Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wywiad z Polish Giantem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie, no co ty... Przecież SixKiller zawsze jest tak aktywny :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362030

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

8

• Streetovs

6

• Ghostwriter

6

• Kowal

6

Top użytkownicy w tym temacie

Nie, no co ty... Przecież SixKiller zawsze jest tak aktywny :twisted:

Ke?

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362031

Po prostu wygląda mi (tym bardziej po ogłoszeniu AM z Roidem), że to work, a ty Six wraz z redakcją "zielonych" podgrzewacie ten work na forum - przynajmniej ja tak sobie myśle, oczywiście może to być totalna głupota, ale fajnie by było... i tak to może dla wielu wygladać :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362032

Tak jest jak napisałeś. Szkoda tylko ze po przeczytaniu kilku postów już można być pewnym ze to work
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362034

Czy tylko ja mam wrażenie że to work a userzy forum próbują nas w go wkręcić ? :grin:

Ja też miałem takie przepuszczenia, ale podobno to jednak nie work. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362036

PH93, no i co ja mam ci powiedzieć? Wpiszę się i zaprzeczę, będzie - oho, mydli nam oczy. Nie wpiszę się - oho, milczy, bo go rozszyfrowaliśmy :) Wierz lub nie - nie mam pojęcia, czy to work. Zabieram głos (podobnie zresztą jak Streetovs czy Euz), bo życzę tej współpracy jak najgorzej. Nie wiem nawet, czy powinienem pisać "współpracy Attitude", bo to by oznaczało, że Attitude równa się Przemk0 i jego wąska ferajna (wskazana przez Dona Roida). Przypominam: decyzja o wznowieniu współpracy zapadła za plecami zdecydowanej większości redakcji/administracji (odsyłam do tematu kwietniowego AM z Giantem). Teraz w tajemnicy utrzymywany jest jej przebieg, więc ja sam nie wiem nawet, co mój admin na temat tej współpracy myśli. Zapytałem go ostatnio, to mi powiedział, że mi nic nie powie. Argument jest taki, że rozgaduję wszystko innym. Pisząc więc wam, że on mi napisał, że mi nic nie napisze, prawdopodobnie też coś rozgadałem.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362040

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Jaka jest różnica między Vince'em a Roidem? Roid potrafi tylko ośmieszać PG w necie, reagując agresją na agresję buraka, jakim bez wątpienia jest Giant (styl wypowiedzi jaki zaprezentował, wystawił mu klarowną wizytówkę). Vince - nawet gdyby faktycznie chciał ruchnąć typa na kasę (choć to oczywiście czysta fikcja, bo Papa M. to prawdziwy biznesmen, a nie "wannabe", zawierający umowy "na gębę") - po takim rozgłosie w necie, szybko dogadałby się z PG, zabulił mu i wyjebałby z tego work roku... Ale jaki kraj, taki McMahon.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362042

To w takim razie nawet się ciesze :) . Swoją droga to co mówi PG i jak się zachowuje oraz to jak cała sytuacja się rozwineła (jutro w AM don Roid odpowie na zarzuty :twisted: ) jest tak absurdalna, że ciężko uwierzyć, że ktoś sobie nie robi z nas jaj...
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362043

W sumie mam podobne przemyślenia jak ty PH. A jak już Giant zajebał na swoim fejsie samolot z napisem America i napisał, że zbiera dla Dona na powrót do ojczyzny (swoją drogą - kolejny materiał na koszulkę Six!), to już w ogóle stwierdziłem: "Kurwa, ja się tutaj produkuję, a Don z Elytą i Giantem robią storyline roku". Z drugiej strony stwierdzam, że aż tak by nie popłynęli. A postępowanie Dona powinno być takie jak pisze Raven. Ja bym przy okazji pojedynku Don vs. Giant zapitolił jakąś stypulację w stylu "Don przegra, to wraca do Ameryki". ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362044

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Ja bym przy okazji pojedynku Don vs. Giant zapitolił jakąś stypulację w stylu "Don przegra, to wraca do Ameryki". ;)

Znając podejście do "umów" don Dona, to Roid by przegrał i odleciał do Ameryki, ale pod Warszawą (podobnie jak było z usunięciem Pawłowskiego) :twisted:

Drugą częścią stypulacji zrobiłbym: "jeśli Giant przegra, to będzie musiał ojebać 3 browary i spalić paczkę fajek, by się poczuł jak menel spod budki z piwem" :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362046

Ghostwriter, ja Cie nie posądzam o ból dupy (bo nie sądzę, że masz o co), tylko o hejting.

Co w tym dziwnego, że zyskało na tym DDW, a Attitude nic. Czy nie o to chodziło we współpracy? Z tego co wiem Attitude miało pomóc w tworzeniu gali, czyli dążyć do wspólnego celu. Co mielibyśmy dostać w zamian? Serio pytam. Chciałbym pomóc w uzyskaniu tego.

Streetovs, widzę zarzuty do "Elyty", że nie stworzyli(śmy?) zajebistej gali. Tylko atakujący zapomnieli, że pomimo współpracy (! nie przejęcia) z federacją głównym zarządzającym jest dalej szef DDW. Uświadom mnie więc co jest nie tak z tą współpracą, bo serio nie wiem. Pomoc w sprowadzeniu Gianta? Wyszło słabo, ale pomysł był dobry. Tutaj nie było czego lepszego zrobić, bo kłopoty pojawiły się poza zasięgiem Attitude. Czy może to ja coś źle interpretuje?

SixKiller, mógłbyś już dać spokój z tą decyzją za kulisami. Oburzyłeś się, jasne, to normalne, powinieneś być przy obradach, jak i kilka innych osób. Ktoś chciał ruszyć zamiast stać w miejscu i nie rozumiem, jak dalej możesz mieć o to pretensje. Od obrażania jeszcze nic nie powstało.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362047

Ktoś chciał ruszyć zamiast stać w miejscu i nie rozumiem, jak dalej możesz mieć o to pretensje. Od obrażania jeszcze nic nie powstało.

A ja nie rozumiem, po co zabierasz głos w sprawie, o której wiesz tylko tyle, że decyzja została podjęta za kulisami. To nie było tak, że chciano ruszyć z miejsca, tylko chciano uniknąć wewnętrznego oporu (jeszcze w lutym nastroje były pół na pół ze wskazaniem na "nie"). I jakby to nie było dla ciebie jasne po moim wcześniejszym wpisie - I TERAZ NIKT NAS O NICZYM NIE INFORMUJE. Więc jak możesz mówić, że chodzi o jakieś tam jedno wydarzenie, skoro chodzi o coś, co się zaczęło i trwa? To jest twoim zdaniem budowanie? Robienie wszystkiego w konspiracji przed ludźmi, którzy włożyli sporo czasu i wysiłku w ten portal? Ale jasne, na pewno nic nie mówią, bo chcą, żeby wszystko szło szybciej i sprawniej :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-362051

• 4 tygodnie później...

Panowie Elyta! O ile to wszystko nie jest kolejnym, wspaniałym storyline'm na miarę psiego żarcia, to naprawdę może warto pomyśleć o tym MZW. Ja wiem, że już tam u Dona zapuściliście korzenie: konferansjerka, Don wam pozwolił łaskawie stream zrobić itp. Ale konkurencja niekoniecznie będzie mniej łaskawa.

Jak widac po wypowiedziach Przemk0-głosu Elyty. Zaparcie beda brnac w gowno po uszy.

MZW moim zdaniem, pojawilo sie w odpowiednim momencie, chcemy zloty i wrestling w Polsce na zywo, mozna by z tego skorzystac, jak w koncu MZW zrobi gale w miescie ( podobno maja zrobic), ale co tam Don, Weeman sa fajniejsi.

Trochę czasu już minęło. Dopiero teraz mam okazję się wypowiedzieć. Miałem napisać w dwóch tematach, ale post Streeta daje dobrą okazję, aby załatwić to w jednym.

1. Nawet gdyby Attitude jakoś mocniej chciało współpracować z/czy promować MZW, to sprawa w zasadzie jest przegrana, bo Maniacy odpłynęli w stronę WF i to z nimi Jędruś i spółka raczej będą intensywnie współpracować (niby na stronie są różni partnerzy, ale sprawa przedstawia się w wystarczająco klarownym świetle).

2. To nie jest tak, że Don i Arek są fajniejsi. Nastawienie było takie, aby produkt jakim jest DDW ulepszyć, usprawnić, wznieść na wyższy poziom. Tymczasem jeszcze przed galą i już po gali, było widać że rewolucyjnych zmian nie będzie. Ciągle jeszcze można coś osiągnąć, ale potrzeba dużo pracy i przede wszystkim dobrej woli samego Dona Roida. Storyline'owe zwolnienie Pana Pawłowskiego to za mało. Arek ciągle za dużo robi w Federacji.

Pojechałem na zlot, bo wszystko co działo się wokół AoN II dawało nadzieję na dobre widowisko (żeby było jasne nie jestem częścią elyty, a przynajmniej nic o tym nie wiem). Poza tym zlot, to zlot i muszę napisać, że bawiłem się dobrze. Co do samej gali, to widząc ostateczną kartę, miałem pewne oczekiwania. Niestety booking niektórych walk pozostawiał wiele do życzenia. Szału nie było, ale słabo też nie.

Jeszcze słowo o MZW. Życzę chłopakom jak najlepiej (nawet pomimo tego, że można nazwać ich - póki co - festyniarzami), bo każda inicjatywa promująca wrestling w Polsce jest dobra. Trzeba być jednak szczerym i napisać, że roster prezentuje się słabo - Na stronie widać, że jest to Jędruś, Shadow, Justin Joy, Kowboj Luke i ewentualna piątka adeptów, która wystąpiła na ostatniej gali w Opawie (Patrioty nie liczę, bo to zamaskowany Jędruś, a inni to zawodnicy z zagranicy, którzy tylko współpracują z MZW). Także nic wielkiego.

Jeżeli chodzi o roster, to większy potencjał jest decydowanie w DDW, nawet pomimo tego że część zawodników w znaczącym stopniu musi podnieść swoje umiejętności.

Podsumowując może i Shadow jest dobry w ringu, a Federacja przy sprzyjających wiatrach może liczyć na sukces, to jednak z promami jest słabo. Jakby nie patrzeć, to ciągle DDW jet w lepszej sytuacji. Jaka będzie ich przyszłość, zależy tylko od Właściciela...

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/5/#findComment-364481