Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AWF PPV - Sinner PIERWSZE STARCIE :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wrocław 25.05.2006 – AWF Hause Show

Przed drzwiami z napisem „MEDIC” gotowy do wywiadu czeka Leon Zebro. Nagle uchylają się drzwi i z gabinetu wychodzi Sinner, który nie zauważając Leona Zebro lekko traca go barkiem.

Sinner – Uważaj grubasku taka strefą zgniotu jaką posiadasz na swoim brzuchu mógłbyś mnie uszkodzić a dopiero co uporałem się z jedną drobną kontuzją. A chyba nie chcesz mi zaszkodzić nie? ( W tym momencie Sinner poklepuje Leona po ramieniu i poprawia mu krawat)

Leon Zebro – Nie, nie ! Przeprasza. Ja chciałem z panem przeprowadzić tylko krótki wywiad.

Sinner – ( opierając się o ścianę i popijając wodę ) Nawijaj! Tylko szybko bo zaraz mam walkę.

Leon Zebro – No wiec jak widać stoimy pod medycznym pokojem i zarówno mnie jaki pańskich fanów… jeżeli tacy są oczywiście. Interesuje nas jak tam pańskie zdrowie? Bo ostatnio chyba były jakieś problemy z ręką.

Sinner – Po pierwsze mam gdzieś co myślą moi fani „jeżeli tacy są” (Sinner zaczął głupio naśladować Leona) Po drugie. Tak jestem już w 100% gotowy by stawić czoło ….. jak mu tam było… coś z herbatą mi się ta postać kojarzyła… aa już wiem TeeRex heh w ogóle co to jest TeeRex…jakieś kompleksy masz chłopcze? Sama nazwa Tuan X już jest w ogóle denna a co dopiero TeeRex..ehh no cóz mamy żyjący dowód na to, że niektórzy ludzie nie mają w ogóle wyobrazni.

Leon Zebro – Czyli rozumiem w razie przegranej walki nie będzie na co zrzucić winy i walka odbędzie się bez żadnych niespodzianek?

Sinner – Jedyne na co będę mógł zrzuci winę jeżeli przegram w co wątpię oczywiście to na zatrucie związane z wdychaniem oparów z twojej gęby… powiedz Ty mi matka uczyła cię co to jest pasta do zębów i szczoteczka? Mógłbyś szorować te siekacze po zjedzeniu… cokolwiek jadłeś nie pachniało to ładnie… nie zdziwiłbym się jakby to była jakaś padlina. Z drugiej strony po Tobie można się spodziewać wszystkiego… tak w ogóle gdzie Anna?Tylko nie mów że ją zjadłeś...prosze Cię... . Ale dobra koniec tych bredni!! O moje zdrowie nikt się nie musi obawiać całe życie mogłem liczyć tylko na siebie i raczej się to nie zmieni. A w jakiej jestem kondycji dowiesz się za chwilę. Tee!! (Sinner podszedł do kamery i przybliżył tważ do obiektywu. Przypatruj się temu dobrze… bo jeżeli mnie zlekceważysz podobny los może czekać Ciebie!!

Po czym Sinner oddalił się od Leona Zebro a kamera kręciła tylko plecy Sinnera który kierował się w stronę ringu

Leon - …dzię…dzię…dziękuje za wywiad…

Kamerzysta – Tego już chyba nie usłyszał.

Leon – A przymknij się!! I wyłącz już tą kamerę!!

Kamera przenosi się na ring na którym czeka dość znana postać lokalnego wrestlingu , która rozgrzewa się czekając na przeciwnika.

Po czym kamera przenosi się na stół komentatorski.

Marek Mazur – No wiec zapowiada się bardzo ciekawy i obfity w ból mecz na AWF CAGE REVOLUTION który przypomnę państwu odbędzie się już za 3 dni 28.05.2006 na Hali Ludowej we Wrocławiu!! Bilety są jeszcze do na bycia w kasach lub pod linią telefoniczną 555-444-231 . Jeżeli zadzwonicie w przy ciągu 20 minut koszulkę AWF dostaniecie gratis!

Czoło – A tam ciekawy Tee rozniesie chłopaka szybciej niż Ty zdążysz przedstawić osiągnięcia Sinner’a, których przy okazji ten chłopak nie ma żadnych. Chociaż musze przyznać może kiedyś jak już Tee będzie przechodził na emeryturę to Sinner będzie miał swoje chwile chwały bo potencjał jako taki ma

Marek Mazur – Ma i to bardzo wielki już nie raz nam to okazał!

Czoło – Jedyne co do tej pory nam pokazał to to jak można być głupim i kopnąć swojego partnera w twarz.

Marek Mazur – Ten moment akurat mi się podobał!

Czoło – Bo jesteś głupi i nie rozumiesz pojęcia Tag Team !!

Nagle z głośników uderza głośny theme Drowning Pool „Tear Away” A swoją drogę na ring rozpoczyna Sinner. Podczas swojej wędrówki napotyka na swojej drodze fana z transparentem „TeeRex zje Sinnera na śniadanie” Podchodzi do gościa uśmiecha się do niego po czym uśmiech schodzi mu z twarzy tak samo jak przyszedł i zabiera fanowi transparent drąc go na drobne kawałeczki i pokazując środkowy palec publiczności czemu towarzyszy dość przyzwoity heel heat. Po dotarciu na ring podchodzi do swojego przeciwnika i patrzy mu prosto w oczy.

Marek Mazur – Coś czuje że nie będzie to zbyt piękna walka

Czoło – No patrząc kto stoi na tym ringu to na pewno nie… 2 nic nie znaczące dla tego sportu osoby.

Marek Mazur – Nie to miałem na myśli!

Nagle słyszymy gong rozpoczynający walkę. Zawodnicy na początku zaczynają okładać się pięściami. Rywalizacje na wymianę wygrywa lokalny wrestler i zmierza ku liną, odbija się i próbuje wykonać closeline lecz Sinner uchyla się i wykonuje spinebuster.

Mazur – Piękna akcja… może jednak się myliłem i zobaczymy coś przyzwoitego.

Czoło – nie cierpię tego robić ale musze przyznać Ci racje wykonanie tego spinebuster’a było przyzwoite aż sam poczułem to w plecach

Sinner wychodzi przez liny i idzie w stronę stołu komentatorskiego gdzie bierze strojące obok krzesło

Mazur – Chyba się pospieszyłem z tym co powiedziałem wcześniej.

Czoło – To może być ciekawe.

Sinner wraca na ring i uderza krzesłem w głowę lokalnego wrestlera dyskwalifikując siebie.

Czoło – No idiota… nawet walki z lokalnym chłopcem nie potrafi wygrać

Mazur – Coś czuje że to miało być przesłanie do Tuan X’a

Sinner rzuca krzesło na środku ringu i wykonuje na nim brainbuster po czym szybko przechodzi w rear naked chore. Sędzia próbuje jakoś rozdzielić Sinnera i zmusić go by puścił chłopaka który najwyraźniej jest już dawno nie przytomny i nawet nie reaguje na zadawany mu ból lecz Sinner tylko zaciska mocniej uchwyt i nie ma zamiaru puszczać.

Mazur – Mój boże!! Gdzie ochrona !! niech ktoś powstrzyma tego psyhopate !!

Czoło – Hahaaaa… wiesz co mazur jednak się myliłeś!! To naprawdę jest piękne !!

Po chwili wpada jeszcze dwóch sędziów rozdziela Sinnera od swojej ofiary. Sinner schodzi z ringu i chwyta mikrofon poczym wślizguje się powrotem na ring.

Sinner – Tuan X !! Mam nadzieje że oglądałeś !! i przyglądałeś się dokładnie. W klatce nie będzie dyskwalifikacji, nie będzie też pin’u…. co w pewnym sensie Cię ratuje. Ale!! Będzie za to submission!! I musze przyznać że wpakowałeś się!! Nie dość że połamie

Ci wszystkie gnaty to jeszcze rozwalę Ci czaszkę o stalową klatkę!! Nie może być chyba już piękniej !! I nie myśl nawet o wygranej… Nie masz szans bym odklepał w mate!! Prędzej zginę w męczarniach niż zmusisz mnie do odklepania!! Musze Ci powiedzieć że nie mogę się już doczekać naszego PPV. Zrewanżuję się za to co mi zrobiłeś i będziesz żałował że nie dokończyłeś swojego dzieła! Ja tego błędu nie popełnię!! Gdy założę już na tobie swój Sin Breaker będę się delektował Twoją szarpaniną , Twoim każdym krzykiem i Twoją każdą próbą złapania oddechu a gdy kości zaczną Ci już strzelać i zgrzytać nasilę swój nacisk tak że pękniesz w pół i jedyne co Ci zostanie to wózek inwalidzki !! Także weź sobie moje słowa do serca bo grzech… nie ma sumienia!! (Sinner rzuca mikrofonem i oddala się z ringu )

PRZERWA NA REKLAMY

28.05.2006 gala PPV AWF CAGE REVOLUTION tuż przed rozpoczęciem walki Submission Cage Match

TeeReX vs Sinner

Sinner stoi za kurtyną czekając aż uderzy jego muzyka i Maria Wieloch przedstawi go publiczności. Ze zdenerwowania i podniecenia przed swoim pierwszym PPV skacze z nogi na nogę rozgrzewając mięśnie i kręcąc głową rozluźniając mięśnie szyi.

*Myśli Sinnera* Teraz albo nigdy… muszę to wygrać… nie ma mowy bym się poddał. Zrobię wszystko by to wygrać…wszystko… nie ważne co będzie trzeba zrobić…Choćbym miał sprzedać dusze samemu diabłu…dam radę Nie ma innej opcji!! ****

AWF Stuff – Gotowy? Wchodzisz za 10 sekund

Sinner – Gotowy!!

Przenosimy się na ring gdzie Maria Wieloch stoi z mikrofonem w ręku.

Maria Wieloch – Już czas na AWF Submission Cage Match !! Reguły są następujące. Pierwszy zawodnik który zmusi swojego przeciwnika do poddania się wygrywa walkę!! A oto pierwszy z zawodników!!

Znów przenosimy się za kulisy

AWF Stuff – 10…9…8…7…6…

Sinner bierze kilka głębszych wdechów…nagle uderza muzyka Drowning Pool „Tear Awal” Sinner wychodzi z za kurtyny gdzie od razu oświetlają go światła, staje na wyjściówce i rozgląda się po hali, która jest wypełniona po brzegi *** O k$#wa ***

Maria Włoch – Zmierzający na ring, ważący 90 kilogramów kilogramów i mierzący 186 cm … Siiiiinneeeer!!

No… mam nadzieje że RP przynajmniej na dobrym poziomie :) Czekam na jakiekolwiek opinie i ewentualnie wskazówki czy oprawki. Bo bez tego raczej się nie poprawie hehe :D Miłego czytania :)

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sinner

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie