Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

18.10.2014 MZW FENIKS GNIEZNO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

10593065_522310224579875_4281633015570928230_n.png?oh=a6023333f5958aa986e2bb12a31816c4&oe=54BE2C1F

18.10.2014 MZW FENIKS GNIEZNO

Tak jest Maniacy już za tydzień będzie można zobaczyć wrestlerów MZW podczas gali boksu zawodowego w Gnieźnie. Na galę zostali zapowiedziani następujący wrestlerzy:

Shadow, Justin Joy i Patriota

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

6

• CenBoyz

4

• aRo

2

• ManiacZone

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ciężka publika, duzy test przed Wami. Jestem ciekaw efektów.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Dokładnie to samo pomyślałem widząc zapowiedź tej imprezy na FB MZW. Takie mniejsze gale boksu mają to do siebie ,że z reguły przyciągają sporo ludzi (i hale są raczej pełne). Problemem jest profil osób które tam przychodzą, a te mogą niezbyt pochlebnie patrzeć na wrestling. No, ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że się wam uda ;)

Zwłaszcza że pewnie większość widowni nie będzie wiedziała że wrestlerzy mają wystąpić, a tu wyjdzie im różowy Justin, zamaskowany Shadow i komboj Luke, który swoimi okrzykami pewnie może wprawić ludzi nie znających wrestlingu w śmiech politowania. No i mnie dalej ciekawi jak oni będą walczyć na ringu bokserskim...

28054889252fa02dfba372.jpg

No i mnie dalej ciekawi jak oni będą walczyć na ringu bokserskim...

Walki zarówno bokserskie jak i wrestlingowe będą zapewne odbywały się na ringu MZW ;)

• Urządzenie:  Windows

No i mnie dalej ciekawi jak oni będą walczyć na ringu bokserskim...

Jak widać, nie wszyscy mają takie problemy ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Zdjęcia z gali: 1

2

Walkę wygrał Patriota.

Na dniach możemy spodziewać się także materiału video.

Warto zwrócić też uwagę na komentarze pod pierwszym artykułem. "Bardzo fajna gala. Dużo emocji, pokaz wrestlingu coś nowego i ciekawego." , no i odpowiedź drugiej osoby: "a gdzie Ty miałeś te emocje? W walce kilkunastolatków? Może jeszcze ten wrestling było ok"

Więc jak widać pokaz się podobał, co jest dobrą informacją :)

My się głupi zastanawialiśmy jak zareagują fani boksu na wrestling, ale jak widać niepotrzebnie. Na zdjęciach trudno dostrzec więcej niż kilkunastu widzów, co oznacza że eskapada do Gniezna to porażka, bo jeździć przez pół kraju dla kilku osób- nikt mi nie wmówi że to jest komuś potrzebne, nawet jeśli się to tym osobom podobało...

Na zdjęciach trudno dostrzec więcej niż kilkunastu widzów, co oznacza że eskapada do Gniezna to porażka, bo jeździć przez pół kraju dla kilku osób- nikt mi nie wmówi że to jest komuś potrzebne, nawet jeśli się to tym osobom podobało...

Nawet jeśli to zysk dla federacji? W końcu bokserzy też musieli na czymś walczyć, a jak wiemy nie ma nic za darmo ;) Więc, pierwsza sprawa to wynajem ringu, druga promocja wrestlingu na terenie Wielkopolski/Gniezna.

Na zdjęciach trudno dostrzec więcej niż kilkunastu widzów, co oznacza że eskapada do Gniezna to porażka, bo jeździć przez pół kraju dla kilku osób- nikt mi nie wmówi że to jest komuś potrzebne, nawet jeśli się to tym osobom podobało...

Nawet jeśli to zysk dla federacji? W końcu bokserzy też musieli na czymś walczyć, a jak wiemy nie ma nic za darmo ;) Więc, pierwsza sprawa to wynajem ringu, druga promocja wrestlingu na terenie Wielkopolski/Gniezna.

Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Tak, zysk dla federacji to jest, ale byłby taki sam i bez zawodników. A jakoś nie wierzę że organizatorzy opłacili ich przyjazd, tylko MZW pewnie musiało poświęcić część kasy za wynajem ringu na opłacenie wszystkiego co związane z wrestlerami, a przynajmniej z jednym, bo dwie osoby myślę że są w pakiecie do ringu, bo ktoś go musi rozłożyć :grin: A przecież organizatorzy gali wcale nie musieli ściągać ringu aż z Wałbrzycha. Co do promocji wrestlingu w tamtych rejonach to osoby obecne na gali musiałyby mieć normalnie tak wielką siłę przekonywania jak 12 apostołów żeby rozsławić imię MZW z czegoś, co nawet nie powinno się nazywać galą tylko pokazem, na całą wielkopolskę :D

Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Tak, zysk dla federacji to jest, ale byłby taki sam i bez zawodników. A jakoś nie wierzę że organizatorzy opłacili ich przyjazd, tylko MZW pewnie musiało poświęcić część kasy za wynajem ringu na opłacenie wszystkiego co związane z wrestlerami, a przynajmniej z jednym, bo pewnie dwie osoby myślę że są w pakiecie do ringu, bo ktoś go musi rozłożyć :grin: A przecież organizatorzy gali wcale nie musieli ściągać ringu aż z Wałbrzycha. Co do promocji wrestlingu w tamtych rejonach to osoby obecne na gali musiałyby mieć normalnie tak wielką siłę przekonywania jak 12 apostołów żeby rozsławić imię MZW z czegoś, co nawet nie powinno się nazywać galą tylko pokazem, na całą wielkopolskę :D

A, czy mowa jest o rozsławieniu MZW czy promocji wrestlingu? Wiadomo, że nikt z obecnych osób na gali nie zainteresuje się po tym pokazie MZW, ale chociaż plusem jest to, że ujrzeli wrestling na żywo. Popatrz... jakie Polacy mają zdanie na temat wrestlingu? W większości złe. Dlatego fajnie, że coś wreszcie po tylu latach się dzieje. Nie tylko organizowanie gal dla nas (fanów wrestlingu), ale także działanie na rzecz pokazania ludziom na czym ten wrestling polega i że wcale nie musi być tak jak inni mówią. Chociażby pokazy na festynach, galach boksu, prelekcje w szkołach itp. To wszystko naprawdę idzie w dobrym kierunku.

Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Tak, zysk dla federacji to jest, ale byłby taki sam i bez zawodników. A jakoś nie wierzę że organizatorzy opłacili ich przyjazd, tylko MZW pewnie musiało poświęcić część kasy za wynajem ringu na opłacenie wszystkiego co związane z wrestlerami, a przynajmniej z jednym, bo dwie osoby myślę że są w pakiecie do ringu, bo ktoś go musi rozłożyć :grin: A przecież organizatorzy gali wcale nie musieli ściągać ringu aż z Wałbrzycha. Co do promocji wrestlingu w tamtych rejonach to osoby obecne na gali musiałyby mieć normalnie tak wielką siłę przekonywania jak 12 apostołów żeby rozsławić imię MZW z czegoś, co nawet nie powinno się nazywać galą tylko pokazem, na całą wielkopolskę :D

.

Edytowane przez 1987Thomas1987

63769504653f2645d17f3f.jpg

Cały czas narzekanie i wymądrzanie się przed szklanym ekranem. Doceńcie ciężką pracę tych ludzi !!!

Tak tak, napiszę że to była świetna gala i będzie ok prawda?

Ich ciężką pracę docenię wtedy gdy odbędzie się gala na którą będę mógł przyjechać i wyrobić sobie zdanie o poziomie MZW, bo jak na razie stałego rosteru są jakieś cztery osoby, a reszta to adepci, a to nie nakazuje mi wychwalania MZW. Chciałbym żeby im wyszło bo miałbym blisko na gale, ale jak na razie wielkie ogłoszenia okazują się godzinnymi pokazami albo występami na gali bokserskiej dla dziesięciu osób- mogę sobie ponarzekać bo przy każdym ogłoszeniem mam nadzieję że to w końcu będzie gala, bo wtedy od razu rezerwuję sobie weekend na MZW.

Bardzo dobrze ze MZW robi nawet takie pokazy z okazji jakiejs lokalnej undergroundowej gali boksu czy goscine wystepy jak ten w niemczech, dobre przetarcie do pelnej gali w miescie.

Chodzi o to ze zrobili juz 3 czy 4 pokazy+zagranica i jedna gale w ciagu jakis 5miesiecy, pracuja, cwicza, to moze niezle zaowocowac jesli beda robic tak dalej.

Cwicza na takich pokazach, mimo malych frekwencji, dzieki temu i tak oswajaja sie z publika, dla mnie to plus i nie widze w tym nic zlego.

Owszem tez nie rozumiem troche tych pokazow na totalnych wsiach i to bede krytykowal ( tak jak pisalem, lepiej zrobic we wsiach ale chociaz znanych turystycznych), ale Gniezno to juz lepsza promocja.

Teraz tylko czekac na pelna gale w miescie.

I np; w porownaniu z DDW, to MZW teraz wypada lepiej, bo caly czas dzialaja, to pokazy co miesiac praktycznie, goscine wystepy, maja rowniez juz szkolke i czesciej sa treningi, a drudzy? jedna gala i czasem plus pokaz adeptow w roku i tyle.

[/b]

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Kilka dni temu zawodnicy MZW zostali wystawieni na próbę i wystąpili przed wymagającą bokserską publiką w Gnieźnie w hotelu Fenix.

Niski sufit i wszelakie niedogodności nie przeszkodziły im w stoczeniu pojedynku.

Zobaczcie jak sobie poradzili.

Zapraszamy do obejrzenia najciekawszych momentów z walki!

https://www.youtube.com/watch?v=7kdV6y9jjlM&feature=youtu.be

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 587 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Śmiało może  z Mirkiem zakładać team średniaków
    • Attitude
      Za nami najnowszy odcinek WWE Friday Night SmackDown - pierwszy po WrestleManii 41. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. SmackDown otworzył nowy mistrz WWE, John Cena. Jednak zanim on w ogóle przemówił... przerwał mu Randy Orton. "Viper" zwrócił uwagę, że minęło 25 lat zanim po raz pierwszy uścisnęli sobie dłonie. Przez długi czas Cena się nie zmieniał, a pracowitość, lojalność i szacunek to było coś, czym kierował się on w życiu. Widać jednak, że po takim czasie John poczuł pewną pustkę w sobie... Randy próbował rozgryźć, o co chodzi. I zasugerował... iż Cenie brakuje jego własnych dzieci. To by zrobiło z Johna lepszego mężczyznę. Cena zripostował Ortona, że 25 lat spędził na wychowywaniu... dzieci innych. A skończyło się na tym, że sześciolatek pokazuje mu środkowy palec. Randy zignorował to i przyznał, że on sam w życiu dokonał wielu złych rzeczy. Ale koniec końców ma szacunek w szatni, a WWE jest dla niego domem. Tymczasem Cena... stał się tu gościem. Randy poszedł krok dalej i uznał, że najwidoczniej jest głupi, skoro myślał, iż John będzie się go słuchał w tym dziwnym świecie, gdzie Orton jest zły, a Cena dobry. John był zmęczony tym gadaniem i podkreślił, że gdy odejdzie na emeryturę, to zabierze ze sobą ten pas i dziedzictwo, jakie i zbudował między innymi Orton. "Viper" chciał walki tu i teraz. Cena się na to nie zgodził... ale zaproponował Backlash, które będzie w rodzinnym mieście Randy'ego. Na koniec John zaatakował Randy'ego... lecz ten był przygotowany i sam odpowiedział wymierzając RKO, po czym celebrował z pasem. WWE szybko potwierdziło walkę Cena - Orton o pas na Backlash. Link do filmu Fraxiom pokonali Los Garza. Dla Nathana Frazera i Axioma był to debiut na SmackDown (jako tag team, bo Axiom walczył już w Hiszpanii). Link do filmu Jade Cargill zażądała walki z Tiffany Stratton. Doszło do non-title matchu, lecz przerwał go... atak Naomi na Cargill. Z kolei Tiffany została zaskoczona przez atak powracającej Nii Jax. Link do filmu Link do filmu Doszło do konfrontacji Drew McIntyre'a i LA Knighta. Zaingerował w to Jacob Fatu - nowy mistrz US. Link do filmu Zelina Vega wreszcie zdołała przechytrzyć Chelsea Green i jej partnerki - Albę Fyre oraz Piper Niven. Vega pokonała Green, przejmując mistrzostwo kobiet US. Link do filmu Powracający Aleister Black zaatakował The Miza. Link do filmu Damian Priest zaatakował Drew McIntyre'a w trakcie jego walki z LA Knightem. W to wszystko ponownie wmieszał się Jacob Fatu. Link do filmu W main evencie Street Profits pokonali #DIY i Motor City Machine Guns w TLC Matchu. Link do filmu Skrót gali: Link do filmu WWE na następne SmackDown zapowiedziało walkę Aleistera Blacka z The Mizem.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • -Raven-
      Zestawienie w debiucie Blacka z Mizem to raczej jasny sygnał na jakiej pozycji widzi Enda u siebie WWE. Nie wróży mu to wielkiego pushu na najbliższą przyszłość.
    • -Raven-
      Obawiam się tu sztampy, gdzie Cena obroni pas kilka razy i w ostatniej walce roku, tytuł bohatersko odzyska dla WWE Kodeusz
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...