Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2014

Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:

• Brock Lesnar
      27
    • Paige
      9
    • Dolph Ziggler
      3
    • Bully Ray
      1
    • Samoa Joe
      0
    • Candice & Joey
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Brock Lesnar - Na przerwaniu streaku się nie skończyło. Były mistrz UFC zdominował tego, którego nie sposób zdominować. Eat, Sleep, Conquer... John Cena

Paige - Podobnież stracili pokładane w niej nadzieję. Ku zaskoczeniu wszystkich, Paige szybko odzyskała złoto od AJ, i prowadzi z nią jeden z bardziej eksponowanych feudów o pas kobiet ostatnich lat.

Ziggler - Kolejne zaskoczenie z SummerSlam. A jak coś nas potrafi jeszcze zaskoczyć, automatycznie zyskuje. Wierzymy, że DZ wrócił w łaski bookerów, i mają dla niego coś więcej, niż tylko czarną robotę, by inni wyglądali dobrze w ringu.

Bully Ray - Od miesięcy to obiecywał, i wreszcie dopiął swego. Dixie przeleciała przez stół, a Ray zyskał jeszcze większą aprobatę fanów Impact Zone.

Samoa Joe - Powrót do korzeni może wyjść na dobre wszystkim - i jemu, i fanom. Nominacja za zdobycie pasa X-Division, który wisi na jego barku już 5 raz w karierze.

(Joe pokonał Brama w ankiecie fanów)

Candice + Joey - Nie wiemy, czy faktycznie jest to Worlds Cutest Tag Team, ale na pewno jednego wieczora najbardziej krwawili. To właśnie za pokonanie Young Bucksów, w krwawym Main Evencie gali PWG, Joey Ryan i Candice zapewnili sobie nominacje.

Głosowanie trwa do 12 września.

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• yahoomlody

1

• MissApril

1

• Yarexon

1

Top użytkownicy w tym temacie

To jakis zart prowadzacych, nie ma Polish Gianta :shock: olewam takie glosowanie
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   321
  • Urządzenie:  Android

Mój głos wędruje na konto Paige za to, że odzyskała tytuł kobiet i po heel turnie przyjemnie ogląda się ją nie tylko jako kobietę, ale i jako postać...

Cena.jpg

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mój głos wędruje do Dolpha Zigglera dlaczego chyba nie musze tłumaczyć.

2025collage.png

• Reputacja:   3

Tylko Lesnar, czy kiedykolwiek główny face federacji przegrał czysto niemalże w skłaszu?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Trochę się zawiodłem brakiem Brama, który zaliczyl spory progres - na pewno większy niż Joe. W samym głosowaniu nie widzę sensu, bo zwycięzca może być tylko jeden - Brock Lesnar. Ja już zacieram ręce na jego title-run, jak i moment, kiedy ktoś - Roman - go pokona. Tak tworzy się gwiazdy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Naturalnym kandydatem na wygraną jest Brock Lesnar za zrobienie z Ceny worka treningowego i wygranie pasów i pewnie większość będzie na niego głosowała. Ja uważam że głos należy się również nowym mistrzom drużynowym PWG, czyli Candice LaRae i Joey'owi Ryanowi, ponieważ skończyli title run teamu, który wydawało się że pasów nigdy nie straci bo jest wręcz stworzony do posiadania tych tytułów. A tu niespodzianka, w dodatku bardzo krwawa i mamy nowych mistrzów :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Tak jak przedmowcy stwierdzili: zwyciezca moze byc tylko jeden:

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

SUPLEX

Repeat

.

Imma Gay!

1361162055214f37eb5692.jpg

To jakis zart prowadzacych, nie ma Polish Gianta :shock: glosowanie

Najpewniej to w imię przyjaźni polsko - radziec..... ee znaczy attitude - ddw

Głos idzie na starcie TT. Dla takich starć warto oglądać. Może dla niektórych absolutnym numero uno jest Lesnar, ale mnie takie sleepery nie jarają, więc głosik na widowisko jakim mało.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos ląduje na World's Cutest Tag Team którzy zakończyli cholernie długi run najlepszego Tag Teamu ostatnich lat czyli Young Bucksów, zrobili przy okazji pojedynek będący cholernie mocnym kandydatem do walki roku i myślę że to znowu wrestlerzy PWG zasłużyli na triumf. Pod uwagę brałem jeszcze Lesnara ale nie wybrałem przez swoje własne odczucia co do bycia przez niego part timerem pełną gębą ^^.

Szczerze mówiąc nie wiem jak można w tym miesiącu głosować na kogoś innego niż Lesnar. W ogóle zresztą nie rozumiem niektórych nominacji... zawodząca pod każdym względem Paige, której pas dali w ramach "ostatniej szansy" i która pewnie straci go na NoC na rzecz którejś z Belek? Bully Ray, którego największym sukcesem było w tym miesiącu odejście z TNA? 8) A taki Samoa Joe musiał wchodzić za pośrednictwem ankiety...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

Temat z głosowaniem trochę bezsensu w tym miesiącu :twisted: Brok Laser!

Brocku Lesnarze wygrałeś sierpień na Attitude, gratulację.

• Reputacja:   375

W tym miesiącu mój głos idzie oczywiście na Lesnara. W prawdzie facet pojawiał się tak rzadko jak srajtaśma w sklepach, za komuny (Heymanowi to Sable powinna regularnie opróżniać jajca, w podzięce za robienie za „gadającą papugę” jej męża), ale jak już go rozpisali na Summer Slam, to dokonał czynu bez precedensu, czyli zesquashował samego Cenaminatora, co nawet teraz wydaje się być wręcz nieprawdopodobne (idiotyczny booking, ale robiący z Brokuła – Boga Bogów w WWE).

Reszta kandydatur daleko w tyle, jeżeli chodzi o „impakt” w ocenianym miesiącu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mój głos wędruje oczywiście na Brocka Lesnara ze względu na jego dominację w tym miesiącu.