Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Redakcja Attitude powołała nowych administratorów forum i po

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   258
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Jestem w trakcie wdrażania planu B - a że jestem pomarańczowy drugi dzień, za wcześnie na plany B :P

Zawsze może pojawić się jakiś niespodziewany plan C. Raczej Paul Heyman z Lesnarem na Attitude nie zawita, ale nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzień :)

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

3

• N!KO

2

• Jeffrey Nero

2

• Arkao

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Jeśli chodzi o AM to nie wiem czy najlepszą możliwością nie było by powrócenie do wersji Audio. Te wersje słuchało się bardzo dobrze, wiadomo że to nie to samo co Youtube, ale lepsze to niż nic.

• Reputacja:   0

Jeśli chodzi o AM to nie wiem czy najlepszą możliwością nie było by powrócenie do wersji Audio. Te wersje słuchało się bardzo dobrze, wiadomo że to nie to samo co Youtube, ale lepsze to niż nic.

Powrót do wersji audio to cofanie się w rozwoju, ale rzeczywiście do wersji audio częściej się wraca, ale to dlatego że nie było w nich omawiania tygodniówek przez większość czasu. Mniejsza o to, bo zaproponowałeś powrót do wersji audio, w której i tak była by cisza bo nie ma prowadzącego :grin:

• Reputacja:   258
  • Urządzenie:  Android

Powrót do wersji audio to cofanie się w rozwoju

Czasami żeby zrobić krok do przodu trzeba najpierw zrobić 2 w tył.

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

N!KO Adminem??? Jak mogliście mu to zrobić??? Przecież znając rozmiar jego Ego - biedak zejdzie nam tutaj na priapizm... Ile razy wejdzie na Forum będzie miał permanentną erekcję :twisted:

Gratulacje i powodzenia, Panowie. Szkoda jednak, że także Six się nie załapał na taki push, bo dla mnie to idealny kandydat do roli Admina.

Ja nie chciałem być adminem i nawet nie ubiegalem sie o to :wink: Poparlem za to kandydatury dwóch nowych adminów. Fajnie, że w końcu admini pochodzą z wyboru, a nie nominacji.

Six już raz adminem został, więc pewnie wyszedł z założenia, że mu wystarczy. :)

Gratuluję Maxiemu i N!KO. Pierwszego nie kojarzę aż tak dobrze, ale ufam, że wybór trafiony. Za to N!KO już od dawna był twarzą i głosem Atti na tej tak zwanej (samozwańczo) PSW, więc nie jest to zaskoczenie.

Jestem ciekaw czy wraz z nowymi ludźmi zajdą także jakieś zmiany; warto przecież by awans nie opiewał tylko na kolorek. O powrót AM pytają się wszyscy, więc ja się zapytam o coś innego: kiedy wyjdziemy z lat 90. i strona główna portalu nareszcie zmieni layout (coś, co administracja wdraża już od jakichś pięciu lat jak nie lepiej i wdrożyć cały czas nie potrafi)? Wyrobimy się na piętnasto-, czy może jednak dopiero na dwudziestolecie istnienia? :twisted:

• Urządzenie:  Windows

kiedy wyjdziemy z lat 90. i strona główna portalu nareszcie zmieni layout (coś, co administracja wdraża już od jakichś pięciu lat jak nie lepiej i wdrożyć cały czas nie potrafi)? Wyrobimy się na piętnasto-, czy może jednak dopiero na dwudziestolecie istnienia?

Jak to wyjdziemy z lat 90? Przecież wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że lata 90 w wrestlingu były lepsze! Teraz mamy z nich wychodzić? :shock: A tak poważnie, tooooo sprawdze. Napisałbym, że idzie, ale nie wiem czy tak faktycznie jest. Na razie walczę o zmiane nazwy portalu na N!K... mniejsza z tym

Człowiek ma trochę zaległości na forum, a tu takie niespodzianki. Co prawda zauważyłem już, że status N!KO i Maxi'ego się zmienił, ale o Kurczaku i Vercynie nie ni wiedziałem.

Wybór nowych Aminów jak najbardziej słuszny i nie będący zaskoczeniem. W pierwszym przypadku, wystarczy tylko podań nick i wszystko jasne. Maxi natomiast ma sporą wiedzę na temat federacji niezależnych, ale też bardzo dobrze daje sobie radę w kwestiach organizacyjnych i nie tylko. Mam nadzieję, że dzięki pracy i entuzjazmowi tych dwóch, Attitude będzie podążać prostymi ścieżkami ku przyszłości.

Odejście Kurczaka to spore zaskoczenie. Udzielał się w AM i koordynował Wrestlera Miesiąca. Jestem ciekaw, co dalej z tym będzie. Trzeba podziękować za włożoną pracęi napisać, że forum po tym fakcie będzie inne. Vercyn to mniejsze zaskoczenie. Jak wszyscy wiemy, czas nie jest z gumy, a on będąc nauczycielem i angażując się w inne projekty, nie mógł się wystarczająco udzielać się na portalu. Przed zajrzeniem do tej informacji, tak sobie myślałem, że byłbym dobrym Administratorem. No właśnie, co teraz będzie z ostrzeżeniami. Do tej pory sprawnie to funkcjonowało. Vercyn karał, a potem Przenk0 co jakiś czas kontrolował i zdejmował varny jeżeli się przedawniły, albo zostały odpracowane. Może ktoś się za to weźmie. Tak czy owak, również wielkie dzięki za włożoną pracę i Vercyn Forever :!:

Wracając jeszcze na koniec do potencjalnych nominacji, to też byłbym za Sixem, ale tak mi się właśnie wydawało, że ze względu na różne czynniki odrzuci propozycję.