Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gdzie i w jakiej roli chciałbyś zobaczyć Kurta Angle?

Gdzie i w jakiej roli chciałbyś zobaczyć Kurta Angle?  

276 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie i w jakiej roli chciałbyś zobaczyć Kurta Angle?

• TNA walczący regularnie
      12
    • TNA w obecnej formie
      17
    • WWE na pełny etat
      55
    • WWE jako part-timer
      99
    • WWE w sporadycznych występach
      49
    • Jako trener w WWE Performance Center
      20
    • Amerykańskiej scenie niezależnej
      3
    • Japonii np. NJPW
      4
    • Niech już kończy karierę
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Part timerów jest już za dużo, a na pełen etat Kurt już się nie nadaje. Powinien wystąpić parę razy i zająć się trenerką, bo z nikim jako part-timer ciekawego programu już nie wykręci. Wynik będzie znany od razu, a ew. promowanie dziadka (czy też kogoś na jego osobie) nie ma najmniejszego sensu. Jeśli wszyscy mieli by tak wracać na jakiś czas (najlepiej jeszcze w okolicach WMki) to połowę karty stanowiły by mecze zawodników, z których dawno już powinno się zrezygnować. Mówi się o Rocku czy Stingu. Kto wie co będzie z Takerem. Do tego kolejny part-timer Lesnar na pewno swoją rolę odegra na najważniejszej gali roku. Nie wiadomo co z RVD, Jericho czy Batistą. Gdzie tu miejsce dla Kurta? Powinni zrezygnować z wszystkich zawodników, którzy nie występują regularnie, dać im co najwyżej ostatni program na zakończenie kariery (tym co zasługują) i tyle. Kurt niezależnie od tego jaką markę sobą reprezentuje, nie jest nikomu potrzebny. Raczej wątpię, że wróci na ring WWE, a jeśli już to gościnnie na RR. W innej roli go nie widzę.

PS Zapomniałem, że mówi się jeszcze o Hoganie :lol:

the proof is in tha playa
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

6

• SixKiller

3

• Caribbean Cool

2

• bogi1

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bonkol, w jakim aspekcie Dory mógłby wiązać Funkowi buty? bo jeśli mówimy o całokształcie to ciężko się nie zgodzić, do tego oczywiście Kurt to genialny psycholog ringowy co obaj zauważyliśmy, jednak technicznie to zupełnie co innego. Wiadomo także, że generalnie Kurt był lepszym zawodnikiem niż Dory, ale irytuje mnie strasznie mit Angle'a króla techniki. Chyba jednak wole kanadyjską i meksykańską szkołę :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Wiecie, co jest śmieszne? Że taka sama dyskusja wywiązała się, gdy Milos niedawno powiedział, że ktoś tam (Tanahashi?) jest najlepszy na świecie. Tylko wtedy obruszyli się fani amerykańskiego mainstreamu :) Wrzućcie na luz. Wiadomo, że Kurt nie jest tym naj-naj, ale i tak jest (był?) bardzo dobry. Na pewno w Japonii zaszedłby dalej niż większość Japończyków w USA.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Co wrzućcie na luz, nie dość, że się raz na rok włączę w tematy wrestlingowe to już mi każecie się zmywać? :twisted:

Dla mnie także Tana od kilku lat jest numerem jeden na świecie i to zdecydowanie deklasując innych wrestlerów, chociaż z drugiej strony nie wiem jak to obecnie wygląda, bo za dużo tego wrestlingu nie oglądam :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ja Kurta chciałbym w WWE jeszcze trochę pooglądać, a jak nie to chociaż w DDW.

WWE mogłoby sprowadzić Kurta na pożegnalną walkę na WM. Z racji tego że Undertaker czy Austin raczej na ringu WWE już nie zawalczą a jakoś galę nr 31 trzeba sprzedać to fajnie byłoby gdyby Angle pojawił się niespodziewanie na Royal Rumble (lub nawet przed samą WMką- pojawiłby się niespodziewanie na RAW i wygłosił promo w którym wyzwałby US Champa na pojedynek) i został wyeliminowany przez np Ruseva. Angle pokonałby ruska na WM, a na następnej nocy na RAW oddałby tytuł odchodząc jako mistrz Stanów Zjednoczonych (gimmickowo pasowałoby jak ulał). Jestem pewien że pojawienie się Kurta to byłby prawdziwy shocker, a Vince mógłby przez samą jego obecność spokojnie sprzedać całe PPV (nawet jeśli nie walczyłby on w main evencie).

Potem spokojnie emeryturka, praca na zapleczu (albo jako trener w Performance Center) i okazyjne występy na galach ala Edge...

• Urządzenie:  Android

Ponad 70 proc. nie widzi Kurta jako aktywnego wrestlera (policzcie sobie, nie ma takiej opcji w ankiecie). To spore zaskoczenie, bo polski fan, często odklejony od rzeczywistości, zwykle wybiera sercem, a nie rozumem :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 82 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Trzy nowe walki w karcie: Intercontinental Champion Bron Breakker vs. Penta vs. Finn Bálor vs. Dominik Mysterio: Dom po pas. Myślę, że szanse na to spore. Bron straci pas, nie będąc odliczonym, więc niewiele wizerunkowo ucierpi. Dodatkowo pewnie pójdzie wyżej. Penta z pasem? Nie wiem, czy to byłaby dobra decyzja. Finn? Jemu pas się nie przyda. Jak nic wypada, że Dominik zgarnie singlowe złoto. Spodziewany Triple Threat: Plus walka, która obroni się poziomem:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1663 Data: 07.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Minneapolis, Minnesota, USA Arena: Target Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      To akurat pasuje do całej gali, bo ogarnąłem na szybko, że 3-4 osoby w typerze walnęły maxa
    • Kowalski
      Walki turniejowe pierwszej rundy na PPV, a kolejne rundy pewnie na tygodniowkach - logika. Niby były okej ale też z oczywistymi wynikami. Nie zadziało się tam kompletnie nic interesującego. Ten Kevin Knight to wyrośnięty Lio Rush.     Hurt Syndicate vs Learning Tree Spodziewałem się łatwej przeprawy Syndykatów a tu Big Bill momentami radził sobie z dwoma rywalami. MJF pomaga wygrać z tagiem 3 kategorii. Bzdura   6 Man Tag przewinięty - może po heel turnie odżyją    Toni aka Rocky Balboa vs Megan aka lepsza wersja Jade Cargill. Na jednym starciu się nie skończy  O cię chuj, Bandyta traci maskę...A nie, stara meksykanka pokazuje że bejsbol leży za schodkami i mamy restart. Ale bzdura, sędzia nie widział nielegalnego ataku i anuluje wynik.  Mój Boże...  Dlaczego w walce wieczoru nie było restartu?        Garcia vs Cole Adam większość walki sprzedaje problemy z kolanem (mistrz nawet pracuje nad tą nogą) by w końcówce walnąć 2 razy panama sunrise I po rozbiegu walnąć z kolanka. Na plus że boring Danny bez pasa.        Rico vs Speedball vs Kenny  W końcu coś interesującego. Fajne szybkie starcie. Dawać pas dla Rico, chłop co odmiana po odejściu z Dablju Zapomniałem że Okade mają i to z pasem. Przyszedł i poszedł 👍        Mejn Iwento Na pewno nie pomaga Moxowi że przez 4h gali we wszystkich pojedynkach skaczą biegają, każdy po 20 różnych moves'ów, akcja non stop a w walce wieczoru mistrz wozi się po ringu i gryzie przeciwnika w czoło kilka razy. Najciekawszy moment to wejście Hangman i tak czułem że tu jednak nie przeszkodzi Swervowi ale oczywiście kitowcy Moxa musieli wpaść, następnie Joe z ekipą, kurde jak można było tak to zamieść po dywan. Jeszcze te Young Bucksy, pasują tam jak pięść do nosa. Ps. Kick outy z Clash Styles działają mi na nerwy
    • MattDevitto
      Ja, aż tak nie wybiegam w przyszłość - na razie mam KUPE zaległości z New Japan, ale widziałem, że powoli odkrywają karty na nadchodzący BOSJ. Nie brakuje postaci z CMLL czy AEW. Ogłoszona lista to: El Desperado (IWGP Junior Heavyweight Champion) Kosei Fujita  Hiromu Takahashi  Taiji Ishimori  KUSHIDA Nick Wayne (AEW) Clark Connors YOH SHO BUSHI Dragon Dia (Dragongate) Robbie Eagles Francesco Akira Yoshinobu Kanemaru Kevin Knight (AEW) Master Wato  Ninja Mack MAO (DDT) Ryusuke Taguchi TBA (CMLL)
  • Dodaj nową pozycję...