Chris "More" Attitude : A teraz czas na triumf dobrego wrestlingu.. wróciłem!

Wideo kończy się tradycynym ściemnieniem…

Przemk0 / Chris "More" Attitude Productions © 2006 - .. bo nie liczy się długość lecz jakość

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• mu

1

• Scythe

1

• Big Bubbowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A jakościowo jakość jest bardzo jakościowa. Brawo. :spoko:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Reputacja:   1

Chris "More" Attitude : No to co.. a może teraz wreszcie napijemy się kawy?.. J

hmmm, czyżby nawiązanie do szalonego łysego skurwiela? :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Szakal siedzi w domu, ogląda filmy ze swoim udziałem (popijając wspomnianą kawę) i rozmawia z paprotką.

ps: co do tego sloganu to oczywiscie jest to swego rodzaju protest przeciwko ogromnym objętościowo RP'om moich przeciwników.. do tego wsparłem się jakimś tam lekkim desingiem RP'a.. :-) grunt to bunt

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0

i jak dla mnie jestnajlpeszy z tej trójki chociaż rpozka kravea też rozpieprza . :)

anywayz : mega dobry rpoz , z takich Cie lubie . :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg