Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czas obalić stereotypy..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

OScar Knifer przechadza się ulicami miasta w którym odbędzie sie Cage Revolution PPV, po chwili dołącza do niego Paul Offten który był w

kawiarni w celu konsumpcji pączka.

Paul : Oh, ten Wrocław to świetne miasto, spójrz na to wsyztsko dookoła..metropolia jak byk

Oscar : I jaka piękna hala ludowa..

Paul : Tiaa..i jacy świetni wrestlerzy będą w niej walczyć.

Offten uśmiechnął się i poklepał Oscara po plecach.

Paul : Zostałeś juz zaczepiony przez jakiegoś fana ?

Oscar : No coś tam było..ale zrobiłem sobie z dzieciakami zdjęcie i po problemie.

Paul : Ja z kolei byłem w sklepie sporotowym, tak przeglądam sobie koszulki, patrze a tam koszulka z twoim wizerunkiem i napis one and only Tag Team Champion, kupiłbym z tym że nie miałem przy sobie portfela.

Oscar : Moim zdaniem AWF nieco przegina z tym merchandsie'm, chyba każdy wrestler ma swoją koszulkę, rodzice zbankrutują..

Paul : Ale to już nie nasz problem.

Oscar : Dobra, szósta dochodzi, pakujemy się w samochód i jedziemy..

Paul : Ok

Oscar i Paul weszli do nowej fory Offtena ( Peugot 307 cabrio ) I pojechali w stronę Hali w której odbędzie się Cage Revolution, jako że wóz dosyć szybki, to trasa zajęła im 10 minut.

Paul : I jak się jechało ?

Oscar : Całkiem, całkiem...ile to pali ?

Paul : Zapewniam cie, niewiele.

Oscar : Wchodzimy.

Knifer i Offten weszli do hali ludowej, przechdzają się ogromnym korytarzem..

Paul : Słyszałeś że ta hala może pomieścić 7 tysięcy widzów ?

Knifer : Tak, slyszalem i coś mi się wydaje że będziemy mieli komplecik.

Paul : Komplecik będzie oglądał jak Knifer broni tytułu mistrza!

Knifer : A kasteta masz ?

Paul : Mam, ale nie sądze by był ci potrzebny..ale mam też mikrofony, jakby ta chołota organizująca miała czegoś nie dopilnować to wiesz..

Knifer : A ja uważam że było to zrobione zpremedytacją.

Paul : Taak, oczywiście, ty i te twoje teorie spiskowe..dobra byczku, leć się przebrać, machniesz szybkiego speecha i idziemy na miasto, mam się zamiar porządnie wyszalec.

Knifer : Zobaczymy jak będzie..

Knifer poszedł do swojej szatni, gdzie przebrał się..Po jakichś 15 minutach rozległo się pukanie do drzwi..

Knifer : No ?!

Paul : Jasna cholera! Co za syf! Co za łajno! Wyszedłem na chwile przed hale żeby dotlenić się a tu banda jakichś lumpów zaczyna się na mnie rzucać! Mówie im że ja to Paul Offten, z AWF a Ci mi na to że też ukończyli Akademie Wychowania Fizycznego! Dobrze że zdąrzyłem uciec bo by mnie jeszcze obili!

Knifer : Zajemiemy się nimi później..Chodźmy już...

Oscar Knifer wraz ze swoim Managerem idą już w strone wejścia na ring...

'Bound' Disturbeda zaczyna powoli napełniać wypełnioną po brzegi halę we Wrocławiu! Wybuchają fajerwerki...Knifer/w Offten ukazują się publiczności! Publiczność szaleje na widok swojego Tag Team Championa, Oscar wita się z publicznością a Offten wręcza jej talony na zniżkę na Big Maca!

SC : A co to za szopki w ogóle ? Grubasie! Słyszysz mnie ?

MM : Czy ty tylko potrafisz używać wyzwisk ?

SC : Pod adresem Offtena tak! Jest on moją najbardziej znienawidzona osobą w tej federacji!

MM : On jest tylko podwieczorkiem dla dania głównego, Knifera

SC : Dania które ten grubas najchętniej by skonsumował! Wielkie pupilki publiczności a żeby wygrać kastetu musieli użyć!

MM : Zauważ że to Destroyer pierwszy wykonał dwa razy low blow, w ogóle Knifer dominował przez całą walkę!

Knifer jest już na ringu. Offten w tym czasie podszedł do dwójki komentatorów i wręczył im komplet mikforonów, Czółkowski zrobił się aż czerowny..

SC : Cóż on sobie do jasnej chloery myśli!

MM : Myśli przyszłościowo, mając na uwadze to co wydarzyło się na ostatnim Outbreak.

SC : Ahh! Moim marzeniem jest walka z tym typem!

Knifer :

Cage Revolution..Rewolucja w klatce, brzmi to dosyć drastycznie, hektolitry krwi, brzęk kości, powyrywane włosy..Cofnijmy się wstecz do

ostatniego Outbreak, mój ówczesny przeciwnik, Destroyer miał być bardzo wymagającym rywalem, wielu skazywało mnie na jego pożaracie, padały

słowa.."on jest większy", "Knifer się wypala" i tym podobne. Jak było ? Każdy to widział, walka była chyba najkrótszą na gali, jedyne co ten

Destroyer pokazał to dwa low blow, Oscar Knifer nie był mu oczywiście dłużny i zostawił go w kałuży własnej krwi!

Kolejna sprawa,

każdy doskonale widział że chciałem nawiązać jakiś kontakt z Methodem, byłem w stanie iśc mu już nawet na rękę i osiągnąc jakiś kompromis.

Chris wybrał jednak inną drogą, woli walki ze mną, walki która udowodni kto jest lepszy, kto naprawde zasługuje na Attitude Wrestling

Federation Tag Team Championship! W uszach utkwiły mi jedna słowa Methoda.."Gdybym mial sobie wybierac partnera…bylbys na ostatnim

miejscu…leszczu!" dopiero na Cage Revolution okaże się kto jest leszczem, obydwoje pokonywaliśmy już na Outbreak swoich drugich przeciwników,

ja Destroyera a ty Pantera, jak więc widać ta walka będzie się rozgrywała głównie między nami.

Może chwilke o moim tag team partnerze..pamiętam, ze kiedyś już mieliśmy okazje współpracować, jak sie okazało ta współpraca była niezbyt owocna, nie wygraliśmy. Na ostatnim Outbreak Panter przegrał z Methodem, to też nie napawa mnie optymizmem..jest jednak coś, takie coś co

pozwala mi wierzyć w ciebie Panter! Coś co mówi mi o tym, że to ty wraz ze mną będziesz AWF Tag Team Championem! Nie Method! Nie Destroyer! Oscar Knifer i The Panter!

Paul, pozwól na chwilke, daj mi naszego małego przyjaciela..

Offten dał Kniferowi do ręki kastet,a Knifer założył go..publicznośc jest nieco zmieszana..

Każdy doskonale wie, do czego posunąłem się tydzień temu, użyłem tego kastetu by ułatwić sobie zadanie, zaręczam..że nie zawacham się zrobić tego raz jeszcze o ile będzie konieczność! Ludzie kojarzą mnie z dosyć cukierkowym mistrzem, pora zmienić ten stereotyp..

Publicznośc zaczyna nie wiedzieć czemu wznosić okrzyki 'Knifer' Knifer'

Mój drogi kastecie, chcesz coś rozpieprzyć, wiem to przecież...

Knifer uderzył kastetem w poduszkę która była w narożniku po czym powiedział tylko patrząc z irnoią na rozwalony narożnik..

Method, pamiętaj, chce tylko tego co moje!

Disturbed znów dobiegł do oszu publiczności a Knifer opuścił ring, Offten także podniósł dupę z krzesła poza ringiem i dwójka udała się z powrotem na zaplecze.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie