Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - Reincarnated.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moje WWE zaczyna się 29.12.2014, jest to pierwsze RAW po TLC. Pisać będę RAW i Smackdown!, na tygodniówkach walki będę opisywał tylko końcówkami (oprócz Main Eventów, te będę opisywał w całości), zaś na PPV będą się pojawiać pełne, długie pojedynki. Nie przedłużając wstępu, zapraszam do lektury!

Roster:

RAW:

Big E Langston

Bray Wyatt

Chris Jericho

Christian

Cody Rhodes

Damien Sandow

Daniel Bryan

Dean Ambrose

Erick Rowan

Johnny Curtis

Goldust

Jack Swagger

John Cena

Luke Harper

Randy Orton

Ryback

Seth Rollins

Triple H

Tyson Kidd

Justin Gabriel

Kofi Kingston

Smackdown!:

Alberto Del Rio

Alex Riley

Bad News Barrett

Antonio Cesaro

Chris Hero

Curt Hawkins

Curtis Axel

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Heath Slater

Jimmy Uso

Jey Uso

Leo Kruger

The Miz

Tyler Breeze

Tyler Reks

Roman Reigns

Sheamus

Tag-Teamy:

The Usos – Jimmy Uso & Jay Uso

The Rekking Crew – Tyler Reks & Curt Hawkins

The Wyatts – Eric Rowan & Luke Harper

Kofi Kingston & Justin Gabriel

Mistrzowie:

WWE Champion – Triple H

World Heavyweight Champion – Roman Reigns

US Champion – Tyson Kidd

Intercontinental Champion – Bad News Barrett

Tag-Team Champions – The Usos

Cóż za niesamowitą galą było TLC 2014! Przypomnijmy sobie wyniki wczorajszych pojedynków!

:arrow: The Rekking Crew (Tyler Reks oraz Curt Hawkins) pokonało Kofiego Kingstona i Justina Gabriela w walce o miano pretendentów do pasów Tag-Team.

:arrow: W Tables Matchu Tyson Kidd pokonał Jacka Swaggera, stając się w ten sposób nowym Mistrzem Stanów Zjednoczonych!

:arrow: Chris Hero pokonał Daniela Bryana w Submission matchu po założeniu mu Rivera Cloverleaf.

:arrow: The Usos obronili swoje pasy Tag-Team po tym, jak Stardust zostawił swojego brata samego w ringu po niemal dwudziestu minutach Tornado Tag-Team Matchu, broniąc w ten sposób swoich pasów Tag-Teamowych!

:arrow: W Chairs Matchu Bad News Barrett pokonał Sheamusa, zachowując mistrzostwo interkontynentalne!

:arrow: Mr. Money In The Bank, Seth Rollins, pokonał Deana Ambrose’a w Falls Count Anywhere Matchu po Moonsaulcie z barierki przez stół komentatorski.

:arrow: W Fatal 4-Way’u o Pas WWE World Heavyweight Championship John Cena stracił tytuł mistrzowski na rzecz… Romana Reignsa ORAZ Triple H, który sam umieścił się w walce po tym, jak Bray Wyatt został kontuzjowany. Reigns ściągnął Pas Mistrzowski Wagi Ciężkiej, zaś Triple H pas WWE.

http://i.imgur.com/cNPSVwC.png

”No Chance!”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/218/vince_4.jpg

Vince McMahon: Panie i panowie... Witam na MONDAY NIGHT RAW! To, co wydarzyło się wczoraj na TLC było niesamowite i wymaga mojej reakcji. Postanowiłem, że w związku z tym, że Triple H oraz Roman Reigns ściągnęli osobne pasy... Tytuły znowu należy rozdzielić. Należy też znowu rozdzielić RAW i Smackdown, bałagan, który powstał pod rządami mojej córki jest niesamowity. Romana Reignsa tutaj nie ma, ponieważ od dnia dzisiejszego zawodnicy będą przede wszystkim na swoich Show. Jak mówiłem – Stephanie stworzyła bałan, z którym trzeba sobie poradzić. To będzie zadanie nowego General Managera RAW, którym będzie—

”Welcome to the Queensdom”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5523/Stephanie_McMahon_Triple_H_1_GD.jpg

Stephanie McMahon: Bałagan? Nowy General Manager RAW? Żartujesz sobie, tato?! Nie masz prawa tego zrobić, za ciężko pracowałam przez ostatnie lata!

Vince McMahon: Nie mam prawa? Otóż jako główny właściciel federacji mam prawo zrobić co mi się żywnie podoba, i... Stephanie- YOU ARE FIRED. Straciłaś swoją szansę i to, że twój mąż jest Mistrzem WWE nie ma dla mnie znaczenia.

Stephanie wściekła chce rzucić się na swojego ojca, jednak Triple H powstrzymuje ją i wyprowadza z ringu, krzycząc groźby w kierunku Vince’a

Vince McMahon: Wracając do tematu. Nowego General Managera Smackdown poznacie w piątek, a dzisiaj przedstawię wam człowieka, który będzie w moim imieniu dowodził RAW. To człowiek, który wie o tym biznesie wszystko i jeszcze więcej – pracował na zapleczu, pracował przy stole komentatorskim, pracował w tym ringu. WWE Universe, oto... William Regal!

”Regality”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/3500_William_Regal.jpg

William Regal: Dziękuję za przedstawienie, Vince, oraz witam was wszystkich! Wraz z powrotem podziału gal nastały nowe czasy dla RAW. Lepsze czasy. W końcu przestaniemy rozmieniać się na drobne i zaczniemy robić to, co trzeba – Pro Wrestling na najwyższym możliwym poziomie! Pierwsza walka odbędzie się już za chwilę, a tymczasem zapraszam do zapoznania się z Rosterami zarówno RAW jak i Smackdown!

Na titantronie przewijają się rostery, po czym przechodzimy do reklam.

---

Po reklamach widzimy ponownie Williama Regala, tylko, że tym razem rozkładającego swoje rzeczy w swoim nowym biurze, kiedy wchodzi do niego nowy Mistrz Stanów Zjednoczonych – Tyson Kidd.

Tyson Kidd: Hej, William, mam taką sprawę...

William Regal: O co chodzi, Tyson?

Tyson Kidd: Bo widzisz, ja nie jestem obywatelem Stanów Zjednoczonych i nie czuję się do końca komfortowo nosząc ten tytuł. Sporo o tym od wczoraj myślałem, no i... Chciałbym na miejsce tego pasa przywrócić Cruiserweight Championship. Co ty na to?

William Regal: <śmiech> Świetny pomysł, tylko widzisz, Jack Swagger ma jeszcze swój rewanż. Ale załatwimy to tak: Jeszcze dzisiaj odbędzie się walka o US Championship. Jeśli ją wygrasz, w przyszłym tygodniu przedstawimy nowy pas mistrzowski.

Tyson Kidd: Dzięki, szefie.

Panowie podają sobie ręce i Tyson Kidd opuszcza biuro, a William Regal wraca do wypakowywania się.

---

http://i.imgur.com/Q9z3WJi.png

Walka 1: Singles Match – Seth Rollins vs Christian

Końcówka: Rollins siedzi na narożniku, a Christian chce wykonać na nim Superplex! Już wynosi przeciwnika do góry, kiedy ten przeważa go i upada, lądując w środku ringu na nogach, po czym wykonuje szybki Dropkick w plecy Kapitana Charyzmy! Seth klęczy, próbując znaleźć siły na kontynuację ofensywy, a Christian spada z narożnika. Próba pinu! 1... 2... Kickout! Mr. Money in the Bank szykuje się do wykonania swojej akcji kończącej, ale przeciwnik unika i mamy roll-up! 1... 2... Kickout! Obaj szybko wstają, ale Rollins kopie przeciwnika w brzuch i mamy Blackout! 1... 2... 3...

Winner (by pinfall): Seth Rollins!

”Retaliation”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/3504_Dean_Ambrose.jpg

Seth celebrował swoje zwycięstwo, kiedy na rampie pojawił się Dean Ambrose, niosąc ze sobą krzesełko i mikrofon. Mr. Money in the Bank szybko zawołał o mikrofon.

Dean Ambrose: Nie masz czego—

Seth Rollins: Do diaska, zamknij się, Ambrose! Od pół roku jesteś mi wrzodem na dupie, niczym innym! Od pół roku, miesiąc w miesiąc obijamy się o siebie na każdej gali Pay Per View! Tydzień w tydzień wychodzisz i starasz się zrobić mi krzywdę, dalej rozpamiętując to, że zostawiłem ciebie i Romana, żeby iść po swoje.

Dean Ambrose: Tak, robię to... I nie przestanę, Seth, nie przestanę! Tarcza miała nie mieć pęknięć, ba, miała nie mieć pieprzonego zadrapania! A ty się sprzedałeś... Za co? Za walizkę z kontraktem? To dla ciebie ważniejsze od przyjaźni, co?! Powiem to, co zawsze. Nie pozbędziesz się mnie. Nigdy. Nie jesteś w stanie.

Seth Rollins: Tak, sprzedałem was za walizkę. Ale wiesz co? Popatrz na to, co się działo przez ten czas. Ja wygrałem ten kontrakt, który tak cię boli, kontrakt, który zapewnia mi walkę o dowolny pas mistrzowski w dowolnym momencie! Roman Reigns? Cóż, wydaje mi się, że otrząsnął się po rozłamie The Shield bardzo szybko, bo w tym momencie jest Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej! Ja mam narzędzie potrzebne do osiągnięcia swojego celu. Roman osiągnął swój cel. A ty, Dean? Co ty masz? Nie masz nic oprócz obsesji. Otrząśnij się!

Dean Ambrose: To zabawne, co mówisz, Seth, bardzo zabawne. Wiesz dlaczego? Bo Roman ma pas, a znając ciebie i to, jakim podstępnym śmieciem jesteś, pewnie wbijesz mu nóż w plecy kolejny raz i zaatakujesz, żeby zdobyć mistrzostwo. Zresztą ta walizka to tylko narzędzie. A, jeśli nie zauważyłeś, dotychczas bardzo skutecznie udawało mi się powstrzymywać cię od wykorzystania jej. Ha! Jeśli będzie trzeba, to będę cię powstrzymywał przez kolejne pół roku, sprawię, że każda twoja szansa zmieni się w piekło!

Seth Rollins: Dobrze – co powiesz na to? Walczyliśmy ze sobą 6 razy, włączając w to rewanż na jednym z RAW. Jest, można by powiedzieć, remis. Trzy-trzy. Royal Rumble, ostatnia walka. OSTATNIA. Jeśli wygram, dasz mi święty spokój!

Dean Ambrose: Jeden warunek!

Seth Rollins: Czego chcesz?

Dean Ambrose: Twoja walizka... położysz ją na szali pojedynku.

Seth nagle uderza walizką w głowę stojącego naprzeciwko Ambrose tak, że ten nawet nie zdąża zareagować!

Seth Rollins: Mówisz i masz, Ambrose. Do zobaczenia na Royal Rumble.

---

Panie i Panowie, WWE z dumą prezentuje oficjalny Theme Song gali Royal Rumble 2015!

http://www.youtube.com/watch?v=oejTE2bForo

---

”My Time is Now!”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/John_Cena_2_CutByJess_21January2014.jpg

John Cena: Za chwilę będę walczył w tym ringu z Damienem Sandowem, ale najpierw chciałbym powiedzieć kilka słów. Nazywam się John Cena, jestem piętnastokrotnym mistrzem świata. Zajmuję się Pro Wrestlingiem od 15 lat. Przez większość dni w tygodniu. Wczoraj straciłem mój pas mistrzowski... na rzecz dwóch osób. Dowiedziałem się, że muszę wybrać, czy rewanż stoczę z Triple H’em czy z Romanem Reignsem. Od razu mogę powiedzieć, że wybieram Huntera, bo RAW jest miejscem, w którym spędziłem większość mojej kariery i jest moim domem! Ale jest coś ważniejszego. Nigdy się nie poddaję i nigdy się nie poddam, zawsze będę kochał ten sport, tę rywalizację, ale przede wszystkim was, fanów! Tylko, że w życiu każdego nadchodzi taki moment, że ciało mówi DOŚĆ. Ciało mówi „daj spokój, więcej nie możesz!”. Mniej więcej to moje ciało mówiło każdego ranka przez ostatni rok, ale przychodziłem tutaj i tak, bo myślałem o tym, o jakie ciarki przyprawia mnie WWE Universe! Ale wystarczy. Oficjalnie oświadczam: Jeśli nie opuszczę Royal Rumble z tytułem mistrzowskim, zakończę swoją wieloletnią karierę Pro-Wrestlera. Nie opuszczę WWE, zawsze znajdzie się dla mnie coś do roboty, ale nie zobaczycie mnie w tym ringu.

http://i.imgur.com/vrBEYHO.png

Walka 2: Singles Match – Damien Sandow vs John Cena

Końcówka: Zawodnicy obijają się pięściami na samym środku ringu, kiedy Sandow odpycha Cenę, który odbija się od lin i wykonuje Leaping Shoulder Block, potem drugi i szykuje się Five Knuckle Shuffle... Jest! John wynosi przeciwnika pod Attitude Adjustment, ale Damien zsuwa się z ramion i wykonuje Russian Legsweep! 1... 2... Kickout! Intelektualny zbawca mas nie przestaje atakować i po serii stompów zapina Royal Arch! Widać ogromny ból na twarzy Ceny, któremu dopiero po kilkunastu sekundach udaje się doczołgać do lin. Sandow puszcza, szykuje się do kolejnego ataku, ale John łapie go i mamy Belly to Belly Suplex! Do tego Five Knuckle Shuffle... I Attitude Adjustment! Ale Cena nie przypina przeciwnika, tylko zakłada STFU! Sandow klepie, koniec walki!

Winner (by submission): John Cena!

---

http://akshaykumarsinghonjour.files.wordpress.com/2012/01/postpic.png

---

ZAPOWIEDŹ DZISIEJSZEGO MAIN EVENTU: JACK SWAGGER VS TYSON KIDD O UNITED STATES CHAMPIONSHIP

---

Przenosimy się na zaplecze, gdzie wraz z Renee Young są Zeb Colter i Jack Swagger – The Real Americans!

Renee Young: Zeb, Jack – na początku dzisiejszego show dowiedzieliśmy się, że jeżeli Tyson Kidd w dzisiejszym rewanżu obroni swój Pas Stanów Zjednoczonych, to zostanie on zastąpiony przez Mistrzostwo Cruiserweight. Co o tym myślicie?

Zeb Colter: Z chęcią powiem ci, co każdy prawdziwy Amerykanin myśli o tym pomyśle. Jest głupi! Sam fakt, że ktoś nie będący obywatelem wspaniałych Stanów Zjednoczonych dostaje szansę na walkę o ten prestiżowy pas jest chory, a to, że osoba tak żałosna jak Tyson Kidd wygrywa ten pas przez przypadek woła o pomstę do samego nieba! Zresztą kto zadecydował, że ta zmiana jest możliwa? William Regal, dokładnie tak! Nie po to nasi dumni przodkowie walczyli o to, żeby uwolnić się spod ucisku tych pijących tylko herbatę Brytoli, żeby ten człowiek pozwalał niszczyć dziedzictwo jakie niesie ze sobą Pas Mistrza Stanów Zjednoczonych Ameryki. Dlatego właśnie Jack Swagger, jako PRAWDZIWY Amerykanin, sprawi dzisiaj, że Kidd odklepie i przeprosi grzecznie za to, co chciał zrobić. Teraz proszę, niech każdy Prawdziwy Amerykanin powstanie. Położy swoją prawą rękę na sercu i razem z nami wyskanduje: WE THE PEOPLE!

---

Wracamy na ring, w którym już stoi zagubiony Goldust, kręcący się we wszystkie strony.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/170/2751_Goldust.jpg

Goldust: Cody! Dlaczego?! Dlaczego zdradziłeś swojego brata? Dlaczego zdradziłeś Goool-Dusta?! Byliśmy blisko! Kosmiczny klucz był w zasięgu ręki, tak samo jak powrót na podium, po pasy Tag-Team! Pro-pro-proszę, wytłumacz się! Chodź tutaj!

Pełne napięcia oczekiwanie trwa dobre pół minuty, ale nikt się nie pojawia. Aż w końcu wybrzmiewa...

”Three Ain’t Enough”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2581/Big_E_CutByJess_17February2014.jpg

Big E: Hej, hej hej hej hej! Popatrz tutaj! Wiem, że nie jestem twoim bratem, ale mam wrażenie, że troche za bardzo tutaj odlatujesz. Przyda ci się ktoś, kto sprowadzi cię na ziemię... I cię tam utrzyma.

http://i.imgur.com/mbHpUoD.png

Walka 3: Singles Match – Big E vs Goldust

Końcówka: Goldust cały czas wydaje się rozkojarzony, przed co Big E wykonuje potężny Scoop Slam! Do tego odbija się od lin i mamy Running Splash! Czarnoskóry zawodnik sygnalizuje swoją akcję kończącą i wykonuje ją – Big Ending! 1... 2... 3...

Winner (by pinfall): Big E!

Kamera pokazuje obitego Goldusta, a potem zaczynamy reklamy!

---

ZAPOWIEDŹ DZISIEJSZEGO MAIN EVENTU: JACK SWAGGER VS TYSON KIDD O UNITED STATES CHAMPIONSHIP

---

Przenosimy się na Backstage, do pokoju z lampkami, w którym swoje proma wykonywali Goldust I Stardust. Większość lampek jest potłuczona, a ściany obryzgane są złotą farbą. Kamera wykonuje okrążenie wokół całego pomieszczenia, po czym obraz się zaciemnia.

---

Jesteśmy ponownie w biurze GM’a, w którym oprócz Williama Regala znajduje się Daniel Bryan.

William Regal: Kopę lat, Danielu. W czym mogę ci pomóc?

Daniel Bryan: W tym, że... Ech. Cieszy mnie to, że znowu podział między RAW i Smackdown jest ważny i widoczny. Ale mam trochę niezałatwionych spraw z Chrisem Hero... I skoro nie możemy tak sobie poruszać się miedzy Show, to nie mam jak ich załatwić.

William Regal: Rozumiem. Wasza wczorajsza walka była rzeczywiście niesamowita. Chciałbym zobaczyć więcej, ale myślę, że powinieneś się skupić raczej na Royal Rumble Matchu. Z tego co wiem, to Hero też weźmie w nim udział, więc twój odwet może mieć miejsce tam. Chcę, żeby tę walkę wygrał zawodnik RAW. Pokładam w tobie dużo wiary, Danielu.

Daniel Bryan powoli kiwa głową, uśmiechając się lekko. Podaje rękę Regalowi i wychodzi.

---

”King of Kings”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Triple_H_38_GD.jpg

Triple H: Więc Triple H kontra John Cena na Royal Rumble! No niesamowite, jedno trzeba przyznać – takiej walki jeszcze nie było… A, chwila. Była. Oczywistym jest dla mnie, że John wybrał sobie przeciwnika, którego zna, licząc na to, że łatwiej mu go będzie pokonać... Popełnił błąd. Gdyby wybrał Reignsa, miałby szansę wygrać. Ale nie ze mną. Ja nie popełnię błędu, John, nie zlekceważę cię, ale przede wszystkim – NIE PRZEGRAM. Mówisz, że twoja kariera skończy się, jeśli nie opuścisz Royal Rumble z tytułem mistrzowskim – zapewniam, że już możesz powoli opróżniać szafkę w szatni, bo nie będziesz miał tutaj czego szukać. To, żebym pozostał mistrzem jest, jak to się mówi... najlepsze dla biznesu. Przynajmniej nie będzie już tej cholernej wojny, czy „Let’s go Cena” czy „Cena Sucks”. Sam jestem zwolennikiem tego drugiego. Ale wiecie co? John Cena to w tej chwili moje najmniejsze zmartwienie. Ten dziadyga Vince zwolnił swoją rodzoną córkę, a moją żonę – Stephanie McMahon. I zapowiedział mi, że jeśli w jakikolwiek sposób spróbuję odzyskać władzę nad RAW, to też zostanę zwolniony. Ja! Czy to jakiś żart? Chyba tak. Ale to nie zmienia faktu, że zaraz wsiądę w swoją limuzynę i pojadę do hotelu, w którym czeka na mnie Stephanie. I, pijąc drogiego szampana, będę patrzył na swoją piękną żonę... I swój pas mistrzowski.

Triple H odkłada mikforon i opuszcza halę, a zaraz po jego wyjściu zaczyna się kolejna walka!

---

http://i.imgur.com/f2sfxqd.png

Walka 4: Tag-Team Match – The Wyatt Family (Eric Rowan & Luke Harper) vs The African Connection (Kofi Kingston & Justin Gabriel)

Końcówka: Superkick od Harpera dla Gabriela! 1... 2... Kofi Kingston przerywa przypięcie... I wykonuje Trouble in Paradise! Ale Rowan wpada do ringu i wymierza mu potężny Big Boot, po którym czarnoskóry zawodnik ląduje poza linami! W tym czasie Justin Gabriel zdążył wstać i wyrzuca Rowana z kwadratowego pierścienia Hurricanraną! Justin wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash... Ale trafia na kolana Luke’a Harpera! Członek Wyatt Family wykorzystuje okazje i mamy Discus Clothesline! 1... 2... 3!

Winners (by pinfall): The Wyatt Family!

Wyatt Family napawają się zwycięstwem, a my prznosimy się do szatni Tysona Kidda, który rozgrzewa się przed swoją walką, która już po reklamach!

---

Już ten piątek, na Smackdown! Main Eventem będzie 10-Man Over The Top Rope Battle Royal, które zmieni się w walkę do przypięcia, kiedy w ringu zostanie ostatnich dwóch zawodników! Zwycięzca zmierzy się na Royal Rumble z Wadem Barrettem o Intercontinental Championship!

---

http://akshaykumarsinghonjour.files.wordpress.com/2012/01/postpic.png

---

”Patriot”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5381/jack_swagger_zeb_colter_3_gd.jpg

”Right here, right now!”

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd5_cutout_by_Crank.jpg

http://i.imgur.com/wzCNBbf.png

Main Event: Singles Match for the United States Championship – Jack Swagger vs Tyson Kidd ©

Po standardowej prezentacji pasa zawodnicy powoli krążą wokół siebie. Pierwszy decyduje się zaatakować Swagger, jednak Tyson unika ataku i powala go Drop Toe Holdem, po czym odbija się od lin i wykonuje Low Dropkick prosto w nogi podnoszącego się Amerykanina. Kidd chce kontynuować atak, jednak Jack odpycha go na liny i tym razem to on wykonuje Drop Toe Hold! Typowo zapaśnicze przejście ze strony Swaggera i Elbow Drop! 1... Kickout! Amerykanin się nie ociąga i chce szybko zapiąć Patriot Lock, jednak Tyson odwraca się na plecy i odpycha go nogami. Kanadyjczyk odbija się od lin, unika Clothesline’u Swaggera i wykonuje Springboard Crossbody! Jack przez chwilę siedzi oszołomiony, a w tym czasie Kidd wymierza mu mocne kopnięcie w plecy. 1... Kickout! Obaj zawodnicy podnoszą się i mamy klincz! Amerykanin bez większych problemów wpycha przeciwnika w narożnik i wymierza mu tam serię Shoulder Blocków! Bierze większy rozbieg i chce wpać w przeciwnika, jednak otrzymuje kopnięcie w głowę! Kanadyjczyk wskakuje na drugą linę i mamy Code Blue! 1... 2... Kickout! Ale Tyson zapina Sharpshooter! Swagger ewidentnie jest blisko klepania, ale udaje mu się dosięgnąć lin. Kidd puszcza i odchodzi kawałek, a kiedy rusza z kolejnym atakiem, Amerykanin łapie go i mamy Belly to Belly Side Suplex! 1... 2... Kickout! Jack zaczyna kopać Kanadyjczyka po kostce, wykonuje mu nawet Foot DDT! Mamy skand „WE, THE PEOPLE!”, po czym... Roll-Up od Tysona! 1... 2... Kickout! Obaj zawodnicy szybko wstają, Kidd unika ataku Swaggera i mamy Jumping Neckbreaker! Tyson wbiega na narożnik i mamy Double Jump Moonsault... jednak Jack wystawił kolana! Obolały Kidd wstaje, a Amerykanin zapina Patriot Lock! Kanadyjczyk jednak jakoś go od siebie odpycha i wyrzuca z ringu! Mija chwila, zanim obaj zawodnicy się podnoszą, a Tyson wykonuje natychmiast po wstaniu Suicide Dive! Nim wrestlerzy się podnoszą sędzia dochodzi do 7 przy wyliczaniu, jednak Kidd resetuje odliczanie i wrzuca Swaggera do ringu! Podchodzi do nóg, jakby chciał zapiąć Sharpshooter... ale rozmyśla się i mamy Dungeon Lock! Swagger klepie!

Winner (by submission): Tyson Kidd!

Widokiem świętującego zwycięstwo Tysona kończymy MONDAY NIGHT RAW!

Edytowane przez re.inc dxskv
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aquino

1

• merfik16

1

• re.inc dxskv

1

• Yarexon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nowe Diary się pojawiło i dobrze bo ostatnio co raz mnie jest ich. Jak na pierwszy odcinek to nie było źle chociaż może już wcześniej pisałeś Diary. Oprawa Graficzna wygląda bardzo dobrze i do tego nie ma nic. Najbardziej mnie dziwi to że Triple H jest mistrzem WWE! Roman Reings mistrzem wagi ciężkiej! Ciekawie jest a i data to droga do Royal Rumble 2015. Feudów nie skomentuje bo to pierwszy odcinek, ale morzemy się spodziewać feudu na linii Stephanie-Vince, bo nie sądzę że Stephanie odpuści. Powodzenia w dalszym pisaniu i weny a ja tu będe zaglądał :)

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Nowe dary wypada skomentować ,aby zachęcić do dalszej pracy. Zaczynając graficznie wygląda w porządku. Nie ma żadnych zastrzeżeń. Rostery wyglądają po rozdzieleniu trochę ubogo zwłaszcza na SmackDown nie widzę większego star poweru. A sam podział dobry pomysł tylko ,że właśnie trochę się boję o ilość Main Eventerów. Pisanie końcówek walk na tygodniówkach też dobrze. Walki tak nie odstraszają. Zaczynasz drogą do WM31 ciekawe jest jak przedstawisz dalsze losy diary ale czy i dasz radę wytrzymać tak długo. Co do reszty nie wierzę ,że John zakończy karierę zwłaszcza na RR to musiało by być coś dużego na WM na ,której Cena wreszcie by "klepał" i po tym by stwierdził ,że ma dość. Dziwne ,że na RAW nie wykorzystałeś Ortona ani Jericho chyba ,że mi umknęli. To na tyle. Powodzenia !
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Fajnie, że pojawia się kolejne diary. Zacznę od tego, że cieszy mnie, że robisz i Raw, i SD. Zobaczymy czy dokońca będziesz miał czas na obydwie gale. Oprawa graficzna wygląda naprawdę nieźle i za to propsy. Sam poziom gali mi się podobał. Ciekawy pomysł z zamianą pasa Stanów, fajny speech Tryplaka, Cena trochę zaskakująca decyzja i ciekawie rozkręcasz feud Rollins-Ambrose. To są jaśniejsze punkty gali jak dla mnie, a reszta się nie wyróżnia. Czekam na SD. Tradycyjnie powodzenia w pisaniu

Fajnie się zapowiada. Rozdzieliłeś rostery, też ciekawie, tylko czy będziesz miał czas żeby opisywać Raw i SmackDown? Feudy dopiero się rozkręcają. Najbardziej ciekawy jest feud na linii Triple H - John Cena. Niby to byłoby dziwne, gdyby Hunter stracił pas po miesiącu, ale jeszcze bardziej dziwne byłoby gdyby to Cena odszedł. Niemniej stawiam na to, że to właśnie Johnboy odejdzie. Tak samo jak stawiam na zwycięstwo Ambrose'a w decydującym o feudzie starciu na Royal Rumble. Tak poza tym, kto był czwartym uczestnikiem Fatal 4 Way'u o pas na TLC?

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

A więc jednak :D Czaiłeś się trochę, przewijałeś się w komentarzach, i nareszcie mamy kolejnego bookera ;) Zanim zapomnę, muszę cię pochwalić za logo RAW oraz za obrazki nad walkami, jedyne do czego mogę się doczepić to błąd, który sam popełniam, i który zamierzam poprawić już na kolejnej gali. Mówię tutaj o tych cieniach, które się urywają. Może powinieneś powiększyć nieco rozmiary obrazka, żeby te cienie zawodników oraz sami zawodnicy zmieścili się w całości, wtedy efekt byłby jeszcze lepszy ;) Fajnie, że ktoś jeszcze oprócz mnie robi inną oprawę graficzną niż inni, gratulacje :D

Przechodząc do samej gali, Vince zwalnia Stephanie, a GM-em zostaje Regal. Ale wydaje mi się, że jeszcze zobaczymy Steph na RAW ;) Pół roku po MitB Dean ciągle gania za Rollinsem. Ogólnie całe RAW to taki wstęp, jak zwykle pierwszy odcinek, czekam co masz dla nas w kolejnym epizodzie, ale chyba najpierw czeka nas Smackdown ;) Dary zapowiada się nieźle, powodzenia w dalszym pisaniu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...