Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE WrestleMania Revenge Tour 2014 (Hala Torwar, Warszawa)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Pytanie, czy mógłbyś ktoś udostępnić tą mapkę z naszym sektorem? Chciałbym wcisnąć nowopoznaną koleżankę, której bardzo zależy na gali, ale nie chce iść sama. Jest u nas gdzieś tam jeszcze miejsce? Sto lat temu ogarniałem bilet i nie pamiętam jak sytuacja wygląda.

Nasz sektor to B i już nie ma biletów. Mocno zeszli z cen i na taki sektor G i H co są na wprost ringu można kupić bilety za 99 zł.

Wczoraj był live event w Dublinie z tym samym rosterem co w Polsce. Odbyła się walka Neville vs Balor i jest duża szansa takie coś zobaczyć u nas. Co ciekawe w tym czasie drugi roster był w Newcastle w mieście rodzinnym Neville'a. Po za tym 6 Tag div, Jimmy Usos vs. Fandango (drugi Usos pewnie odpoczywa po kontuzji), Mizdow vs Miz oraz Cesaro & Kid vs New Day o pasy Tag Team. Main event taki sam jak u nas zopowiedział i 6 Man Tag Daniel Bryan, Erick Rowan, Dolph Ziggler vs Bad News Barrett, Sheamus, Bray Wyatt

Wrzucam jeszcze wyniki z Dublina

* Finn Balor got a huge pop and defeated Neville, who also got a good pop. Sheamus came out after the match and cut a promo about the Irish talents but hit them both with Brogue Kicks for heat.

* Jimmy Uso defeated Fandango with Rosa Mendes.

* Cesaro and Tyson Kidd retained the WWE Tag Team Titles over The New Day.

* Daniel Bryan, Erick Rowan and Dolph Ziggler defeated Bad News Barrett, Sheamus and Bray Wyatt when Bryan pinned Barrett.

* Damien Sandow defeated The Miz. They both cut promos before the match with good heel/face reactions from the crowd.

* Emma, Natalya and Rosa Mendes defeated Summer Rae, Cameron and Alicia Fox.

* Roman Reigns defeated Big Show in a Dublin Street Fight. This was a good brawl with weapons used. Reigns put Show through a table and got the win with a spear.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

27

• HudsonMaverick

10

• waglik5

9

• Damianox

8

Top użytkownicy w tym temacie

Odbyła się walka Neville vs Balor i jest duża szansa takie coś zobaczyć u nas.

Na kolejnym HS też odbyła się taka walka, więc bankowo powinniśmy i u nas zobaczyć starcie rodem z NXT. Szczerze- jeśli dostaną z 10 minut to ten pojedynek właśnie pomiędzy nimi będzie dla mnie odpowiedzią że dobrze zrobiłem jadąc na tą galę. Z reszty karty dobra może być jeszcze jedna, góra dwie walki, choć chciałbym się mylić. Na HS w Belfaście dołożyli ósmą walkę i mam nadzieję że i u nas karta będzie tak rozbudowana.

Edytowane przez Kowal

Jeśli będzie u nas walka Neville vs Balor to już się cieszę, że biorę w tym udział. Reszta walk nie wygląda jakoś mega ciekawie, ale chyba większość z nas się tego spodziewała ;) Aczkolwiek byłbym pewnie w stanie wyobrazić sobie sporo gorszą kartę, biorąc pod uwagę, że to jest gala B, a główny roster jest bodajże w Niemczech :P

Oglądam sobie filmiki z House showów z tego touru. I wszystko wskazuje że oprócz minitronu jaki mieliśmy w Łodzi będziemy również mieli zmiejszony Titantron :D

Widać go na załączonym video. https://www.youtube.com/watch?v=rROie8s9T8U

Taka niby pierdoła, ale jednak cieszy oko :)

No to kilka przemyśleń na świeżo:

- gala imho była dużo lepsza niż Gdańsk i Łódź.

- sala była mała, ale przez to wydawała się pełniejsza

- atmosfera była bardzo dobra, dużo chantów, sama radocha, karta to może nie szczyt marzeń, ale wszyscy nieźle pracowali i zasłużyli na brawa.

Przebieg gali (jadę z pamięci więc jak coś pokręce to poprawcie):

- tuż przed rozpoczęciem, pierwszy chant "Andrzej Supron" gdyż rzeczony twórca prawego cepowego zamachowego przechodził w tłumie.

Walka I: BNB wchodzi i rzuca ładny talk o braku Brayana. Informuje, że Daniel ma kontuzję i to jest "bad news for You, good news for me" - gdy schodzi z ringu, na rampę wbiega jeden z Usos i rzucają się po ringu. Dużo chantów na Barretta. Walka ogólnie na szkolne 4 - bez szału ale dobrze;

Walka II: Zack Ryder + Mizdow vs Miz + Fandango (with Rosa Mendes). Zack i Mizdow zebrali dużego popa, Miz i Mizdow mieli fajny moment na mikrofonie (w tym "I'll talk slowly" Miza i "zamknij mordę" w wykonaniu Mizdowa), Miz świetnie grał w ringu - widać, że jest w tym dobry i sprawia mu to dużą frajdę. Chanty "Rosa Mendes", "Zamknij Mordę" i "We want Mizdow". Bardzo fajna walka z elementami komediowymi imho 4++;

Walka III: New Day vs Los Matadores (with El Torito) vs Cesaro + Kid (with Natalia). DOSKONAŁY SEGMENT NEW DAY z chantami "new day sux". Chłopaki sprzedawali to jak tylko mogli i zagrzewali do kolejnych chantów. Los Matadores byli takimi chłopcami do bicia, nie pokazali nic ciekawego. Za to El Torito w późniejszej części walki zakręcił bodaj Xavierem a całą akcję zakończyła Natalia. Królami ringu byli ewidentnie Cesaro i Kid, którzy zebrali mnóstwo popu. Imho jedna z najlepszych "atmosferowo" walk wieczoru. 5+

Walka IV: Finn Balor vs Adam Rose - Adam wszedł bez "obstawy" (przez co od razu minus), Finn Balor bez farby ale i tak zajefajnie :D Dużo chantów "NXT" - na które Adam obrażał się odpowiadając "I'm from NXT to!"; Walka fajna ale bez wodotrysków. Dużo bardziej wolał bym oczywiście Finn vs Nevile, ale jak się nie ma co się lubi... 4-

Walka V: Sheamus vs Dolph Ziggler - walka przydługa. Irlandczyk witany chantami "You look stupid" odgrażał się publiczności. Ziggler robił swoje zbierając pop "Let's go Ziggler" - fajny był mini segment gdzie Ziggler ustawiał Sheamusa do "Beats of the Bodhrán" ale Sheamus skontrował. Kilka akcji z drugiej liny i ogólnie fajnie ale długo. W trakcie walki wychwyciłem "same old shit" oraz "boring". Super chanty "Zamknij Mordę" "Rudy do domu" "Bij rudego" oraz "Sędzia Kalosz" 3+

Walka VI: Divy... nie wiem... przespałem (Natalya była ok, Emma meh, Layla fajnie; Cameron - nope, Rosa Mendes - ok, Tamina Snuka... serio?) 3-

Walka VII: Bray Wayatt vs Erick Rowan - bardzo fajna walka, super wejście Braya (niesamowite zobaczyć to na żywo), śpiewaliśmy "You have whole world...", było wszystko czego można było się spodziewać i trudno nawet coś napisać sensownego :) 4+

Walka VIII: Big Show vs Roman Reigns - "Holly Shit", "One more time", "That Was Awesome" to chyba najlepiej oddające tą walkę chanty. Mimo tego, że Romek to drewno i ma raptem trzy ruchy, to miło się to oglądało. Mam mega szacunek do Show'a za rozwalanie stołów (rozciął się na ręku), przyjmowanie krzeseł, dyskusję z tłumem i kendo stick. Show jest mega wielki - i mimo tego, że zdawał się kuleć na lewą nogę to ładnie przepracował całą walkę. O tyle o ile w TV go przewijam to tutaj zrobiło to na mnie mega wrażenie. Walka na 6+

Ogólnie było super, chciałbym podziękować koledze z pierwszego rzędu, który podrzucał chanty i wyłapywał moje - super atmosfera - mam nadzieję, że WWE jeszcze kiedyś zagości w Warszawie :)

Było świetnie! Lepsza od poprzedniej, hala dobrze wyglądała bo nie świeciła pustkami. Jak ktoś ma zdjęcia albo filmiki to niech wrzuca, zawsze jakieś pamiątki będą ;)

• Urządzenie:  Android

Takie na szybko, zamknij mordę Big Show :D Trochę się obraz trzęsie, ale nagrywane zwyczajnym aparatem. W ogóle chyba w tym roku uwzięli się na ludzi z lustrzankami bardziej niż zwykle.

http://images66.fotosik.pl/801/0c183b993f07e09egen.jpg

http://images70.fotosik.pl/801/ec416c168f1b87d5gen.jpg

http://images69.fotosik.pl/801/ea5683ef40dffbb4gen.jpg

http://images70.fotosik.pl/801/7fe008e9252e114bgen.jpg

http://images67.fotosik.pl/802/12567e8942035706gen.jpg

Edytowane przez Alex17KAROLEW

Czanty "Zamknij mordę" były spoko. Fajna interakcja Showa z publicznością. Giant chyba całkiem szczerze chciał się dowiedzieć, co ludzie skandują. Piszcie relacje ludzie z gali i zlotu! Dawajcie więcej fot! Jak było? Z tego co widzę, to na trybunach kiszka trochę jeżeli chodzi o frekwencję. Edytowane przez Ghostwriter

• Urządzenie:  Android

Kilka filmików:

Początek gali -

Wejście rudego -

Tag Teamy -

Divas -

Wejście Wyatta -

"Zamknij mordę" to był strzał w 10-tkę od Mizdowa. Jeśli chodzi o frekwencję to nie było według mnie tak źle, było trochę miejsc pustych z tyłu na płycie, ale poza tym puste miejsca były raczej pojedyncze. Najbardziej rzucające się w oczy puste sektory były, tak mi się przynajmniej zdaje, wyłączone i dlatego to tak wygląda. Torwar jest stosunkowo małym obiektem dzięki czemu nawet jeśli osób było mniej więcej tyle co w Łodzi (według mnie chyba troszkę więcej jednak było) to nie dawało się to aż tak we znaki. Fakt, że gala była w środę i to jeszcze o nie aż tak późnej godzinie (nie każdy mógł zdążyć wrócić z pracy) też miał pewnie wpływ na ilość ludzi. Moje wrażenia z gali są naprawdę świetne. Przede wszystkim publika była "żywa" i podłączała się pod chanty (o dziwo nie tylko face'owe). Na pewno były co najmniej 3 grupki smartów, które zarzucały fajne chanty i można było się pobawić. Wrestlerzy też pozwalali sobie na dużo większa interakcję niż na poprzednich galach. Chociażby liczba segmentów i minisegmentów mówionych była większa (barret, miz+mizdow, kofi, sheamus, big show) a w praktycznie każdej walce była reakcja na chanty. Po wyjściu z gali nie miałem wrażenia, że widowisko było słabe, więc pozwolę sobie stwierdzić, że mimo iż na papierze tak może nie wyglądać, to gala była lepsza niż chociażby w Łodzi. To ode mnie tyle na razie, może jeszcze później co nieco dopiszę do odczuć, coby post zbyt długi nie wyszedł ;)

Mam nadzieję, że ktoś nagrał segment Mizdowa :D

Ja jestem cholernie zadowolony, tak jak zawsze szedłem z nastawieniem, że się chcę bawić i tak też było :)

Co prawda na początku miałem mały stresik, bo bilet nie wchodził i kazali mi go wymienić w okienku...

Okazało się, że te dwa sektory, które były przy "minitronie" zostały obcięte o dwa ostatnie rzędy i przerzucili ludzi.... do sektorów przy ringu :D I tak kupiłem bilecik za 330 zł, a siedziałem na miejscu za 450 :D

A zaraz pojawią się ode mnie fotki :)

http://c.wrzuta.pl/wi18001/30d45e7100274261552fb77c

http://c.wrzuta.pl/wi186/dd655dba00023310552fb7f0

:D

Edytowane przez Krzychu

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Zarzućcie tym zamknij mordę od mizdowa:D

Takie na szybko, zamknij mordę Big Show :D Trochę się obraz trzęsie, ale nagrywane zwyczajnym aparatem. W ogóle chyba w tym roku uwzięli się na ludzi z lustrzankami bardziej niż zwykle.

Zarzuć zdjęciami w największej rozdzielczości jaką masz, wrzuć na jakiś hosting czy album google. Zbieram materiały z gali tyle się da :)

Za niedługo wrzucę segment Mizdowa !

Wybierając się na galę spodziewałem się, że najwyżej jedna walka będzie trzymała jakiś poziom, ale na szczęście moja prognoza się nie sprawdziła. Show oglądało się przyjemnie, czego powodem była też atmosfera i aktywność fanów. Same walki też nie wypadły źle i jedyną poza Divami walką, która po prostu ssała była walka Zigglera z Sheamusem (ten pierwszy, według moich przewidywań, miał znaleźć się właśnie w najlepszej walce gali. Cóż, naprawdę jestem w tym słaby). Oprawa również trzymała poziom, a wejście Wyatta przy zgaszonych reflektorach, a świecących latarkach widzów to coś niesamowitego, mimo że miałem nadzieje na odrobinę więcej "świetlików" na trybunach. Nie spodziewałem się też Romana wychodzącego przez trybuny, a taki element także podniósł moją opinię o evencie. Ogólnie gala mi się podobała i przekroczyła moje oczekiwania i nawet wycofanie Bryana i Neville'a nie zepsuło mojego zdania. Pozostało mi już tylko "Zamknąć mordę" i czekać na kolejną galę i przy okazji zlot.