Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2014 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli trypel i rock to gdzieś w środku karty powinno być. Ale to jak wiemy mało prawdopodobne bo to duże nazwiska. Ogólnym problemem jest to że ( już od kilku wrestlemani) mamy większość gwiazd powracajacych, ale to inny temat.
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lacio

20

• Doge

12

• MSMic

9

• PH93

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

a dodatkowo znając ego Tryplaka i zamiłowanie WWE do obecnego Johnsona(2 lata z rzędu ME Wrestlmanii z Ceną) obawiam się,że to te starcie może być niestety walką wieczoru.

Od Tryplaka, to się proszę odpierdolić.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To pierdolenie o ego Tryplaka to ostatnio adekwatne było w 2004, ale na pewno nie w 2014. Po prostu smarty się zaprogramowały i nie potrafią cofnąć tego procesu. Hunter jak mało kto jest studentem gry, kocha ten biznes i chce najlepiej dla branży. Czytaj NXT, czytaj Performance Center, czytaj Bray Wyatt, czytaj gwiazdy Indies podbijające NXT, czytaj jobbowanie Bryanom/Shieldom/Benoit itd.

Akurat jak mówił kolega wyżej Hunter swoje ego wystawił w latach 2004. Gdyby Hunter miał duże ego to stał by teraz jako mistrz federacji a Bryan nawet by pasa nie tyknął. Pewnie tak samo by było na Extreme Rules i Payback że wygrało by pewnie Evolution i to on by przypiął na ER a na Payback to jego drużyna by wygrała bez straty w swoich szeregach. Więc od HHH, proszę się odczepić

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Reputacja:   1

A skoro już się wypowiedziałem w tym temacie, to mnie ciekawi kwestia tego jak zagospodarują czas tego ppv, bo póki co mamy tylko 3 walki zapowiedziane i na jakieś inne raczej się nie zapowiada... Z wyjątkiem ćpunka z królikiem, no i o TT c... Macie co do tego jakieś idee? Jak mogą to zagospodarować?

I to jest dobra rola triple h ( promowanie nowych gwiazd). Pomijając oczywiście całą resztę którą wymieniliście. Taką też rolę powinien mieć cena jak będzie kończył powoli karierę

A skoro już się wypowiedziałem w tym temacie, to mnie ciekawi kwestia tego jak zagospodarują czas tego ppv, bo póki co mamy tylko 3 walki zapowiedziane i na jakieś inne raczej się nie zapowiada... Z wyjątkiem ćpunka z królikiem, no i o TT c... Macie co do tego jakieś idee? Jak mogą to zagospodarować?

Widzialem gdzies news o powtornym Triple Threat o IC czyli:Kidd vs Cesaro vs Ziggy,czyli to co bylo na Smack ,co wskazywalo by na to ze Dolph bedzie walczyl 2 razy na jednej gali...

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Mogli by dać powtórkę z SD, czyli Kid, Ziggler, Cesaro o pas, walka była tak piękną, że aż żal by było ponownie tego na SS nie dać. Dali by im z 15 minut, by smarty się ucieszyły, i było by spoko. TT na 100% dadzą także, tutaj raczej nie ma o czym dyskutować. I już mamy 5, a nawet sześć, jeżeli dadzą tą szopkę z pluszakiem.

Doge, nie płacz, nie wymądrzaj się, nie rób z siebie ofiary. Proste zasady, które pomogą nie wychodzić na idiotę.

A i nie wrzucaj linków do wiki jak chcesz być ironiczny. Nie udaje się;))

EOT, wow, so much wygaśnie.

Fakt, może wcześniej rzeczywiście ból dupy nieco poniósł, ale ja Reignsa w ogóle nie kupuje, i jeżeli gość nie popracuje nad odgrywaniem swojego gimmicku, i nie poprawi mic skilli (co podobno robi), to to się raczej szybko nie zmieni. Jak dla mnie na chwilę obecną Ryback > Roman, no ale dobra.

Widzialem gdzies news o powtornym Triple Threat o IC czyli:Kidd vs Cesaro vs Ziggy,czyli to co bylo na Smack ,co wskazywalo by na to ze Dolph bedzie walczyl 2 razy na jednej gali...

To się trochę kupy nie trzyma, przecież Cesaro już gorzej jobbnąć niż zostać przypiętym przez newbiego po dziesięciosekundowej przerwie żeby wyczyścić ring z Zigglera nie da rady.

Spokojnie, Xavier Woods czy inny wybraniec już czeka na oklep od Rybacka. Ach ta karta. Bellaska, jobbowanie rybackowi, Królik vs Jego Pan. To jest do cholery dablju czy Folwark Zwierzęcy? Show stealerem na sto procent będzie mecz o pasy tag teamowe. Wyattowi i Deanowi dadzą pewnie z 12 minut co by się smarci nie nacieszyli, a w main evencie taki main event+ ze zwykłej tygodniówki z podczepionym "Traditional Survivor Series Match". Things can only get better.

• Reputacja:   361

Co do main eventu przyszłej WM-ki to nie byłbym taki pewny odnośnie tego czy to będzie Lesnar vs Reigns.Biorąc pod uwagę ostatni segment The Rocka i Huntera,a dodatkowo znając ego Tryplaka i zamiłowanie WWE do obecnego Johnsona(2 lata z rzędu ME Wrestlmanii z Ceną) obawiam się,że to te starcie może być niestety walką wieczoru.

Nie ma takiej opcji, chyba żeby Reigns dobrał się do wnuczek Vince'a i Papa postawił na niego krzyżyk. Skrojenie Lesnara z pasa ma być dla Romualda namaszczeniem go na następce Ceny i jeżeli włodarzom się to nie odwidzi (czyt. jeżeli Romano czegoś nie odpierdoli) - to można każdą kasę stawiać na to, że będzie to main event WM-ki, aby Reigns'owi zapewnić odpowiednie momentum.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

2-3 miesiące temu main event dla Pięknego Romana był pewny, obecnie jednak... o jego roli na WM-ce zadecydują, w moim odczuciu, najbliższe tygodnie. A konkretnie dwa czynniki: jak szybko wróci po kontuzji, oraz jaką formę będzie prezentował. Bo sorry, ale jednak Lesnar to Lesnar - rywala dlań trzeba porządnie wypromować, zrobić zeń prawdziwego Supermena, który bez większych problemów poradzi sobie z wszystkimi Hunterami, Ortonami i Wyatt'ami tego świata. Czy w trzy miesiące z Romka da się wystrugać kogoś takiego? No właśnie...

Z drugiej strony, kto jak nie on? Jedno jest pewne: pas na WM-ce właściciela zmienić powinien, kandydatów do zakończenia tego kuriozalnego runu jednak nie widać. Bryan połamany, ulubieńcy publiki (Ziggler, Ambrose, Wyatt) za krótcy... zostają weterani-celebryci: Rock, Austin... cały ten fantasy booking, który sens miałby wyłącznie w wypadku udanego cash-ingu Rollinsa. Który zresztą też nie ma sensu :P

Cóż, zobaczymy...

A na SS wygra pewnie team Cena. Po czym Hunter zacznie feud z szefem, podbudowany Jasiu pójdzie na Brocka, reszta kolegów wróci zaś do swoich spraw...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Na SS to ja bym chciał, żeby wygrali Miz z Sandałem. HajDusty strasznie ogranicza gimmick, którego dablju zupełnie nie umie wykorzystać, przez co mistrzowie czy to w ringu, czy poza nim są strasznie drewniani. Ciężko mi się ich ogląda. Miz z Sandałem niby też by byli w ringu nie lepsi, ale są tak genialnymi enterteinerami, że ja to chcę zobaczyć. Damien dublujący Miza cieszącego się z wygranego pasa samemu mając jeden w ręce byłby genialny. Co z tego, że heele od heeli nie powinni przejmować złot? Tutaj mistrzowie są tacy nijacy że można zrobić wyjątek.

A Team Authority wygląda przy Team Cena jak BMW przy Cinquecento. Dramat. Jak wyszli na RAW w otwierającym segmencie wyglądało to tak mocarnie, że mi w jednej chwili sprzedali tą walkę, a jak rano zobaczyłem co za "talenty" są u Jaśka, to z przykrością stwierdziłem, że brak Sheamusa osłabia tą ekipę. Ja rozumiem, że ze złym szefem musi walczyć banda underdogów, ale są jakieś granice. Dość powiedzieć że najsolidniej w tej drużynie prezentuje się… chłop który wrócił trzy/cztery tygodnie temu i zaczął od Bo Dallasa.

Spoiler z SD

Ogólnie byłem raczej na 100% przekonany, że wygra ekipa Ceny, musi nastąpić reset storylinów, jako że nie długo mamy autostradę do WM'ki, ale dodanie stypulacji, na mocy której wszyscy z teamu Ceny mają być zwolnieni w razie porażki, to już "troszkę" za mocny spoiler.

No to teraz na 99% wygra drużyna Ceny. Triple H i Stephanie stracą władzę, ale coś mi się wydaje, że to zwiastuje jakiś duży feud na WrestleManię. Może batalia o władzę, Triple H jako człowiek Authority vs The Rock człowiek Vince'a? Czemu nie.

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Co do SD!

WWE dało totalnie dupy. Ja nawet wierzyłem w wygraną Authority, no bo czemu nie? Argument za wygraną Teamu Ceny, bo trzeba go podbudować przed Lesnarem przyjmuję raczej w formie żartu. Nie chodzi nawet o to, że Cena nie potrzebuje podbudowy. To jest walka 5 vs 5, więc John niewiele straciłby/zyskałby na potencjalnej wygranej/przegranej. No chyba, że zabookowaliby go jakoś specjalnie, raczej nie widzę w tym sensu.

Wracając jednak. Mocno wierzyłem w Authority, ale WWE dowaliło teraz takim spoilerem, że po prostu masakra. Tak zepsuć fajnie podbudowaną walkę to tylko oni potrafią :roll:

Jakiś czas temu pisałem, że nie widzę innej opcji, jak wrzucenie do składu Authority Mercurego i Noble'a. I choć w prawdzie nadal wolałbym ich w drużynie, to przyznaję, że WWE fajnie to wszystko rozwiązało i całe story ze zbieraniem ludzi było po prostu dobre.