Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zawodnicy mają dość bałaganu ze skryptami, Skąd nowy przydom

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnie Raw pod względem "kreatywnym" przez wielu zostało określone jako kompletna katastrofa, czego dowodem było to, że skrypt nie był gotowy nawet w chwili gdy rozpoczynała się gala. Paul Heyman miał się zjawić i dać długie promo dotyczące wydarzeń z Night of Champions, ale z jakiegoś (nie znanego nikomu) powodu w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zawodnicy-maja-dosc-balaganu-ze-skryptami-skad.html
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

1

• Jack Doomsday

1

• Młody Zgred

1

• Yarexon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy

W końcu Orton z Jaśkiem się na coś przydali - nie wiem czy Raw było tak słabe, niby nic z niego nie pamiętam, ale nie przypominam sobie bym żałował czasu spędzonego na flagową tygodniówkę. Tak czy siak, "kreatywni" w Dabju nie mają czym się chwalić w ostatnich mieisącach - w drodze na Summerslam tylko Rollins z Ambrose'em przykuwali uwagę do swojego feudu, a tak to były pojedyńcze wyskoki Heymana czy Ceny na mikrofonie; w drodze na NoC, pierwszy feud musiał zostać przystopowany, więc jedyną rzeczą godną uwagi były utarczki słowe Heymana z Ceną. Droga do HiaC też sie zapowiada słabo, a co gorsza jedyny racjonalny HiaC Match jest w zagrożeniu (Rollins vs Ambrose do tego był budowany, aż tu nagle wepchnęli Jaśka, bóg wie po co)

Co do nowego ring name'u Devitta to swoje zdanie wypowiedziałem w temacie o NXT, ale jako dodatek mogę dopisać że Devitt, nieważne jak gównianie brzmiący z pierwszego wrażenia ring name miałby dostać to i tak nie przysłoni on jego umiejętności, oraz tego jak jest dobry. Steen żadnych "Stevenów Keenów" nie dostanie, ale w pierwszej chwili będzie brzmiał on słabo, a potem okaże się że coś oznacza więc przynajmniej wiemy czego się spodziewać.

Nie tylko zaplecze WWE, ale również i mnie w***wienie łapie jak patrzę jak bookuje Vinie ostatnie gale PPV. Od dłuższego czasu nie dostaliśmy PPV przed którym na 2 tygodnie przed galą znana byłaby cała karta, a nawet była zmieniana w dniu samej gali.

Co do ringname'u Devitta to się zgadzam z kolegom wyżej. Póki nie dadzą mu jakiś kiepski ringname jak Grzegorz Brzęczyszczykiewicz to będe zadowolony. Nie ringname określa zawodnika lecz jego umiejętności. Inna sprawa byłaby z Timem Wiese. Tam chciałbym go zobaczyć pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Fani piłki by go skojarzyli i Niemcy zaczęli by oglądać wrestling :)

Inna sprawa byłaby z Timem Wiese. Tam chciałbym go zobaczyć pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Fani piłki by go skojarzyli i Niemcy zaczęli by oglądać wrestling

Niemcy oglądają wrestling i robi to znacznie więcej osób niż w naszym pięknym kraju, skoro WWE jeździ tam co roku, a możliwe że i częściej i to nie do jednego miasta tylko do kilku. Ty nawet możesz nie znać takich miast jak Oberhausen, a WWE się tam pojawia. W dodatku oni na jakichś niedostępnych u nas kanałach, chyba SkySport mają gale w całości, bo przecież nawet na gali w USA ostatnio był Niemiecki stół komentatorski. Tak więc Tim to byłby sposób na powiększenie grona widzów, a nie nakłanianie Niemców żeby w ogóle zaczęli oglądać takie coś jak WWE :grin:

Nie dziwi mnie reakcja zawodników na to, co robi w ostatnich miesiącach Creative Team. W końcu ktoś niech zrobi porządek z tym bajzlem. Bo jest to trochę wkurwiające wszystko jest pokręcone, bo mistrzem jest Lesnar. Wiadomo Cena razem z Ambrose'em i Seth'em wszystkiego nie pociągną. Postać Ortona w ostatnich miesiącach jest strasznie słabo promowana i też nie jestem zdziwiony, że zareagował w taki sposób. Tak samo nie dziwie się Cena raz ma mieć feud z Lesnar'em, a teraz rzucają go na Setha nie dziwi mnie taka reakcja. W sumie każdy ma wkurwa, bo Lesnar se odpoczywa, a reszta musi zapierdalać, a nic z tego nie mają. Rozumiem Cena, to Cena zawsze będzie na szczycie, ale są też inni i nawet wymiennie tutaj takiego Ortona jego postać spadła z rankingu i to porządnie ja już sam nie wiem, czy ten Heel Turn mu zaszkodził, czy bardziej pomógł wiadomo Randall zawsze był wykurwistym Heel'em, ale od czasu przejścia na złą stronę, to jego postać jest niczym zerowa już w roli Face'a byłby wiarogodniejszym mistrzem niż teraz w roli Heela, a jest to wielka zasługa Creative Teamu WWE. Faktycznie wstyd, bo CT NXT potrafią wykręcić lepsze Historie niż te, które wykręcą CT WWE, choć jest ich o wiele, wiele więcej, po prostu Beka :lol:
  • 2 tygodnie później...

Tylko, że CT NXT to jedna (góra dwie osoby) kontrolowana przez HHH. CT głównego rosteru, to grupa ludzi, którą teoretycznie kontroluje Vince. Teoretycznie, bo głos może zabrać również HHH.