Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ankieta! Gala MZW

Ile jesteś gotowy zapłacić za galę MZW?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile jesteś gotowy zapłacić za galę MZW?

• 15zl za galę w hali widowiskowej z podstawowym oświetleniem i sprzętem nagłaśniającym
      4
    • 30zł za galę w hali widowiskowej z profesjonalnym sprzętem wizualno-muzycznym
      8
    • Obojętnie od ceny przyjadę na galę.
      6
    • Nie przyjadę na galę.
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fani wrestlingu! MZW chcąc stworzyć galę specjalnie dla Was pragnie poznać Wasze oczekiwania, dlatego zachęcamy do wzięcia udziału w ankiecie. Na początku roku 2015 planujemy zorganizować galę w jednym z miast na Dolnym Śląsku, gala potrwa ok 2 godziny, wystąpią na niej polscy i niemieccy wrestlerzy.

Poniżej możecie również pisać o Waszych propozycjach jeśli chodzi o walki jakie chcecie zobaczyć, albo inne uwagi.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• SixKiller

2

• Euz

1

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

30zł za galę w hali widowiskowej z profesjonalnym sprzętem wizualno-muzycznym

Zagłosowałem na tą opcję. Jak się weźmie wyjazd na galę jako całość to 15 czy 30 zł to nie jest wielka różnica i jeśli ma to przynieść pozytywne efekty pod postacią lepszego nagłośnienia i lepszymi efektami wizualnymi to ja już wolę zapłacić więcej. Oczywiście lepiej by było żeby bilety były tańsze bo to ściągnie więcej osób skuszonych niską ceną.

28054889252fa02dfba372.jpg

Ja zaznaczyłem opcję: "Obojętnie od ceny przyjadę na galę", choć tak naprawdę nie wiem czy przyjadę :P Problem w tym, że nie zależy to kompletnie od ceny (oczywiście bez przesady :) ), ale innych czynników, takich jak miejsce gdzie to będzie, czy będzie zlot, kto pojedzie na galę, no i oczywiście termin ;)

Zaznaczyłem "Obojętnie od ceny przyjadę na galę", jednak oczywiście należy pamiętać, żeby zachęcić też inne osoby (z danego miasta, którzy nie są fanami wrestlingu), więc cena nie może być również zbyt duża.

Co do samej gali to chciałbym, aby oprawa jakoś fajnie wyglądała. Stage z ostatniego eventu w Legnicy bardzo mi się podobał, więc jeśli MZW nadal będzie współpracowało z PowerEvents to chyba nie będzie to problemem, aby ten stage pozostał. Dodatkowo można byłoby się pokusić o oprawę pirotechniczną, jednak tu już nie wiem czy MZW byłoby po prostu stać na coś "większego". Na przykład, na galach TBW oprawa pirotechniczna była ok, ale przez to, że stracili oni na tym dużo kasy (tak mi się wydaje, nie jest to żaden fakt), zorganizowali w sumie tylko 2 gale, więc nie chciałbym, aby MZW popełniło ten sam błąd. No chyba, że jest odpowiedni budżet... to już co innego 8)

Co do karty walk to trzeba chyba w końcu ruszyć na serio z pasem mistrzowskim Maniac Zone ;) Jakiś segment dotyczący tego tytułu, walka o drugiego pretendenta, prezentacja pasa... czy cokolwiek innego związanego z mistrzostwem MZW przydałoby się na tej gali.

Chętnie zobaczyłbym też jakiś Hardcore Match czy coś w tym rodzaju ;-]

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Zgadzam się z małym - to, czy to będzie 15 czy 30 zł, to najmniejszy problem. Najważniejsze, żeby Polski Bus dowiózł mnie mniej więcej na miejsce, a nie żebym musiał kursować nie wiadomo gdzie. Co chciałbym zobaczyć? Produkt na poziomie. Nie chodzi o jakąś wirtuozerię, ale jak zapowiecie hardcore match, to chcę hardcore'u; jak flag match, to nie może on wyglądać tak jak na DDW. Chcę, żeby produkt sam się bronił, żeby nie było odwoływanie się do emocji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   22

Nie wiem zupełnie po co fanów wrestlingu (rozsypanych po Polsce) pytać czy 15 czy 30 PLN. Jeśli ktoś ruszy się na waszą, to koszta takiego wypadu będą o wiele większe niż te 15 PLN różnicy o które się pytacie. Cenę biletów dyktują lokalne warunki oraz to jaki procent ma stanowić w budżecie.

Ja zaznaczyłem "Nie przyjadę na galę.", bo obecna kadra MZW plus kilku Niemców to za mało aby bujać się aż na Dolny Śląsk.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zaznaczyłem opcję 30 zł. Trzeba jednak zauważyć, że dużo zależy od kwestii logistycznych (głównie chodzi o dojazd). Owszem jakieś gimmick matche mogłyby być, ale (jak dla mnie) nie jest to warunek konieczny.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Tak jak Six, wybiore sie na MZW ale na lini PolskiegoBusa i jak bedzie chociaz mini zlot. Pociagi na dolny slask maja slabe polaczenia i wiekszosc z przesiadka, a autem tak daleko to nie oplacalne.

Zaznaczylem cene 15zl i mysle ze to dobra cena, 30zl troche przesada, za ta cene powinna byc chociaz jedna postac ciekawa z indys niemieckiego. Ale 30zl tez moge zaplacic w ostatecznosci.

Edytowane przez Streetovs
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Zaznaczyłem, że nie przyjadę, bo nie widzi mi się jechanie na drugi koniec Polski. Jeśli jednak miałbym jechać na taką galę, to nie widziałbym problemu z zapłaceniem nawet tych 3 dyszech.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Przemk0, a na DDW to nie był problem jechać "aż", przecież miałeś tam dużo dalej...

Przyjadę, jeśli będzie to weekend, jeśli będe miał czas

Przemk0, a na DDW to nie był problem jechać "aż", przecież miałeś tam dużo dalej...

Zapewne pojechał dla dobra polskiego wrestlingu. :)

• Reputacja:   22

A skąd Ty wiesz ile km miałem i skąd jechałem? Akurat na DDW miałem bliżej.

Zapewne pojechał dla dobra polskiego wrestlingu.

A ty zapewne dla dobra polskiego wrestlingu zostaniesz w domu.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

Polski wrestling po prostu nie zachęca, by na niego jeździć. Szacunek dla wszystkich, którzy próbują, ale spójrzmy prawdzie w oczy. W ciągu ostatnich pięciu lat DDW zorganizowało DWA wydarzenia, które zapadły nam w pamięci: pokaz z Generico i pierwsze AoN. Oba w pierwszym roku istnienia. Od tamtego czasu jest tylko gorzej, a powinno być odwrotnie.

Taka analogia: jak dziecko ma pięć lat i kreśli jakieś bohomazy, to rodzice robią: "woooow, jakie ładne! mamusia jak żywa, i to drzewko takie realistyczne! no, no, rośnie nam tu prawdziwy artysta! pięknie Jacuś, tu masz nowy blok". Kiedy jednak skończy piętnaście lat i przyniesie pracę na podobnym poziomie, to wyjdzie na idiotę.

Proponuję więc nie robić nic "dla dobra polskiego wrestlingu", bo jeśli ma on być traktowany na poważnie, to nie można wiecznie stosować do niego miary malutkiego dziecka. Minęło już tyle czasu, że można już spokojnie formułować oczekiwania. Moje jest takie, że chcę produktu, który idzie naprzód, a nie takiego, który walczy by cofać się jak najwolniej i jeszcze potrzebuje do tego mojej pomocy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 585 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 69. Aniversario Arena Mexico Data: 25.04.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • IIL
      Dziwi mnie ta walka już na Backlash. Orton byłby dla mnie świetnym oponentem na zakończenie kariery Johna, także zrobienie tego na "już" średnio mnie kręci, ale z drugiej strony zawsze mogą do tego wrócić pod koniec roku. Dynamika w której to Jaś jest heelem, a Randy facem to jakiś alternatywny universe...  W tej walce Cena obowiązkowo wygrywa dając plaskacza sędziemu...    
    • Bastian
      Pierwsze SD po WM zaczęli Orton, z Ceną, który znów żali się, że fani przez 25 lat byli dla niego okropni. John, jeszcze 26 występów do końca kariery, wytrzymaj!  Miewa heel turn Jasia dobre momenty, np. gdy John wyjaśniał, dlaczego nie ma dzieci. Walka Orton - Cena na Backlash, Jaś pewnie wygra kantem w rodzinnym mieście Randy' ego, budując swoją heelową postać. Wraca Nia Jax i atakuje Stratton… Gdzie jest Alexa?  US Title dla Vegi to chyba za pokorną robotę, no bo nie za wsparcie fanów, Zelina zbiera niemal zerową reakcją. Pytanie - co dla Green? Stratton? MITB? Rozłam w jej ekipie? Wrócił Aleister Black, dobrze by się oglądało go w Judgment Day z czasów Ripley i Priesta, do tego Penta z obecnych gwiazd... Zaczął od Miza, celowo całego na biało... Publika szaleje na widok Fatu, a jak na Backlash będzie walczyć z Knightem, Drew i Priestem i wygra, jego panowanie jeszcze nabierze mocy... Wydaje mi się, że feud Bajera z LA ze Szkotem to tylko kwestia czasu. TLC Match… Walka godna WrestleManii... Street Profits chyba na dobre odcięli się od DIY i MCMG. Kto następny? Debiutujące Fraxiom? Hayes i Miz?  
    • KyRenLo
      Jest oficjalnie pierwsza walka:  
  • Dodaj nową pozycję...