Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie obraże sie bo nie mam o co, no każdy ma swoje zdanie!! drugiej Holandii napewnie nie bedzie bo nie chciałbym żeby same pedały chodziły koło mnie!! Zreszta kto bedzie chicał palic i tak bedzie to robił... :D :D
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

5

• MrTNA

5

• SixKiller

4

• Scythe

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

"Straight Edge means I'm drug-free, alcohol-free, and better than you!" - CM Punk

Piątka Y2J ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mówi się, że to jest na fali...

Jeśli tak, to sorry Winnetou - ja nie chcę być trendi ani dżezi, jeśli to się wiąże z ćpaniem...

Według mnie coś takiego jak "słaby narkotyk" nie istnieje. Każdy uzależnia i każdy ma negatywne skutki dla organizmu człowieka...

'Nuff said.

To jest na fali? Nie wiem, czy tak się mówi, ale marihuanę palono w czasach, kiedy Twoja prababcia nie miała jeszcze w planach Twojej babci, więc nie sądzę, żeby chodziło tu o jakąś "falę"...

Jesli chodzi o "trendi i dżezi" to w dzisiejszych czasach bardziej pasuje to do 14-latek chodzących w spódniczkach 2 cm za pośladki, wymalowanych jak lalki i ściemniających rodzicom, ze idą do koleżanki na noc, podczas gdy kurwią się na disco, lub do koleżków w różowych obcisłych koszulkach pożyczających od sióstr prostownice do nowo przefarbowanych włosów...Jakoś nie uważam, żeby ludzie palili, bo to jest modne (a przynajmniej 90% palących tak nie robi)

Co do tego, ze nie istnieje słaby narkotyk. Powiem Ci coś. Kofeina, Alkohol, Marihuana...każdy z tych 3 narkotyków może zaliczac się do słabych (Alkohol moim zdaniem też podchodzi pod narkotyk, skoro za taki uważamy zielsko), jeżeli osoba zażywająca ma odpowiedni charakter i silną wolę. Jeden wypije w życiu 10 litrów wódki i nie może już bez tego żyć, inny może wypić 100 litrów, a potem nie tknąc tego przez 5 lat, bo mu się znudzi. To samo tyczy się marihuany. Równie dobrze mółbym powiedziec, ze nie istnieje nic takiego, jak narkotyk twardy, istnieją tylko pojebani ludzie...

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Wiesz. Wielu ludzi zaczyna nie z chęci zapalenia, tylko dlatego, że ktoś to robił i że jest taka moda... Wielu ludzi wpada w nałóg tylko dlatego, że chce zaimponować kolegom/koleżankom, lub chce pokazać, że jest taki jak oni...

Jak już pisałem, nie jestem ekspertem. Ale dla mnie narkotyk, to zawsze jest kurwa narkotyk... Nieważne, jaki ma skład chemiczny, nieważne, jak wygląda... Ważne, że psuje organizmy i umysły ludzkie, często powoli, acz sukcesywnie...

Broń Boże nie chcę potępiać osób, które palą, piją, czy cokolwiek innego... To jest ich wybór, wybór, którego będą żałować, ale tylko oni mieli prawo go dokonać...

Życie zweryfikuje, czy wybór był dobry.

Ja nie próbowałem, nie próbuję i próbował nie będę, oczywiście chodzi o narkotyki...

Alkohol, choćby szampanik czy wino, z jakiejś ważnej okazji jest okej...

Ale palenie 3 paczek papierosów dziennie, zapijanie się jabolami, dawanie sobie w żyłę okej nie jest.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Chciałbym tylko przypomnieć, ze ja nie palę już marihuany od prawie 3 lat, żeby nie było, że bronię tych osób bo sam zażywam (zresztą trenuję, więc to by mi kompletnie nie służyło) :) A co do alkoholu, to "szampanik" zasysa :P Nie uważasz, że jak już ma się ochotę coś czasem wypić, to lepiej sięgnąć po porządnie schłodzonego browara, lub jakiegoś kozackiego drina? :) Szampaniki to można ewentualnie na Sylwestra otwierać, bo to już taka tradycja :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Nie uważasz, że jak już ma się ochotę coś czasem wypić, to lepiej sięgnąć po porządnie schłodzonego browara, lub jakiegoś kozackiego drina?

Jak najbardziej, jakby powiedział DDP: It's not a bad thing... It's a good thing :)

Ale bez przesady. Popijać można, ale upijać się raczej nie :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

taka ciekawostka...przeglądałem sobie dziś jakieś stare gazety 'fakt' i okazało się że miastem w którym jara się najwięcej w europie jest Praga a nie zadno miast holenderskie..dodam że u pepików też wielui ludzi stara się o legelizajce..

omg. Nie wiem czy to ludzie inni, czy też towar..słuchając tego co mówił mój wujek (ok 53 lat) to jak on się zjarał w czasach swojej młodości do w środku zimy chodził w podkoszulku po dworze i myślał że jest w Miami..tymczasem jak ja zjarałem się około 35 lat później to poza słyszeniem klaksonów rowerowych potrafiłem w pełni nad sobą zapanować. Właśnie to, umiejetnośc panowania nad sobą jest jedynym argumentem przemawiającym za tym, że zioło jest lepsze niż alkohol...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Faktu nie odważyłbym sie nazwać gazetą. To po prostu zapisane kartki papieru. Dlatego nie zwracaj uwagi na to co tam jest napisane.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Faktu nie odważyłbym sie nazwać gazetą. To po prostu zapisane kartki papieru. Dlatego nie zwracaj uwagi na to co tam jest napisane.

Fakt powinien się nazywać Fuckt... Bo prowadzą ją popieprzeni ludzie, którzy nawet nie próbują być rzetelni w tym co robią, sensacja goni sensację, materiały są oderwane od rzeczywistości i niskiej jakości... Taka opinia się szerzy, dziwne, że ktokolwiek coś takiego jeszcze kupuje...

Ale koniec off topicowania.

Hehe, najlepszego wkręta i tak moj kumpel zlapal - spalil się nieco ze sporą ekipą w domu, klęknąl przed powieszoną glową jelenia i zacząl z nim normalnie gadać, a potem plakac :lol: Oczywiście ja potem też plakalem, ale ze smiechu... :P
GG: 2290774

Jeśli tak, to sorry Winnetou - ja nie chcę być trendi ani dżezi, jeśli to się wiąże z ćpaniem...

Marihuana to ćpanie ? :co:

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...