Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Night of Champions 2014-dyskusja,zapowiedź,spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE PPV - Night of Champions

21 wrzesień 2014

Bridgestone Arena

Nashville, TN

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/76/NightofChampions14_poster.jpg

"Rematch for Redemption".

Oficjalny utwór gali:

https://www.youtube.com/watch?v=bCMfHUEc2lg

Karta:

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/08/20140819_LIGHT_NOC_Match_BrockCena_HOMEPAGE.jpg

WWE World Heavyweight Championship:

Single match

Brock Lesnar © vs John Cena

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_teaser_large/public/match/image/2014/09/20140910_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RomanRollins_Sponsor.jpg

Single match

Roman Reigns vs Seth Rollins

*Roman Reigns doznał przepukliny w wyniku czego nie będzie zdolny do walki. Nie wiadomo, czy wystąpi Seth Rollins.

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_teaser_large/public/match/thumb/2014/09/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_JerichoOrton_Sponsor.jpg

Single match

Chris Jericho vs Randy Orton

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_teaser_large/public/match/thumb/2014/08/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_sheamus-cesaro_logo.jpg

US Championship:

Single match

Sheamus © vs Cesaro

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_teaser_large/public/match/thumb/2014/09/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_DolphMiz_sponsor%20b.jpg

Intercontinental Championship:

Single match

Dolph Ziggler © vs The Miz

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/09/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_Divas.jpg

Diva's Championship:

Triple Threat match

Nikki Bella vs Paige © vs AJ

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_teaser_large/public/match/thumb/2014/08/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_TagMatch_Sponsor.jpg

Tag Team Championship:

Tag Team match

The Usos © vs Goldust & Stardust

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/08/20140825_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_HenryRusev.jpg

Single match

Mark Henry vs Rusev

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/09/20140915_LIGHT_NOC_peepshow_HP.jpg

Kickoff:

Peep Show z Chrisem Jericho

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• DashingNoMore

7

• yahoomlody

5

• Raven69

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Jesli chodzi o kartę na Noc Mistrzow to jak narazie znamy tylko pojedynek Ceny z Lesnarem o pas. Wiadomo Brock obije Cenę i ten spokojnie bedzie mógł iść na Ruseva. Co z Lesnarem? Nie mam pojęcia. Jesli chodzi o rywali Brocka to na myśl przychodzą mi Batista, Big Show, Mark Henry oraz moze Chris Jericho. Z czego wiemy ze giganci nie beda wyglądać zbyt wiarygodnie, bo Show przegrał na Royal Rumble z Lesnarem, a Henry dostanie w ciry od Ruseva. Oprócz tego na Night of Champions będziemy mieli ciąg dalszy feudow Ambrose - Rollins, Jericho - Wyatt oraz Reings - Authority. Tylko wlasnie, z kim zawalczy Roman? Rewanż z Ortonem a moze juz pierwszy pojedynek z Hunterem? Bardziej stawiam na Randy'ego. Standardowo jak na Night of Champions przystało dostaniemy walki o pas US (Sheamus vs Cesaro?), IC (Ziggler vs Miz?) no o tytuły Tag Teamów (Usos vs Goldusty?). Oczywiscie dojdzie jeszcze pojedynek o Divas Title i starcie Bellasek. Na tym chyba powinna zamknąć sie karta, ktora prezentuje sie dosyć obiecująco.

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

• Reputacja:   16
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

karta, ktora prezentuje sie dosyć obiecująco.

Nie stwierdziłbym, że to co napisałeś wygląda obiecująco, bo jest dużo odgrzewanych kotletów. A to świadczy o braku pomysłu na rozwijanie feudów. Mogą też tutaj wpływać jakieś kwestie z Networkiem.

Z ważniejszych feudów da się przełknąć Rollins - Ambose, pod warunkiem, że to będzie o walizkę. Walki takiej jak z RAW (świetna) chyba nie powtórzą.

Ambrose znika na chwilę z TV, więc jeśli miałaby być jakaś walka między tą dwójką to musiałby wrócić dwa tygodnie przed NoC i narobić zamieszania. To drugie jest pewne, to pierwsze już niekoniecznie. Zostawiłbym ich na Hell in a Cell. Lesnar z Ceną mnie w ogóle nie interesuje. Jasiu zbierze znowu oklep i tyle. Sheamus pewnie zawalczy z Cesaro, to będzie pewnie dobra walka na 8 minut. Nie mam pomysłu kto może walczyć u pań, ani tym bardziej z Usosami. Kolejne starcie z Wyattami to przesada, a chodzący Star Trek to chyba niezbyt dobry pomysł na ten moment, wiarygodności zero. Tak oto powstała dziwna sytuacja, której nie było już dawno: TNA ma sto razy solidniejszą kadrę w tag teamach od WWE. Na pas IC może iść każdy, choć pewnie zainwestują w trzecią walkę Miza z Dolphem, i pewnie tak zrobią. Szkoda, że nie będzie Tryplaka z Romanem w main evencie, bo mimo wątpliwych umiejętności tego drugiego podbudowa pod Romka była tak dobra, że walka zasługiwałaby na main event i czuć by to było.

I tak na koniec: plakat mistrzostwo świata. Wydrukowałbym, oprawił w ramki i powiesił w pokoju, gdyby nie logo WWE. Duża, bardzo duża premia dla grafika, stworzył właśnie najlepszy plakat gali jaki w życiu widziałem.

Jeśli chcesz, to usunę Ci to logo. Co do samej gali, to watpię, by zrobili wielkie bum z poziomem walk. Odkąd pamietam, NOC nie grzeszylo fajerwerkami.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Karta zapowiada się dość przewidywalnie. Ten kosmiczny łomot od Lesnara to będzie kolejnym łomotem Cena teraz odklepie po kimurze po drugim F5! Nie wstał to, co dopiero po Kimurze, więc jak Lesnar Jaśkowi złamie rękę skończy sie jego mega wyznanie Never Give Up koniec streaku koniec Cena z pasem łatwe i proste. Kolejnym przeciwnikiem będzie Orton, którego Lesnar zniszczy z łatwością, więc to będzie też koniec pewnej ery. No i ostatni typem z pod ciemnej gwiazdy będzie Roman Reigns!, który oczywiście wygra z Lesnar'em i stanie się nowym młodszym Cena. A co do Ambrose zabraknie go na NoC i tyle a na Hell in a Cell panowie zostaną zamknięci w klatce, bo taka walka może być dość emocjonalna jak ich wszystkie walki nawet zesranego Lumberjack matchu potrafili coś wycisnąć to, co dopiero w Hell in a Cell Matchu. A, więc za pewnie Lesnar'a też dadzą do klatki, ale czy z Orton'em nie jestem pewny pewnie rzucą mu na pożarcie Batiste, który wróci na NoC lub na RAW po NoC.
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• 4 tygodnie później...

Kick off

Nie mam pojęcia co zamierzają zrobić ale może tutaj rozpecznie się feud Christiana z Ortonem który przerwał by peep show i zaatakował jednego i drugiego, choć całkiem możliwe że będzie to zwykły peep show i tyle.

Mark Henry vs Rusev

Prawdopodobnie Lana wyjdzie by wygłosić kolejne pro rosyjskie promo przed walką i tyle będzie w tym wszystkim dobrego, myślę że Rusev wygra nieczysto albo Henry wygra przez DQ choć wolałbym żeby wygrał czysto i żeby skończyli tą całą szopke bo nie za bardzo chce w przyszłym miesiącu oglądać segmenty z wyciąganiem na klate.

The Usos vs Goldust & Stardust

Nie jestem fanem samoańczyków i wogóle mnie nie obchodzi czy wygrają czy przegrają, Goldust i Stardust niewiele lepsi ale obstawiam ich skoro są świeżo po heel turnie a i Usos trzymają już te pasy wystarczająco długo no chyba że Ascension (nie mam pojęcia jak to się pisze) mają zadebiutować jeszcze w tym roku w takim wypadku to raczej obstawiałbym The Uso.

Nikki Bella vs Paige vs Aj Lee

Obawiam się że Nikki może zgarnąć pas jako że dopiero co przeszła heel turn na SummerSlam który w oczach WWE może być sporym wydarzeniem a i w jej feud z siostrą niestety zainwestowano dużo czasu, nie spodziewam się jednak czystego zwycięstwa a i interwencji ambitnie dążącej do dorównania siostrze w swej chujowości możemy być raczej pewni.

Dolph Ziggler vs The Miz

Mam nadzieję że nie zamierzają oddać pasa Mizowi choć pas IC i tak chuja znaczy więc nigdy nie wiadomo, swoją drogą imponujemi z jaką wytrwałością fani cheerują Zigglera mimo tego z jaką wytrwałością WWE na przestrzeni ostatniego roku starało się go spuścić w kiblu zostając przy temacie spuszcznia w kiblu obstawiam jednak zwycięstwo Dolpha przy akompaniamencie nieudolnej próby pomocy dla Miza od Sanodowa czy chuj wie jak on się tam teraz nazywa.

Sheamus vs Cesaro

Liczę na dobrą przynajmniej 10 minutową stiffową walkę bo są to w stanie zrobić co do wyniku to raczej obstawiałbym Sheamusa bo Cesaro zwycięstwo pasa US nic nie daje abstrahując od tego spójrzcie jak zajebiście prezentowali by się mistrzowie Mid Cardowi Cesaro i Ziggler gdyby jeszcze dali im czas antenowy nadzieja matką głupich :P

Orton musi to wygrać by Jericho mógł odejść wracając do tematu Kick offu gdyby stało się to co pisałem i Orton zniszczył by tam Christiana i Jericho fajnie było by później zobaczyć interwencję Christiana który pomógłby Jericho wygrać i ewentualnie podczas celebracji mógłby jescze raz zmasakrować Jericho i ten miał powód na kolejną przerwę a wściekły Orton poleciałby na Christiana. Pewnie jednak będzie tak że w peep show nic się nie wydarzy a Orton zwyczajnie pokona Jericho.

Seth Rollins vs Roman Reigns

Nie mam pojęcia kto wpadł na pomysł czystej wygranej Reignsa na Raw ale było to mega głupie cały ten feud jest mega głupi a i Reignsowi po trzech miesiącach przypomniało się że Rollins go zdradził jedyny sensowny powód dla którego istnieje ten feud w mojej opinii jest taki WWE widządz że Ambrose dostaje taką reakcję jakiej oni chcieliby dla Reignsa postanowiło zwrócić Reignsa w stronę z nienawidzonego przez wszystkich Rollinsa i tym samym teraz to już nie jest Ambrose kontra Rollins tylko Ambrose i Reigns kontra Rollins, całkiem możliwe że Cena v2.0 po prostu znów czysto poskłada Setha jednak liczę na jakiś udział w tej walce Deana i potem Hell in a Cell pomiędzy Rollinsem i Ambrosem choć i tak ja już nie będę tym tak podekscytowany wiedząc że Reigns już go czysto złożył na Raw.

Brock Lesnar vs John Cena

Wiem że Cena ma prawo do rewanżu i wgl a po tym co stało się na SummerSlam moim zdaniem powinni odczekać co najmniej gdzieś do TLC albo Royal Rumble z tym rewanżem w między czasie odbudować Cenę i dopiero tam znów go podłożyć wtedy jescze bardziej wypromawało by to Lesnara a co za tym idzie jeszcze bardziej osobę która go pokona na Wrestlemanii (oby nie Reignsa). Wracając do rzeczywistości jedyną sensowną opcją teraz jest poddanie Ceny lub dokładnie taki sam wpierdol jak na SummerSlam w każdym innym wypadku Lesnar wyjdzie z NoC słabszy niż wszedł, jest też oczywiścię opcja heroicznego zwycięstwa Ceny którego chyba bym nie zdzierżył, no i rzecz jasna możliwość że Cena pójdzię w ślady swojej wybitnie nie utalentowanej dziewczyny i przejdzie heel turn by stać Paul Heyman Guyem to mogło by być nawet fajne zwłaszcza po tych zjebanych promach o zadaniach domowych i tym rzyganiu tęczą do mikrofonu oczywiście pewnie wybiorą najgorszą z opcji i w zamyśle by chronić wizerunek tego pajaca będzię to heroiczna walka Ceny gdzie na koniec po interwencji Heymana Lesnar wygra lub co bardziej bym obstawiał heroiczna walka ale na koniec i tak przegrana z bestią.

287901358542b42156905d.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Nie no, Cena przegra, ale na pewno nie odklepie. To by go chyba pogrzebało :D.

W walce Roman vs Rollins na pewno Ambrose się wmiesza, bo jest zapowiadany na RAW, myślę, że Kane też się pojawi, bo nie ma go na karcie.

Myślę też, że Orton zrobi cios noga-głowa na Y2J i wyeliminuje go tak jak to zrobił w 2010 czy tam 2009.

Niesamowita gala czeka nas w niedziele - świadczy o tym całe 7 (słownie siedem) komentarzy. Jestem ciekaw jak odebrano by osobę która by powiedziała/przewidziała, że na gali PPV - nigh of champions zabraknie zawodnika który walczył na Wrestlemanii z Johnem Ceną... pewnie jak wariata. :)

Po ostatnim SD! jednak chyba "rodzinka" dostanie walkę z Los Matadores, ale to tylko przypuszczenia :twisted: .

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Niesamowita gala czeka nas w niedziele - świadczy o tym całe 7 (słownie siedem) komentarzy. Jestem ciekaw jak odebrano by osobę która by powiedziała/przewidziała, że na gali PPV - nigh of champions zabraknie zawodnika który walczył na Wrestlemanii z Johnem Ceną... pewnie jak wariata. :)

Po ostatnim SD! jednak chyba "rodzinka" dostanie walkę z Los Matadores, ale to tylko przypuszczenia :twisted: .

Co ty mówisz przecież Cena nigdy nikogo nie pogrzebał... :v

287901358542b42156905d.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Grzebać to mogą osoby odpowiedzialne za booking, a nie Cena. Jeżeli ktoś kogoś zastrzeli z pistoletu, to też powiesz, że to wina gun'a, czy może jednak osoby pociągającej za spust?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Peep Show

Obejrzę go, choćby ze względu na to że zapowiadana jest obecność dwóch dobrych mówców: Y2J'a i dawno nie widzianego prowadzącego. Nie wiem czego się spodziewać, może będzie to suchy Peep Show w którym pogadają i pójdą a może pojawią się w nim członkowie Authority gdy byli mistrzowie poruszą ich temat. Może włączą jakoś w to Authority Christiana? Bez znaczenia czy jako heela w środku czy face'a w opozycji, w końcu nie pokazywali go w programach bo nie było na niego pomysłu. Bardzo za Krystkiem nie tęskniłem i uważam że powinien on się zająć już robotą na backu ale jakiś ostatni solidny run w federacji(niekoniecznie z pasem) powinien odwalić.

Rusev vs Mark Henry

Mało interesujący feud który skończy się mało interesującą walką. Amerykanin znowu polegnie, Rusek potem pewnie pójdzie na Jasia a ja dalej uważam że naturalnym, kolejnym rywalem dla niego powinien być US Champion.

The Usos vs Cosmic Twins

Pierwszy pojedynek w tej karcie który nie jest łatwo wytypować. Wbrew pozorom, parę ich jest. Jakaś tam podbudowa jest, wystarczająca by pasy zmieniły właścicieli, problem zaczyna się jak zaczniemy myśleć o tym który z teamów dostał w feudzie większy oklep bo takiego nie ma. Prosta rywalizacja, raz wygrali jedni, raz wygrali drudzy, raz oklepali jednych, raz oklepali drugich. Obydwa teamy mają też coś do zyskania, dla Usosów wydaje mi się że to zwycięstwo nie będzie wiele słabsze od wygrywania z Wyattami a dla Dustów pasy mistrzowskie to coś na co wydaje mi się że zasłużyli. Wytypowanie zwycięzcy tutaj to dla mnie strzelnica. W ciemno stawiam na Dustów.

Paige vs AJ Lee vs Nikki Bella

Znów nie wiem kogo wytypować. Z jednej strony Paige przez ten miesiąc zaczęła się stabilizować na pozycji mistrzyni, z drugiej jest Aprilka która się teraz bije o rewanż i jest z deczka pomijana w feudzie a z trzeciej jest Bellaska bo Vince ma mokro jak ją widzi no i ma ona ważny feud z siostrzyczką. W sumie to liczę że siostrzyczki rzucą się sobie w trakcie pojedynku do gardeł a wszystkok rozstrzygnie się między tymi lepszymi divami. Jeśli będzie tak jak chce, to niech wygrywa diva która kreatywnym bardziej leży, I don't care ^^. Ale jeśli już miałbym na kogoś postawić to Paige.

Dolph Ziggler vs The Miz

Run Zigglera jest raczej niezagrożony. Pojedynek na pewno będzie dobry a i pewnie będzie w nim trochę komedii związanej z dublerami... ta część mi już nie do końca odpowiada jako że ta komedia mnie nie bawi a i będę zmuszony do oglądania beznadziejnego face'owego Killingsa.

Sheamus vs Cesaro

Kolejny pojedynek który moze być dobry. Promocja żadna, Cesaro wciąż jest nijaki i ogółem pas Stanów Zjednoczonych rozstrzygnie się między dwoma szarakami więc ktokolwiek nie wygra, pozycja mistrzostwa dalej będzie iść w dół. Wybaczcie fani Czarka ^^. W sumie szanse na wygrane też mają równą, Sheamus jako mistrz się wypalił a właśnie w takich chwilach najczęściej spuszczają oni tytuły #Big E. Czarek zbierał dosyć spory oklep co też wskazuje za nim. Niech już dadzą mu ten tytuł żeby IWC nie płakali.

Poprowadzony Orton jest w stanie zrobić dobry pojedynek. Ta walka odpowie nam na pytanie w jakiej formie naprawdę był Y2J w trakcie tego runu w federacji. Jeśli nie zrobi z Ortonem dobrego pojedynku, znaczy to że się zapuścił. Randy potrzebuje zwycięstw więc Chris podłoży się jeszcze raz, w swoim ostatnim pojedynku. Mnie to nie przeszkadza, od początku było wiadomo dlaczego Jericho wraca do federacji... i może zobaczymy Punt Kicka :).

Roman Reigns vs Seth Rollins

Nowy Cenaminator będzie miał szansę wypaść dobrze. Będzie walczył z "kolesiem z którym nie można zjebać" więc jakby na to nie patrzeć - to może być show stealer. Mam wielką nadzieję że WWE nie podłoży ponownie Setha. Pewne jest jedno, Deana na gali nie będzie (tak mówią newsy ale smarci pewnie i tak je oleją a na fedkę spadnie hejt że go nie było ;3). Albo wygra Romek, albo Seth kantem (na co mam nadzieje) albo będzie DQ(które się wydarzy jesli WWE nie będzie chciało krzywdzić żadnego z dwójki Tarczowników). Reigns już pojechał Rollinsa na Raw, nie potrzebuje drugiego zwycięstwa... poza tym walczy z przyszłym mistrzem WWE Wagi Ciężkiej, jego też nie można tak osłabiać... to już nie jest tak że mamy dwa kontrakty w tym jeden na to mniej ważne mistrzostwo.

Brock Lesnar vs John Cena

Jestem podzielony... jednak nie w kontekście tego który z tej dwójki wygra a w kontekście tego jak walka zostanie zabookowana. Z jednej strony (i na to się zanosi) może to wyglądać tak że Jasiu postawi opór ale z drugiej mam wrażenie że WWE nas usypia a Brock znów zmiażdży przeciwnika. Jeśli takie coś się wydarzy to naprawdę nie wiem kto mógłby postawić mu opór do Wrestlemanii :D. Bo że wygra to nie ma wątpliwości. Jasiu ma już chyba w planach crashowanie Ruseva a Brock? Kto na niego czeka?

[ Dodano: 2014-09-20, 13:56 ]

Gdyby z Ceny była taka złota łopata to w programach WWE nie trwałby właśnie storyline o tym jak został zniszczony na SummerSlam. Wiń Vince'a że podłożył mu Wyatta czy Rollinsa, a nie Jasia bo to nie jego wina, gwarantuje ci że jakby mógł to poległby z takim Wyattem w clean swipie jak rok temu z Bryanem.

• Reputacja:   232

1. Mark Henry kontra Rusev (Single Match)

Walk Ruseva z patriotami ciąg dalszy...Pokonywanie patriotów też się nie skończy, choć pewnie nie potrwa też długo, ponieważ lada chwila John Cena nie będzie mieć przeciwnika, a WWE lubi puszczać swoje nowe, budowane projekty na już dawno zbudowany, dochodowy projekt. Sama walka przypominać będzie pojedynek Marka Henry' ego z Rybackiem. Z tymże wynik nie będzie już tak zaskakujący...

Typ: Rusev

2. Chris Jericho kontra Randy Orton (Single Match)

Najgorzej wypromowana walka z całej gali. Siła nazwisk ma tutaj odwalić całą robotę. WWE najchętniej wrzuciłoby jeszcze kilka nazwisk do karty (Bray Wyatt kontra Big Show np.), ale zwyczajnie będzie brakować czasu antenowego. Widać to chociażby po miksowaniu programów kobiecych. Chris Jericho i Randy Orton to nazwiska zbyt duże, a ten pierwszy jest ponadto zbyt mocno szanowany przez fanów, aby mogło go zabraknąć. Poza tym Y2J lada chwila kończy kolejny run. Chris znowu pokazał, że on wpadając na chwilę prosto z trasy koncertowej jest lepszy niż wielu innych, którzy lada chwila mają być na szczycie. Niestety pożegnanie prawdopodobnie zakończy się porażką. Randy Orton potrzebuje zwycięstw i dlatego zestawiono go z wolnym, chętnie jobbującym Jericho...

Typ: Randy Orton

3. Roman Reigns kontra Seth Rollins (Single Match)

Jest odpowiednia otoczka (Seth Rollins znowu obrał sobie za cel byłego partnera z The Shield), walczy duet lubianych zawodników (odrzucam heelową postać Setha i chanty ,,you sold out!"), a jak Rollins podciągnie walkę to nie będzie na nią zbyt wielu narzekań. Dla WWE to było jednak za mało i postawili promować to jako rewanż za jakąś kompletnie nieistotną walkę na RAW. Dla Setha nadchodzą ciężkie chwile. Romanowi Reignsowi nie tacy zawodnicy muszą jobbować, a za chwilę wróci Dean Ambrose i nie wyobrażam sobie, aby w końcu nie odegrał się na swoim dawnym przyjacielu. Przyszłość także nie zapowiada się doskonale. Do WM31 temat realizacji kontraktu raczej nie istnieje, a na horyzoncie podobno John Cena...

Typ: Roman Reigns

4. The Usos © kontra Goldust & Stardust (Tag Team Match o WWE Tag Team Championship)

Od kilku miesięcy wielu odbiera braciom Uso pasy mistrzowskie, a ja mam przeczucie, że bracia Rhodes podzielą los The Wyatt Family. Za Rhodesami przemawia heel turn, ale nie sądzę, by po rocznej przerwie Stardust i Goldust ponownie zasiedli na tronie królestwa Tag Team. Na wielką walkę też nie liczę. Oni i divy prawdopodobnie dostaną najmniej czasu...

Typ: The Usos ©

5. Paige © kontra AJ Lee kontra Nikki Bella (Triple Threat Match o WWE Divas Championship)

Brak Brie Belli w tej walce zmniejsza według mnie szanse Nikki na zdobycie tytułu mistrzowskiego. Gdyby żona Daniela Bryana była w tym meczu, Nikki pewnie zabrałaby jej pewną wygraną i do irytującego mnie programu sióstr dołączyłby Divas Title. Spodziewam się interwencji Brie, mającej na celu przeszkodzenie siostrze. To byłby argument przemawiający za tym, że Brie wszystko Nikki zabiera, a nie te idiotyczne szkolne miłostki pokazywane w jednym z wideo. Z takich prezentów zwykle korzystają heele, dlatego typuję obronę mistrzostwa przez Paige. Za szybko by je straciła, a poza tym w roli tej złej zaczyna nabierać kolorków. AJ z kolei od pasa bardziej interesuje mąż...

Typ: Paige ©

6. Sheamus © kontra Cesaro (Single Match o WWE United States Championship)

Noc Mistrzów powinna potwierdzić, że są silni, ale to równie dobrze może być noc nowych mistrzów...Na 99% ktoś straci tytuł i do tego miana typuję Sheamusa z racji trwającego już trochę, beznamiętnego reignu. The Usos panują dłużej, ale bronią ich chociaż dobre walki z WF. Irlandczyk z kolei nikogo nie interesował, a na dodatek ma za rywala Cesaro, w którego podobno jeszcze wierzą. Sheamus znowu błąka się po WWE. Gdyby miał charakter pokroju CM Punka czy Alberto del Rio, można byłoby spekulować o odejściu...

Typ: Cesaro

7. Dolph Ziggler © kontra The Miz (Single Match o WWE Intercontinental Championship)

Myślę, że The Miz lada chwila będzie kierować się w stronę dywizji Tag Team: albo z Damienem Sandowem, albo jako mentor duetu Damien Sandow / Tyler Breeze. Ciekaw jestem tego holywoodzkiego tercetu, który może dostarczyć sporo rozrywki. Wspomniany Breeze i jego interwencja to jak dla mnie jedyna możliwość, aby Mizanin odzyskał tytuł. Sędzia wyrzuca z areny Sandowa i R-Trutha albo dochodzi między nimi do bójki, Tyler atakuje Dolpha i Miz wygrywa kantem. Scenariusz niegłupi, zważywszy, że Dolph i Tyler są do siebie cholernie podobni. Breeze' a łączy z Zigglerem więcej niż z Mizem...

Typ: Dolph Ziggler ©

8. Brock Lesnar © kontra John Cena (Single Match o WWE Championship)

Pocieszające jest to, że WWE zbudowało jakąś historię pod to, aby John Cena odzyskał mistrzostwo. Paul Heyman namawia go do zerwania z ideą ,,Hustle.Loyalty.Respect", a John weźmie to sobie do serca na Night of Champions wygrywając kantem z Brockiem Lesnarem. O heel turnie nie będzie wówczas mowy, bo Lesnar jest wypromowany tak, że jego na ringu trzeba zastrzelić, aby go pokonać. Wiem, że Brock zachowa tytuł. Prędzej spodziewam się poddania Ceny niż zmiany mistrza, ale to przecież walka wieczoru, pozostałości po największej walce lata i trzeba się nią jakoś emocjonować. Oby nie było kolejnego squashu, nawet jeśli będzie poddanie. German Suplexy będą, to już marka. Nie będzie za to zmiany mistrza. Przed Lesnarem kolejne wyzwania, ale ciekawe tylko z racji gimmicków, jak np. Hell in a Cell. Potem dobrym bookingiem byłyby walki wieloosobowe...

Typ: Brock Lesnar ©

Smutne jest to, że niektóre walki bez tytułów na szali interesują mnie bardziej jak niektóre walki mistrzowskie oraz to, że walka kobiet jest jedną z najmocniej wypromowanych. Nie ma tutaj kandydata do skradnięcia show, ale nie ma też walki, na widok której usnę. Nawet braki Ruseva i Marka Henry' ego przysłoni publiczność ze swoim ,,USA!"...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   1

To, że Braya w karcie nie ma nie powinno chyba nikogo dziwić... Myśląc logicznie, to co miałby tam robić skoro wszyscy potencjalni dla niego przeciwnicy są już zajęci? Znowu sprowadzać kogoś do fedki? Albo dać mu walkę z Showem, który przecież niby ma ten stworzony na siłę, tt z Henrym, który przecież ma feud z Rusevem? Bezsensu wtedy byłby ten cały zabieg z tworzeniem tej drużyny. Bray walki na szybko nie dostanie, bo to nie jest zawodnik na taką bonusowąo-jobberską walkę, ale pewnie będzie towarzyszył swojej rodzince, która stoczy pojedynek z jakimś Los Matadores czy coś w ten deseń...

Gala ze względu na walki zapowiada się średnio, bo interesują mnie tylko te o midcardowe mistrzostwa... Jednakże może zrobią coś dobrego ze zwykłego gówna...

Co ty mówisz przecież Cena upierdolił Rileya, Tarvera i Dykstrę :?

• Styl:  Ciemny

Roman Reigns Kontuzjowany

za WWE.com

Breaking News

ROMAN REIGNS UNDERGOES EMERGENCY SURGERY

Only one day before Night of Champions, WWE.com has learned Roman Reigns has been rushed to a Nashville, Tenn., hospital for emergency surgery. WWE Network will be presenting a live update at 1:00 p.m. Eastern.

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg