Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Monday Night RAW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE : World Wrestling Enertaiment

Prezes : Vince Mcmahon WWE GM :

WWE Heavyweight Champion : Brock Lesnar

Intercontinental Champion : Dolph Ziggler

WWE Tag Team Champion : Jey & Jimmy

Diva Champon : AJ Lee

USA Champion : Sheamus

PPV :

Styczeń : Royal Rumble

Luty - Elimination Chamber

Kwiecień - Wrestlmania 31 - Najważniejsza gala roku

Maj - Extreme Rules

Czerwiec - Payback

Lipiec - Money In The Bank

Sierpień - Summer Slam - najgorętsza gala roku

Wrzesień - Night Of Champions

Październik - Hell In A Cell

Listopad - Survivor Series

Grudzień - TLC

Roster :

Adam Rose

Adrian Neville

Bad News Barret

Big E

Bray Wyatt

Bram

Booker T

Brock Lesnar

Byron Saxton

Cesaro

Conor O ' Brian

Curtis Axel

Damien Sandow

Darren Young

Dean Ambrose

Diego

Dolph Ziggler

The Rock

Erick Rowan

Fandango

Fernando

Goldust

Great Khali

Gunner

Heath Slater

Jack Swagger

Jey Uso

Jimmy Uso

Justin Gabriel

Kofi Kingston

Lashley

Lana

Luke Harper

Mark Henry

Micheal Cole

The Miz

Paul Heyman

R- Truth

Randy Orton

Renne Young

Rick Victor

Rob Van Dam

Roman Reigns

Rusev

Ryback

Sami Zayn

Seth Rollins

Sheamus

Sin Cara

Stardust

Stone Cold

Titus O ' Neil

Triple H

Tyson Kidd

Undertaker

Xavier Woods

Zack Ryder

Zeb Colter

Tag Teamy :

Lob Matadores

Brother Uso

Asciension

Goldust & Stardust

Friday Night Shadow #1 Chicago

Na pierwszej piątkowej gali rozgłaśnia sie muzyka prezesa federacji Power Legend Wrestler ... Jak zawsze wchodzi pewny siebie i zaufany w sobie , co publiczność reaguje negatywnie ...

Triple H : Witam was na pierwszym odcinku Friday Night Show !!! Mam nadzieje , że ta federacja będzie dobrze prowadzona niż WWE ... WWE to już przeszłość biznes kompletnie nie wychodził . Była coraz mniejsza oglądalność i co najważniejsze spadła sprzedaż różnych gadżetów . Zawodnicy zaczeli odchodzić i niestety musiałem sprzedać federacje no się okazało , że niestać na utrzymanie ... Ale nie siedziałem bezczynnie myślałem jak uratować wrestling i w sensie mi się jakoś się udało .... i jesteśmy tu razem a to wszystko co najlepsze dla biznes . Panie i panowie mam przyjemność zaprosić kogoś niezwykłego oto on niepowtarzalny jedyny Bret Hitman Hart !!!!

Po tych zapowiedziach rozbłysły flesze oczy były skierowane na Hitmana , który powoli zmierzał do ringu witając sie z fanami ... !!!

Bret Hitma Hart : Witajcie w Chicago !!! Jestem zaskoczony , że przyjeliście starca z Kanady , aż tak ciepło ... Naprawde Triple H ' U jestem wzruszony nie wiedziałem , że mnie przyjmiesz do pracy i to jakiej jako Generalny Menager Night Shadow !!! Tak i od dzisiaj zaczynają się rządy Breta Hitmana Harta ... Więc jak jesteśmy tu już w Chicago !!! To czas ustalić pierwsze walki na gali... ... Oto one w walce wieczoru zobaczymy walke Romana Reignsa kontra Randy Orton , i kto wygra to powalczy o pas PLW Heavyweight Champion na gali PPV Hot Summer No !!!! Ale to nie koniec Dolph Ziggler się zmierzy z Bramem !!!

Po tych słowach Bret kierował się ku wyjścia ale coś mu przeszkodziło i został w ringu , a dlatego że rozgłaśnia się muzyka Stone Colda !!! Pojawia się w towarzystwie Gunnera , który razem z grzechotnikiem piją piwo zmierzając ku ringu ... Kiedy weszli do ringu agresywnie przechwycili mikrofony można powiedzieć , że odebrali siłą ... Wzieli mikrofon i Stone Cold zaczął mówić ...

Stone Cold : Jak leci sukinkoty !!! ? Dawno się nie widziliśmy ... Słyszałem jak sprawa się potoczyła jak chodzi o WWE ... Niestety to jest przykre , a to dlatego że tyle osób osiągneło sukces . To nie chodziło wogóle o pieniądze to chodziło o dume i sławe ... Ale niestety właśnie pieniądze zniszczyły i to przez tych pieprzonych skurwieli zniszczyły ten biznes . A największy skurwiel właśnie stoi tutaj przy ringu i właśnie to ty jesteś tym największym skurwielem Hunterze . Zniszczyłeś ten biznes wszyscy ci wierzyli, ufali i tak to zjebałeś ... Rozczarowałeś mnie Hunter a mnie się nie razczorowuje ... Bierz go Gunner !!!!

Gunner się powoli zbliżył do prezesa łapiąc go za szyje wyprowadzając potężne ciosy w głowe oblewając go piwem sygnalizując , że zaraz go wykończy robiąc na nim spinebustera ... Ale w ostatniej chwili pojawia się Sheamus częstując go potężnymi punchami w klatke piersiową . Gunner jest zamulony ... irish whip od Sheamusa rozbieg irlandczyka biegnie w narożnik i wbija barkiem w słupek ... Gunner powoli wstaje wynosząc go pod akcje scoop slam ... i się udaje ... Ale to nie koniec w ringu pojawia się Stone Cold , który rozbija butelke szklaną o głowe i natychmiastowo wykonuje stunnera ... Sheamus leży na środku ringu z zaakrwawioną głową... A nad tantuje Stone Cold i Gunner ...

Stone Cold : I po co to sukinsynu... Bo tak Stone Cold powiedział.

Przenosimy się do stołu komentatorskiego gdzie czekają na państwa Micheal Cole oraz Byron Saxton .

Byron Saxton : Wow ale się działo . Okurat przed najgorętszą gale lata powrócił Stone Cold duża legenda światowego wrestlingu .

Micheal Cole : Tak duża. Ale po co wrócił jak widać nie podobobało mu się , że duża organizacja została sprzedana no i miał same pretensje do samego prezesa Triple H' a.

Byron Saxton : I nie zapomnij o jego wspólniku Gunnerze , który jest niebezpieczny jak teksański grzechotnik czyżby by zapowiadała się walka na to wygląda że tak .

Micheal Cole : Byron jak zawsze zapomniałeś o najciekawszym wątku otóż to powrócił do federacji Bret Hitman Hart i to jako menadżer tygodniówki . Jak na mnie to za dużo się działo ta krew Sheamusa ... Coś okropnego . A doatałem wiadomość , że Sheamus dostał wstrząsienie mózgu po uderzeniu w głowę butelką szklaną. Co się dzieje z irlandczykiem to będziemy informować jak będziemy coś wiedzieli. A teraz przenosimy się do ringu no zaraz odbędzie sie walka Sami Zayn vs Titus O ' Neil .

1 . Walka

Sami Zayn vs Titus O ' Neil

Gong rozbrzmiał i czas zacząć pierwszą walke na Shadow . Zawodnicy rozpoczynają od zwarcia ale niestety Sami nie wychodzi cało i zalicza shoulder block . Titus wziął Samiego za ręce i ciągnął po macie jak szmate , że by mu wykonać rozciąganie na słupie Sami bardzo cierpi sędzia zaczął liczyć 1,2,3,4... w ostatniej chwili przestał . Titus wchodzi na narożnik tantując , że by wykonać elbow drop ... ale nie trafia Sami w ostatniej chwili unika i powoli zaczyna wstawać razem z Titusem ... Nabiega i mamy clothsline, drugi irish whip mamy ale Titus kontruje i z zaskoczenia Zayn wykonuje drop kick podwójny ... Przypina 1,2... i kickout . Sami łapie się za głowe podchodząc do niego i nadziewa się na backbreakera pin 1,2... i kickout ... W ostatniej chwili odpina i Titus się kłóci z sędzią ale nie traci czasu irish whip rozbieg czy będzie clothsline nie nie trafia Sami szybko łapie za ręke odbija się od lin wykonując sprinboard tornado ddt pin 1,2,3... Sami Zayn odnosi pierwsze zwycięstwo na gali.

Ale to nie koniec zmartwień Samiego ponieważ rozgłaśnia się muzyka Curtisa Axla, który jest w świetnym nastroju trzymając mikrofon bijąc brawo .

Curtis Axel : Woow brawo Sami wygrałeś pierwszą walke na Friday Night Show !! Tak gratulujcie mu temu sztucznemu robakowi on tak ma was w dupie nie opchodzi go co wy czujecie poprostu typowy ignorant ... Wiesz co dam ci dobrą rade najlepiej być mną czyli należeć do tych perfekcyjnych .

Sami Zayn : hehehe.... śmieszny jesteś ja do ciebie nie dołącze i wcale nie jesteś perfekcyjny jak na takiego się uważasz ... Nie opchodzi mnie jakie masz korzenie wiem , że twój ojciec Mr. Perfect był jeden z największych zawodników na świecie ale ty Curtisie nim nie jesteś . Ty tylko jesteś chodzącą laleczką , która chwali się korzeniami ... więc przestań stać i choć tu zmierz się z Sami Zaynem cwaniaku .

Curtis Axel : Zamknij się Zayn i nie obrażaj mojego ojca i mnie . Tak naprawde powinneś dziękować mojemu ojcu , że cie wogule zouważył ... i ty tego nie doceniasz nie rozumiesz , że właśnie we mnie płynie krew perfekcyjnego a nie ciebie ... Więc wróćmy do walki . Gadasz , że chcesz ze mną walczyć ? ok za tydzień tu pokaże ci jak być perfekcyjny hahaha...

Po tych słowach Curtis Axel powoli opuszcza gale śmiejąc się i lekceważąc rywala .

Przenosimy się do stołu komentatorskiego .

Micheal Cole : Pierwsza walka pomiędzy Samim a Titusem już za nami .

Byron Saxton : Sami odniósł niezwykłe zwycięstwo nad rywalem , który jest silniejszy od niego imponujące . Ale zastanawia mnie czemu pojawił się Curtis Axel czyżby chciał udzielić lekcje Samiemu kto jest tu perfekcyjny . Może tak i może nie ale o tym dowiemy się za tydzień .

Przenosimy się teraz do szatni gdzie znajduje się Roman Reigns przygodowójąc się do walki z Ortonem

Renne Young : Witaj Roman w nowej federacji jak widać spotykamy się i będem miała przyjemność przeprowadzić z tobą wywiad .

Roman Reigns : Tak znów się spotykamy i jak zawsze Renne pięknie wyglądasz aż się dziwie czemu taka piękna kobieta nie ma faceta.

Renne Young : hihi... Dzięki Roman jak zawsze jesteś na mnie miły ale , chciałam się ciebie spytać co myślisz o tej dzisiejszej federacji i o swoim przeciwniku pierwszym Randym Ortonie ... ?

Roman Reigns : hmmm... co myśle o nowej federacji ? Myśle pozytywnie to jest nowe doświadczenie i te przeczucie , a przecież już tyle się działo powrót słynnej kanadyjskiej legendy Breta Hitmana Harta no i teksański grzechotnik Stone Cold co to miało być nie wiem ale musimy poczekać jak dalej sprawa się rozwinie ... No i Orton żmija mój pierwszy przeciwnik a stawką będzie pas PLW Heavyweight Champion na walce Hot Summer No ... Brzmi fajnie ale to jest lepsze co zaraz z tobą zrobie ... Widzisz tą pięść ona dotknie twoją morde i uderze tak mocno , że cie znokautuje ...

Renne Young : Wywiad dla was przygodowała Renne Young .

Promo Hot Summer No

Przenosimy się do stołu komentatorskiego ...

Byron Saxton : Jak zawsze Renne przyprowadziła bardzo interysujący wywiad razem z Romanem Reignsem dzięki wam oglądalność skoczy do góry.

Walka 2 .

Brother Uso vs Wyatt Family

Gong rozbrzmiał z jednej strony narożnika stoi Jimmy Uso , a z drugiej Luke Harper . Decyzja została podjęta i do ringu zmierza Erick Rowan . Rowan dziwnym zachowaniem zdejmuje swoją maske i zaczyna atakować jak jakiś psychol ale na szczęście sie pojawia Jey Uso i odwraca uwage . Jimmy miał na tyle dużo czasu , że mógł zaskoczyć i jest potężny atak w nogi i dorzuca efektowny suplex . Szybko reaguje Uso i zmienia się z bratem odbija się od lin i częstuje clothslinem ale nie trafia i nadziewa się na potężny scoop slam ze strony Luka Harpera ... Wychodzi z nim po za ring i wykorzystuje wszystko co może mu się przydać , że by osłabić zawodnika z Samoa najpierw inkasuje potężnymi uderzeniami twarzą o stół konentatorski a na koniec zalicza potężny backsuplex na ogrodzenie. Szybko wrzuca Luke do ringu i przypina 1,2... i kickout ...Luke natychmiast zmienia się ze swoim partnerem i Erick dorzuca od siebie scoop slam wchodzi na drugą line i wykonuje elbow drop przypina 1,2... i kickout ... Rozdrażniony członek Wyattów jest wkurzony i dorzuca od siebie uderzenia w głowe i dodaje jeszcze atakiem głową , ale na Usów to nie działa rozpędza się odbijając się od lin i piękny clothsline Jey zaczyna tantować Uso Uso Uso !!!! Ale coś światła zgasły zrobiło się zamieszanie i po jakimś czasie światło się pojawiło to jest Conor O ' Brian i Rick Victor obaj atakują i mamy DQ mamy potężne ciosy na głowe irish whip w strone Conora O ' Briana i mamy spinebuster na Jeya Uso. Drugi brat Jimmy skacze z narożnika na Conora i kontruje akcją full nelson slam ... Conor i Victor wznoszą ręce triumfu przy panującej im ciemności ....

Przenosimy się do stołu komentatorskiego gdzie znajduje sie Micheal Cole i Byron Saxton .

Micheal Cole : I walka bez roztrzygnięcia nie wiadomo czemu pojawiło się Asciension jakie mieli powody ... ?

Byron Saxton : Nie wiadomo co im siedzi w głowie są mroczni i niebezpieczni jak widać) wszyscy muszą ich się obawiać i liczyć z nimi to jest siła tag teamowa największa w PLW !!!

Micheal Cole : Jezu weś przestań oni nie są straszni to są tylko knypki małe , że by się pokazać jak z najlepszej strony ... Uwiesz mi im zależy na kasie i popularności

Byron Saxton : A co zazdrościsz im ja wiem dlaczego tak się zachowujesz może dlatego , że sam nie mogłeś w wrestling osiągnąć wiele ja tu widze , że ktoś jest zazdrosny .

Micheal : Dobra nie kłóćmy się przed nami kolejne walki a przed nami handicap w nim będzie walczył Rusev kontra Kofi Kingston i Khali .

Walka 3 .

Rusev vs Kofi Kingston & Great Khali

Na arenie pojawia się Rusev machając Rosyjską flagą , a towarzyszy mu niech kto a urocza i piękna Rosjanka Lana ...

Lana : Jak widać Stany Zjednoczone wogule się nie zmieniły nadal jesteście żałośni i bez radni przykład sytuacja na Ukrainie ... Grozicie nam sankcjami i co z nimi czyżby stchurzyliście czy się obawiacie potęgi rosyjskiej !! Powiem tak nic nam nie zrobicie i się zajmijcie swoimi sprawami czyli w niszczeniu innych krajów jak np ... Irak albo Afganistan ... tak to wy niszczycie wam nie zależy na pokoju tylko na biznesie jest tylko jest jedna osoba , która dba o własny kraj a to jest Vladimir Putin hahaha....

Po tych słowach Lana zeszła na bok zdejmując z szyji gwiazde . Gong Rusev przyjął pozycje do walki , a jego przeciwnikiem jest Khali który, go częstuje ciosami a dokładnie mocnymi punchami w głowe. Rusev powalony a Lana krzyczy zdenerwowana coś po rosyjsku . Irish whip w kierunku narożnika rozbieg czy będzie clothsline nic z tego dostaje Khali potężnym ciosem w głowe . Oszołomiony zawodnik z indii zostaje podniesiony niezwykłą siłą podchodzi do lin i potężne ciosy kolanem jedno, drugie i trzecie i dorzuca potężny back suplex pin 1,2... i kickout ...Khali się nie poddaje który zostaje podduszany akcją headlockiem walczy z bólem i jakoś mu się wydostać i rzuca nim jak lalką rosjaninem . Człowiek z indii powoli się zbliża w narożnik gdzie jest Kofi i mamy zmiane wyskakuje potężnym clothslinem . Jamajczyk się rozpędza i mamy boom boom wstaje irish whip wskakuje na barki próbuje monkey flip akcji ale nic z tego przechwytuje i wykonuje potężny belly to belly suplex Kofi powoli się podnosi ale niestety zalicza super kick w głowe . Lana szczęśliwa i mówi do swojego ochroniarza Rusev Crush posłuchał się i wykonuje akcje camel clutch Kofi cierpi ale się poddaje ... Rusev niechce przestać ale szybko pojawia sie Lana łapiąc go za ręce ciesząc się nad zwisającą flagi rosji .

Przenosimy się do gabinetu prezesa PLW Triple H' A gdzie uzupełnia ważne dokumenty ale przerywa mu pukanie do drzwi i tu wchodzi Gunner

Triple H : Witaj Gunner troche nie przyszedłeś w pore no właśnie wypełniam ważne dokumenty w sprawie federacji .

Gunner : Serio wypełniasz ja ci jakoś nie wierze jesteś takim typowym oszustem , który zarabia na tych ludzi co to za przyjemność . Wysłuchaj tą rzecz 2 lata byłem w wojsku uczestniczyłem w wyciecce

w Iraku więc nie zadzieraj z Gunnerem no możesz zarobić nieźle w ten ryj korporacyjny It ' s War Go !!!

Po chwili pojawia się Stone Cold .

Stone Cold : Dobrze Gunner chyba zrozumiał a na ciebie się szykuje największy łomot w karierze bo tak powiedział Stone Cold !!!!

Nagle w biurze dochodzi do awantury Gunner tak pobił Huntera aż mu krew się pojawiła ale nagle ktoś mu pomógł jest zamaskowany i pomaga hunterowi pozbyć się intryzów

??? : Wynoście się nie jesteście tu mile widziani . A ty grzechotniku który nawet nie ma wacka i jaj dostałeś łomot od pewnego znajomego ...

Obraz gaśnie kiedy pewna osoba pomogła hunterowi wydostać się z terapatów ...

Micheal Cole : Co tu się dzieje i kim jest ta osoba zamaskowana ?

Byron Saxton : Sam nie wiem możemy się tylko domyślać a przed nami walka Xavier Woods vs Sandow zapraszamy ...

Walka . 4

Xavier Woods vs Damien Sandow

Na arenie pojawia się muzyka Justina Bibera i sam Sandow się przebrał pewnym krokiem podąża do ringu.... udając idola nastolatek ...

Sandow : Baby Baby Baby Baby ... !!! Nazywam się Justin Biber ale już mnie znacie przecież jestem jedyny wasz jak ja kocham biberki . Specjalnie do was przyjechałem , że by jakomś piękność poślubić Justin jest tylko jedyny i tylko ja ...

Walka długo nie trwała Sandow zakochany w swoim wyglądzie inkasuje już od Xaviera lost in the woods pinuje 1,2,3... i Xavier wygrywa pierwszą walke .

Byron Saxton : hehehe.... kto się spodziewał że pojawi się bibe . Ale powiem ci jedno świetny strój obcisłe rureczki na tyłku i ta fryzura .

Micheal Cole : Jezu Byron pomyśl możesz z siebie zrobić bibera a sory zapomniałem że jesteś łysy .... hehehe... Dobra koniec żartów

mam na ciebie dobre nowiny teraz właśnie zobaczymy przedostatnią walke a będzie to Dolph Ziggler vs Bram ...

Walka 6 .

Dolph Ziggler vs Bram

Gong walka się rozpoczyna i mamy pierwsze zwarcie w wykonaniu zawodników ale Bram okazał się silniejszy i wcale nie ma szacunku do swojego rywala uderzając go w twarz ale tylko go rozcieczyło i sprowadził Brama do parteru obijając mu twarz potężnymi punchami . Irish whip w strone narożnika i nie wyszedł splash w narożnik tylko Zigi pocałował narożnik . Pierwszy pin Brama 1,2... i kickout troche wkurzony na sędziego i jeszcze chwyta za włosy prowadząc Dolpha do stołu komentatorskiego obijając jego twarz . Bierze raz jeszcze Dolpha tym razem kierując go na słupek . Chwyta ręke i potężnie obija o słupek ręke . Wrzuca do ringu dorzuca od siebie german suplex pinuje 1,2... i nic z tego kickout . Bram bierze rozbieg biegnie czy będzie spear nie trafia Bram w barierki . Obaj zawodnicy już leżą a Zigi powoli wstaje i atakuje clothsline , drugi irish whip w strone narożnik i mamy splash udaje sie Zigi na fali tantuje i próbuje wykonać bulldoga ale kontruje akcją spear pin 1,2... i kickout Bram bierze rozbieg i próba wykonania jumping knee drop stump w brzuch od Zigglera i mamy bulldog pin 1,2... i kickout . Zigi sygnalizuje koniec walki czy będzie Zig Zag tak pinuje 1,2,3 ... Dolph Ziggler zwycięża .

Po ciężkiej walce Dolph cieszy się na rampie i wznosi ręke ale uderza Zigiego Wyatt za plecy ...

Byron Saxton : Wow zainponował mnie Dolph Ziggler pokazał co jest dobre na wrestlingu . A przed nami została ostatnia walka wieczoru Orton vs Reigns musicie to zobaczyć .

Walka 6.

Main Event

Condenent #1 PLW World Heavyweight Champion

Randy Orton vs Roman Reigns

Gong czas zacząć dzisiejszą walke wieczoru . Roman rozpoczął pierwsze starcie i wychodzi z tym bez żadnych zarzutów . Orton łapie się za głowe wychodząc po za ring . Niezwykle przedłuża i Roman się zdenerwował ruszając za żmiją tylko jak on ruszył Randy natychmiast zaczął uciekać zmylił raz i wykonuje z zaskoczenia clothsline . Roman powalony , który zostaje obity przez Ortona za pomocą stołu komentatorskiego później dorzuca od siebie potężny i bolesny back suplex na barierki . Randy sfrustowany wrzucił do ringu i wykonał atakiem kolanem pin 1,2... i kickout drugi raz kolanem pin 1,2... i kickout . Randy podnosi Romana wykonuje na nim potężne ciosy w głowe . Roman ląduje w narożniku z zamulenia czy będziemy

mieć clothsline nie nie trafia i Roman natychmiastowo wykonuje bulldoga . Obaj) leżą ale szybciej wstaje Roman mamy clothsline drugi wyniesienie pod akcje scoop slam i się udaje Randy na linach i zalicza dropkick . Roman oszalał zaczyna tantować pod akcje super punch wykonuje i w ostatnim momencie nie trafia Randy kontruje akcją backbreaker. Roman po za ringiem znajduje się czy będzie ddt na linach tak pin 1,2... i kickout ... Randy wkurzony łapie za włosy Romka i inkasuje super punchem . Tantuje pod wykonanie speara ale coś jest nie ok rozgłaśnia r muzyka Brocka Lesnara szybko wbiega do ringu i atakuje ze speara Romana Reignsa i mamy DQ Brock zouważył Ortona i wykonuje mu F 5 . Roman się podnosi i dostaje też F 5 . Brock Lesnar kończy swoje działanie wznosząc ręce nad nimi .

W tej chwili Friday Night Shadow schodzi anteny !!!

Edytowane przez kill legendos

151760035753f5c1818bda0.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kill legendos

3

• re.inc dxskv

1

Top użytkownicy w tym temacie

News PLW

:arrow: Triple H jest zadowolony z pierwszego nagrania pierwszej tygodniówki Friday Night Shadow . Federacja jest zachwycona z powrotu Breta Hitmana Harta na stanowisko generalnego menadżera .

:arrow: Federacja dowiaduje się ze szpitala , że Sheamus dostał wstrząsienie mózgu po akcji kiedy Stone Cold stłukł na głowie szklaną butelke . Jeszcze nie wiadomo , kiedy irlandczyk mógł by powrócić do akcji rozważa się powrót za dwa miesiące .

:arrow: Federacja planuje push dla Dolpha Zigglera .

:arrow: Kim jest zamaskowany ??? sprzymierzeniec Triple H ' a tego dowiemy się na ostatniej tygodniówce przed PPV Hot Summer No .

:arrow: Brock Lesnar jest planowany na pierwszego mistrza PLW Heavyweight Champion kto będzie jego rywalem na Hot Summer No ??? Tego się dowiemy na tygodniówce najbliższej , która odbędzie się w Ohio .

Nie skomentuję samej gali, bo nie da się jej przeczytać. No, może przejrzałem po łebkach, ale o tym za chwilę. Wydaje mi się, że jeśli chcesz prowadzić Diary, to popracuj nad wszystkim - składnią, bo jest okropna, ortografią, odmianą słów, interpunkcją.

Wow zainponował mnie Dolph Ziggler pokazał co jest dobre na wrestlingu

Serio? To zdanie jest koszmarnie skonstruowane, nie ma w nim przecinków i "na wrestlingu"? A nie "we wrestlingu"? Do tego multum błędów w nazwach akcji, w imionach zawodników, nazwach drużyn...

Odnośnie samej gali, to jest słabo, kontynuujesz dokładnie wątki z WWE, a to nigdy nie jest dobre - znowu przebierający się Sandow? Dajże spokój.

Swoją drogą, inną totalnie okropną rzeczą jest speech Stone Colda, kiedy atakuje Huntera. Tego zwyczajnie nie da się czytać.

• 2 miesiące temu...

Karta Monday Night RAW odbędzie sie w poniedziałek w Ohio

http://www.fotoszok.pl/upload/935f26f0.png

http://www.fotoszok.pl/upload/c16b0eea.png

http://www.fotoszok.pl/upload/e92c1853.png

http://www.fotoszok.pl/upload/12bc4dde.png

http://s2.ifotos.pl/img/iFlw3Qehb_wpwhsse.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...