Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wywiad z Polish Giantem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Taki Shadow umiejetnosciami jest lepszy od claego rosteru DDW. Nie maja za soba takiego smrodu i kompromitacji, jak DDW w paru sprawach.

Umiejętnościami zdecydowanie nie, a co do smrodu to jasne. Każdy zdaje sobie sprawę z tego jaką opinie DDW ma w środowisku i akcja z Giantem zdecydowanie nie poprawia tego wizerunku.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361984

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

8

• Streetovs

6

• Ghostwriter

6

• Kowal

6

Top użytkownicy w tym temacie

Umiejętnościami zdecydowanie nie

Z tego co widze, to tak, nie widzilalem tyle akcji u innych zawodnikow DDW, nie mowie tu o Roidzie tylko adeptach.

Napisz lepiej kto jest od niego lepszy? Moze Kawaler, za jakis czas,bo w walce z Roidem lecialy spiepszone akcje. Shadow tez slaba walke zrobil w DDW, ale teraz o wiele lepiej, moze patrzysz pod katem tamtej akcji.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361985

Z tego co widziałem to Shadow nie tylko jest lepszy od wrestlerów DDW, on jest zdecydowanie lepszy. I nawet nie chodzi mi o umiejętności czysto wrestlingowe ale o wszystko razem wzięte, psychologia, arsenał ciosów, atletyzm i image, którego żaden z wrestlerów DDW oprócz Klarysa chyba nie ma. Jakbym był bookerem jakiegoś ZERO1 czy Osaka Pro i dostałbym wybór Kamil Aleksander czy Shadow to nawet bym się nie wahał.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361986

Patrze pod kątem tego co ringo potrafi wyżej wymieniony przez Ciebie Piękny Kawaler. Biorąc pod uwagę, że gość jest głównym heelem w fedce, nie możemy wymagać od niego, żeby latał tak jak face. Do tego trzeba dodać, że Kawaler jest zdecydowanie lepszym mówcą od Shadowa, więc dla mnie mimo wszystko Kawaler>Shadow.

Na treningach widziałem też jak sprawują się Robert Star czy Mateusz Kowalski i też już sporo potrafią. Wydaje mi się, że Mateusz jest w stanie polatać tyle co Shadow, tylko trzeba mu na to pozwolić, a na AoN, nie miał szansy, żeby się pokazać.

Oczywiście nie staram się na siłę umniejszyć ringowych umiejętności Shadowa, bo chłopak jest czołówką nie tylko w MZW, ale i na całej naszej scenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361987

Owszem Kawaler gadke ma swietna, ale tez tym wygrywa ze w tym nie ma konkurencji.

Jednak dla mnie najwazniejzsze sa umiejetnosci ringowe, nie widzialem jeszcze tak dobre walki Kawalera zeby dac mu wieksza note niz Shadowa, wiec narazie wygrywa Shadow.

Moze tak jak wspomniales Ci "nowi" w DDW, pokaza umiejetnosci, do tego czasu, w poziomie adeptow wygywa MZW.

Jakbym byl promotorem powiedzmy AAA i mialbym zapoponowac komus z Polski kontrakt to wybralbym Shadowa i Kawalera, reszta jak narazie mocno odstaje.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361988

Streetovs, Ghostwriter, z tego co kojarzę jako Attitude jeździliśmy na DDW, WWE i HCW. Więc nikt tu kurwa nie trzyma nikogo przy jednej federacji.

Przemk0 (a jeśli nie to sorry) zorganizował zlot przy okazji gali - nie mieliście ochoty dołączyć to nie, tylko po huj teraz szczekacie. Znajomi się zjechali, zobaczyli wspólnie galę i pokaz - co was tak boli? Że nie dostaliście imiennego zaproszenia, które moglibyście olać?

Wypad na MZW - jak najbardziej, ale po to, żeby zobaczyć coś innego, a nie jako złośliwość dla DDW.

Ghostwriter, serio, teraz jeszcze szydera ze streamu? Co w nim było złe? Bo pokazywało DDW? Transmisja była dla chętnych, nikt na Dovera patrzeć Ci nie kazał.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361993

Giant chyba się zmęczył i zaprzestał pojazdu na DDW. Jednak sam teraz robi to za co ich krytykowaliśmy, czyli kasuje nie pasujące mu posty.

Work czy nie work to i tak tak nie opłaca się robić w AUA kategorii wtf roku bo wiadomo co ją wygra :D

Do tego trzeba dodać, że Kawaler jest zdecydowanie lepszym mówcą od Shadowa, więc dla mnie mimo wszystko Kawaler>Shadow.

Kto co lubi. Ja też wolę Kawalera, bo te szeptane proma Shadowa mi nie pasują. Oczywiście nie wiadomo co PK wyprawia ze swoimi adeptami skoro kobiety nie są mu potrzebne i może je nokautować i jeśli by to wyszło na jaw to nawet proma by mu nie pomogły w zdobyciu sympatii fanów :D W sumie Luxus ma takie kobieco- anorektyczne kształty i włosy, więc nie wiadomo czy on nie krzyczy "Piękny" a Leśny "Kawaler" :twisted:

Nie wiedziałem, że on tak długo interesuje się i tak dobrze zna TBW, które upadło po 3 galach. Może nie widział nawet minuty z ich gali. Może poświęcić 2:57 by się przkonać jak to wyglądało, kluczowy moment od 0:20.

No zwłaszcza nietrudno zauważyć theme Bazelaka autorstwa"Bezimiennych", do którego pewnie praw nie mieli, bo on był nagrany specjalnie dla boksera Damiana Jonaka...

Lokalni fani nie piszą o nich na forach, bo nikogo LB nie interesuje.

W ogóle może on płacze o ten ring z DDW bo z tego co widać on jest ze 2 razy większy od tego z LB, więc może się facet nie mógł odnaleźć...

P.s Osobiście do Kowala, o ile to przeczyta - nic osobistego, serio, ale błagam, jako purysta językowy, czy mógłbyś nie pisać słowa "hell" kiedy masz na myśli "heel"? Pewnie literówka, ale razi strasznie.

Jak Ciebie razi jedna literka to przy niektórych postach musisz przeżywać katusze czytając je :D Jak Ci jakiś błąd nie pasuje to lepiej napisz na priv, szybciej poprawię :grin:

A PG ma chyba na to największe szanse, bo ma idealne gabaryty.

I zdecydowanie nic więcej. Sam mówił że do MS szuka się tylko zawodników kompletnych a w WWE nawet Khali na swój specyficzny sposób umie coś powiedzieć i zrobić dwie akcje w miarę płynnie. A tego o PG nie można niestety powiedzieć.

Komenty usuwam bo mam was w dupie i swietnie się bawię.

Poprujcie jeszcze troszkę.

:serce: Giant stale w formie :D

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-361997

Kowal, nie pisałem na privie, dlatego, że sporo osób ma tendencję do zlewania sprawy. Mam nadzieję, że nie czujesz się urażony, nie taka była moja intencja, zapewniam o tym. A co do katuszy, już się przyzwyczajam. Po prostu od wielu lat nie bywałem na polskich forach, generalnie odzwyczaiłem się od błędów, trzeba trochę zmienić swoje wymagania, ale co do ciebie, serio, chodzi mi tylko o tego heela vel hella :D Pozdrawiam. Wracając do tematu, może niedługo proma chłopaków z MZW spodobają wam się bardziej. I tyle.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362001

Najlepiej dać już temu spokój. Coś, co zaczęło się jako gruba afera, potem stało się komedią, a teraz jest dramatem. Giant przegapił moment, w którym mógł powiedzieć "dość", zachowując sympatię tłumu.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362002

Zgadzam się. Wyszło jak zwykle. Nawet shoot w tym kraju trochę jedzie cebulą. Nie lubię DDW, ale z zasady dopóki nie muszę widzieć ryja Pawłowskiego to życzę im dobrze. I z chwili na chwilę widzę, że to PG wyszedł na pajaca.
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362003

Luki - na streamie mucha nie siada. Chłopaki wykonali dobrą robotę. Pisałem już o tym. Źle mnie zrozumiałeś. Moja "szydera" dotyczy bardziej tego co zyskał Don, a co zyskało Atti - w kontekście wcześniejszych wydarzeń.

A czego się spodziewałeś? Rozumiem, że jak Cię ktoś obraża to siedzisz cicho? Obraził prawie cały roster DDW to i ten roster się wypowiedział.

Sugerujesz tym wpisem, że się zdziwiłem. Absolutnie nie. Wiadomo - gość wali w cały roster, to mu sporo osób z tego rosteru odpowiada (a ściśle jedzie jak po burej suce). Taktycznie Giant podszedł do tego fatalnie. Zamiast jechać po samym Donie pojechał po całym rosterze.

Natomiast co do tego twojego linka to sam wiesz, że potraktowałeś temat skrótowo i na odwal się. Równie dobrze mógłbym ci wrzucać linki z chujowych segmentów z DDW. We wrestlingu, rodzimym czy też nie rodzimym pełno jest takich. Na korzyść MZW korzyść działa fakt, że oni nie olali współpracy z Atti dwukrotnie (raz dla Borysa, a raz oburzeni parówkami i niestosownym rzekomo zachowaniem forumowiczów Atti). Ale to był wasz ból dupy, a nie mój. Przy tej drugiej okazji - rozczarowany takim, a nie innym zachowaniem Dona - nawet uderzałem w polemikę z jakimiś ludźmi, którzy ku uciesze Dona psy wieszali na facebooku na ludziach z Atti, a czego dzisiaj żałuję, bo stwierdzam, że gra nie była warta świeczki (tym bardziej, że nie byłem wtedy na zlocie i o wszystkich kwasach dowiedziałem się z forum i relacji na privie). Raz płaczecie, że was Don źle traktuje, a później bronicie go jak Częstochowy. Ale ja już się tym nie przejmuję (wierz mi luki - to żaden ból dupy), ja mam z tego ubaw.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362007

Przemk0 (a jeśli nie to sorry) zorganizował zlot przy okazji gali - nie mieliście ochoty dołączyć to nie, tylko po huj teraz szczekacie. Znajomi się zjechali, zobaczyli wspólnie galę i pokaz - co was tak boli? Że nie dostaliście imiennego zaproszenia, które moglibyście olać?.

Nie zauwazylem zeby ktos tutaj, szczekal na to ze pojechaliscie na zlot. Pojechaliscie i fajnie.

Jest krytyka PG i DDW, a nie zlotu, pomylilo Ci sie cos, wyluzuj :wink:

Edytowane przez Streetovs
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362013

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

Sugerujesz tym wpisem, że się zdziwiłem. Absolutnie nie. Wiadomo - gość wali w cały roster, to mu sporo osób z tego rosteru odpowiada (a ściśle jedzie jak po burej suce). Taktycznie Giant podszedł do tego fatalnie. Zamiast jechać po samym Donie pojechał po całym rosterze.

Nie, nie wyczytałem w twoim poście zdziwienia. Wyglądało to jakby Ci było żal "biednego" Gianta, na którego napadł roster DDW (i jechał jak po burej suce). Dlatego zwróciłem uwagę, że to wpierw PG pojechał po nich. I zapytałem czy w takim przypadku Ty byś się nie bronił.

Natomiast co do tego twojego linka to sam wiesz, że potraktowałeś temat skrótowo i na odwal się. Równie dobrze mógłbym ci wrzucać linki z chujowych segmentów z DDW.

Winny. Tak, rzuciłem tego linka trochę złośliwie. Wybrałem najgorsze promo jakie ostatnio widziałem po polsku. Nie będę rozwijał tematu MZW tutaj (jak chcesz możemy pogadać na FB), bo też staramy się o nich informować.

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362017

Nie, nie wyczytałem w twoim poście zdziwienia. Wyglądało to jakby Ci było żal "biednego" Gianta, na którego napadł roster DDW (i jechał jak po burej suce). Dlatego zwróciłem uwagę, że to wpierw PG pojechał po nich. I zapytałem czy w takim przypadku Ty byś się nie bronił.

Ja bym jechał jak po burej suce. Giant to dorosły gość. Trudno, żeby było mi go żal. Oczywiście moja sympatia jest po jego stronie, bo tymi swoimi chaotycznymi wpisami pokazuje jak funkcjonuje DDW i jednocześnie zmusza do odpowiedzi Dona. A ten beztrosko wywala tekst (zakładam, że jest tak jak pisałeś - Don mówi/pisze, Weeman przekłada) o tym jaki to z Gianta drewniak. Pisze tak o gościu, którego, mimo świadomości jego mankamentów zrobił twarzą ostatniej swojej gali jednocześnie pokazując, że ma fanów za idiotów. Oczywiście później się tłumaczy z tego, że nie wiedział tak do końca i że chciał mu dać szansę. Czujesz śmieszność tej sytuacji? Ale spoko... To zapewne nie pierwsza i nie ostatnia taka akcja. Grunt, że jest zabawnie. A wszystko pod patronatem Atti-Elyty. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362022

Czy tylko ja mam wrażenie że to work a userzy forum próbują nas w go wkręcić ? :grin:
https://forum.wrestling.pl/topic/36671-wywiad-z-polish-giantem/page/4/#findComment-362029