Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA poważnie zainteresowane CM Punkiem?, Team 3D może wrócić

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dzisiaj pojawiły się plotki jakoby TNA było poważnie zainteresowane sprowadzeniem CM Punka. Federacja miała się nawet kontaktować w tej sprawie z zawodnikiem, choć nie bezpośrednio, a pośrednio - przez jakiegoś przyjaciela Punka. TNA jest ponoć gotów zaproponować mu kontrakt wielkości tego, który otrzymał swego czasu H...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-tna-powaznie-zainteresowane-cm-punkiem-team.html
https://forum.wrestling.pl/topic/37034-tna-powa%C5%BCnie-zainteresowane-cm-punkiem-team-3d-mo%C5%BCe-wr%C3%B3ci%C4%87/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blacko

3

• 2pac97shakur

3

• Sabinq

2

• Captain Jerry

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj pojawiły się plotki jakoby TNA było poważnie zainteresowane sprowadzeniem CM Punka. Federacja miała się nawet kontaktować w tej sprawie z zawodnikiem, choć nie bezpośrednio, a pośrednio - przez jakiegoś przyjaciela Punka. TNA jest ponoć gotów zaproponować mu kontrakt wielkości tego, który otrzymał swego czasu Hulk Hogan i oczywiście miałby zagwarantowane to, że będzie twarzą federacji. Kryje się za tym taki plan, że sprowadzenie takiej gwiazdy z pewnością dałoby TNA wielki atut w kwestii negocjacji ze stacjami telewizyjnymi. Problem w tym, że Punk nie jest zainteresowany powrotem do pro wrestlingu.

WTF - uwielbiam takie newsy "babcia będzie miała wnuczke której kupi korale koloru czerwonego od swojej koleżanki... jedyny problem to taki, że nie ma babci" :twisted:

Wiem Sabinq, że cytujesz, ale to jest głupie i nie warte wrzucania.

Taz!? Oh my god - what MC Punker doing in Impact Zone!?

I don't know !

Mnie takie newsy nie przeszkadzają. Wszędzie są takie newsy, nawet na Wrestlefans się z tym spotkałem, a o zagranicznych portalach nie mówiąc. Wszystkie newsy to są tylko spekulacje i od nas zależy to co sobie z nich wybierzemy za pewnik. Poza tym nie wiemy co będzie dalej, bo hipotetycznie mogliby namówić Punk'a do zmiany zdania i powrotu(wiem że mówię o TNA). Najważniejsze, że ostatnio regularnie otrzymujemy newsy, co przez pewien okres w tym roku było dużym problemem. Edytowane przez Captain Jerry

Ale to nie jest news typu "Punk podpisuje kontrakt z TNA" tylko "TNA jest zainteresowane podpisaniem kontraktu z punkiem". Co z tego że CM Diva nie jest teraz zainteresowana wrestlingiem? Dostanie okrągłą sumkę i luźny kontrakt, a już będzie popierdalał na Impakcik. To tylko człowiek.

Pytanie, która federacja NIE jest zainteresowana Punkiem :) Warta dyskusji bedzie dopiero informacja, że Punk chce tam czy tam występować.

A ja w sumie pochwalę Punkera. Cieszy mnie że trzyma się w tym postanowieniu że zerwał z wrestlingiem. Mnie też nie podobało się zachowanie Phila ale jeśli news jest prawdziwy to cieszę się że odrzucił ten lukratywny kontrakt i nie okazał się sprzedajną suką. Zachowuje się o wiele profesjonalniej od takiego Mysterio.

WTF - uwielbiam takie newsy "babcia będzie miała wnuczke której kupi korale koloru czerwonego od swojej koleżanki... jedyny problem to taki, że nie ma babci" :twisted:

Wiem Sabinq, że cytujesz, ale to jest głupie i nie warte wrzucania.

Taz!? Oh my god - what MC Punker doing in Impact Zone!?

I don't know !

Prawda jest taka, że 70% newsów to plotki, lub coś co się na plotkach opiera. To jest news o którym trąbią wszystkie zagraniczne portale, więc siłą rzeczy wiadome jest, że go tu puszczę. Poza tym nawet jeśli to spekulacje, które niekoniecznie są prawdziwe, to jednak wiadomość o tym, że TNA może się szykować do próby sprowadzenia Punka jest dość istotna, więc nie widzę powodu by jej nie wrzucać.

Wszędzie są takie newsy, nawet na Wrestlefans się z tym spotkałem

No już nie zestawiaj newsów z WF w jednej linii z newsami z Atti. Bo tam w pierwszych słowach w nagłówku newsa we wtorek rano było info o powrocie Rocka, u nas całe szczęście takie wątpliwe atrakcje nie występują i można się cieszyć w pełni tym co się ogląda.

Punk w TNA- jak dla mnie rzecz niemożliwa do spełnienia i ktoś rzucił plotę żeby mówiło się w ogóle o TNA, choć niektórzy mogą to po swojemu zrozumieć i zaczną jechać po TNA chcą sobie kosztem Punka zrobić reklamę. Wiadomo że Punk byłby dobrym punktem w negocjacjach, ale w obecnej sytuacji finansowej nie ma szans żeby komuś dali tak wysoki kontrakt jaki miał Hogan.

Na BFG jak widać może być tak, że ludzie kupią najtańsze bilety, a i tak zostaną przesadzeni do przodu żeby wyglądało to odpowiednio. No ale nie zdziwię się jak nie będzie dobrej frekwencji na i tak małej hali.

Punk w TNA jest raczej mało prawdopodobny, a moim zdaniem dla TNA zbędny, bo wiemy że ten człowiek raczej już w wrestlingu jest wypalony...TNA w rosterze ma człowieka na poziomie Punka (ja nie lepszego) czyli Austina Ariesa i krew mnie zalewa, że tak kompletny wrestler (jak dla mnie absolutna czołówka jeśli chodzi o dzisiejsze czasy, bo i genialne walki i genialny mic skill, a no i idealny gimmick), a TNA przypomina sobie o nim tylko jak ma być wykorzystany title shot z pasa X Division :roll:

Aries chyba odszedł z tego co mi wiadomo, no i tu nie chodzi o to kto jest lepszy nie zapominaj że po roku od jego odejscia ludzie wciąż chantują jego imię więc jeśli zadebiutuje w TNA wiele osób będzie chciało to zobaczyć moim zdaniem dla TNA dużo lepszy transfer niż Hogan. Sam chciałbym zobaczyć Punka w TNA gdzie na więcej mu pozwolą chociaż i tak z WWE najbardziej w TNA chciałbym zobaczyć Zigglera albo Cesaro bo oni się najbardziej marnują. Jeśli przejdzie do TNA to będzie ciekawie.

Wszędzie są takie newsy, nawet na Wrestlefans się z tym spotkałem

No już nie zestawiaj newsów z WF w jednej linii z newsami z Atti. Bo tam w pierwszych słowach w nagłówku newsa we wtorek rano było info o powrocie Rocka, u nas całe szczęście takie wątpliwe atrakcje nie występują i można się cieszyć w pełni tym co się ogląda.

Miałem na myśli wcześniejsze miesiące. Teraz nawet nie wiem kto tam wrzuca newsy, bo po prostu nie wchodzę na ten portal, żeby mi się newsy nie mieszały.

Przy okazji, żebyś tak nie gloryfikował Attitude, to pamiętam, że zanim założyłem konto na tym portalu to też były tutaj podobne akcje jak ta o Rock'u. Tak ok 2 lub 3 lata temu chyba jeśli dobrze myślę. Na pewno była jeszcze wtedy możliwość dodawania komentarzy bez posiadania konta.

Aries chyba odszedł z tego co mi wiadomo, no i tu nie chodzi o to kto jest lepszy nie zapominaj że po roku od jego odejscia ludzie wciąż chantują jego imię więc jeśli zadebiutuje w TNA wiele osób będzie chciało to zobaczyć moim zdaniem dla TNA dużo lepszy transfer niż Hogan. Sam chciałbym zobaczyć Punka w TNA gdzie na więcej mu pozwolą chociaż i tak z WWE najbardziej w TNA chciałbym zobaczyć Zigglera albo Cesaro bo oni się najbardziej marnują. Jeśli przejdzie do TNA to będzie ciekawie.

Z tego co widzę to chantują w Chicago (wiadomka) i przy segmentach, walkach z AJ Lee (obecna partnerka Phila). Poza czy to jedyny zawodnik za którym z początku wielce tęsknili, a po kilku miechach znaleźli sobie nowych ulubieńców. Teraz np będą mieli Ambrosa. Dla mnie wywalanie ostatniej kasy na Punka który tak na prawdę ma dośc wrestlingu jest debilną decyzją. Ok z początku ludzie włączyliby TNA z ciekawości zobaczyć Punkera, ale potem wszystko wróciłoby do normy (tak samo było z Hoganem przypominam). A mając na pokładzie do niedawna taką tuze jak Aries i wypuścic go jako mid cardera jest dla mnie 8326187361783 strzałem w stopę TNA. Logika oddajmy swojego najlepszego wrestlera na scene niezależną, a potencjalnie jak Vince sypnie dolcami to i nie wykluczam Austina w WWE, bo jest za dobry na tułanie sie po salach gimnastycznych (bez hejtu na indy)

Z tego co widzę to chantują w Chicago (wiadomka) i przy segmentach, walkach z AJ Lee (obecna partnerka Phila). Poza czy to jedyny zawodnik za którym z początku wielce tęsknili, a po kilku miechach znaleźli sobie nowych ulubieńców. Teraz np będą mieli Ambrosa. Dla mnie wywalanie ostatniej kasy na Punka który tak na prawdę ma dośc wrestlingu jest debilną decyzją. Ok z początku ludzie włączyliby TNA z ciekawości zobaczyć Punkera, ale potem wszystko wróciłoby do normy (tak samo było z Hoganem przypominam). A mając na pokładzie do niedawna taką tuze jak Aries i wypuścic go jako mid cardera jest dla mnie 8326187361783 strzałem w stopę TNA. Logika oddajmy swojego najlepszego wrestlera na scene niezależną, a potencjalnie jak Vince sypnie dolcami to i nie wykluczam Austina w WWE, bo jest za dobry na tułanie sie po salach gimnastycznych (bez hejtu na indy)

No może teraz już zanikają ale były one częścią Raw przez ładny kawałek czasu, czy obecny fanbase WWE obchodzi Hogan? Cm Punk już jak najbardziej bo sami oglądali go w dablju. Podaj jeden przykład wrestlera którego odejście wzbudziło taką reakcje. Ambrose nie zastąpi Punka. Aries niestety byłby nikim w WWE przy obecnym natłoku wrestlerow indy którzy się marnują byłby kolejnym który czeka na debiut w NxT, albo byłby jobberem jeśli Aries odejdzie to do ROH albo NJPW.

Fanbasu WWE może nie obchodził, ale uwierz mi że więcej ludzi zareagowało i włączyło TNA bo Hogan jest znany na całym świecie nie tylko wśród fanów wrestlingu, a Punker? Mało kto go poza światem wrestlingu zna. Odejście Punka wzbudziło taką reakcję tylko dlatego, że w 2011 była podobna sytuacja...niby shootowe promo, zawieszenie, odebranie title shota...blablabla...Aries by się marnował i zgubił w natłoku gwiazd Indy? Po pierwsze wszyscy nowi trafiają do NXT, po drugie PAC, Generico czy Devitt to nie są materiały na ME, a Steen kij wie czy się sprawdzi w MS. AUstin natomiast to produkt gotowy, sprawdzony i jak najbardziej nadający się na "nowego" Punka

Co masz na myśli mówiąc nowego Punka, on był kim był przez shootowe promo i późniejszy gimmick był jakby reprezentantem IWC. Po pierwsze Steen, Itami, Devitt będą ważnymi postaciami w WWE i już ci mówię dlaczego bo WWE wykorzysta ich do promocji network w Japoni Kanadzie i na wyspach dlatego akurat ich sprowadzenie było tak nagłośnione. Zayn będzie prawdopodobnie prowadzony jak Bryan a po występie na Raw i chantach Ole! Można powiedzieć że już jest over i według mnie jest twarzą NxT. Pac ma na tyle widowiskowy move-set że powinno się coś dla niego znaleźść. Miejsce Punka chwilowo trzyma Ambrose choć jak pisałem nie zastąpi, i gdzie chcesz znaleźść miejsce dla Ariesa? Jeśli WWE nie chciało Stylesa to Ariesa tym bardziej nie będą chcieli wgl to Aries już chyba był na try outach w WWE i go nie chcieli więc czemu teraz miało by się to zmienić? Teraz tak po pierwsze odejście Punka zrobiło taki impact przez to kiedy to zrobił jak to zrobił i dlaczego to zrobił, a transfer Punka jest lepszy dla tego że przedewszystkim będzie zawodnikiem a nie GM, po drugie nawet jeśli grupa osób znająca Hogana ale nie oglądająca WWE włączyła dla niego ten jeden Impact to jakie jest prawdopodobieństwo że zaczną kupywać koszulki i oglądac co tydzień Impact? A teraz powiedzmy że taki fan WWE dwa dni temu oglądał króliczki i aligatory i całe to kurestwo odpala Impact by zobaczyć debiut Punka i przy okazji widzi np taki ME jak z tego tygodniowego impactu. Rozumiesz o co mi chodzi? Hogan był najgorszym co mogło spotkać TNA.