Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2014 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mnie ta stypulacja cieszy, bo daje wiele ciekawych możliwości. Z jednej strony twierdzicie, że to spoiler, ale z drugiej strony pojawiają się tu najróżniejsze scenariusze dotyczące tej walki. Na takie coś właśnie czekałem. Ja stawiam na Team Authority :D
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lacio

20

• Doge

12

• MSMic

9

• PH93

8

Top użytkownicy w tym temacie

taki Sheamus

Ta, zwłaszcza że nie ma go w walce :D

No to w takim razie moj fantasy jest nawet bardziej realny. Ps,: widac jak to ppv mnie obchodzi, raw oglądałem, ale wypadła mi kontuzja sheamusa z głowy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Chyba WWE uratowało walkę wieczoru na SS. Na stronie WWE pojawiła się informacja przy walce (zachodnie serwisy też to potwierdzają), że w przypadku gdy team Ceny przegra to zostają zwolnieni tylko jego członkowie, a nie sam John. To dobrze bo znów nie mamy pewności kto wygra, ale jeśli wygra drużyna Setha to już możemy się domyślać, że bohaterski Cena będzie mieć na TLC walkę, obstawiam, że z Rollinsem i jeśli wygra to jego koledzy z drużyny SS będą mogli wrócić do pracy a sam John zgarnie trochę momentum przed walką z Bestią na RR.
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Szczerze mówiąc to nie czuje aby Team Authority, mimo tego małego twistu ze stypulacją, miało jakieś szanse na wygraną z Team Cenation, natomiast jakby się głębiej zastanowić to Dabju całkiem zgrabnie się ustawiło pod kątem pogrzebania własnego PPV w oczach przeciętnego widza - co mam na myśli? Na myśli mam to że skoro to "Pay"-Per-View jest one time only Free-Per-View, w dodatku na Network, to myślę że Dabju będzie miało dość szeroko otwartą furtkę do zrobienia większego twistu i przekręcenia Jaśka. Już dawno pokazali że nie zawahają się nie wywiązać z obowiązków wobec fanów zgromadzonych na gali nie serwując im "feel-good-moment happy end", tylko po to by ich priorytet numer 1 (Network) zaczął generować większe zyski. Dlatego też nie będę zdziwiony jeśli zacznie coś kombinować i nawet powracający Orton (luźne przewidywania) może nie wystarczyć do zwycięstwa Cenation. Mylące jest to że Team Rollinsa wygląda mocniej - to bzdura, promocyjnie stoi tylko on na jakiej kolwiek równi z Jaśkiem, ale reszta przy Rybacku wygląda gorzej (mimo wszystko mid-cardowi mistrzowie stoją schodek niżej od Wędkarza), nie mówiąc o tym że może pojawić się Ortoś na pomoc face'om. Życzyłbym sobie aby Trajpl ze Stefcią wymyślili jakiś sposób na wygraną kantem - w moich oczach to jedyna szansa na uatrakcyjnienie tego jakże smutnego PP...FPV. Nie sądzę abym zdecydował się subskrybować Network gdybym mieszkał w USA i zarabiał "milions of dollars" patrząc tylko na tą kartę - jest okrutnie słaba, zresztą jak 90% produktu jaki Dabju oferuje. Nie wiem czy gdyby nie to że NXT i reszta wrestlingu na świecie jest na przyjemnym poziomie to nie dałbym sobie spokoju z tym hobby.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja tam nie zdziwiłbym się, gdyby zabookowali Cene mega mocno (coś na zasadzie: "zostaje sam Jachu i reszta teamu Trypla, po czym Janusz zaczyna bestialsko eliminować jednego po drugim), a finalnie BezCenny poległ po interwencji Lesnara.

Jachu nie straciłby nic na promocji, porażka jego teamu byłaby umotywowana i mielibyśmy podwaliny pod kontynuację feudu Jacha z Brockiem, który troche się przykurzył.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja tam nie zdziwiłbym się, gdyby zabookowali Cene mega mocno (coś na zasadzie: "zostaje sam Jachu i reszta teamu Trypla, po czym Janusz zaczyna bestialsko eliminować jednego po drugim), a finalnie BezCenny poległ po interwencji Lesnara.

Jachu nie straciłby nic na promocji, porażka jego teamu byłaby umotywowana i mielibyśmy podwaliny pod kontynuację feudu Jacha z Brockiem, który troche się przykurzył.

Jak dla mnie interwencja Lesnara nie pasuje do Brocka. Przecież to Lesnar zniszczył Jaśka na SS i jako tako wygrał na NOC, więc przynajmniej dla mnie taki atak nie miałby sensu (po za tym WWE raczej nie stać na marnowanie występów Lesnara :D).

Obstawiam że Ryback może odegrać kluczową rolę w tej walce. Według mnie będzie sytuacja 5 na 2 i Skip pod koniec zdradzi Jaśka. To byłoby logiczne ze względu na stypulację ale wiąże się to z feudem tych panów na co raczej się nie zanosi.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Według mnie będzie sytuacja 5 na 2 i Skip pod koniec zdradzi Jaśka. To byłoby logiczne ze względu na stypulację ale wiąże się to z feudem tych panów na co raczej się nie zanosi.

Tez mi sie wydaje na interwencje kogos,ale watpie ze to bedzie Ryback mnie sie wydaje, ze zdrady dopusci sie jednak .........Ziggler.

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Według mnie będzie sytuacja 5 na 2 i Skip pod koniec zdradzi Jaśka. To byłoby logiczne ze względu na stypulację ale wiąże się to z feudem tych panów na co raczej się nie zanosi.

Tez mi sie wydaje na interwencje kogos,ale watpie ze to bedzie Ryback mnie sie wydaje, ze zdrady dopusci sie jednak .........Ziggler.

Myślę że każdy tu może odwrócić się od Jaśka.

Big Show - rok bez turnu, rokiem straconym

Erick Rowan - w sumie dopiero co face turn ale i tak nie ma przyszłości w WWE

Dolph Ziggler - ostatnio ciągle obrywał, stracił pas, w dodatku heelowy Ziggler raczej był tym lepszym Dolphem

Ryback - Team Ryback ;) Jak dla mnie faworyt do odwrócenia ze względu na to jaki ma obecnie gimmick

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Co do tematu o jakiejś interwencji podczas walki to mam pytanko. Skoro to walka na normalnych zasadach (Count-Out i DQ) to co gdyby wszedł na przykład taki Orton i zaatakował authority? Nie mogą zdyskwalifikować teamu Ceny ale to też nie jest NO DQ match... Co by się wtedy stało? Czy już kiedyś tak było?

Będzie mi to potrzebne pod kątem oddania głosu na któryś team. Dzięki za pomoc :)

Pozdro

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

A mi się wydaję, że po przegraniu Team Cena, dojdzie do jednego, prawdziwego zwolnienia. Po to tam tak niby randomowo wrzucili Ericka Rowana, z którym po rozpadzie The Wyatt Family nie ma co zrobić. Przykładowo - Cena nie może zostać zwolniony według stypulacji, Ziggler przejdzie heel turn, więc okaże się człowiekiem Authority. Po czym Hunter z Stefcią organizują walkę Show vs Ryback vs Rowan, gdzie zwycięzca odchodzi "for real". Nie mówię, że dokładnie będzie tak jak opisałem, ale coś w ten deseń. :wink:

Nie sądzę... Myślę, że nie po to na SD! podłożyli gładko Rowanowi Cesaro żeby teraz brodatego gładko zwolnić... Debilizm u Vincenta istnieje, lecz nie tak gigantyczny... ;-)

• Reputacja:   1

A moim faworytem do interwencji jest Sheamus, bo:

1.niby kiedyś w newsach o nim głośno było, że ma zastąpić Batistę.

2.jest ziomkiem Tryplaka, a Sheamus jako face jest już skończony, więc, żeby miał co robić, to przejdzie heel turn, co będzie idealnym materiałem na mięso armatnie dla Romka po powrocie.

3.Ostatnia sytuacja z RAW, gdzie doszło do walki między nim a Showem... Ta, została zapowiedziana, ale to był brawl jakby się co najmniej Najman z Burneiką nakurwiali.

A jak wam powiem że Team Cena wygra czysto i nie będzie ŻADNEJ interwencji? Co?

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

A ja powiem, że nikt nie odliczy Rollinsa czysto. Jeżeli Cena ma wygrać, to TYLKO I WYŁĄCZNIE po interwencji kogoś, Seth nie zostanie poddany ani odliczony, na to nie ma co obecnie liczyć.