Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Combo Wrestling Federation ~ Joel

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://2.bp.blogspot.com/-rmxKN4hWhrk/VG49S3Ej4II/AAAAAAAAAFA/tATp46lclAA/s1600/CWF.jpg

Combo Wrestling Federation

CWF Roster

- Mick Foley

- Dean Ambrose

- Seth Rollins

- Sami Zayn

- Tyler Brezze

- Tyson Kidd

- Randy Orton

- Finn Balor

- Dolph Ziggler

- Cody Rhodes

- Ted DiBiase

- Ryback

- Kane

- Cesaro

- Konnor

- Rick Viktor

- Wade Barrett

-Luke Harper

- Antonio Cesaro

- Knux

- ACH

- Kenny King

- Shelton Benjamin

- Kyle O'Reilly

- Roderick Strong

Prezes federacji & General Manager:

Christian Mars / Bret Hart

Komentatorzy & reporter:

Byron Saxton & JBL / Brad Maddox

Pasy mistrzowskie:

-CWF Championship

-CWF World Championship

-CWF Ultra Championship

-CWF Tag Team Championship

Gale PPV:

- Styczeń: Good Start (zwykła gala PPV)

- Luty:- Marzec: Golden Opportunity (na tej gali bronione są wszystkie tytuły)

- Marzec: Devil Yard (na tej gali odbywa się jeden lub dwa Elimination Chamber matche)

- Kwiecień: Effort (na tej gali odbywa się 20 osobowa walka, której zwycięzca zapewnia sobie walkę na największej gali w roku)

- Maj: Big Preparation (zwykła gala PPV)

- Czerwiec: ComboMania (największa gala roku)

- Lipiec: Summer Massacre (na tej gali większość walk to walki ekstremalne)

- Sierpień: Succor (na tej gali odbywa się 8 osobowy, eliminacyjny Tag Team Match)

- Wrzesień: Time to Relax (zwykła gala PPV)

- Październik: Wrong Turn (zwykła gala PPV)

- Listopad: New Hope (na tej gali odbywa się Money In The Bank Ladder Match)

- Grudzień: Last Christmas (ostatnia gala w roku)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Combo Clash #1

Pierwszą w historii tygodniówkę CWF Combo Clash właśnie się rozpoczyna! Pokaz pirotechniczny i niestety niezbyt wielka wrzawa na trybunach, ponieważ frekwencja nie jest zbyt wielka. Ale nie ma się co dziwić, CWF jest świeżą federacją dlatego też niewielu na razie się nią interesuje. Czy po tej gali będzie inaczej? Ciekawe, tymczasem przenieśmy się do pary komentatorów Byron'a Saxton'a oraz JBL'a.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1435/byron_saxton_wh3d2.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/jbl_01.jpg

JBL: Nowe fronty, nowa świeżość. Dziś zaczyna się coś wielkiego i oby popularność była coraz większa. Tym czasem zza stolika komentatorskiego witają się z państwem, stare twarze, w nowym duecie. Ja jestem JBL...

Byron Saxton: ...A ja Byron Saxton. Jest to dla mnie zupełnie nowa rola. Miło siedzieć tu obok ciebie JBL i miło być w ogóle tutaj. Tak jak wspomniałeś John dzisiaj zapisujemy się na kartach historii. Combo Clash zaczyna się w najlepsze, a co nas dzisiaj czeka?

JBL: Z pewnością pojawi się Bret Hart, a więc generalny manager CWF. Wiemy jednak już, że do wyłonienia mistrza CWF użyty zostanie turniej. 8 zawodników i tylko dwóch z nich zmierzy się ze sobą na pierwszej gali PPV Good Start.

Byron Saxton: To jest jednak daleka przyszłość, ponieważ przed tym jeszcze kilka tygodniówek Combo Clash. Wiemy także co obejrzymy w Main Evencie gali. W walce turniejowej Ryback zmierzy się z Dolph'em Ziggler'em. A teraz przenieśmy się już do ringu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/161/bret_k22.jpg

A w drodze na ring jest już sam generalny manager CWF Bret "The Hitman" Hart. W ręce trzyma jakąś kopertę, co może znaczyć że ma dla nas wieści od samego prezesa federacji.

Bret Hart: Tak jak komentatorzy, dzisiaj zaczyna się coś zupełnie nowego, dzisiaj zaczynami rewolucję, zapisujemy się na kartach historii. Oficjalnie witam na Combo Clash! Jest to pierwsza tygodniówka CWF, dlatego trzeba zrobić coś, aby ta gala była zapamiętana jak najlepiej. Zrobimy show jakiego mało, aby za tydzień i za następny było was jeszcze więcej! To siedzi w moim interesie. Tak naprawdę Christian Mars płaci mi tylko za to, aby robić największe show. A z koro już o prezesie mowa. Dał mi on dzisiaj list, ponieważ jest zbyt zajęty aby pojawiać się tutaj osobiście. Uwaga, cytuję:

"Witam bardzo serdecznie. Moje nazwisko pewnie nie jest szeroko znane w branży wrestling'owej, ale tak w skrócie wam przedstawię moją osobę. Jestem Christian Mars i jestem bardzo szanowanym biznesmenem. Moim bardzo bliskim przyjacielem jest znany, były wrestler Ted DiBiase Senior. Poznaliśmy się na pewnej imprezie dla bogaczy i opowiedział mi on o tym wszystkim. Stwierdziłem, że warto zainwestować w to trochę pieniędzy. Również sprowadziłem tutaj Bret'a, ponieważ ja nie mam dużego pojęcia o wrestling'u, ale on jest profesjonalistą i na pewno zapanuje nad porządkiem, oraz zajmie się tym co najważniejsze w dzisiejszym wrestling'u czyli prawdziwym show! Życzę miłego wieczoru."

Więc tak jak przeczytałem. Ja jestem tutaj od spraw czysto wrestling'owych. Ja panuję nad tym, aby to show było uporządkowane. Nie chcę was tutaj zanudzać sprawami technicznymi, ale chyba będę musiał. Zwracam się teraz do wszystkich zawodników w szatni. Wydaję mi się, że każdemu z was jestem znany. Jestem Bret Hart. Dawniej nie oszukujmy się byłem świetnym wrestler'em, dziś już tak nie jest. Nie oznacza to jednak, że którykolwiek z was może robić co tylko mu się podoba, lub nie słuchać się moich poleceń. Każde niestosowne zachowanie będzie odpowiednio karane, ponieważ to ja mam tutaj władzę. Teraz sprawa tytułów. W naszej federacji są 3 tytuły inwidualne, oraz tytuły Tag Team. W najbliższych tygodniach odbędą się walki turniejowe do pasów: CWF Championship, CWF World Championship. Właściwie do każdego z tych pasów wybiorę 4 zawodników, a dwóch zwycięzców zmierzy się ze sobą na pierwszej gali PPV o nazwie Good Start! Jest jeszcze jeden pas CWF Ultra Championship. Do tego pasa odbędzie się 6 osobowy Battle Royal, a dwóch zawodników którzy zostaną na końcu zmierzą się ze sobą na pierwszej gali PPV! Gorąco zapraszam już na pierwszą walkę jaką jest starcie Sami'ego Zayn'a z Kane'm!

Walka #1

Sami Zayn vs Kane

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/2858_Sami_Zayn.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane1_cutout_by_Crank_2.jpg

Sami chciał od razu ruszyć na Kane'a, ale ten się zorientował i mamy zwarcie. Sami zdecydowanie odstawał od Wielkiego Czerwonego Potwora siłowo i przez to ten przepchał go do narożnika. Tam przetrzymywał on Zayn'a, a sędzia zaczął odliczać, ale Kane w porę puścił. Sędzia próbował go odciągnąć, ale Kane przesunął go i wykonał big Boot'a Sami'emu. Próba przypięcia, ale 1 count. Sami podnosi się, ale wpada wprost w ręce Kane'a i wynosi on Kanadyjczyka pod Gorilla Press Slam, ale Sami się wydostał i mamy DDT! Zayn szybko się podniósł, ale równo z nim Kane, który nadział się na jeden Dropkick, ulubieniec diabła szybko się podnosi ale kolejny Dropkick! Sami zachęca publiczność do dopingu i atakuje Kane'a Arm Dragiem. Sami w parterze zapina Kane'owi headlock, ale ten bardzo łatwo się wydostaje. Sami odbija się od lin i unika Clothesline'u, wybija się z lin i wykonuje Crossbody! Próba przypięcia, ale Kane podnosi bark przy drugim klepnięciu. Zayn powoli wchodzi na narożnik i dobija swojego oponenta jeszcze Splash'em, jednak Kane zrobił unik! Sami zwija się z bólu, a Kane powoli się podnosi. Zayn jest w pozycji siedzącej, ale niedługo ponieważ Demon atakuje go Missle Dropkicki'em. Kane przypina, ale znów sędzia uderza w matę tylko dwa razy. Kane brudno podnosi Sami'ego za włosy i dokłada Backbreaker. Kolejna próba przypięcia, ale i tym razem Sami odskakuje po drugim klepnięciu. Kane znów podnosi swojego rywala, ale ten zaczyna uderzać pięściami w korpus Kane'a, ten aby się uwolnić wykonuje Iriwsh Whip i dokłada Sidewalk Slam! Kane poprawia Elbow Pad i szykuje się pod Chokeslam. Sami podniósł się i Kane chwyta go już za gardło, ale Sami wykonuje Gut Kick i dokłada Exploder Suplex prosto w narożnik! Sami staje w przeciwnym narożniku i sygnalizuje, że chce zakończyć tą walkę. Bierze rozbieg i próba Helluva Kick'u, ale Kane się usuwa z narożnika i od razu wykonuje School Boy'a! 1....2....Kick Out! Wściekły Kane podnosi swojego rywala i dokłada Scoop Slam. Kolejne przypięcie, ale i tym razem Sami odskakuje. Kane podnosi go i Irwish Whip w liny, ale Sami wykorzystuje to i wykonuje Sunset Flip Powerbomb od razu przechodząc do pinu! 1....2....Kick Out! Kane wyturlał się z ringu, ale Sami nie czekając odbił się od lin i wykonał Over the top rope Somersault Plancha! Fani skandują "Ole! Ole! Ole!", a Sami z powrotem wrzuca Wielkiego Czerwonego Potwora do ringu. Przypięcie, ale ponownie Kane doskakuje. Sami spróbował wykonać Blue Thunder Powerbomb, ale Kane odepchnął go w liny po czym chwycił pod Chokeslam i wykonał tą akcję! Przypięcie 1.....2....3!

Winner of this match: Kane

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/67/foley_04.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2583/Brad_Maddox_10_GD.jpg

Kamera przenosi nas na Backstage gdzie widzimy już Brad'a Maddox'a, a jest przy nim Mick Foley!

Brad Maddox: Witam bardzo serdecznie. Jestem Brad Maddox. Niezwykle błyskotliwy, inteligentny i nie oszukujmy się też przystojny <śmiech>. Jeszcze nie tak dawno byłem general manager'em w WWE, a teraz siedzę tutaj w tej dziurze.... A no tak. Jest dziś ze mną Mick Foley, rzekoma legenda hardcoru.

Mick Foley: Rzekoma? Mam więcej blizn na ciele niż wynosi twój iloraz inteligencji Brad! Z tego co widzę to ciężko skupić ci się na czym co nie jest tobą, więc może sam sobie zadam pytania?

Brad Maddox: Nie, to moja praca i tylko za to mi płacą. Tak więc dzisiaj zmierzysz się z Wade'm Barrett'em. Jesteś od niego i wiele starszy i w ogóle dawno nie walczyłeś. Myślisz, że od tak pojawisz się tutaj i wygrasz? W końcu starość nie radość.

Mick Foley: Czy jestem aż tak stary? Może i tak, ale cały czas płynie w moim ciele gorąca krew, która teraz aż wrze! Cały czas żyje, czyli cały czas mogę robić to w czym jestem dobry. Mogę być tutaj i pokazywać tym młodym twarzom jak to się robiło kiedyś, jak to było czuć się zagrożonym walcząc w ringu! Wade Barrett to jednak już nie żółtodziób i trochę już siedzi w tym biznesie. Trochę to jednak za mało dla mnie. Dzisiaj Wade dostanie lekcje, od starszego, a raczej bardziej doświadczonego.

Brad Maddox: Obyś tylko nie zdechł po 5 minutach...

Mick Foley: Dzieciaku chyba nie wiesz do kogo mówisz! Jestem Mick Foley, legenda hardcoru, zawodnik który zostawił najwięcej krwi w ringu niż ktokolwiek inny. Zostawiłem więcej krwi niż potu, kiedyś ludzie patrzyli na mnie z szacunkiem. Teraz mają mnie za starucha, który swoim wyglądem przypomina Mikołaja. Nic jednak z tych rzeczy, cały czas umiem to co umiałem kiedyś i przykro mi Wade, ale na tobie będę musiał to pokazać. Bang! Bang!

Byron Saxton: Mick Foley czuje się bardzo pewnie przed swoją walką. Jednak czy ta przerwa nie była zbyt długa, aby teraz od tak walczyć? Sam nie wiem. Jednak już za nami pierwsza walka w CWF, jak ci się podobało JBL?

JBL: Cóż oczekiwać po takim zawodniku jak Kane, który swoje lata już ma. Sami dużo skakał, ale najwyraźniej doświadczenie ringowe Wielkiej Czerwonej Maszyny wzięło górę. Mimo wszystko oglądało się to dobrze i jeśli dalej będzie tak samo dobrze, to można bić brawo, w końcu to pierwsza tygodniówka.

Byron Saxton: Owszem Kane ma swoje lata, ale ta walka pokazała, że ciągle jest zabójczo skuteczna. Siłą zdominował dzisiaj Sami'ego i może jest to znak że nie chce się obijać tylko od razu ruszyć po to co najważniejsze?

JBL: Była to jednak walka o pietruszkę więc nie można nic wnioskować. Najwyraźniej Bret nie czuł, że Kane może być dobrym mistrzem. Po tej walce, jednak ulubiony demon diabła może czyć się pewniej i na pewno teraz Bret będzie na niego patrzył trochę inaczej. Chodź nie oszukujmy się Sami to też nie rywal z najwyższej półki.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/36_Roderick_Strong_5th-Anniversary.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/161/bret_k22.jpg

Tymczasem przenosimy się do pokoju Bret'a Hart'a do którego wchodzi Roderick Strong!

Bret Hart: Witaj Roderick. Bardzo miło cię widzieć. Jednak mam trochę mało czasu, chcesz czegoś konkretnego?

Roderick Strong: Tak naprawdę tylko zwiedzam i w końcu trafiłem tutaj. Chyba najważniejszy pokój na backstage'u. I w ogóle jedno z najważniejszych miejsc na arenie prócz ringu. Ale nie jestem tutaj aby tak wychwalać. Chciałem ci po prostu bardzo podziękować. Zauważyłeś mnie i dałeś mi szansę. Dobrze wiesz, że nie jestem pierwszym przypadkowym gościem i chcę to dziś udowodnić. Wątpię, że zrobię to przez pryzmat Battle Royal'u, ale wiedz że walczę aby udowodnić coś tobie.

Bret Hart: Ale przecież nie musisz mi nic udowadniać. Nie byłoby cię tutaj gdybym nie wiedział na co cię stać. Nie wziąłem cię dlatego że jesteś młody, tylko dlatego że masz ogromny talent.

Roderick Strong: Dzięki, ale mimo wszystko chcę pokazać, że nie był to błąd. Wygram dzisiaj i każdy zobaczy to co zobaczyłeś ty. No a teraz ci już nie przeszkadzam, poza tym już chyba czas na walkę.

Walka #2

6-man Battle Royal for #1 and #2 contender to CWF Ultra Championship

Roderick Strong vs Knux vs Seth Rollins vs Shelton Benjamin vs Dean Ambrose vs Ted DiBiase Jr.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/36_Roderick_Strong_5th-Anniversary.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/621/knux_02.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess_24June2014.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/72/2579_Shelton_Benjamin.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/ambrose.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/888/ted_debiase_jr_standing.jpg

Gong rozbrzmiał i nie widać było, aby ktoś chciał się od razu rzucać na kogoś innego. Nagle Shelton zaatakował Ted'a i rozpoczęło się! Seth w narożniku był obijany przez Dean'a, a Knux już na samym początku próbował wyeliminować Roderick'a. Ten jednak sprytnie podciął Knux'a i ten wylądował w narożniku. Strong wziął rozbieg i wykonał Corner Dropkick. W tym samym czasie. Dean cały czas okładał Seth'a w narożniku. Ten aż przysiadł, ale Ambrose nie skończył i teraz zaczął kopać Rollins'a. Shelton wdał się w zwarcie z Ted'em i lepiej z tego wyszedł czarnoskóry zawodnik i wykonał Suplex. Dean podniósł Seth'a i próbował go wypchnąć za liny, jednak ten naciągnął linę w dół i Lunatic Fringe wypadł z ringu, jednak w ostatniej chwili Ambrose przytrzymał się liny i położył się na apronie. Seth był pewny, że Dean wypadł z ringu więc ruszył i wykonał Enzugiri Shelton'owi. W tym samym czasie Roderick pozbywał się Knuxa z ringu, ale ten nagle wykonał Shoulder Block Roderick'owi. Nagle jednak pojawił się za nim Ambrose i wypchnął Knux'a z ringu! Knux wyeliminowany! Dean krzyczał coś do brodacza a tym czasem pojawił się za nim Seth i pchnął prosto do narożnika i następnie wykonał Turnbuckle Powerbomb! Tym czasem Ted zasypał serią punchów Roderick'a i dołożył jeszcze Neckbreaker. Jednak w tym samym momencie na narożniku stał już Shelton Benjamin. Standard Gold wykonał Ted'owi Over Castle! Cała trójka leży na macie, a tym czasem Rollins ciągle próbuje pozbyć się Dean'a z ringu. Ten nagle wykonuje Gut Kick i mamy Dirty Deed! Potężne DDT od Ambrose'a! Ale nagle gdy Dean się odwrócił Dropkickiem zaatakował go Roderick i pozbył się go z ringu! Dean Ambrose wyeliminowany! Została ostatnia czwórka. Jeszcze tylko dwóch i poznamy pierwszych pretendentów do tytułu CWF Ultra. Wszyscy stanęli w przeciwnych narożnikach i próbowali się wyczuć. Ted jakby z zemsty rzucił się na Shelton'a, ale ten tylko naciągnął linę i tyle było z Ted'a w tym starciu. Ted DiBiase wyeliminowany!Zawodnicy zbliżyli się do siebie i nagle Seth został zaatakowany przez dwójkę z nich. Roderick i Shelton zjednali się i wykonał Double Suplex Rollin'owi. Następnie Shelton dołożył Elbow Drop, a Roderick Missle Dropkick. Zawodnicy jednak stanęli naprzeciwko siebie i zaczęli się popychać. Shelton chwycił oponenta pod Fisherman Suplex, ale Strong skontrował i wykonał Russian Legsweep. Następnie wyniósł Shelton'a i wyrzucił go z ringu. Niespodziewanie jednak Benjamin się utrzymał, na jego szczęście Roderick tego nie zauważył. Strong cieszył się z bycia pretendentem, ale w tym samym momencie Seth wyniósł go pod Powerbomb i wyrzucił za ring!

Winners of this match: Shelton Benjamin and Seth Rollins

Shelton lekko zamroczony wszedł do ringu, a Seth wykonał mu jeszcze Crumb Stomp! Seth wziął mikrofon i kucnął przy Sheltoni'e.

Seth Rollins: Tak, właśnie się zaczęło. Dominacja Seth'a Rollins'a zaczyna się w tym momencie! Shelton to nic osobistego, po prostu jesteś przeszkodą na drodze na szczyt. Nie bój się to będzie szybka sprawa. Otrzymałeś dzisiaj przedsmak tego co czeka cię w naszej walce jeden na jednego. Twoja czaszka nie wytrzyma tego co cię czeka. Jeden Crumb Stomp, drugi, trzeci. Hahaha. Niepotrzebnie przytrzymałeś się tej liny. Spisałeś na siebie wyrok. Ta lina będzie śniła ci się po nocach. To przez nią masz teraz na pieńku z największym talentem w tej organizacji. Zapamiętaj raz na zawsze. Możesz się jeszcze poddać. Wątpię, że zrobisz to teraz, ale za tydzień. Pojaw się w ringu i przyznaj mi rację, a wtedy zapomnimy o wszystkim. Oddasz mi pas walkowerem, a ja wzniosę go w geście triumfu i może ewentualnie nie wykonam ci Crumb Stomp'u. Dobranoc.

Byron Saxton: No i proszę mamy pierwszą walkę na Good Start. Seth Rollins vs Shelton Benjamin. Battle Royal emocjonujące do samego końca i do samego końca nie wiadome było kto wygra. Ci zawodnicy mogą zgotować nam naprawdę niesamowitą walkę, pytanie tylko czy Shelton podda tą walkę czy przeciwstawi się Seth'owi?

JBL: Wątpię, aby ktokolwiek poprzez takie pogróżki zrezygnował z szansy na tytuł. Shelton jest zbyt doświadczony, aby dać się zastraszyć takiemu młodziakowi jakim jest Seth Rollins. Dodatkowo Roderick Strong chciał nam coś udowodnić, a wyszło jak wyszło. Poczuł się chyba zbyt pewnie. Widać, że dopiero zaczyna. Widać, że jeszcze daleko mu do profesjonalizmu.

Byron Saxton: Rzeczywiście. Rzucił on zdecydowanie słowa na wiatr. Mówi jedno, a robi drugie. Nie zdziwię się jeśli będzie próbował się tłumaczyć, ale powinien pokazać choć trochę skruchy i przemilczeć to zdarzenie.

JBL: Cóż czas pokarze. A my tym czasem przenieśmy się na Backstage, gdyż realizator ma nam coś do pokazania.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3893/ach_01.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1911/Kenny_King_CutByJess_20July2014.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3344/2782_Tyler_Breeze.jpg

Tyler Breeze przechodzi przez korytarz, przeglądając się w swoim smartfonie, za nim idą ACH oraz Kenny King, przez co wchodzą mu w kadr.

Tyler Breeze: Ej, ej, ej! Co wy sobie wyobrażacie. Nie widzicie, że wchodzicie mi w kadr? Psujecie mi cały obraz tymi swoimi okropnymi twarzami. Chyba nikt wam dawno nie robił zdjęcia i na siłę chcecie się wepchnąć. Ale nie wykorzystacie do tego mnie, ani mojej komórki.

Kenny King: O czym ty w ogóle gadasz chłopie? Zamieniłeś się z laską na mózgi? Przypomnę ci, że jesteśmy w profesjonalnej federacji wrestling'u i nie ma tutaj miejsca dla takich jak ty. Jeśli chcesz wiedzieć to blokujemy ci kadr tylko dlatego, że idziesz tak wolno, że nie mamy jak cię wyprzedzić. Jeśli chcesz sobie popstrykać fotki, to tam masz toaletę.

ACH: Kenny czekaj. Wiesz co tu robisz? Zabijasz nam prawdziwy talent. Spójrz na jego twarz . Widzisz to co ja? Twarz modela, włosy modela. Tyler naprawdę widać w tobie talent. Co w ogóle tutaj robisz? Jedź do Hollywood, stań się prawdziwą gwiazdą! Wiesz co my ci pomożemy.

Kenny King: Tak dokładnie. Pojaw się tutaj za tydzień i lepiej znajdź sobie partnera. Wyślemy cię do Hollywood za twoją zgodą lub bez niej.

ACH i Kenny klepią Tyler'a po plecach i śmiejąc się z niego idą w przeciwnym kierunku.

Walka #3

#1 contender to CWF World Championship

Finn Balor vs Cody Rhodes

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2620/Finn_Balor_3_cut_by_Danger_Liam.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes14_cutout_by_Crank.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodnicy rozpoczęli. Powoli podeszli do siebie i doszło do zwarcia, jednak Cody szybko przeszedł do Waist Lock'u i wykonał German Suplex. Próba przypięcia, ale Balor natychmiastowo odskoczył. Obydwoje szybko wstali i znów zaczęli powoli do siebie podchodzić. Tym razem Cody sprytnie wykonał Gut Kick, a następnie wykonał Irwish Whip w liny. Finn odbił się od nich, a Cody schylił się myśląc o Back Body Dropie. Balor jednak w porę się zatrzymał i kopnął Cody'ego prosto w twarz. Następnie odbił się od lin, ale Cody położył się i Balor nad nim przeskoczył, odbił się z drugiej strony, ale nadział się na Dropkick Od Rhodes'a. Kolejna próba przypięcia, ale ponownie Finn odskakuje. Cody powoli go podnosi, ale Balor wyrywa się z uchwytu i mamy Enzugiri! Balor wspina się na narożnik, ale Rhodes szybko potrząsa liną i Balor spada niekomfortowo na narożnik. Rhodes chce to wykorzystać i wykonać Superplex, ale Balor zasypuje go serią punchów w głowę i Cody spada! Balor sygnalizuję, że to będzie koniec. Cody leży, a Finn wykonuje Diving double foot stomp! Ale Rhodes w ostatnim momencie się odsunął. Balor szybko się podniósł, ale wpadł w ręce Cody'ego który wykonał mu Backbreaker. Balor zamroczony zaczął się podnosić, ale Cody zaskoczył go jeszcze Beautiful Disaster'em! Cody przechodzi do pinu, ale Balor odskakuje przy drugim klepnięciu w matę. Rhodes łapię się za głowę i nie może uwierzyć, że to jeszcze nie koniec. Cody zapina Camel Clutch, ale Balor jest blisko lin i łapię się tej dolnej. Cody zaczyna wściekle go kopać, ale sędzia go odciąga. Cody próbuje wbiec na Finn'a, ale ten go wynosi i wykonuje Fireman's carry Gutbuster! Cody się podnosi, a Balor przechodzi do Front Facelocku, a następnie Wrist Lock i próba wykręcenia ręki przez Finna, a następnie szybkie przejście do Fujiwara armbar'u. Cody walczy z bólem, ale szybko Balor puszcza tylko po to, aby odbić się od lin i wykonać jeszcze Elbow Drop. Cody wspomaga się linami, ale Balor rusza na niego, jednak Rhodes omija Clothesline ale daje się nadziać na Roundhouse Kick! Finn zapina headlock w parterze, ale Cody podnosi się razem z nim i uwalnia się wykonując Irwish Whip. Cody nadziewa się jednak na Shoulder Block. Balor odbija się od lin, ale Rhodes kładzie się na brzuchu i Balor nad nim przeskakuje i odbija się od równoległych lin i Elbow od Cody'ego. Rhodes próbuje przypięcia, ale 2 count. Rhodes podnosi swojego rywala, ale on wykonuje Gut Kick i wykonuje rywalowi Bloody Sunday. Mamy przypięcie. 1....2....3!

Winner of this match: Finn Balor

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/72/2579_Shelton_Benjamin.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2583/Brad_Maddox_10_GD.jpg

Kamera znów przenosi nas do stanowiska Brad'a Maddox'a, a jest przy nim już lekko poobijany Shelton Benjamin.

Brad Maddox: Tak to ponownie ja Brad Maddox. Nie będę owijał w bawełnę, ponieważ czas goni. Shelton po Battle Royalu otrzymałeś Crumb Stomp, oraz propozycję oddania pasa mistrzowskiego bez walki. Jak w ogóle się do tego odniesiesz?

Shelton Benjamin: Jestem bardzo zadowolony. Wygrałem walkę i stałem się pretendentem do pasa. Nie było łatwo i niewiele brakowało, aby to Roderick Strong zajął moje miejsce. Ale stoję tutaj jako pretendent i jestem z tego cholernie dumny. Zachowanie Seth'a jeszcze bardziej mnie cieszy. Nawet nie wiesz jak mi teraz miło. Zainkasowałem twój finisher, po czym zaproponowałeś abym się poddał. To oznacza tylko jedno. Boisz się stanąć twarzą w twarz ze mną. Obawiasz się tego, że w solowej konfrontacji nie masz ze mną najmniejszych szans. I tu muszę przyznać ci rację. Bo nie masz ze mną żadnych szans. Możesz sobie mówić, że chwytając się liny rzuciłem na siebie wyrok i skazała mnie ona na ból. W takim razie ta lina jest najszczęśliwszą liną jakiej się przytrzymałem. Ponieważ nic nie sprawi mi radości jak skopanie twoich czterech liter w tym lateksowym wdzianku. Do zobaczenia na Good Start!

JBL: Finn Balor. Młody, utalentowany, silny, sprytny, szybki. Czy mistrz potrzebuje czegoś jeszcze? Ten młody zawodnik chyba udowodnił w tym starciu że jest w pełni gotowy, aby dzierżyć tytuły. Powiem szczerze myślałem, że Cody z łatwością pozbędzie się takiego żółtodzioba, a tu niespodzianka.

Byron Saxton: Balor pokonał Cody'ego i został tym samym pretendentem do CWF World Championship. Jest to rzeczywiście wielka szansa, ale spójrzmy też na dwóch zawodników którzy mogą być jego rywalami. Są to Wade Barrett oraz Mick Foley. Obydwoje bardziej doświadczeni i na pewno bardziej utytułowanych.

JBL: Może i tak, ale Balor dodaje trochę świeżości. Ten gość czuje się w ringu jak ryba w wodzie i niczego mu nie brakuje, aby stać się nowym mistrzem. Mick Foley to rzeczywiście duże doświadczenie, ale też słabsza kondycja, a Wade również nie raz polegał w walkach będąc faworytem.

Byron Saxton: Również racja. Po walce Shelton Banjemin odpowiedział na atak Seth'a Rollins'a. Jak widać zawodnik ten jest zbyt twardy aby złamać go jedną akcją. Powtórzę więc raz jeszcze. Na Good Start dojdzie do starcia Seth'a Rollins'a z Shelton'em Benjamin'em o Ultra Championship.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/3403_Wade_Barrett.jpg

Na arenie rozbrzmiało "Rebel Son" i na rampie pojawił się nie kto inny jak Wade Barrett! Powoli idąc w stronę ringu zaczął mówić.

Wade Barrett: CWF Universe I'm afraid I've some bad news for you! Hahaha! O tak czujecie to? Bo ja tak i wręcz nie mogę się doczekać. Wreszcie nie będę się obijać tylko od razu zacznę od dużego C. Bo wyobrażacie sobie lepszy start niż zostanie pretendentem do tytułu CWF World? Bo ja nie. Tym bardziej, że moim rywalem ma być najpierw Mick Foley, a potem Finn Balor. Nie jest to dla mnie żadne wyzwanie. Nie po to dawniej walczyłem na ulicach, aby teraz mieć na przeszkodzie kogoś takiego jak oni. Mick Foley złe wieści dla ciebie są takie, że twój czas już dawno minął i nie ma innej opcji niż to, że dzisiaj przegrasz. Nie zastanawiałeś się, że jesteś już za stary? Nie myślałeś o tym, że czas mija szybciej niż ci się wydaje? Bo ja o tym myślałem. Zastanawiało mnie co tu w ogóle robisz. Ale nawet sam nie wiesz w co się pakujesz. Za to złe wieści dla ciebie Finnie są takie, że jak już rozprawię się z Foley'em to przyjdzie czas na ciebie. A wtedy twoje zwycięstwo pójdzie w zapomnienie, a na horyzoncie pojawi się twoja porażka ze mną. Czy potrzebnie się w to pakowałeś? Pewnie chciałeś pokazać, że jesteś mocny i jesteś przeszłością. Jednak nie myśli się o tym co było, ani o tym co będzie. Myśli się o tym co jest teraz, a teraz jestem ja Wade Barrett! Jestem teraźniejszością i nie obchodzi mnie co będzie za 10 lat, ważne jest to, że teraz mam szansę na pas mistrzowski i na pewno ktoś taki jak ty nie stanie mi na przeszkodzie, na pewno nikt taki jak ty mnie nie przypnie. Zapomnij o tym!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/67/foley_04.jpg

Ale na rampie pojawia się rywal Wade'a Barrett'a czyli Mick Foley!

Mick Foley: Skoro tak bardzo myślisz o tym co jest teraz to po co wychodzisz tutaj i gadasz? Nie wolałbyś pokonać starucha? Przecież to taka niby szybka sprawa. A może nie będzie to takie łatwe. Bo wiesz Wade zapominasz o jednym. Mimo iż jestem stary, to jednak ten wiek niesie za sobą spore doświadczenie którego najwyraźniej tobie brakuje. To smutne, że teraz większość jest takich jak ty i wychodzą tutaj i uważają się za najlepszych. Brakuje wam trochę pokory. I ktoś musi was jej nauczyć. Oczywiście w tym biznesie pewnośc siebie jest bardzo ważna, ale zbytnia może cię zgubić i to się właśnie z tobą dzieje. Spokojnie, sprowadzę cię na właściwe tory i już nie będziesz gadał od rzeczy, kto wie może jeszcze wiele się ode mnie nauczysz? Może będziesz chciał być taki jak ja?

Wade Barrett: Jak ty? Co ty w ogóle mówisz? Jestem doskonały i niczego mi nie brakuje, idealnie nadaję się na mistrza i jest to odpowiedni moment, aby nim się stać. Dlatego na pewno nikt taki jak ty mnie nie powstrzyma. Chcesz mnie sprowadzić na dobrą stronę? Śmieszne. Przecież ja już jestem na niej. Jest to strona tych którzy myślą racjonalnie. I ja właśnie taki jestem. Jestem realistą, a nie pewnym siebie człowiekiem. Oceniam wszystko patrząc na to co umiem, a umiem bardzo wiele i już teraz się o tym przekonasz!

Walka #4

#2 contender to CWF World Championship

Wade Barrett vs Mick Foley

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/3403_Wade_Barrett.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/67/foley_04.jpg

Gong rozbrzmiał i walka się rozpoczęła. Wade jakoś się nie śpieszył, ale za to Mick szybko ruszył na swojego rywala i serią ciosów wepchnął go do narożnika. Wade jednak wysunął się poza linę i sędzia zaczął odliczać Mick'a. Ten się odsunął, a to wykorzystał Barrett i wykonał Gut Kick. Następnie chwycił rękę Mick'a i przeszedł do Wrist Locku, ale Foley bardzo sprytnie się wykręcił i to Wade był zapięty w tej akcji. Legenda hardcoru puściła uchwyt, ale zaraz potem Mick przeszedł do Front Facelocku i wykonał Body Slam. Mick zapiął Chin Lock i Wade miał niemałe problemy. Jednak po dłuższej chwili był już przy linach i chwycił się liny. Sędzia zaczął odliczać i Mick puścił. Jednak zanim Wade wstał Mick wykonał jeszcze kilka stąpnięć na niego. Barrett przy pomocy lin wstał, ale Mick wykonał Irwish Whip i Shoulder Block, następnie sam odbił się od przeciwnych lin i wykonał Elbow. Próba przypięcia, ale Wade natychmiast odskakuje. Mick podnosi swojego oponenta i zapina Front Fronte Facelock i szykuje się do zwykłego DDT, ale Wade przechodzi do Russian Legsweep'u i wychodzi mu ta akcja. Próba przypięcia, ale Mick tak jak wcześniej Barrett odskakuje prawie natychmiastowo. Bad News podnosi Mick'a i Irwish Whip do narożnika, ale odwrócony i to Wade ląduje w narożniku. Jeszcze Corner Splash i Wade zsuwa się i jest teraz w pozycji siedzącej. Mick nakręca publiczność i wykonuje Corner Knee Lift! Mick podnosi lewą nogę Wade'a i wykonuje Elbow na tej nodze. Mick jeszcze podnosi oponenta i próba Suplex'u, ale Wade zablokował tą próbę i wykonał Snap Suplex! Wade powoli wdrapał się na narożnik i chciał wykonać Elbow Drop, ale gdy był w locie to Mick odsunął się i Wade trafił w pustkę. Odczuł to bardzo, a Mick chciał go osłabić jeszcze bardziej i wykonał mu Standing Leg Drop. Mick pochylił się nad swoim rywalem i zasypał go serią punchów, ale sędzia w porę go odsunął. Foley wykonał charakterystyczny dla siebie gest i zaczął podnosić Wade'a, ale ten wykonał Jawbreaker! Mick podniósł się, ale zainkasował serię w postaci dwóch Back Kicków oraz Big Boot'a. Wade podniósł zamroczonego Mick'a i dołożył dla niego jeszcze Pumphandle Falling Powerbomb! Wade przypina, ale ta akcja dała tylko 2 klepnięcia w matę. Mick zaczął powoli się podnosić, ale Wade wykonał Irwish Whip i dołożył Winds Of Change! Barrett zaczął tauntować. Mick powoli zaczął się podnosić, ale Wade zniecierpliwiony podszedł do niego, ale to był błąd ponieważ Mick wykonał School Boy'a! 1....2.....Kick Out! Obydwoje leżeli jeszcze dłuższą chwilę na macie, aż sędzia zaczął ich wyliczać. Jednak kiedy sędzia bytł już na pięciu obydwoje zaczęli przy pomocy lin się podnosić. Foley odbił się od lin, ale Wade uniknął próby Clotheslin'u i sam wykonał Backbreaker. Próba przypięcia, ale tylko 2 count. Wade chwycił się za głowę nie mogąc uwierzyć, że jeszcze nie wygrał. Wszedł on ponownie na narożnik, ale nagle podbiegł do niego Mick i potrząsnął liną tak, że Wade niezbyt ciekawie wylądował na narożniku. Mick powoli zaczął wchodzić na narożnik i osłabił swojego rywala jeszcze kilkoma punchami w głowę. Następnie krzyknął jeszcze "Bang! Bang" i wykonał Superplex! Cóż za akcja! Mick leżał tuż obok Wade'a i powoli zaczął czołgać się w jego kierunku. Położył rękę na swoim rywali, a sędzia zaczął liczyć. 1....2.....Kick Out! Mick złapał się za głowę. Jednak wstał i czekał tylko aby Barrett wstał. Kiedy już tak się stało, Foley wykonał Double arm DDT! Kiedy szykował się do przypięcia swojego rywala na arenie wybrzmiał theme song Knux'a i ten szybkim krokiem zaczął iść w kierunku ringu. Stanął on na apronie, a Mick stanał na przeciw niego i zaczął się pytać czego chce. Kiedy Mick stwierdził, że to nie ma sensu i odwrócił się od Knux'a, natychmiastowo otrzymał Wasteland od Barretta! Ten przypiął rywala, ale Knux wyciągnął go za nogę i pchnął prosto w metalowe schodki!

Winner of this match by DQ: Wade Barrett

Knux wparował do ringu i zaczął zasypywać Mick'a serią ciosów. Następnie wyniósł go i wykonał Body Slam. Podniósł on swojego rywala, odbił się od lin i dołożył jeszcze Running Crossbody. Foley powoli zaczął się podnosić, ale Knux nie chciał czekać. Podniósł go i wykonał Irwish Whip i dołożył Sitout Spinebuster. Krzyknął coś jeszcze do Foley'a i udał się na Backstage.

JBL: Knux chyba bardzo wściekły po porażce chciał się wyżyć na kimś, ale czemu padło na Mick'a Foley'a? To wie chyba tylko sam zawodnik. Jednak tym atakiem Knux pozbawił szansy na pas Mick'a i wątpię aby ten to tak zostawił.

Byron Saxton: Dokładnie. Szykuje nam się mała rywalizacja, ale pytanie brzmi po co? Tak naprawdę Knux nie miał żadnego kontaktu z żadnym z tych zawodników. Mick na pewno będzie szukał zemsty, tym bardziej że od zwycięstwa dzieliły go sekundy.

JBL: Knux zepsuł tylko całe widowisko, ponieważ walka ta była pełna kontr i emocji i gdyby nie ta ingerencja to mogłaby to być walka idealna. No właśnie mogłaby. A kto by się tego spodziewał patrząc na skład? Na pewno nie ja.

Byron Saxton: Ja również nie. A przed nami już tylko dwie walki i obydwie wyłonią pretendentów do głównego pasa mistrzowskiego. Randy Orton już zaraz zmierzy się z Tyson'em Kidd'em, a w walce wieczoru Ryback zmierzy się z Dolph'em Ziggler'em. Wielkie emocje jeszcze przed nami.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3155/110_Kyle_OReilly_7th_Year_Anniversary.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Cesaro_43_GD.jpg

Kamera przenosi nas do szatni Cesaro który najwyraźniej ćwiczy. Tym czasem słyszymy pukanie do drzwi i drzwi otwiera Kyle O'Rilley.

Cesaro: Czego tutaj? Kim ty w ogóle jesteś?

Kyle O'Rilley: Kyle O'Rilley i lepiej zapamiętaj to nazwisko. Szukałem swojej szatni, ale przez przypadek trafiłem tutaj. Ale spokojnie już ci nie przeszkadzam, bo widzę ćwiczysz, a czas najwyższy bo patrząc na ciebie bardzo to ci się przyda.

Cesaro: Przezabawne. Naprawdę widać, że masz poczucie humoru, ale lepiej nie podskakuj. Chyba dawno nie patrzyłeś w lustro patrząc na to jak pewny siebie jesteś. Podpowiem ci, jestem bardziej umięśniony, większy i po prostu lepszy. Dlatego wyjdź i lepiej nie pokazuj mi się na oczy.

Kyle O'Rilley: Oooo, mam się bać? Szwajcarska maszynka mi grozi? Wiesz co Cesaro? Mam gdzieś co mówisz, ponieważ nie boję się ciebie. Niepotrzebnie tutaj wchodziłem, tylko czas straciłem.

Kyle uśmiecha się jeszcze i wychodzi z szatni, a Cesaro zły wyładowuje złość na worku treningowym.

Walka #5

#1 contender to CWF Championship

Randy Orton vs Tyson Kidd

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_40.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/3791_Tyson_Kidd.jpg

Usłyszeliśmy gong i walka się rozpoczyna. Niespodziewanie Orton ruszył od razu z pięściami, ale Tyson uniknął ciosu i wykonał Low Kick, jeszcze jeden i jeszcze. Orton chwieje się na nogach, a Kidd odbija się od lin i Dropkick! Tyson próbuje przypięcia, ale Randy natychmiastowo odskakuje. Tyson podnosi swojego oponenta, ale chwila nie uwagi i Orton wykonuje Clothesline, Kidd się podnosi i jeszcze jeden. Orton się nakręca, ale Kidd wyturlał się z ringu i próbuje odpocząć. Orton wychodzi za ring, ale kiedy jest na apronie Kidd pociąga go za nogę i Randy spada za ring. Tyson wszedł do ringu i zaczął tauntować. Randy jednak po chwili też był już w ringu. Tym razem zawodnicy próbowali się wyczuć. Powoli zaczęli do siebie podchodzić. Nagle mamy klincz, ale Kidd przeszedł do Waist Locku, wyniesienie i obalenie. Typowo zapaśnicza akcja. Tyson zapina headlock w parterze, ale Randy podnosi się i wykonuje Back Suplex. Tyson próbuje się zebrać, ale otrzymuje Knee Drop. Randy podnosi rywala i częstuje go uppercut'em i jeszcze jednym. Randy wykonuje Irwish Whip i Lou Thesz Press od Ortona, a do tego masa ciosów w głowę Kidd'a. Sędzia w porę odciągnął Randy'ego, a Kidd ponownie wyczołgał się z ringu. Randy tym razem nie ruszył za nim, a Tyson zdenerwowany uderzył w stolik komentatorski. Randy pokazał, aby wszedł do ringu i ten tak uczynił. Randy powoli zaczął podchodzić do Tyson'a, ale ten zaskoczył go Spinning hell Kickiem. Tyson przypina, ale sędzia uderza tylko raz w matę. Kidd pokazuje, aby sędzia szybciej odliczał, a nie uwagę Tyson'a wykorzystał Orton i wykonał Inverted Headlock Backbreaker. Randy zaczął się nakręcać i szykował się pod RKO. Tyson wstał i jest próba, ale Kidd odepchnął go w liny i wykonał Hurricanrane! Tyson posłał Ortona w narożnik i chciał mu wykonać jakąś akcję, ale nie zdążył, bo Orton zamienił ich pozycjami i nagle wykonał Corner Clothesline! Tyson jest zamroczony, a Orton próbuje po raz drugi, ale Kidd unika ciosu. Po chwili podnosi Ortona tak, że ten siada na narożniku, a Tyson dokłada Springboard Frankensteiner! Próba pinu, ale Orton odskakuje przy drugim klepnięciu. Tyson wściekle rozpędza się jeszcze, wskakuje na druga linę i natychmiastowo dokłada Moonsault! Kidd powolnie wdrapuje się na narożnik i zachęca Randy'ego do tego, aby ten wstał. Trochę to zajęło nim Randy wstał, ale jest już na nogach i Tyson próbuje wykonać Diving Neckbreaker, ale Orton przechodzi do Powerslam'u! Randy przypina, ale Tyson w porę odskakuje. Orton podnosi swojego oponenta i dokłada Vertical Suplex. Tyson w sporych opałach, a Orton tylko się nakręca. Kidd wstaje i wydostaje się z próby Suplex'u. Odbija się od lin ale nadziewa się na Dropkick, a Orton w charakterystyczny dla siebie sposób dokłada jeszcze kolejny Knee Drop. Orton podniósł Kidd'a, ale ten wyprowadził jeden cios i dołożył DDT! Kidd przechodzi do Single Leg Boston Crab'u! Orton nie może wytrzymać z bólu, a na twarzy Kidd'a wymalowuje się uśmiech. Randy jednak doczołgał się do lin i Tyson był zmuszony do puszczenia uchwytu. Randy wstał, ale Kidd od razu wykonał mu Swinging Fisherman Suplex! Przypięcie. 1.....2.....Kick Out! Tyson chwyta się za głowę i nie może uwierzyć. Próbuje zapiąć Sharpshooter, ale Orton odpycha go nogami na liny, Kidd się odbija i mamy RKO! Randy przypina, 1.....2......3!

Winner of this match: Randy Orton

Randy świętuje, ale nagle na rampie pojawia się General Manager Bret Hart z mikrofonem w ręku.

Bret Hart: Randy gratuluję ci zwycięstwa, ale skoro jesteś tak dobry to na pewno to powtórzysz. Dlaczego? To proste. Noga Tyson'a była na linie podczas przypięcia i dlatego wznawiam ten pojedynek!

Randy i sędzia są zaskoczeni tym przebiegiem, a Tyson od razu wykonuje School Boy'a. Sędzia liczy. 1.....2....Kick Out! Kidd zaczyna wściekle kopać Orton'a, ale sędzia go odciąga. Tyson podnosi jeszcze swojego rywala i wykonuje Russian Legsweep. Kidd wszedł na narożnik i dołożył jeszcze Diving Elbow Drop. Kidd znów przypina, ale i tym razem Orton odskakuje. Kidd zdesperowany próbuje po raz drugi, ale i tym razem sędzia dolicza tylko do dwóch. Tyson zaczyna pysznić się, ale gdy się odwrócił otrzymał nagle Gut Kick i ułożył Kidd'a na linach i mamy Spike DDT! Orton szykuje się do RKO i mamy finisher Randy'ego! Przypięcie. 1.....2.....3.

Winner of this match: Randy Orton

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/3729_Konnor.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3761/3349_Viktor.jpg

Na arenie gasną światła, a na titantronie pojawiają się dwie postacie w ciemnym pokoju. Są to Konnor oraz Rick Viktor czyli The Ascension!

Konnor: Przychodzicie tutaj, szukając rozrywki. Chcecie oderwać się od codzienności, poczuć adrenalinę. Robicie to patrząc na ból innych. Cieszycie się z tego kiedy ktoś jest obijany. Niewiele nas różni. My też cieszymy się z zadawanego bólu, my również bierzemy to jako rodzaj zabawy. Zadawanie bólu jest takim jakby sposobem na odstresowanie się. Wszystkie nasze żale, grzechy spływają na naszych rywali, poprzez nasze ciosy, nasze krzyki. To nie sen, ani jawa. My jesteśmy prawdziwi. Możecie nazywać nas sadystami, ale skoro my nimi jesteśmy to czy nie jesteście nimi i wy? Kto przyszedł się tutaj najeść? Kto przyszedł kupić sobie jakiś gadżet? Lubicie patrzeć na cierpienie i my wam to zafundujemy.

Rick Viktor: Skoro tak bardzo tego chcecie, to również bardzo chcecie nas. Ja oraz Konnor jesteśmy stworzonymi maszynami do zadawania bólu. Przeżyliśmy tyle, że wściekłość wylewa się z nas. Każdego dnia mamy powód, aby niszczyć i każdego dnia chcemy to robić. Jesteśmy The Ascension. Jesteśmy prosto skonstruowaną maszyną. Przychodzimy, niszczymy, wychodzimy. Proste, ale jakże skuteczne. Jesteśmy śmiertelnie skuteczni.

Konnor: Możecie to wziąć jako kolejną próbę zastraszenia, prostego gadania które nic nie znaczy. Jednak w naszych oczach widać wszystko. Po ból, aż po cierpienie jakie możemy zadać. Nie wierzycie nam? Nie musicie. Wszystko wyjdzie na jaw, już za tydzień. Wszystko zmieni się diametralnie, a wtedy nic już nie będzie takie samo. Siła jaka w nas drzemie wyjdzie na zewnątrz, a wtedy będziecie mogli porównać to do klątwy żywiołowej, do apokalipsy. Wtedy nic nie będzie w stanie was uchronić.

Obraz urywa się.

Main Event

#2 Contender to CWF Championship

Dolph Ziggler vs Ryback

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler22_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/ryback_2_4.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczynamy. Dolph nie chciał rzucać się od razu na Ryback'a, a za to po nim było widać, że jest bardzo pewny siebie. Powoli zaczęli do siebie podchodzić i jest zwarcia, ale Ryback szybko przeszedł do headlocku i uderzył Dolph'a w głowę. Dolph zamroczony stanął przy linach, a Ryback rzuszył aby wykonać Clothesline, ale Show Off z\naciągnął linę w dół i Ryback wyleciał z ringu. Ziggler zaczął tanutować, ale Ryback wściekły wrócił do ringu. Dolph znów uniknął Clotheslin'u i wykonał Dropkick. Ryback szybko się podniósł, ale otrzymał ponownie Dropkick a na koniec jeszcze Elbow Drop. Dolph wchodzi na narożnik i czeka aż Ryback się podniesie. Ten jest już na nogach i Crossbody! Ale nie, Ryback przechwycił swojego rywala i wykonał Bearhug. Dolph zaczął się miotać, ale sam Ryback szybko puścił i dołożył Big Boot Dolph'owi. Dolph podniósł się, ale Ryback wykonał Lout Thesz Press i do tego jeszcze uderzenia Dolph'em o matę. Ryback krzyknął coś jeszcze do publiczności, ale był to błąd bo Dolph szybko wstał i próbował wykonać German Suplex, ale Ryback wydostał się z uchwytu i wykonał Short-arm Clothesline. Ryback podniósł swojego oponenta, wykonał Scoop Slami dołożył Big Boot'a siedzącemu Ziggler'owi. Ryback stanął w narożniku i zaczął wykrzykiwać "Feed Me More" i kiedy Dolph był już na nogach wykonał Meat Hook! Ryback widać, że chce szykować się do Shell Shocked'a ale kiedy ruszył na Dolph'a ten wykonał School Boya, ale Ryback bardzo szybko odskoczył. Ziggler natychmiast wstał i wykonał rywalowi Jumping DDT! Dolph podniósł jeszcze Ryback'a i dołożył Swinging Neckbreaker. Dolph zaczął łapać wiatr w żagle, a fani zaczęli chantować "Ziggler! Ziggler!". Go to nakręciło. Pchnął on Ryback'a z problemami do narożnika i wsadził na drugą linę. Dolph poprawił włosy, sam wszedł na narożnik i mamy próbę Facebuster'a z narożnika! Ale Ryback w porę odepchnął Zigglera i zeskoczył z narożnika. Dolph wstał natychmiast i ruszył na Ryback'a, ale nadział się na Spinebuster! The Big Guy zaczął się nakręcać. Podniósł rywala i dołożył jeszcze Over Head Belly to Belly Suplex. Ryback przypina, ale Dolph odskakuje po drugim klepnięciu w matę. Ryback nonszalancko podniósł swojego oponenta, ale ten wykonał Gut Kick i Facebuster! Dolph przypina. 1....2...Kick Out! Dolph wykonuje charakterystyczną dla siebie serię Elbow Dropów, a nastęonie zachęca Ryback'a do tego aby wstał. The Human Wrecking Ball jest już na nogach, a Ziggler wykonuje Zig Zag! Ale jednak nie. Ryback przytrzymał się lin, a Dolph odbił się praktycznie od niego. Ryback chciał to wykorzystać i wyniósł już swojego rywala pod Shell Shocked, ale Dolph poczęstował go kilkoma łokciami i Ryback puścił, a Dolph wykonał Zig Zag! Przypięcie. 1....2.....Kick Out! Dolph nie może uwierzyć w to, że nie dał jeszcze rady. Ryback po dłuższej chwili zaczął się podnosić, ale Dolph odbija się od lin i wykonuje Famouser! The Big Guy wstaje, ale Dolph zapina Sleeper Hold! Ryback walczy z uchwytem i wbiega tyłem do narożnika i Dolph puszcza. Dolph został w narożniku, a Ryback dołożył Corner Clothesline. Dolph jeszcze na nogach, ale Ryback natychmiast dokłada Powerbomb! Ryback pokazuje, że będzie to koniec i tak jest Shell Shocked! Przypięcie. 1.....2......3!

Winner of this match: Ryback

Ryback zaczął świętować po zwycięskiej walce, a Dolph szybko udał się na Backstage. The Big Guy wykrzykiwał "Feed Me More! Feed Me More!", ale nagle na titantronie pokazał się pewien obraz. Były to dwie dłonie. Nagle jedna z nich przybrała kształt paszczy i pożarła drugą. Na koniec wyskoczył napis "Nakarmię cię". Widokiem skołowanego Ryback'a kończymy pierwszy epizod Combo Clash!

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

1

• Joel

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Masz całkiem fajny roster i wszystko dobrze wygląda na razie graficznie. Dobry pomysł, by na razie nie wprowadzać Chairmana, a by rządził Bret Hart. Widać pierwsze zalążki feudów, choćby między Knuxem, a Wadem Barrettem. Ciekawa też końcówka, która zapowiada, że mimo zwycięstwa z Dolphem Zigglerem Rybacka czeka coś więcej.

Życzę weny w pisaniu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...