Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy popierasz wprowadzenie prohibicji

Czy popierasz wprowadzenie prohibicji na czas przyjazdu papieża do Polski?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy popierasz wprowadzenie prohibicji na czas przyjazdu papieża do Polski?

• Tak
      5
    • Nie
      11
    • Nie mam zdania
      4
    • Jest mi wszystko jedno, zrobiłem zapasy
      0
    • To papież przyjeżdża do Polski?
      2
    • Postraffiam fszystkich Polakuff!
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Macie kolejny bzdurny pomysl naszej władzy. Prohibicja jak za dawnych lat :P

Jedyny plus papieza to wolne dla uczniow w piatek 26 chyba :P

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

5

• SixKiller

4

• Przemk0

2

• evertonian

2

Top użytkownicy w tym temacie

podczas kazdej wizyty byla wprowadzana prohibicja - wiec nie widze problemu

78269406145f2cb280ea01.jpg

A u mnie w szkole wolnego nie zrobili!!!!!!!!!!! :x :evil:

20726886454675b1540758e.jpg

czyli trzeba sobie zrobic zapas :D

w warszawie prohibicja nie obowiazuje wiec te slowa skierowane sa do krakowa :D

14412508044c725aa0e19e.gif

Geez, kurwa... No comments... WHAT ?! ?! ?! Polska ssie pale coraz bardziej.

[ Dodano: 2006-05-19, 23:33 ]

oczywiscie glos na NIE !

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Przypominam, że prohibicję jako pierwsi wprowadzili Amerykanie. Tam formalnie obowiązywała ona przez 13 lat. U nas tylko w czasie papieskich pielgrzymek, dlatego oddaje głos na "nie mam zdania", bo nie zrobiłem zapasow :D. Ale nie jestem ani za, ani przeciw, po prostu nic mnie to nie obchodzi.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ale nie jestem ani za, ani przeciw, po prostu nic mnie to nie obchodzi.

Takie samo zdanie - tak to jest, jak sie na zadupiu mieszka :)

• Reputacja:   286

A ja jestem przeciw - chuj to kogo obchodzi kiedy i ile mam chęć się napić, skoro piję za swoje ciężko zarobione pieniądze. Jak będę miał chęć się nakurwić, to nie przeszkodzi mi w tym ani przyjazd Papieża (nie bardzo z resztą rozumiem co jedno ma z drugim wspólnego) ani prohibicja. Efekt będzie taki, że ludzie zrobia zapasy wcześniej i cały ten numer to tylko pic na wodę, aby tylko pokazać jakim to świętojebliwym narodem jesteśmy (nieważne, że na codzień biedota wali winiacze po bramach. Podczas wizyty Papy Ci hipokryci chcą, by wszystko wyglądało bajkowo). Żałosne... Podobno w TV ma też nie być reklam, które mogłyby urazić uczucia Papieża (piwo, podpaski, reklamy zawierające podteksty erotyczne i kuse ciuszki etc.). Po prostu państwo kościelne się robi (reklamy do emisji w ten dzień ma podobno wybierać jakaś specjalnie powołana rada złożona z klech. Geeez...).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   24

Moim komentarzem jest : El Doopa w utworze "Prohibicja" :-)

A zaglosowalem oczywiscie na Nie, choc chetnie byl tez oddal glos na : "Postraffiam fszystkich Polakuff!" :D :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Hell kurwa No!! :D

[ Dodano: 2006-05-20, 03:56 ]

o, właśnie wychłeptałem połówkę i ide spać, bo za chwilę do wyra nie trafię :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Nie wiem czy to jakiś żart czy cholera wie co, ale jeśli to prawda to jednak muszę przyznać że ten kraj jest chory :roll: !

• Reputacja:   286

Dejv - on jest chory i bez prohibicji :twisted: Niedługo przymusowo do kościólka trzeba będzie zapiedalać, bo jak nie - to będziesz np. dostawał mniejszą wypłatę :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   24

wlasnie ten problem byl.. podczas kazdej wizyty owa prohibicha byla mega idiotyzmem czyms czego nie potrafie nawet pojac ze ktos cos takiego mogl wymyslec. Prohibicja sie przyjela więc beda szli dalej.. tak jak -Raven- pisal.. teraz juz przyszla czas na cenzure w TV w czasie wizyty.. co bedzie przy nastepnej ? czas pokaze :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Raven: Ja wiem że ten kraj jest chory i bez tymczasowej prohibicji, ale takie pierdoły jakie zaczynają wprowadzać na przyjazd papieża to paranoja. To co nie mozna kupić sobie po pracy piwa bo przyjedzie papież ?! Przez tą prohibicje chcą zrobić na jeden/dwa dni kraj "jeszcze bardziej katolicki" ? To nie jest nawet śmieszne tylko żałosne.

Aha i niestrasz mnie tym że dostaniemy mniejszą wypłate jak do kościoła nie pójdziemy bo i tak przeszło połowa polaków zarabia marne pieniądze,a ja bym chciał aby chociaż na to piwko mi starczyło :D .

ja w sumie nie mam zdania... z jednej strony, przy odrobinie wysilku, jestem w stanie zrozumiec motywy tego zakazu, ale z drugiej, to faktycznie hipokryzja, bo kto sie bedzie chcial napic, to i tak sie napije... z tego co wiem, to w Krakowie prohibicja ma dotyczyc knajp na Rynku i na Kazimierzu, marketow i hipermarketow, ale chyba "osiedlaki" tego zakazu i tak nie beda przestrzegaly;-)

a tak na marginesie, to ten zakaz "uderzyl we mnie" osobiscie - otoz planowalem sobie na najblizszy piatek po pracy zrobic pozegnalna impreze dla znajomych z firmy, z ktorymi, jakby nie patrzec, poltora roku razem pracowalem... pomyslalem sobie - 'nie zrobie standardowego spedu w knajpie na Rynku, tylko wynajme tramwaj' ;-) no i wszystko byloby pieknie, gdyby nie to, ze

a) prohibicja, i nie byloby opcji, zeby pic w tramwaju

b) wszystkie ulice wokol Rynku sa wylaczone z ruchu na 3 dni (od piatku), wiec wesoly tramwaj moglby sobie co najwyzej na Nowa Hute pojechac :D

ale nie ma takiego zakazu, ktorego nie da sie obejsc... pomyslalem sobie - ch... z tym, impra bedzie w czwartek... i wilk syty i owca cala... a na weekend zapas mam, wiec po namysle zaglosowalem iz 'nie mam zdania'... ani na 'tak', ani na 'nie'...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Ostatnie Smackdown przed Backlash:  
    • KyRenLo
      Backlash 2025 już blisko, więc można jak zwykle rzucić po zdaniu z typowaniami. John Cena (c) vs. Randy Orton: Dla wielu powrót w przeszłość. Dla innych program dwóch legend. Rywalizacja była jak dla mnie na plus. Sama walka pewnie jakaś wybitna nie będzie. Najbardziej zastanawiające co wykręcą z finiszem starcia. Oczywistym jest, że Cena pozostanie mistrzem po tej gali, ale jak do tego doprowadzą? Jakaś interwencja? Blondas?  Ostateczny typ: John Cena wciąż z tytułem. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Heelowa Becky jest piękna. Sam program dobrze poprowadzony. Lyra też dostała swoje momenty. Na mikrofonie nie było tak źle, a nawet lepiej, niż oczekiwałem. Będzie z niej gwiazda. Moja sympatia względem niej wzrasta dodatkowo całkiem przyjemna do oglądania i nie chodzi tylko o same umiejętności w ringu które też są zadowalające. Wynik? No i tutaj może być różnie. Dwie opcje: Powrót Bayley, która nie dopuści do wygrania przez Lynch. Becky wygrywająca tytuł na trochę, żeby nadać trochę blasku na złoto, aby ostatecznie przegrać cały program. Ostateczny typ: Becky Lynch. Pat McAfee vs. Gunther: Akcja, gdy Gunther udusił irytującego komentatora była satysfakcjonująca i mi się podobała. Mam nadzieję, że walka będzie bardzo krótka. Gunther go dusi ten nie klepie i odpływa, a walka zakończona. Gunther nie przestaje i na ratunek wpada Goldberg. No coś w tym stylu. Niestety to całkiem realne. Ostateczny typ: Gunther. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Walka zapowiada się dobrze. Bez szans na nowego mistrza. Ostateczny typ: Jacob Fatu. Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Powtórka z RAW, gdzie Dom bronił tytułu po raz pierwszy. Walka była przyjemna, więc liczę na jeszcze coś lepszego na Gali Premium. Może dostaną odrobinkę więcej czasu i pozwoli to się wkręcić jeszcze bardziej. Finn i jego ewentualna zdrada? Chyba troszkę za szybko. Porażka Dominika nie ma sensu na dany moment. Ostateczny typ: Dom Mysterio. Wszystkim oglądającym życzę pozytywnych wrażeń.
    • KPWrestling
      3 pule rozeszły się w błyskawicznym tempie. Rozpoczynamy sprzedaż czwartej puli biletów na galę KPW Arena 29: Czas antenowy. https://kpwrestling.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jasne.
  • Dodaj nową pozycję...