Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2014 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No ładnie, ja wiedziałem że wygra Team Ceny nawet jak nie było tej drugiej stypki z SD, ale teraz jestem na 99% pewny że wygra jego team. I gdzie są teraz te mądralińskie dzieciaki, które mówią że Authority wygra :?:

W sumie to dobrze story trwa od Raw po MITB13 i już dobrze jest wszystko zakończyć

Może batalia o władzę, Triple H jako człowiek Authority vs The Rock człowiek Vince'a? Czemu nie.

Ja od początku tak sądziłem. Team Authority przegrywa, HHH i Stephanie odchodzą z TV, Rollins i Kane się rozchodzą, Noble i Mercury nadal jako ochroniarze specjalni, Vincent znowu na jeden występ do TV, wybiera GMów Raw i Smackdown i odchodzi do WM, gdzie HHH wraca i żąda walki z przedstawicielem prezesa WWE o jeszcze większą - pełną już władzę, przedstawicielem okazuje się być Rock i na WM HHH wygrywa i zostaje prezesem WWE, a Vince odchodzi na emeryturę - czemu nie? Ma 69 lat już i jeszcze mu później demencja spowoduje, że WWE się rozwali :twisted:

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lacio

20

• Doge

12

• MSMic

9

• PH93

8

Top użytkownicy w tym temacie

A co powiecie na scenariusz, że walka zakończy się jako no-contest? Mamy teraz Network, które w tym miesiącu jest darmowe, więc taki wał mógłby się zdarzyć skoro każdy rezultat kogoś uwala.

A co powiecie na scenariusz, że walka zakończy się jako no-contest? Mamy teraz Network, które w tym miesiącu jest darmowe, więc taki wał mógłby się zdarzyć skoro każdy rezultat kogoś uwala.

"Popatrzcie, Network jest w tym miesiącu za darmo, druga najstarsza gala w WWE na żywo za darmo, jesteśmy wspaniali. Nasz produkt jest wspaniały, to co wam oferujemy jest wspaniałe. Kupcie! A na początek jak wspominaliśmy macie darmowy trial, nic tylko przedłużać subskrypcję! Warto!"

"A chuj. Zrobimy kolejny bullshit w najlepiej wypromowanym main evencie od WMki, stać nas na to. Nowi subskrybenci nas nie obchodzą."

Sam sobie odpowiedz który tok rozumowania przedstawia WWE.

WWE dojebało pięknie. Naprawdę, był to pierwszy Main Event od bardzo dawna gdzie głowiłem się kto może wygrać bo obydwie drużyny miały argumenty "za". Dodana stypulacja na SmackDown jest jawnym spoilerem a WWE za takie coś należy się karny kutas na samej głównej siedzibie zarządu. Spierdolili to książkowo... w WWE jednak nie może być za kolorowo.

Vince po raz kolejny za mocno próbował się postarać.

Ale zwolnienie Teamu Ceny to będzie tylko story - Authority wygrywa, zwalnia ludzi Ceny i samego Jasia i wydaje się, że HHH dopiął swego, ale pojawia się Vince, przywraca ich i rozpoczyna się walka o władzę. Pomyślcie trochę, a nie od razu "bullshit, ale WWE z**bało sprawę!"

Ale zwolnienie Teamu Ceny to będzie tylko story - Authority wygrywa, zwalnia ludzi Ceny i samego Jasia i wydaje się, że HHH dopiął swego, ale pojawia się Vince, przywraca ich i rozpoczyna się walka o władzę. Pomyślcie trochę, a nie od razu "bullshit, ale WWE z**bało sprawę!"

Najlepiej niech wróci Juan Cena...Takie wyjście nie ma za grosz sensu, a jeżeli WWE nie chce wypuścić bullshitu to walka musi zakończyć się porażką Authority, chyba że chcą powtórki z zeszłego roku jak ludzie naprawdę się wkurwili za te śmieszne decyzje przy serii walk Orton vs Bryan. Nie potrzebna jest stypulacja ze zwolnieniem. Wystarczyła stypulacja z władzą. Podejrzewam że ktoś w WWE wpadł na pomysł zrobienia z tej walki hiper-ultra-super bulwo walki i wyszło takie coś. Obstawiam że walka teraz po mnie spłynie jak woda po kaczce, nawet jeżeli zostanie Cena na piątkę rywali. Po za tym wątpię żeby WWE chciało plątać Cenę w kolejne story z zarządem skoro na horyzoncie dokończenie feudu z Lesnarem.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Na tym samym Smackdown Rusev spuścił wpierdol Zigglerowi, a Harper przejechał się po Cesaro. W main evencie było teoretycznie Rollins i Kane przeciw Rybackowi i Big Showowi, ale skończyło się na tym że wparowało Authority z ekipą i obiło mordy tej drugiej dwójce. Ryback dodatkowo oberwał krzesłem i zaliczył Pedigree. Wnioski wyciągnij sam.

A tak poza tym to Sandacz i Miz jobbnęli Los Matadores. Zmiana mistrzów na SS coraz bardziej możliwa. I gdzie do jasnej cholery reszta karty, serio cztery walki?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

O ile sobie przypominam, to przed MitB 11' też było takie sranie, że Cena wygra z powodu stypulacji - trzeba czekać na niedzielę i mieć nadzieję na jakieś nowatorskie rozwinięcie sytuacji ze strony kreatywnych, a nie od razu spodziewać się najgorszego.

Akurat gdyby się przejmować sytpulacjami "Cena przegra to wylatuje" to można z niego zrobić jobbera. W story zawsze będzie bumerangiem. Kwestia w tym, że czterech innych gości z jego ekipy już taka nie jest, a wywalenie w tym momencie przez story Rybacka czy Zigglera żeby potem Jaś czy kto inny wywalczył im powrót to zrobienie z nich takich ciot, że cały push nie ma sensu. Booking na tygodniówkach też nie pozostawia cienia wątpliwości. Ciekaw jestem kursów u buków, póki co żaden chyba nic nie oferuje, ale w ciemno można stawiać na Nikki i Team Jaśminator.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No to teraz na 99% wygra drużyna Ceny. Triple H i Stephanie stracą władzę, ale coś mi się wydaje, że to zwiastuje jakiś duży feud na WrestleManię. Może batalia o władzę, Triple H jako człowiek Authority vs The Rock człowiek Vince'a? Czemu nie.

A ja tym bardziej zaczynam podejrzewać, że wygra jednak Authority... Albo WWE to banda kretynów i puściło mega spoilera tą stypulacją, albo dodali tą stypulację jako jedną wielką ściemę (coś jak "przegrany odchodzi z WWE" w dawnych walkach Ceny) i zasłonę dymną, żeby zaskoczyć wygraną Trypla i Spółki oraz żeby marki nie mogły spać po nocach, martwiąc się o przyszłość Cennych.

Oczywiście później pojawi się Vince i przywróci "zwolnionych" do rosteru, a feud wejdzie na nowe tory (walka o władzę "Chłopcy Vince'a vs. Chłopcy z Tryplem"), jakaś mocną walką na WrestleManii.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie zapominajmy że to właśnie McMahon dał Tryplakowi ultimatum że jak przegra to odchodzi od władzy, więc może to być jednak ciekawe. Ja też byłem pewny że Cenation wygra, lecz co raz bardziej idę w strone HHH i jego teamu. Napewno będęoglądał na żywo za "zero and zero zero,, :)

132426411251666524dd355.jpg

Przecież ta stypulacja to jawny spoiler, że wygrywa team authority...chyba wiemy jak WWE uwielbia storyline'owe zwolnienia, pozdrawiam Juana Cene. Po za tym ciężko wyobrazić sobie RAW bez HHH i Stephanie... bo to oni robią ratingi.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jakieś pajace z hamburgerów opublikowały "5 najdziwniejszych scenariuszy SS", wśród których króluje pomysł, w którym ktoś w ostatniej chwili wylatuje z Team Jaśminator, do którego dołącza Vince. Nierealne, ale byłby to chyba moment of the year 8)

Wczesne kursy u buków na Survivor Series:

Team Authority 2,2 - Team Cena 1,62

Nikki Bella 2 - AJ Lee 1,71

Dean Ambrose 1,62 - Bray Wyatt 1,83

No ogólnie to można nieźle hajsu zarobić na Wyacie i fakcie, że kursy na SS match będą się zmieniać jak w kalejdoskopie i za kilkanaście godzin osiągniemy ten magiczny moment, kiedy Authority będzie underdogiem, a kursy na Cenę skoczą powyżej 2 i otrzymamy tą mityczną pewną wygraną.

Fakt, że ktoś coś wspomniał że AJ idzie z dablju na chwilę po SS też sprawia że warto pomyśleć nad inwestycją w walkę div.

A ja mam dziwne przeczucie, że wygra Team Authority dzięki zdradzie jednego z czlonków Zespołu Jasia, a konkretniej Zigglera. Od dawna Ziggler jest promowany ( nawet w segmencie z HHH ) jako ten niedoceniany, który zasługuje na coś więcej niż pas Ic.

I mam przeczucie, że przez tą stypulację może przejść heelturn bo będzie obawiał się straty swojej szansy i pracy.

Inna sprawa czy taki ruch ma sens, moim zdaniem niezbyt bo Ziggler jest aktualnie ( chyba ) jedynym face'm który jest dobrze przyjmowany zarówno przez dzieciaków i fanów starszych. Poza tym nieczysta porażka teamu Dżonego daje podstawy do rozpoczęcia feudu Vince'a z Authority, wystarczy, że poczciwy Wąs powróci i stwierdzi, że walka nie została uczciwie rozstrzygnięta i początek feudu mamy gotowy.

1161423919541b3db89050d.jpg

Z tym Zigglerem to faktycznie, jest tak jak mówisz... ale ja dosżłem do jeszcze jednego wniosku, otóż :

Otóż kto wie czy więcej osób się od Ceny nie odwróci, w czasie walki gdy będą kolejni zawodnicy walczyć nie wytrzymają presji, wyzwisk HHH i opuszczą ring (wiadomo, że taki Sheamus raczej zostanie do końca) i wtedy Cena będzie sam, przegra, ale nikogo oprócz niego nie zwolnią

- Fantasy ostre, wiem.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.