Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BBB in the Cage Revolution

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jechalem do Wroclawia na Cage Revolution. Jakos fajnie sie czulem. Bylem dziwnie wypoczety i spokojny. Gdy wsiadlem z samochodu wzialem bardzo gleboki oddech i krzyknalem glosno "Wroclaw I'm gonna beat your ASS". Kilka metrow dalej przechodzily dwie stare baby. Popatrzyly na mnie z politowaniem i wydalo mi sie ze jedna powiedziala do drugie "Patrz Halino jaki wielki idiota". Nie zmartwilo mnie to. Rozejzalem sie w okolo i uderzylem se z liscia w twarz. Wzialem torbe ze swoimi rzeczami i spokojnie, powoli poszdlem do szatni.

W szatni mialem przed oczami mecze Ery Slask Wroclaw w Eurolidze. Szybko o tym zapomnialem kiedy przypomnialy o sobie moje plecy. Tak bolaly po tamtym ze superpowerbombie za Outbreaka #10 ze wyszedlem sobie na zewnatrz. Niestety piekna pogoda sie zmienilam w lodowaty deszcz. Z szalem wrocilem do szatni. Do walki bylo sporo czasu, wiec polazylem sie na lawczece. Odwrocilem sie brzucem w gore i zacznelem myslec nad walka z Abrahamem Weemanem. Myslalem o jego slabych punktach i nagle moj mozg sie wylaczacyl.

Zasnalem. Widzialem ciemnosc. Wielka ciemna plame. Wszystko to zmienilo sie nagre w ?

Stalem na ringu przy tlumie widzow. Chcialem sie podrapac po nosie. A tu mikrofon w mojej dloni. Pierwszy raz mialem cos powiedziec do ludzi. Z nerwow potrzasnalem mic'iem zeby zobaczyc czy jest podlaczony. Z moich ust wyszly takie slowa

BBB: Przywitacje mnie

fani: hahahahaha

BBB: Co ?

fani: błuuahahahahahahahahahaha

(nie pomyslalem i powiedzialem)

BBB: Cisza! Zamknijcie sie! Nie wiecie jak to jest byc mna. Nie wiecie jak to jest miec zwalone dziecinsto. Nie wiecie jak to jest siedziec w wiezieniu. Nie wiecie jak to miec za przyjaciela kij z drutem kolczastym. Nie rzoumiecie po co i dlaczego tu stoje. Powiem wam prawde, przedeszystkim nie wiecie jak to jest mowic do takich kretynow jak wy. Zrozumcie mnie wreszcie idioci !

(nagle atmosfera zmienila sie na taka jaka ja chcialem. Wszyscy buczyli i sie na mnie wkurzyli)

fani: buuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuu wooooon zabierzcie tego dziada

BBB: Kto sie smieje ostatni HAHA

(zrobilem bezwzgelna mine a'la Scott Hall)

BBB: No co ? Gdzie jestescie teraz

fani: eeeeeeeeeeeeeee

(bylem zadowolony poniewaz zrobilem w 120% to co mialem zrobic. Udalo mi sie nawrocic fanow przeciwko mnie)

Wyciagnalem jezyk i wszedlem na naroznik. Gdy zabrzmialo "Insane in the brain" Cypress Hilla poczalem w sobie dume. Zgromadzeni w hali ludzie za wszelka cene chcieli zagluszyc moj theme i nage ktos udezyl mnie w plecy krzeselkiem .....

Wstalem z dziwnym uczuciem. Jakbym naprawde dostal krzeselkiem w plecy. Wylaczylem swiatlo i usiadlem w kacie. Skupialem sie tylko na walce. To dla mnie bylo najwazniejsze. Ten sen dal mi napewno cos do myslenia tylko co ? Wlasnie gdy zaczynalem sie wglebiac uslyszalem dzwone mojej komorki. Myslalem ze jest wylaczona, a jednak naprawde dzwonila. Odebralem telefon

BBB: Slucham. Szybko bo mam malo czasu!

ktos: Posluchaj mnie uwaznie

BBB: Dobrze !

ktos: To jest jeden z najwazniejszych dni w twoim marnym zyciu.

BBB: nie slyszem przerwa.

Rozmowa zostala nagle wylaczona. Dopadl mnie taki szal ze zaczalem krzyczec na prawie caly korytaz. Z calej sily scisnolem komorke i rzucilem ja z bardzo mocno o sciane. Po moj telefonie zostalo tylo kilkanascie malutkich czesci. Znowu zaczalem krzyczec jak opetany. Co mogl znaczyc ten telefon co ten ktos chcial mi powiedziec. . Mialem za duzo mysli a tak malo czasu. Zlozylem reke w piesc i udezylem nia w wiszacy nademna zegarek. Nagle w podsiadomosci cos powiedzialo do mnie "Idioto szybko zaraz walczysz". W pomieszczeniu byl jeszcze jeden zegak ktory pokazywal wyrazinie ze za 5 minut mam juz wychodzic. Gdy sie ubralem wyszedlem z przebieralni. jakbym zapomnial o wszystkim szedlem pewny siebie. Powoli i spokojnie zbizalem sie do wejscia. Nagle w calej hali bylo slychac tylko slowa B-Reala" You know i'm loco". I dzialo sie dalej ............................

Sorry ze taki dupny ale za piewszym razem mi sie zjebalo :/ , mam nadzieje ze jest lepszy od tego na Outbreaka. Wiecie jakto pisac na ostatnia chwile :|

Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

1

• Lil Abyss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chwila...czy mi się źle strona wyświetla, czy właśnie w momencie, kiedy miałeś zacząć SPEECH (!!!!!!!!!!!!) skończyłeś RP? :/ Hmmm, zdaje mi się jednak, że strona wyświetla mi się znakomicie :/
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg