Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cos temat stanąl, a ciekaw jestem jednej sprawy.

Zajmuje się ktoś hodowlą? Wyroslo mu coś? Niedawno tchnąlem w pierwsze ziarenka życie i ciekaw jestem co z tego wyjdzie :P Mile widzialbym jeszcze jakies porady, itp...

GG: 2290774
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

5

• MrTNA

5

• SixKiller

4

• Scythe

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Ja jarałem z 5 razy w życiu..jak było ? Fajnie, ale jeszcze fajniej jest po wódce..Co do mocniejszych narkotyków to nie odważyłbym się tknąć tego gówna.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

A ja nigdy nie paliłem i jestem cooooooooooool 8).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Co do mocniejszych narkotyków to nie odważyłbym się tknąć tego gówna.

Prawda w 100%. Jesli chcesz - w zyciu nie siegniesz po cos mocniejszego, nawet jesli czasem zapalisz sobie jakiegos jointa 8)

GG: 2290774

A ja nigdy nie paliłem i jestem cooooooooooool .

Ja także... "Okazja" czyha wszędzie... Na ulicy, w szkole... ale po cholerę się truć? Po cholerę sobie reputację psuć? [rym niezamierzony]

Mówi się, że to jest na fali...

Jeśli tak, to sorry Winnetou - ja nie chcę być trendi ani dżezi, jeśli to się wiąże z ćpaniem...

Według mnie coś takiego jak "słaby narkotyk" nie istnieje. Każdy uzależnia i każdy ma negatywne skutki dla organizmu człowieka...

'Nuff said.

Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Co do chodowli mój kolega choduje ma narazie roślinka 45 cm ! stoi na parapecie wiec jest nieżle. Najwiekszym problemem chodowli jest np w moim przypadku rodzice którzy jakby sie dowiedzieli że choduje ganje to by mnie z domu wyjebali!! :lol: :lol: A co do twardych narkotyków to okropne gówno!! Jeden może palić zielsko 5 lat i nigdy niczego mocniejszego nie spróbować a drugi po 1 joincie możę zaczać walić w strune!! Dlatego jeżeli ktoś ma słaba psychike to niech nie pali!! lepiej sobie kielicha strzelić!! :D :D i wrestling poogladać :D
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

Według mnie coś takiego jak "słaby narkotyk" nie istnieje. Każdy uzależnia i każdy ma negatywne skutki dla organizmu człowieka...

Paliłem dość długo jakieś dwa i pół roku, w ciągu tego okresu miałem przerwy nawet i pół roczne więc wytłumacz mi jak człowiek uzależniony mógłby tyle wytrzymać? Popatrz też na post Scythera który kiedyś palił i też jakoś się nie uzależnił,obecne też niepalę i jakoś mnie nie ciągnie.A co do niszczenia organizmu to poniekąd się z Tobą zgodzę, ale weź też pod uwagę że współcześnie potwierdzono że działanie THC powodujące obniżenie ciśnienia śródgałkowego, działanie przeciwwymiotne i przeciwdrgawkowe jest pomocne dla tysięcy pacjentów chorych na raka, poddawanych chemioterapii. W niektórych krajach marihuana jest przepisywana osobom terminalnie chorym.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ja zapalilem raz z kolezkami i nie ciagnie mnie w ogole do tego.. A czulem sie bardzo fajnie po tym, nie zaluje ogolnie.. :)

I jeszcze jedno:

"Okazja" czycha wszędzie...

Mr. Mistrz Ortografii: 'czyha'..

"zioło bylo jest i będzie jarane" :) sam pale tylko w weekendy z chlopakami stała paczka, w tygodniu odpada, bo kazdy ma prace. Co do legalizacji, raczej niechcialbym zeby to nastapilo i mam takie odczucie ze wraz z legalizacja marychy wchodzic zacznie cos innego, mocniejszego a to juz niedobrze. Dlatego niema jak przypalilic wieczorem "lolka" po calym tygodniu charówki :)
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

• Urządzenie:  Windows

zioło bylo jest i będzie jarane

Hemp Gru rox ;)

Ja też zapaliłem kilka razy na imprezie, było fajnie, ale oczywiście zupełnie mnie do tego nie ciągnie ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

pierwsza sprawa to czy po trawce ciagnie do innych rzeczy:

- naukowo udowodnione ze nie... a druga sprawa to juz charakteru - skoro faza jest dobra to po czyms innym mmoze bedzie lepiej i wtedy zaczynaja sie... kto wie to wie

- fakt faktem, to robi spore dziury w glowie! tego sie ukryc nie da, wystarczy spojrzec na osoby jarajace juz pare lat, rozmowa z nimi przypomina troche serie zakretow, po ktorych nie wiesz gdzie jestes i o co chodzi. albo tematy robia sie coraz plytsze...

- legalizacja: jestem za. z paru powodow: kasa dla skarbu panstwa, mafie by zostaly uderzone tam gdzie najbardziej boli, Bossowie musieliby stac sie porzadnymi obywatelami zeby prowadzic ten interes. Po ktores: zmniejszona by zostala liczba dilerow, czyli smarkaczy biegajacych i rozprowadzajacych nie tylko ziele, ale i inne gowna

- a to czy palilem czy nie, nie jest wazne 8)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Cytat:

"Okazja" czycha wszędzie...

Mr. Mistrz Ortografii: 'czyha'..

Sorry, napisałem odruchowo, wiem jak to się pisze :) Zdarza się nawet najlepszym, Panie hiphoppolo :)

Ganzes: Nie jestem od tego ekspertem i nigdy nie będę... ale sam fakt, że uzależnia, czy bardziej, czy mniej, jest udowodniony... A to, jak szybko, to zależy zarówno od samego rodzaju draga, no i od organizmu...

Ja jestem przeciwny legalizacji - wystarczy, że już papierosy nas trują i co godzinę na świecie umiera kilkanaście osób właśnie z tego powodu.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

No własnie po papierosach masz raka, duzo kosztuja i sie ma fazy!! lepiej zajarac jointa raz na miesiac niz to scierwo!! Legalizacji napewno nie bedzie w polsce z 2 powodów!!

1-PiS wiadomo ojciec prowadzacy teraz rzadzi Polska

2-Firmy produkujace np vodke nie dopuszczą do legalizacji bo każdy by wolał zapalić niż wypić

poza tym po vódce człowiek jest agresywny a po zielsku wręcz przeciwnie!!

Zbyt pozytywna dlatego zakazana......Jakies skutki uboczne ganja ma napewo ale jak wszystko!! palić,sadzić,legalizować!! :D :D pozdro dla jaraczy

TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

• Urządzenie:  Android

MrTNA bez obrazy, ale pieprzysz głupoty. W latach 2001-2005 rządziło lewicowe SLD, ktore czasami wychodzi z takiego założenia, że wszystko wolno, ale mimo to nie zdecydowało się na legalizacje. Nigdy nie będzie tu drugiej Holandii i bardzo dobrze. Tak więc polityke zostaw w spokoju. Z tym, że kazdy wolałby zapalić niż wypić też bym polemizował. Ja bym np. nie wolał. A to stwierdzenie, że jest zbyt pozytywna to już całkowite przegięcie. Pozdro dla trzeźwo myślących.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nigdy nie paliłem i nie zamierzam, jestem drug free, a CM Punk jest moim idolem :D seriously ;] pozdro dla Six'a ;)

Ogólnie jestem wrogiem i strasznie się denerwowałem jak moja ex paliła. To mnie jeszcze bardziej nastawiło przeciwko marihuanie. Co do legalizacji to raczej w Polsce bym się jej nie spodziewał, co jak co, ale to jest narkotyk. Nie będzie zgody na małżeństwa homoseksualistów, nie będzie legalizacji drugów :P Ale jeżeli państwo miałoby na tym zyskać i biorąc pod uwagę, że i tak bardzo wielu ludzi pali to byłbym za legalizacją. Oczywiście nie pozwoliłbym na palenie na ulicach, to już by było przegięcie :P Ale dla własnego użytku w domowym zaciszu - nie przeszkadzałoby mi to :P

70480578844af90bfa37be.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...