Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - wrzesień 2014

Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września zostać powinien/powinna/powinni:

• Lucha Dragonz
      12
    • Dolph Ziggler
      13
    • Damien Sandow
      15
    • James Storm
      5
    • Havok
      8
    • Jay Briscoe
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Lucha Dragonz - przez długi czas wydawało się, że panowanie Ascension, potrwa nieprzerwanie jeszcze jakiś czas, ale dwóch luchadorów pokonało ich na Takeover 2, stajać się tym samym nowymi mistrzami tag team na NXT.

Dolph Ziggler - Wydawało się, że łódka z pushem odpłynęła na Night of Champions, ale Dolph odzyskał swój mistrzowski pas już następnej nocy.

Damien Sandow - Oryginalnie znaleźć miał się tutaj Miz, ale w tym duecie osobą wyróżniająca się jest jego dubler. Przebieranki Sandowa, w końcu znalazły jakiś większy sens, a sam zawodnik dostarcza nam dużo rozrywki.

James Storm - Kowbojska wersja Wyatt Family, to jedna z ciekawszych rzeczy na ostatnich Impactach. Postać Storma, zdecydowanie się zmieniła i pozostaje czekać na kolejnych wyznawców kowboja.

Havok - Bardzo mocne wejście do rosteru kobiet w TNA. Miesiąc demolki zwieńczyła zapewnieniem sobie prawa do walki o złoto.

Jay Briscoe - Jay szybko strącił z podium Elgina, stając się tym samym pierwszym dwukrotnym posiadaczem głównego złota w Ring of Honor.

Głosowanie trwa do 12 października

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

3

• -Raven-

2

• N!KO

2

• Kowal

2

Top użytkownicy w tym temacie

Kiepskie te kandydatury trochę, bo rzadko zdarza się że nie ma w zestawieniu obecnych main eventerów. Mój głos idzie na Lucha Dragonz za to że w końcu mamy nowych mistrzów TT w NXT i nie panują spece od squashy, czyli Ascension. Gdyby nie luchadorzy to głosowałbym na Jay'a Briscoe, ale problem jest taki że on pas zdobył już z miesiąc temu, a w TV nadal mistrzem jest Elgin i po zdobyciu pasa jeszcze właściwie nie widzieliśmy jak spisuje się w tej roli. Natomiast Storm powinien zostać nominowany również za październik za to, że na BFG będzie brał udział w jedynej walce, która jest podparta jakąś dłuższą historią... :D

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   416
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Jay Briscoe - Jay szybko strącił z podium Elgina, stając się tym samym pierwszym dwukrotnym posiadaczem głównego złota w Ring of Honor.

Poprawka to Austin Aries jako pierwszy został dwukrotnym posiadaczem głównego złota w Ring of Honor i to już 5 lat temu. A mój głos leci do Show Offa choć naturalnie wolałbym dać mój głos gdyby zgarnął główne złoto, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kto dobierał kandydatów?! :P Wybrałem nietypowo... bo Havok. Jakoś nigdy nie głosuję na kobiety, a ona narobiła trochę szumu w dywizji Knockouts.

A ja, w tym miesiącu w którym oglądałem bardzo mało wrestlingu, zagłosuję przewrotnie na Sandowa - i tak nie ma chłop szans na wygraną, ale przynajmniej przestał być bezużyteczny - to już sporo.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

A ja postawię na Jay'a Briscoe, bo NXT nie oglądam, przynajmniej póki co a i Briscoe stał się tym drugim, który zdobył pas ROH, więc powinien wygrać, ale chyba każdy oddał głos na kogoś innego więc będzie ciekawie.

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Strasznie słabe kandydatury, z tego względu głos na Havok, totalnie zdominowała dywizję kobiet w TNA, i ogólnie jest całkiem niezła.

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Głosuje na Dolpha Zigglera. :)

2025collage.png

Głos idzie na Lucha Dragonz. W tym miesiącu odebrali pasy tt nxt Ascension co chyba wszystkich cieszy. Pokazali kawałek dobrego wrestlingu i wg mnie w pełni zasłużyli na tą nagrodę.

• Reputacja:   1

Bardzo biedna ekipa, ale taki bezbarwny był to miesiąc - pamiętajmy, że narzekaliśmy chyba na każde RAW czy Impact. Upchnąłbym tu pewnie Rollinsa, i oddał na niego glos. Z braku Setha zostaje mi ten, na którego push liczę po zebraniu małpek z X-Division. Może nie miał wielkich zwycięstw, ale idę po poziomie sympatii w minionym miesiącu.

Austin Aries Austin Aries :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nie do końca rozumiem, dlaczego nie ma tu nikogo z dwójki Ambrose i Rollins, którzy przecież trzęsą WWE przez cały wrzesień. Czy to znowu protest pt. nie będziemy dawali tych samych zawodników co miesiąc?

Nie wiem za co tu trafił Ziggler? Za to, że po raz kolejny zdobył nic nie znaczący pas?

Wahałem się pomiędzy Havok, która może wirtuozem nie jest, ale ma fajny gimmick i trochę namieszała w dywizji pań, Sandowem, który wciąż szmacony z uśmiechem na ustach powoli zajmuje miejsce Santino w rosterze no i Lucha Dragonz.

Mój głos oddaję jednak na Luchadorów. O ile Sin Cara (Hunico) nie wygląda mi w tym tag teamie na szczęśliwego, że utknął pod nie swoją maską to Kalisto jest w żywiole. Chłopak wreszcie może być długo poszukiwanym następcą Rey'a.

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   321
  • Urządzenie:  Android

Głosuję na Damiena Sandowa. Chłop przegrywa i jest tylko dodatkiem do The Miza, ale lepszym niż oryginał i dostarcza mi sporo rozrywki...

Cena.jpg

Głos poleciał na Damiana Mizdowa. Znowu coś się z nim dzieje, znowu dostarcza rozrywki, nie przegrywa w squashach i zaczyna zbierać reakcje. Zaliczył także największy progres jeśli chodzi o hierarchię. Zasłużył.

nightwatcher, Ambrose wrócił dopiero na NoC które było pod koniec września, więc nominowanie kogoś na podstawie 2-3 występów jest trochę kiepskie, chociaż patrząc na nominacje to Dean by to wygrał.

Nominacje biedne, gdzie jest Seth ja sie pytam? :roll:

Głos leci na Jay'a- jako jedyny z tego towarzystwa zdobył cos wartościowego, a poza zapisał się na ekskluzywnej liście dwukrotnych mistrzów ROH

• Reputacja:   1

Głos na Damiana, bo chłop robi zajebistą robotę w jakiejkolwiek roli... Powinien siedzieć w pobliżu WWE WHC, ale dablju ma go w dupie i gość jest tylko lepszą wersją jobbera :?