Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CO myslicie o marihuanie. Czy jestescie za legalizacja czy przeciw. Jak sadzicie czy ganja to przepustka to ciezkich dragow. Czy mieliscie kontakt( czy jaraliscie) ??? jezeli ten temat jest niedozwolony albo cos innego to go usuncie
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

5

• MrTNA

5

• SixKiller

4

• Scythe

4

Top użytkownicy w tym temacie

jedyne co Ci powiem to n/c...

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Temat jest dozwolony, bo niby dlaczego nie, temat jak każdy inny.

Ja osobiście nie paliłem nigdy (jakoś mnie nigdy nie ciągneło, tak jak do petów), nie lubie tego słodkawego dymu, nie rozumiem osób które palą nadmiernie (we wszystkim trzeba znaleźć umiar, wszystko jest dla ludzi ale w pewnych granicach, ludzie palący bardzo często nie różnią się raczej do alkoholików którzy napierdzielają codziennie vodkę bądż wino w gorszym wypadku), jeśli ktoś sobie pali od czasu do czasu to spox nie przeszkadza mi to... Ja osobiście jestem zwolennikiem najebki (tak to się teraz mówi?:D) w stylu vodeczka i ogórki :-) Hmm co tutaj jeszcze napisać.. aha.. moja druga połowa kategorycznie nie może palić.. :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

1.Jeżeli chodzi o legalizacje to oczywiście że powinna być przecież tak jak napisał Przemk0 wszystko dla ludzi, a że powinni palić z umiarem żeby się nie uzależnić to już inna sprawa.

2.Z tego co wiem to raczej palenie marychy do "rzeczy gorszych" nie doprowadzi no chyba że ktoś nie będzie umiał się opanować. :???:

3.Miałem kontakt ale sam nie paliłem :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Ja jestem przeciwko legalizacji.

Wiem wiem, to bardzo kontrowersyjny poglad... 8-)

Wierze, ze bede w stanie go uzasadnic. Tak, do tych co sie nie zgadzaja, potraktujcie to jako wyzwanie & zachete do dyskusji.. 8-)

Co sadze o dzisiejszej Konopii czyli skunie czyli gownie.

Najebanej chemii tak zeby zwiekszyc efekt po tym. Ludzie tam wpierdalaja taki syf ze szkoda gadac.

Niby egalizacja jest w Holandii bylem tam w coffe schopie i zbytnio nie jest to jak np; w krajach Azjatyckich. Chodzi o to ze konopia jest tam sztycznie nawozona,stucznie oswietlana a to roslina ktora potrzebuje odpowiedni klimat i rosnie na ponad 2metry. Wlasnie z takiej jest prawdziwa marihuana inny zupelnie smak od tch sztucznych gowien.

Wiem bo kiedys bedac w tamtych rejonach mialem przyjemnosc zapalic,zupelnie co innego niz to co w Europie sprzedaja tu to jest chemia i tego gowna palic nie zamierzam.

Co do legalizacji,jestem za legalizacja wszystkich uzywek :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

ja tam jaralem od czasu do czasu w LO (daaaawno temu) hehe :) tak jak z % od czasu do czasu mozna, byle nie przesadzic.
...

bezapelacyjnie za legalizacją. pale często dosyć (4-5 razy w tyg.), ale tak jak mówi streetovs - dużo chemii wpierdalają i niektórym to później całkowicie ryje banie.. przepustka do ciężkich dragów ? - to zależy.. jak to kontrolujesz to jest luźno, np. moge palić cały tydzień bez przerwy, a potem cały tydzień nie palić i wogóle nie odczuwać żadnego "głodu" :> także wszystko tutaj zależy od tego czy to ogarniasz czy nie. jeśli nie to po jakimś czasie sięgniesz w końcu po jakąś fete czy kółka :> czyli największy shit.

Kiedyś paliłem, nie palę od prawie 3 lat i mnie nie ciągnie. Dla mnie to kwestia charakteru i tego, czy ktoś jest bardzo podatny na nałogi. Tak samo z alkoholem. Moge pić codziennie przez tydzień, a potem nie wypić nic przez miesiąc i również mnie nie ciągnie. Ogólnie jestem za legalizacją, bo skoro alkohol niszczący zdrowie w identyczny sposób, jak nie większy, jest legalny, to czemu nie zielsko? Jeśli chodzi o przepustkę do narkotyków twardych, bez jaj. Równie dobrze można napisac, ze taką przepustką jest kawa, która zawiera uzależniającą kofeinę.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Streetovs ma racje w 100%. To co jest w Holoandii czyli posrany skun to gowno. Rosnie na 1 metr w jakich stucznych gownach i daje plon 400 gram(gdy w miare noramalna konopia daje 100) co ludzie zrobili z ta piekna roslinka???? Zreszta jescze dilerzy dla korych wazny jest hajs a nie zdrowie klienta. Zamiast zostawic juz i tak schemizowana trawke dodaj np szkla aby wiecej wazyla!! Ziolo to dla niektorych religia a dla innych czysty hajs!! JA OCZYWISCIE ZA LEGALIZACJA
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

Pale, podobnie jak Myst, chociaz liczba u mnie jest różna. nieraz nawet 6 razy w tygodniu, a potem 2 tygodniowa przerwa :D i tak jak napisal Myst, wszystko mozna kontrolowac. w zyciu mnie do niczego twardszego nie pociągnęlo
GG: 2290774

palilem bylo malo siegnelem po cos wiecej i zaluje do dzis ....

jestem przeciw

od tego sie zaczyna

chodz w tych czasach to juz gimnazjalisci klej wachaja ....

tyle ma do powiedzenia

78269406145f2cb280ea01.jpg

palilem bylo malo siegnelem po cos wiecej i zaluje do dzis ....

jestem przeciw

od tego sie zaczyna

to znaczy, że miałeś słaba silną wolę i byłeś podatny na nałogi. Znam kolesi, którzy palą sobie od 6-7 lat i nigdy w zyciu nie tknęli niczego innego.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

ja skonczylem (a raczej nadal popalam) na bace, nigdy mnie nie ciagnelo do mocniejszych rzeczy... tak jak Scy pisze: psychika

a legalizacja mj to cios dla gangsterow... mozesz dostac czyste ziolo bez chujowych dopalaczy, ktore zahaczaja o powazne dragi... legalnie, bezpiecznie... po co dalej qpowac od fiutow ??

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Ja palę okazjonalnie czyli co weekend :P nigdy mnie nie ciagnelo do mocniejszych rzeczy oraz do grzybków,bielunia czy innych podobnych specyfików.Preferuję za to czasem trunek zwany Absynt :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...