Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Łowca wraca na swój tron ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

AWF TV

Wrocław 25.05.2006.

Show promujące Cage Revolution, wyświetlane parę razy w lokalnej TV w ciągu tygodnia porzedzającego PPV, jako pewna forma pre-show .

MM- Witamy na ostatniej prostej ku AWF PPV o jakże znaczącej nazwie ... jesteśmy tuż przed Cage Revolution!

SC- Nadchodzi kolejny sukces the BackStabbera, tytułowa rewolucja to będzie ostateczny cios dla Scythera i garstki popierającej go za kulisami ... Mój Boże, może nawet to i Twój koniec, Mazur ...

MM- Powiedziałbym ci teraz nieco zniekształconą wersje słów Bubby na temat walorów twego komentarza ...

SC- A ja z kolei powiedziałbym ci, że gdy Bubbą zajmie się Psycho, odechce mu się jakichkolwiek komentarzy, może za wyjątkiem tych powiązanych z nabytymi kontuzjami...

MM- Tak, przed wspaniała walka o European Title, nieco niespodziewany Garrota Match pomiędzy dawnymi przyjaciółmi .. a dziś wielkimi wrogami...

SC- Przede wszystkim jednak mamy na stanie niesamowity main event, Triple Threat & Triple Cage AWF Championship Match...

MM - Rzadko kiedy mogę się zgodzić ze Stasiem ...

SC- The Czoło! The Czoło, na Boga! Zadbam byś po PPV pożegnał się z posadą...

MM- Bez komentarza ... Zgodnie z zapowiedziami, rozpoczynamy od mocnego uderzenia ... Mówiąc o main evencie jakże wielkiego PPV .. Przed nami jeden z uczestników... Po ostatnim zwycięstwie na Outbreak nr.1 contender do AWF Championship... Tak, dostaję informację, Kraven jest już w hali ...

Widzimy obraz backstage ... Kamerzysta zagląda przez otwarte drzwi jednej z szatni.. W niej widać rozmawiąjącego przez telefon Huntera ...

- Powiedz mu, że ma stanowić jedynie element wsparcia ... Wsparcia, job twoja mać, dobrze słyszysz, nie zamierzam ryzykować... Jak to ? Jest tu na twoje życzenie, miał pomagać, a nie .... Jak to nie zamierzasz się mieszać ....

Kraven odwracjąc się zauważa kamerzystę, po budzącej podziw wiązance rosyjskich przekleństw dociekliwy operator szybko wycofuje się , transmisja ulega przerwaniu i rozpoczynają się reklamy...

Show ponownie on air. Przenosimy się za kulisy .... Widać Rosjanina idącego wolno korytarzem, charekterystycznym aroganckim krokiem, z rosyjską wodą mineralną w lewej dłoni, czarnych spodniach i bezrękawnikowej kamizelce ze zwierzęcych skór... Rozpoczyna się entrance Rosjanina. W czerwono-czarnej aurze świateł, przy hymnie ZSRR wykonywanym przez chór Armii Czerwonej, Kraven wyłania się spod AttitudeVision... Hunter wyrzuca butelkę wody w stronę widowni, taunt'ując unosi w górę oba ramiona .. Widownia reaguje błyskawicznie heel heat'em... Kraven szyderczo się uśmiechając charakterystycznym gestem pokazuje, że wkrótce pas będzie otaczał jego biodra ...

SC- Przyszły World Champion w mojej opinii!

MM- Czas pokaże...

Kraven wchodzi na narożnik, zrzucając kamizelkę i napinając umięśnioną posturę ... Łowca zeskakuje na matę, theme cichnie ... Rosjanin łapie rzucony mu mikrofon, przechodzi parę kroków i rozpoczyna speech ...

- Priwiet ... (lekki heel heat).. Można więc powiedzieć ... że słowo stało się ciałem. Zaiste, zapowiadałem, że trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling wraca na należne mu miejsce ... wracam na tron ... wracam na piedestał ... wracam ponownie pełnić moją rolę .. moją dawną, należną mi funkcję w polskim wrestlingowym światku ... Rolę boga , rolę niepokonanego mistrza, rolę osoby rozdającej karty .. już kilka tygodni temu Łowca zapowiedział, że zmienia się epoka... w historii tej nieco skromnej federacji ... zapowiadałem, że nadchodzi nowa era ... Czas rządów Wielkiej Trójcy ze Wschodu, jak już określiło to zjawisko skromne polskie środowisko pro-wrestlingwe.. Ta era, ten nowy czas rządów przechodzi właśnie swój okres kulminacyjny.... Tym wielkim... historycznym momentem będzie nadchodząca... kolejna zresztą z rzędu... wiktoria trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling ... kiedy najlepszy techniczny wrestler w historii tej planety uniesie swoje AWF World Heavweight Championship do góry... kiedy tłumy was, żądnych krwi i zarumienionych od emocji widzów na trybunach zakrzyknie z nienawiścią obraźliwy jęk złości ... grymas niezadwolenia... widząc płaszczącego mi się pod stopami, przereklamowanego, nabuzowanego pozytywną propogandą parodię wrestlera, którym jest ten jakże medialny - i żałosny zarazem- surfer ... wtedy właśnie poczujecie .. że nadszedł nowy czas. Wtedy będziecie już pewni, że me zapowiedzi... me słynne umiejętności .... ma dominacja w przeszłości.. nie były nic nie wartymi mrzonkami. Wtedy wy ... wy wszyscy zrozumiecie, że w AWF pojawiła się siła mająca monopol na władzę, zaś najważniejszy obecnie tytuł w polskim pro wrestlingu trafił do najpotężniejszego z mistrzów , mistrza mistrzów, Kravena Łowcy ...

Buczenie widowni daje o sobie znać, słychać również lekkie "wyp****, wyp****", publiczność wyraźnie się nie nudzi.. Kraven unosząc brew lekko pauzuje, następnie kontynuuje próbując dać do zrozumienia, że nie przywiązuje wagi do reakcji widowni...

-... Myśliwego, który nigdy już nie wypuści z rąk ciężko zdobytej zwierzyny ... To trofeum, trofeum po które pewnie zmierzam, które będę dzierżył już na dniach .. było moim celem od tygodni. Jak już mówiłem ostatnio... Nic nie wzmaga w mej krwi takiego charakterystycznego wrzenia ... takiej chęci zadawania bólu i cierpienia ... jak długo wypracowywany sukces .. finalny owoc litrów potu. Zwieńczenie mej dominacji, główny cel łówów... to właśnie nachodzi.. I wierzcie mi, "prijaciele" ... Powtarzam się po raz kolejny... NIC nie mobilizuje Kravena tak jak błyszczący w tle tytuł... NIE ma trudniejszej walki z Łowcą niż ta z mistrzowską stypulacją.... Zapytajcie się zresztą tych wszystkich pokonanych przeze mnie gwiazdorów... tych wszystkich, których jeszcze przed moim przybyciem do Polski nazywaliście mianem ikon ... hardcore'owcy jak Hangman (cheer!).. latające kuraki jak Juice (mega cheer!)... brawlerzy jak Szakal (cheer!)... ba, nawet uosobienie "wrestlera kompletnego", Game.. (mieszana reakcja widowni z przewagą heel heatu)... oni wszyscy ... jeden po drugim .. po kolei.... uznawali mą wyższość. Każda pojedyńcza kropla krwi... każdy jęk bólu ... każde klępnięcie o matę .. każde liczenie sędziego ... dodawało mi prestiżu, dodawało mi chwały, zapewniało mi dozgonny respekt także tutaj, na obskuranckiej, polskiej ziemi. Wtedy gdy ulegały wasze gwiazdy ... i dziś ... istniał jednak pewien bardzo ważny aspekt tej całej zabawy ... Jest coś, co się nie zmienia już od lat. Tamte rywalizacje.. i ta która nadejdzie na dniach, na PPV.. są ściśle połączone.... nie, nie moim prestiżem i szacunkiem pośród szeregowego przeciętniactwa za kulisami .. nie, cechą wspolną nie są rosnące rzesze fanów doceniających mój kunszt ... Cechą wspólną tamtych rywalizacji i dzisiejszych ringowych batalii .. jest poziom mych umiejętności. To właśnie one są najważniejszym, niezmiennym czynnkiem. Walk nie wygrywa się chwałą i prestiżem. Batalii nie wygrywa się popularnością.. Walki wygrywa się swym kunsztem, wyszkoleniem technicznym, przygotowaniem fizycznym ... A to w przypadku Łowcy ... jest niezmienne. I to własnie tym was miażdzę, Polacy ... Nie pasami, które przy sprzyjających okolicznościach, na przykład wtedy gdy w rosterze nie widnieje imie trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling, zdobyć może byle miernota... nie uznaniem fanów, którym przecież w największym stopniu szczycą się beztalencia, bardziej powiązane z jakimś byle surfingiem niż walką w ringu...

Lekkie buczenie. Kamera wyłapuje kilka transparentów pośród widowni... Widzimy m.in. napisy: "Attitude is my champ", "Przybyłam tu dla Chrisa a nie ruskiego knura"...

- Miażdżyłem was w przeszłości ... i będzie to nadal stały aspekt jakichkolwiek rywalizacji z udziałem Kravena! ... Dominacja trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling była niepodważalna ... jest niepodważalna .. i z AWF Title na mym ramieniu ... będzie niepodważalna ... Kiedy przyszedlem do AWF ... kiedy ogłosiłem mój udział w federacji ... wielu z was wątpiło ... krytycy, job twoja mać, twierdzili wręcz że to bardzo zła decyzja .. Ignoranci uważali, że Myśliwy nie jest już tą cholerną, kopiącą tyłki legendą ... Mawiano, że z Łowcy trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling stanie się zwierzyną... Właśnie dlatego najlepszy wrestler techniczny w historii nie może doczekać się nadchodzącej gali... Gdzież będą ci krytycy po PPV ? Gdzie będą ci przeklęci Polacy kiedy udowodnie światu raz jeszcze, że nikt na polskiej ziemi nie jest w stanie zatrzymać trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling? W AWF minęło już kilka tygodni od początku panowania Łowcy... jestem tutaj niepokonany, silniejszy niż kiedykolwiek, dosknale przygotowany do łowów, dodatkowo - z jeszcze większym bagażem doświadczeń ... W EWF bardzo czesto próbowano zastopować mi droge do hegemonii ... Kierując mnie na boczny tor .. Angażując w mało ważne, mało znaczące rywalizacje.. Kierownictwo, być może z celów marketingowych, nie życzyło sobie bym miał nadzwyczaj wiele okazji by ukazać swą wyższość nad polską tłuszczą... Z wielką przyjemnością mogę stwierdzić, że tutaj..w AWF.. jest inaczej. Pan BackStabber... którego korzystając z okazji chciałem serdecznie pozdrowić ...

Silny heel heat, Rosjanin się uśmiecha i szybko kontynuuje...

- ... Towarzysz BackStabber zna potencjał trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling. Wie, jak wielką siłę niszczenia niesie ze sobą Łowca w kwadratowym pierścieniu .. BackStabber wie, że nikt inny nie zasługuje w historii polskich federacji na tytuł mistrza świata .. bardziej niż ja. I także wy to wiecie, Polaczki ... Nikt nie jest godny tego złota bardziej niż pierwszy EWF World Champion w historii, nikt nie będzie lepiej reprezentował rosteru na świecie .. nikt nie będzie lepiej odzwierciedlał poziom federacji .. .. niż Kraven the Hunter. Bo fakt faktem .. zwracam się tutaj mym głosem za kulisy.. czy też przed telewizory, do tych, którzy w AWF nie walczą, ale pamiętają mnie z innych organizacji... Lubi mnie pośród was niewielu ... ledwie garstka ... moje dokonania doceniają- przynajmniej mówiąc o tym głośno- jedynie nieliczni... Walki ze mną ... BOJĄ się WSZYSCY.... I jakem Kraven, zapowiadam, że dalej będe dawał wam ku temu powody ... Dalej będę waszym koszmarem ... I tak jak w przeszłości ... ponownie... będę WASZYM mistrzem ........

Publiczność koszmarnie buczy, rozsierdzony Rosjanin unosi dłonie do góry w geście triumfu....Widownia po chwili cichnie, Kravinoff mówi zaś dalej ...

- .... ku waszej wielkiej radości, jak widzę... Rosjanin ... będzie Mistrzem Świata ... zaiste, godny to tytuł dla trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... Chciałem jednak zaznaczyć .. że nadchodzące zwieńczenie drogi po tytuł... nie będzie spacerkiem. Nie będzie imperialistycznym, medialnym gównem w papierku, poziom tej walki naprawdę godny jest najpiękniejszego opakowania... Bowiem przeciwnikiem Łowcy będzie po raz kolejny Yamato Konoe. A jest to, zaiste, przeciwnik wymagający. Wymagający jak nikt inny w Attitude Wrestling Federation. Ba, trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling jest w stanie jasno stwierdzić, że w chwili obecnej nie istnieje Polak który byłby w stanie stawić się na ringu ... i stanowić większe wyzwanie dla Łowcy niż mój japońskiego prijaciel. Postawa Yamato stanowi chyba wielkie zaskoczenie nawet dla samego Game'a, jak mniemam... Zaprawdę, w trakcie naszej walki robił co mógł, po walce zaś miałem aż wyrzuty sumienia, że cała ta gloria zwycięstwa spływa jedynie na moje barki ... Należy jasno powiedzieć, że towarzysz BackStabber po raz kolejny wykazał się doskonałym wyczuciem.. udział Konoe w mej walce z imitacją wrestlera o imieniu Chris Attitude dodaje tej konfrontacji splendoru, śmiem wręcz twierdzić, że Konoe nadaje temu pojedynkowi jakikolwiek sens... U Japończyka widać postępy, z każdą walką będzie jeszcze lepszy... Niestety, szkoda, że ringowa rywalizacja wydaje się być u niego w dalszym ciągu kwestią drugorzędna... Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling nie ukrywa, że rozterki filozoficzno-moralne nie wydają się najlepszym tematem na czas transmisyjny w federacji wrestlingowej ... nie ukrywam, że czasem czuje się niezmiernie zdziwiony niektórymi wystąpieniami imć Konoe ... ale za niego przemówi mata, a nie słowa, notabene często absurdalnej natury... Yamato wkrótce wywalczy sobię drogę ku tytułowi mistrzowskiemu... jednakże póki członkiem tejże organizacji jest sam Łowca, najcenniejszy pas w przypadku Japończyka ... niestety, pomimo mego szacunku ... jest niemożliwy. Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest tyle innych tytułów mistrzowskich ..... Osoby próbujące zwalczać nowy ład w federacji zapewne liczą, że nasz niezłomny sojusz ulegnie zachwianiu ... Prawdą bowiem jest, że żądza sławy, poczucie niższości .. niszczyło w przeszłości wielkie przymierza. Powtarzam to jednak po raz kolejny ...Skazani na klęske osobnicy tacy jak niejaki Scythe.. muszą obejść się smakiem... Jestem przekonany, że Yamato nie ma żadnej wewnętrznej urazy w stosunku do trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... Zwycięzca w zeszłym tygodniu mógł być tylko jeden...należy jednak pamiętać o sławetnym "gloria victis" ... Nie ukrywam, że z wielką przyjemnością przyjąłem fakt, ze będziemy toczyć naszą rywalizację w klatce .. ba... klatce trzypiętrowej... Nawet laik wie bowiem, że pomimo moich niezaprzeczalnych umiejętności natury technicznej ... Łowca jest wręcz stoworzony do barbarzyńskich rywalizacji pośród setek kilogramów stali ... To ja toczyłem sławetne boje w ramach Hell in a Cell z Game'em, były to pojedynki które do dziś prezentowane są jako biblia.. jako kanon wrestlingowej konfrontacji ... To właśnie ja, a nie nikt inny, sprowadzany byłem niczym gladiator do klatki z największymi imionami tego biznesu ... i to właśnie ja, a nikt inny... wychodziłem z tej śmiercionośnej stali... jako zwycięzca. To właśnie bedzie moja przewaga, Yamato. Zmierzymy się po raz kolejny .. Po raz kolejny będzie to moje królestwo .. moje pole do popisu ... moja domena ... moje pole łowieckie ... Ta klatka to mój sprzymierzeniec. Czas jednak przejść do zdecydowanie słabszego ogniwa pojedynku... człowieka, który znalazł się w tej walce całkowicie przez przypadek ...Zdobywając jakiś cholerny title shot bodajże w momencie, gdy trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling był jeszcze poza właściwą grą... Chris ... More ? Attitude ...

Widownia reaguje cheerem, Kraven z pogardą rozgląda się po trybunach ...

- Ten osobnik przypomina mi .. balon. Napompowany, przerośnięty balon. Balon, który może pęknąć za sprawą jednego, cierniowego kolca.. Jednego! ... Jednego ciernia .. a obiecuje Ci to, surfurze ... że w trakcie starcia z trzykrotnym mistrzem Russian Pro Wrestling będziesz miał do czynienia z tysiącem cierni .. Zaś każdy z nich .. zaaplikuje Ci solidną dawkę cierpienia. Ta potrójna klatka to będzie Twoja osobista droga krzyżowa ... Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling wystąpi zaś w roli Twego ciemiężyciela ... Dlaczego więc jeszcze nazywam moją najlbiższą ofiarę miarą balonu? .. Za napuchnięty balon uważam twoją pozycję w federacji ... Nic nie osiągnąłeś ... Jestes człowiekiem bez przeszłości, nie wiadomo nawet czy można nazwać cię mianem wrestlera ... Twoja pozycja to efekt napompowania wynikłego z twej nieuzasadnionej popularności, twoich osiągnieć na innym polu niż ring ... Zastępy tych fanów ... Twa obecność w mediach ... Te cholerne, tandetne koszulki ... to właśnie Ty , Chrisie Attitude. To właśnie Ty ... i nic więcej. To nie turniej surfingowy, czy tam jak to jankesi nazywają ... To nie cholerny wernisaż mody ... Do wejścia na szczyt potrzeba znacznie, znacznie więcej... Sukcesu we wrestlingu nie osiąga się twoimi gówno wartymi audycjami z listonoszem w roli głównej ... Odstajesz od trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling, Attitude, i Łowca ci to udowodni.. Będą czerpał z twej męki pełnymi garściami, a pewien jestem, że książe Konoe dołoży także swoje trzy ruble... Protekcja Scythera zakończy się dla ciebie tak samo tragicznie jak dla Jupitera ... Twa kariera wisi na włosku, Attitude... A twe marzenie o mistrzowskim tytule ... twa chciwość.. przyniesie ci zgubę. Twa żądzą popularności zestawi się z brutalną rzeczywistością ringowej maty .. Maty, w sprowadzaniu na którą jestem ekspertem. Na tym jednak się nie skończy.. Ty, Attitude, w przeciwieństwie do Jupitera ... nie będziesz nawet w stanie sturlać się z maty .. nie będziesz mógł uciec .. nie będziesz miał szansy by udzielono ci pomocy.. Ty będziesz otoczony stalą ... Będziesz w mej prywatnej klatce .. Prywatnej klatce Łowcy! Paradoksalnie, sam z własnej woli przekroczysz jej próg ... Brnąc jednak dalej w tym paradoksie ... na własne życzenie... nie będziesz mógł jej opuścić. Opuścisz ją jedynie na moje życzenie ... na prywatne życzenie trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling ... Wtedy, gdy uznam, że zostaniesz pohańbiony w ostatecznym stopniu .. Wtedy, gdy ocenię, że udowodniłem już wystarczjąco polactwu siedzącemu na trybunach gdzie miejsce ich papierowego idola ... Wtedy, gdy poczuje, że ilość wylanej przez ciebie krwi da do myślenia szefostwu, kogo należy wystawiać do pojedynku z trzykrotnym mistrzem Russian Pro Wrestling ... Zapewne kusić mnie będzie to, by poczekać na trapionego wyrzutami sumienia Scythera ... który podbiegłby w okolice ringu z białym ręcznikiem ... Wiem jednak, że to będzie niemożliwe ... bynajmniej nie w związku z rzekomym byciem "bezlitosnym", jak to zwie siebie nasz wspaniały komisarz .. Scyther nie będzie mógł interweniować .. bo sam już nie będzie w stanie o własnych siłach poruszać się po swojej walce z BackStabberem!!!

Słychać heel heat, Hunter szydząco usmiechając się wyrzuca za plecy mikrofon... Rosjanin wykonuje swój gest Kozakiewicza, po czym napinając muskulaturę wchodzi na narożnik i taunt'uje, raz jeszcze charakterystycznym gestem ukazując swe biodra ...

"Cage Revolution's main event: Kraven" build-up promo.

[jeden ze spotów lecących w TV jako reklamówka PPV]

Jego powrot był jedna z najwiekszych niespodzianek w historii polskiego pro wrestlingu .... (widzimy Kravena przeskakującego przez barierki w trakcie swojego debiutu na Outbreak) ..... Ikona EWF ......(widzimy Rosjanina przyjmującego "Felka" ex-aqueo w kategorii najlepszego wrestlera w historii EWF).... Uważający sie za symbol technicznego wrestlingu ......(ujęcia Kraven Crossface wykonywanego na Konoe poza ringiem)....... znienawidzony .......(widzimy zwolniony urywek Kravena wykonującego gest Kozakiewicza, w akompaniamencie lecących kubków i śmieci)......... respektowany .......(ujęcie prezentujące transparent jednego z fanów: "Polski się nie wstydzę, Rosji nienawidzę, z Russian Pro Wrestling jednak nie szydzę")........ jak narazie niepokonany w AWF .....(Hunter z uniesioną przez sędziego ręką po walce z Konoe)... tym razem jednak... była gwiazda EWF wyrusza na największe łowy w swej karierze ... (widzimy Rosjanina wyciskającego w jakiejś zaciemnionej siłowni) Łowy, w których myśliwy może stać się zwierzyną ....(Kraven, trzymajac przed soba krzeslo biegnie, aby uderzyc nim rywala, Yamato unika ciosu, po czym wykonuje Superkick trafiajac w krzeslo) ...Łowy bez zasad, w których przyjaciel staje się wrogiem ....(Ujęcie przedstawiające stojących naprzeciwko siebie Kravena i Konoe przed rozpoczynającym pojedynek gongiem) Łowy z jednym, ostatecznym celem.... (widać Scythera trzymającego wakatujące AWF Title) Łowy, których nagrodą jest nieśmiertelność ....(ujęcie zapełnionej po brzegi widowni jednej z hal).... niesmiertelność w postaci annałów historii, bycie AWF World Champem .... (widzimy sędziego unoszącego tytuł i zarazem wskazującego stawkę pojedynku z Rise of the Champions)... Tron nie bedzie juz dłużej pusty... (Kraven- NIC nie mobilizuje Kravena tak jak błyszczący w tle tytuł... NIE ma trudniejszej walki z Łowcą niż ta z mistrzowską stypulacją....) Potrójna klatka ...(Stabber: stawką tego Triple Threat Triple Cage Match'u bedzie AWF Championship Title - pas zawieszony bedzie nad najwyzej polozona klatka!!) Potrójna rywalizacja...(Stabber: w walce wieczoru zmierza sie Chris Attitude {wizerunek Chrisa przybijającego piątki przez barierki}oraz moi dwaj przyjaciele, Lowca Kraven {mignięcie taunt'ującego Rosjanina} i ksiaze Yamato Konoe!{urywek strzepującego pyłek Japończyka}) Potrójne piekło ....(widzimy animację znaną nam z plakatu PPV). ... Attitude vs Konoe vs Kraven ... AWF World Heavyweight Championship.... Cage Revolution!

Cage Revolution Press Conference

Wrocław 27.05.2006

Konferencja trwa już kilka dobrych minut... Kilku wrestlerów zdążyło się już wypowiedzieć na temat nadchodzącego wydarzenia.

MM- Drodzy panstwo ... Czas przedstawić uczestników pojedynku wieczoru .. Pojedynku, który w moim mniemaniu przejdzie do historii AWF, będąc zarazem jednym z lepszych starć w dorobku całego, polskiego wrestlingu... Walka w trzy piętrowej, specjalnie skonstruowanej klatce ... Przed nami jeden z pretendentów do najważniejszego pasa... Były Russian Pro Wrestling champion i EWF World Champion ... Kraaaaaven the Huuunter.

Skupiony Kraven w czarnym garniturze zmienia odchodzącego w bok Mazura przy mikrofonie... Rosjanin wygląda na bardzo skupionego i nie będacego w nastroju do żartów..

- Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling z wielkim zażenowaniem podchodzi do określenia nadchodzącej walki mianem wielkiego dokonania "polskiego wrestlingu", zaiste, ciekawe spostrzeżenie zważywszy na fakt występowania w tym pojedynku dwóch czystej krwi Rosjanina i Japończyka, na dokładkę z wysmarowanym samoopalaczem pół-Polakiem internacjonalistą, który zmienił swe imię na język jankeski, zapewne w celu medialnego rozgłosu na obczyźnie... Jakkolwiek Łowca nie jest nadzwyczajnie zadowolony z poziomu jednego z przeciwników... któremu zresztą poświęciłem ostatnie zdanie... trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling zapowiada bardzo dobre, ostre starcie, wyrażając jednocześnie nadzieję, że kolejna porażka księcia Konoe nie wpłynie negatywne na nasze wzajemne relacje... Wyrażam swój głęboki smutek w związku z nie do pozazdroszczenia sytuacją drugiego z mych przeciwników, już wspominanym surferze w ringowym przebraniu... Jakkolwiek zapewne nobilitująca, rywalizacja w trzypietrowej klatce z połączoną siłą azjatyckiej błękitnej krwi i słowiańskim duchem walki w mniemaniu trzykrotnego msitrza Russian Pro Wrestling może zakończyć się przedwczesnym końcem, bardzo krótkiej zresztą, kariery Chrisa .."More"? .. Attitude.. Korzystając z okazji chciałem po raz kolejny podziękować towarzyszowi Stabberowi za doskonałą- także z punktu widzenia marketingowego- decyzję o dołączeniu do pojedynku Yamato Konoe, gwatantującego wysoki poziom pojedynku ... Chciałem podziękować za uwagę ... i zaprosić wszystkich widzów na pierwszą w AWF koronację trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... Już na dniach .... Łowca wraca na swój tron .......

Kilku zebranych dzienikarzy próbuje jeszcze zadać swoje pytanie, wyraźnie nie będący w humorze Hunter schodzi jednak w szybkim tempie w stronę kulis ...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kraven

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie