Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Triple H o najświeższych wydarzeniach w WWE, Jim Ross typuje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak co tydzień Michael Cole zasiadł do wywiadu z Triple H'em. Oto najciekawsze kwestie:

- Triple H przyznał, że docenia Johna Cenę i jego postawę "Never Give Up", bo nie widział nikogo, kto byłby w stanie przyjąć takie lanie od Lesnara

- Jego zdaniem Lesnar może zostać najbardziej dominującym mistrzem w historii, ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-triple-h-o-najswiezszych-wydarzeniach-w-wwe.html
https://forum.wrestling.pl/topic/36515-triple-h-o-naj%C5%9Bwie%C5%BCszych-wydarzeniach-w-wwe-jim-ross-typuje/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Michcio

2

• hadaszyszek

1

• Bastian

1

• fachowiec

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Windows

John Cena spotkał się z Jezusem... Tego jeszcze nie grali ;)

• Urządzenie:  Android

Tak się zastanawiałem, po jaką cholerę Brock Lesnar znowu miałby walczyć jeden na jednego z Johnem Ceną...Wywiad z HHH' em rozjaśnił mi tę kwestię. Może Brock po przerwaniu streaku The Undertakera przerwie ,,never give up"? Wydarzenie byłoby duże. Szkoda tylko, że ten, który pokona Lesnara prawdopodobnie jeszcze szybciej spadnie ze szczytu niż się na niego wdrapie...

a mnie wkurza że tak naprawde tylko Reigns albo The Rock beda mieli okazje zdetronizowac Lesnara bo spojrzmy prawdzie w oczy, na nikogo innego WWE nieodwazy sie postawic a szkoda bo Rock jest tu niepotrzebny (chociaz Vince itak pewnie dopnie swego) a Reigns to nie ta liga bo procz wyglądu niema w sobie za grosz talentu (Triple H powinien sie podniecac prawdziwymi talentami). moim marzeniem jest by na WM31 Brocka pokonał inny Heyman Guy- CM Punk ale to sie niestety niestanie.

niezła fotka Renee i Brie, teraz to jechałbym je ostro :)

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Windows

WWE powoli zmierza drogą bez powrotu, jeśli chodzi o Lesnara. Bo albo będą dalej "dopakowywać" legendę Brocka i nawet podłożą mu Cenę na NoC z finishem w którym John Cena odklepuje, niszcząc "Never Give Up", albo będą musieli wystawić już niedługo naprzeciw Brocka kogoś cholernie mocno wypromowanego.

Od razu po SummerSlam kiedy Lesnar zniszczył Cenę i naszły mnie myśli pt. "kto w takim razie wygra z Bestią?" pomyślałem o... Stingu. Tak, wiem, że dziadzia i ledwo już się rusza na ringu, ale nie wydaje mi się by miało to mieć jakieś wielkie znaczenie. Dużym plusem dla Bordena jest sam fakt tego, że... to byłby jego debiut w WWE. Debiut o tyle niezwykły, że człowieka, który jest postacią szeroko znaną w wrestlingu w ogóle, a który nie walczył do tej pory u Vince'a, co jest swego rodzaju ewenementem. Zresztą, reakcja na promo 2K dała nam chyba wystarczającą odpowiedź na to, czy Sting zostanie "połknięty" przez WWE Universe. Zostanie, i to wręcz jak przez młode pelikany! :)

Z chęcią obejrzałbym taki feud. Oczywiście, Sting w gimmicku Kruka, jak za nWo. Nie jestem co prawda przekonany co do tego czy to Borden powinien odebrać Bestii pas, ale tak logicznie rzecz biorąc, to byłby chyba jedynym (poza Reignesem i Rockiem) w miarę bezbolesnym do tego kandydatem, a jednocześnie takim przejściem pomiędzy niezniszczalnym Lesnarem, który stoi piętnaście poziomów nad wszystkimi, a właśnie całą resztą, która w obecnej chwili nie dorasta mu do pięt. Sting w nowej, tajemniczej formie, który "de facto" według uniwersum Dablju nie walczył od 2001 roku, mógłby się pokusić o odebranie pasa, ponieważ jest czymś z założenia dla obecnej ery McMahonlandii "nieznanym". A już Jasiek czy inny Danielson pokonujący Stinga o pas wydają się być dla mnie w stu procentach wiarygodni. :)

To oczywiście taki mój osobisty fantasy booking i nic ponad to. Staram się jednak obmyślić ciekawy sposób na odebranie pasa Lesnarowi (oczywiście: po wielu miesiącach panowania, dominowania i niszczenia wszystkich na swojej drodze jak leci, a jakże) - sposób, który nie okazałby się zarazem jednym wielkim bullshitem. Jasiek absolutnie odpada, a jak odpada Jasiek, to odpada cały obecny roster WWE. Reigns moim zdaniem - nawet po bardzo solidnym wypromowaniu - również się nie nadaje, a Rock... przecież przegrał z Jaśkiem. Więc ktoś "nowy, ale stary", z czystą kartą do zapisania (i przede wszystkim - do wypromowania), pasowałby w moim mniemaniu jak ulał.