Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Heat na Lesnara, McMahon zmieni zdanie w sprawie Angle'a?,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pojawiały się już głosy, że wielu mid-carderów nie jest zadowolonych, że kolejny part-timer sięgnął po WWE World Heavyweight Championship, a tymczasem okazuje się, że niezadowolonych jest z tego również kilku writerów i osób z wyższego szczebla kierowniczego WWE.

Poza tym wiele osób nie jest zadowolonych, że nawet gd...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w.html
https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Psyhxxx

1

• demku

1

• DashingNoMore

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem, czy Kurt to przeżyje... :) Wiadomo, jak walczy Lesnar, i w jakim stanie jest kark złotego medalisty. Natomiast z promocyjnego punktu widzenia byłby to strzał w dziesiątkę. Powracająca gwiazda, która w dodatku już raz pozbawiła Lesnara pasa (2003). Pytanie tylko, co potem? Bo kiedy już Lesnar rozjedzie Kurta - a co do tego nie mam żadnych wątpliwości - tylko umocni swoją pozycję i jeszcze trudniej będzie znaleźć dla niego przeciwnika. Ratunek chyba tylko w Romanie, ale do tej roli będzie gotowy dopiero na WM (co wcale nie jest takie znowu złe, niech Lesnar pobędzie trochę tym mistrzem).

Inne kandydatury widzę tylko wśród part timerów: Rock, Batista (gdyby był w jakiejkolwiek formie)...

https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-361590

WWE może sobie samo pluć w brodę. Pogrzebali Cesaro, na ostatnim Raw jeszcze bardziej osłabili już osłabionego Braya Wyatta i tak naprawdę zostają tylko stali main eventerzy i superstarsi z doskoku. Jeśli run Brocka potrwa długo to myślę że w kolejce stoją Orton i... Sheamus. Który teraz siedzi w upper mid cardzie ale nie ma problemu aby WWE wrzuciło go do walki na przeczekanie z Bestią. Oprócz tego można zakończyć rozdział z Markiem Henrym i przewinie się może jakiś Big Show. WWE raczej na to nie wpadnie ale w sumie to już znalazłem czterech pretendentów. Może nie są to super mocne nazwiska ale mogą poskładać paru mid carderów a przecież CM Punk w swoim runie też obijał się głównie z Danielami Bryanami i Dolphami Zigglerami. Kto wie czy shota nie dostanie też Batista(jeśli wróci) ale tego to raczej nie chce oglądać.

Kurt Angle zaś? Zdobył złoty medal with a broken fricking neck! 16 German Suplexów to dla niego nic :lol: . A podłożę w historii miałą bardzo duże więc ja jestem za. Walki pewnie już nie będą tak dobre ale ciekawy jestem który z nich wykona więcej suplesów :D.

Gimmick hackera dla Crowe'a był zły? Lepszy niż tag team z Kalisto. W ringu będzie świetnie ale zmarnują Callihana pod kątem mic skilli bo wiadomo że team lucha ambitnym projektem nie jest.

Daniel chce po powrocie walczyć z Borkiem? Kolejne 8 miesięcy out of action zakładając że wróci w styczniu :D.

https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-361607

Czyli Crowe po tako jakiej promocji w walkach nieemitowanych i popularności o której ostatnio w newsach można było przeczytać, od tak wpada w beznadziejny tag i to jeszcze jako face? Przez grymas Trypla? "w pizdu i wylądował..."

Największy ból z Lesnarem jest taki, że faktycznie żadna gala do WMki nie jest godna straty pasa i związanej z tym pompy :/ w końcu Romkowi wystarczyłby jeden czy dwa handicapy na PPV w roli terminatora aby być wiarygodnym rywalem i pod koniec roku śmiało mógłby odebrać pas. Najgorsze jest to, że przy braku pasa WHC ze swoją dawniejszą w miarę dobrą rangą taki projekt jak chociażby Wyatt niestety padnie. WWE ucięło sobie kilka dróg ucieczki ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-361631

Newsem dnia jest to, że pojawiła się ta szumnie zapowiadana wakacyjna sesja zdjęciowa Paige i według mnie, jeśli ktoś spodziewał się totalnego wow, to może poczuć silne rozczarowanie niestety.
https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-361634

Kurt Angle vs Brock Lesnar ?! OMG chce znow to zobaczyc! jarałbym sie jak małoletni posrany fan gdyby Angle wrocil i to na feud z Lesnarem z ktorym ma bogatą przeszłośc (obaj wystapili w znakomitym ME WM19 będąc twarzami ery Ruthless Agression). Batisty juz nie sprowadzac bo jest jeszcze wiekszym drewnem niz byl kiedys a zamiast tego sprowadzic Kurta ktory wogole sie niestarzeje i bedzie zajebiscie :) po HIAC PPV i feudzie z Ceną Lesnar powinien feudowac o pas wlasnie z Kurtem a potem na RRumble z powracającym Bryanem, dzieki temu mozna uniknac triumfalnego powrotu Bryana w samym RR matchu jako że Bryan mial juz swoj moment na WM a niechce ogladac powtorki na kolejnej WM31 na ktorej Lesnar powinien podjąc albo Reignsa albo najlepiej kogos jeszcze innego.
https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-361670

• 3 tygodnie później...

Lesnar Vs Angle to mogłoby być ciekawe, o ile ten drugi by się nie rozsypał. Bryan lepiej niech nie ryzykuje, zwłaszcza, że powinien się oszczędzać. Sheamus rzeczywiście jedt dobrą opcją na przeczekanie. Co do wielkich (Show, Henry), nie jestem zwolennikiem tej opcji.

Nie podoba mi się, to co dzieje się wokół Solomona. Jeżeli to wygląda tak, że nie mają na niego żadnego konkretnego pomysłu, to niech go po prostu puszczą. Zawsze będzie jakiś fun z jego walk na scenie niezależnej.

O ile w przypadku Bryana można było spodziewać się dementi o jego występach w Europie, to w przypadku BNB nie jest to dobra wiadomość. Fakt, że lepiej aby dany zawodnik w miare porządnie się wyleczył, niż żeby walczył z niedoleczonymi urazami, ale Wade coraz bardziej staje się zawodnikiem ze szkła, który długo w WWE może nie popracować...

Jak to jest z tym Wędkarzem, trudno powiedzieć. Może być tak, że rzeczywiście coś przeskrobał i dostał przymusowe wolne. Jest to tym bardziej możliwe, że od dłuższego czasu nie ma dobrej passy. Wcale nie będzie mi smutno, jeżeli któregoś dnia pokaże się news, że zamiast powrotu po kontuzji, Federacja się z nim po prostu rozstaje i życzy mu wszystkiego najlepszego...

https://forum.wrestling.pl/topic/36634-heat-na-lesnara-mcmahon-zmieni-zdanie-w-sprawie-anglea/#findComment-363681